Last news in Fakti

30 Март, 2024 04:43 842 17

Вигенин: Създаденият под чужд натиск кабинет не свърши нищо съществено за 9 месеца

  • кристиян вигенин-
  • правителство

Вкупом съгрешихте и вкупом непотребни станахте, обърна се към ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС социалистът

Вигенин: Създаденият под чужд натиск кабинет не свърши нищо съществено за 9 месеца - 1
Снимка: БНТ

"Вкупом съгрешихте и вкупом непотребни станахте и затова България отива на избори и ще търси алтернатива".

Това заяви пред БНТ Кристиян Вигенин от БСП по адрес на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. БСП ще се опита да даде такава алтернатива.

"Това, което се случи през тези 9 месеца, беше едно безвремие за България, нито един съществен въпрос за България не беше решен. Това правителство беше създадено под външен натиск, за да изпълнява външен дневен ред. Тяхната програма започва с външната политика", заяви той.

Вигенин коментира и приетите промени в конституцията, според него както са лъснали проблемите със служебния кабинет, така ще лъснат по-късно и проблемите със съдебната реформа. Той подчерта, че големите въпроси пред България не са били поставени и не са били решени, "защото изначално тази сглобка е неестествена, тя е неморална за избирателите на едната и на другата партия".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благоевград

    12 9 Отговор
    Вигенин по добре да обясни кога престана да му се затваря багажника? Да ти омръзне в бг от такива педа.и
  • 2 Не е било

    18 3 Отговор
    Безвремие. Имаше решения с огромни последици. "Капков Шенген" отправи страната към сигурен халифат, ако това безумие на заселване с неевропейски народи, не спре!!! Освен това лъжите и кражбите продължават. Продажниците почти ни вкараха във войната. Да оставим и огромните финансови загуби за страната, които тези предизвикаха. Е, това се е ВРЕМЕ, НЕ Е БЕЗВРЕМИЕ! ВРЕМЕ НА ОГРОМНО СРИВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ.
  • 3 Калпазанин

    12 4 Отговор
    Аз този евреин само да ги питам, доколкото знам 10 милиарда борчове или заробване от мвф, нищо ли са и общо колко станаха и колко щ теглят за да ги даваме на укрите?? Подтикнати от тия същите от които сме ги взели и това не е само при нас а изобщо от почти целия Ес без маджарите и сърбите
  • 4 Госあ

    13 5 Отговор
    Аз не знам толкова ли му харесва на българина да бъде слуга ?! Те гаврите на ес най вече, щото краварника се интересува само от фронтовата линия и другото -берекет, са очеизвадни ! Чуха го с ушите си от запис и продължават да гласуват за тези безродници и национални предатели…скотски народ !

    Коментиран от #9

  • 5 Някой

    4 12 Отговор
    Вагината да мълчи!
  • 6 Другар от БСП

    4 7 Отговор
    Ние комунистите за 45г. нищо не свършихме, ти сега за 9 месеца се притесняваш.

    Коментиран от #8

  • 7 Умерен

    3 3 Отговор
    рядкко явление в българската политика, но е еврокомунист на ЕС(СР)2. БСП не разбраха, че не може да пропагандираш "леви идеи", а да задълбочаваш неравенствата чрез инфлация, и вдигане на заплати в държавен сектор. Това им изяде главите, а не Нинова, тя е само малък детайл от "пъзелът" БСП. Да натрапваш еврорублата. Да национализираш депозити и земи, връща към много мрачни времена. Но дори предците им не са си позволавали национализация на депозити и забраняване на национални валути. А изказването на БСП за отлагане на борса ток, няма да реши проблемите в енергетика, отлага ги. На избирателите им писна от хамелеонщината и на БСП, и ГЕРБ. Дайте път на младите и способните.

    Коментиран от #12

  • 8 7те козякливи джуджета:

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Другар от БСП":

    Свършили са!
    Създали са теб!
  • 9 Ти че си слуга на Мутрофанова знаем.

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Евтино платен слуга, наведен и обърнат за по-голямо удобство на кадировчетаъа. Ясен си, голубчилк и ти, и евтиничката ти пропагандичка.

    Коментиран от #13

  • 10 А бе,

    1 1 Отговор
    я вижте отчета на Съсела !
  • 11 Ний ша Ва упрайм

    4 1 Отговор
    много точно казано пък и чуждия посланик го потвърди
  • 12 Кажи

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Умерен":

    кои са младите и способните? Юпитата бяха млади, кирчовците и кокорчовцоте са млади и какво от това. Трябват ни знаещи и можещи патриоти, които да водят умело държавата през сложната международна обстановка и натиск. По малко слугинаж към ЕС и НАТО и по малко лаене срещу РФ. Много ще страдаме ако първите ни изоставят а Русия реши да ни накаже.
  • 13 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ти че си слуга на Мутрофанова знаем.":

    На простолюдието от пазара нема к’во да се обяснявам. Едно време учителката ми по математика казваше на нахалниците, че не се намират на пазара след като им пишеше двойки или тромбета. А те се пазаряха, че били много умни и красиви и не заслужавали.
  • 14 Вигенин

    5 3 Отговор
    толкова много е деградирал, че цяла вечер се държеше в Панорама като махленска клюкарка. Видно е, че БСП се разпада и отива към не влизане в парламента.
  • 15 Само питам

    3 1 Отговор
    А под какъв натиск кабинета беше свален? Или когато натиска е пуск, не се смята за чужд?
  • 16 Баба Кина

    2 2 Отговор
    Ааа, не е вярно- Лена роди! Ристо не можа, но поседя в скута на Шишири. Летим и плаваме без да се редим за Брюксел и Париж, ако сме с документи от новите. Пипнаха и Конституцията, та я хвана пипката, така, че сега Президента да ходи на гледачка за избор на служебен министър- председател. И още куп юбавини натвориха- ум да ти зайде!
  • 17 Вагинин

    3 1 Отговор
    КуРнелка ша Въ упрай с Дебелия Наско.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове