Last news in Fakti

8 Март, 2024 12:34 1 913 29

Служебният адвокат на "Червения пират": МВР твърди, че има пълни самопризнания от клиента ми, но в делото ги няма

  • червения пират-
  • мвр

Установено е, че от иззетите от него смартфони са отправяни заплахи, но не, че към момента на това деяние те са били у Илко Захариев, казва Георги Георгиев

Служебният адвокат на "Червения пират": МВР твърди, че има пълни самопризнания от клиента ми, но в делото ги няма - 1

Илко Захариев има сериозни проблеми с психиката си.

Това каза в студиото на Нова телевизия адвокатът на станалия известен като "Червения пират" мъж. За клиента на Георги Георгиев се твърди, че отправял заплахи към политици, магистрати и институции. По думите на служебния защитник Захариев има признаци на биполярно разстройство, но бил добродушен и лесно манипулируем.

Според юриста Червения пират избягвал действителността и се връщал в ученическите си години, защото тогава се чувствал комфортно и уютно. „Не отричам вероятността той да е съпричастен към отправените му обвинения”, допълни Георгиев. Възможно било обаче и някой да му е повлиял.

„Установено е, че от иззетите от него устройства са отправяни заплахи, но не, че към момента на това деяние те са били у клиента ми”, подчерта служебният защитник на Червения пират. Георги Георгиев взел личните вещи на задържания, за да ги предаде на близките му. Направило му впечатление, че три от чантите били пълни с книги, а една – със скъпа храна. В нея имало луканки и сирена.

„Стори ми се подозрително за човек, който няма една стотинка в джоба”, коментира юристът. Според него е възможно някой да е накарал Захариев да изпрати заплашителните съобщения от телефоните, които събирал.

„Той е незаинтересован и живее в паралелна вселена”, категоричен е Георги Георгиев. Според него не е изключено клиентът му да е отправил заплахите, но по-скоро смята, че стилистиката е коренно различна от неговата. „Тук говорим за политически и социални послания”, подчерта служебният защитник.

Въпреки твърденията на МВР, че Захариев е направил пълни самопризнания, в материалите по делото такова нещо няма, твърди още адвокатът. „Той подписа безкритично една купчинка с документи. Твърдяха, че е направил пълни самопризнания, но така и не съм ги видял”, посочи Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    42 0 Отговор
    Явно ушевци на много високи постове искат да си измият ръцете с този нещастеен човечец

    Едва ли и децата от предучилищна възраст вярват на версията за червения пират

    Безсрамници
  • 2 Българин

    41 0 Отговор
    "Установено е, че от иззетите от него смартфони са отправяни заплахи, но не, че към момента на това деяние те са били у Илко Захариев", казва Георги Георгиев." Точно това е разковничето. Просто човекът беше удобно жертва, набедиха го и му приписаха всички отправени заплахи. Никой не вярва на подобна пародия.
  • 3 Червените пирати

    35 0 Отговор
    Са в сглобката. А това е е един умопомрачен българин жертва на системата. Тия си правят ганьовски изпълнения с горкият човечец.
  • 4 Пич

    35 0 Отговор
    Тези идиоти съвсем се оляха , да ни пробутват врели - некипели !!! Вече не уважават народа си , дори когато го лъжат !!!
  • 5 обективен

    33 0 Отговор
    Пирата е най-големият престъпник в държавата защото го търсиха 1 седмица ,а съдии и магистрати с карти от SS клуба са на работа още ,и получават заплати ,а не в ареста !!
  • 6 честен ционист

    2 0 Отговор
    Рокерите са съвременните пирати.
  • 7 Момичето

    25 0 Отговор
    е набедено , както преди време изнамериха и набедиха едно бедно момче , кръгъл сирак , в Стара Загора , че било заплашвало фъфлата Ива , май Митева беше .

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Коя е Мата Хари?

    15 0 Отговор
    За един приятел питам

    Коментиран от #17

  • 9 Момчето

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Момичето":

    имах предвид.
  • 10 ТаУмВзе

    16 0 Отговор
    Куклите ги е Гепило Шубето, че некой ще ги свитне! Хахахх Щом и психично болни ги заключват е Ясно, че Крадливата сбирщина приключва.
  • 11 Сарафов

    23 1 Отговор
    В мазето си призна че е убил Къро, Трактора и Нотариуса също така и Кенеди и Линкълн.
  • 12 Българин

    19 0 Отговор

    До коментар #7 от "Момичето":

    "Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето" (Книга на Еклисиаста 1:9). Използват едни и същи методи за набеждаване.
  • 13 Смирненски

    14 0 Отговор
    Колко дена го били ни вопъл ни стон,само своето име им казал-Червения пират
  • 14 Питам:

    23 0 Отговор
    Защо аз или някой друг що-годе нормален не намерихме телефони с номерата на министри и магистрати ? Каква благословия щеше да падне върху тях и цялата им рода !
  • 15 Жалко!

    23 0 Отговор
    Репресивните органи за заглушат и заметат под килима престъпната схема на Еврото и Нотариуса със съдебната нарочиха един неудачник. Това е на мегдана!
  • 16 честен ционист

    7 1 Отговор
    В България Георги Георгиев е фалшиво име.
  • 17 честен ционист

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Коя е Мата Хари?":

    Защо трябва да е коя, а не кой?
  • 18 Милиционерски изпълнения,натопен

    15 0 Отговор
    МВР-то бяха казали както после повториха и по телевизиите,че знаят кой е "изпращача" и бил безпризорен,1 седмица преди да го "заловят" на гробищата.Таааа,пита се в задачата след като казват,че човека се информирал от медиите и пращал имейли,толкова ли е тъп да продължава да държи веществените доказателства(телефоните) у себе си.По-скоро ми се струва,че са му били дадени и чиляка хал хабер си е нямал кво има в тях!!!
  • 19 Герен

    9 2 Отговор
    БРАВО АДВОКАТЕ. ДОБЪР СИ ЧЕСТЕН И ТОЧЕН. НО ТО НЕ СЕ ЗНАЕ В БЪДЕЩЕТО ЩО ЩЕ СТАНЕ. НЕ СМЕ ВРАЧКИ. ДОБРО МОМЧЕ Е ИЛКО НАЧЕТЕН ОБРАЗОВАН НО РОДИТЕЛИ РАЗВЕДЕНИ НЕ ГО ПОГЛЕЖДАТ. ЛОШИ ХОРА . ОСОБЕННО МАЙКАТА НЕ ГО ОБИЧА. А ТИ В ИНТЕРВЮТО КАЗА ХУБАВИ ДУМИ ЗА
    БАЩАТА. КОЛКО СА ВЕРНИ ТИ СИ ЗНАЕШ
    ДАНО КАКТО КАЗВАШ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА. ВЗЕТА ОТ КОФА ЗА БОКЛУК ЕЛЕКТРОНИКА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ИСТИНСКА.
  • 20 няма ,

    7 0 Отговор
    човека е задържан . Разпитан . Спомена че телефоните намерил в кофите, а бил математик . Не бил писал на официалните пощи заплахи и не бил следил ключови лица и знакови процеси . Задържаха го защото Признал всяко едно писмо, заплаха, методите си на скриване и атаки - с писма , лежал ли е в диспансера . плашил съседите заради шумувете . От тоя процес кинти няма да паднат . ще се влачи 15 години . Изчезнали самопризнанията . Може да се отрече от тях .Да го питат за Асан , Божанеца . Съмнителен математик . Пратки по пощите .
  • 21 Любопитен

    17 0 Отговор
    Само да попитам, освен МВР, има ли някой друг който да вярва на тия приказки под шипковия храст? Някои абдали си мислят че хората са прости като тях, да, да, ама не.
  • 22 наподобява тези дето

    10 0 Отговор
    да не заплатят натрупани данъци за милиони левове ги приписват на клошари . Един ли случай е това . Така бездомник с телк се оказва собственик на огромни фирми които затварят . когато данъчни отидат и ги гледа със стъклено око с патерицата си . Повтаря едно и също . хахаха има хора занимаващи се с такива съмнителни неща . Луд бил, ама храни се , може да пише. Скитник бил, ама съседи имал, та ги плашел . хаха
  • 23 Ами да

    10 0 Отговор
    Мутренска постановка на МВР и ДАНС! Това им е нивото и отговорността към България!
  • 24 Същото

    8 0 Отговор
    Се случи и с онзи клошар от Пловдив,където беше подпалил една зграда,което място беше много апетитно за някой хора.Безбожници срамота и позор.Нагледци.
  • 25 Ха-ха

    3 0 Отговор
    Пак и пак. Червен пират спри се.
  • 26 мунчо

    4 0 Отговор
    Ако МВР поиска от нещастния човек да признае, че е стрелял по престоноследника на Австро-Унгарската империя в Сараево - ще го получат тъпите ченгета в пълен формат.
  • 27 Ама верно ли?!

    6 0 Отговор
    Гениално! А дали МВР може да установи кой е купил телефоните и картите и кога? Кой е плащал сметките и т.н.? Или не е във възможностите им?
  • 28 МВР

    1 0 Отговор
    МВР "си знае работата"! Парче мошеника, подкрепя праче мошеника!
  • 29 Бай Ганьо

    2 0 Отговор
    С това доказаха, че всички са в попарата и в какъв кенеф сме. Доказаха за пореден път на все още нормалните хора какво е в държавата. Само "червените пирати" донякъде може би не разбират?! Кервана си върви, кучетата си лаят!
    Бъдете живи и здрави! :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове