Last news in Fakti

31 Март, 2024 11:09 1 188 34

Калин Стоянов: Ако получа покана съм готов да остана на поста си и в служебния кабинет

  • калин стоянов-
  • служебен кабинет-
  • шенген

Под мое ръководство МВР успя да постигне резултатите, които са необходими, за да станем член на шенегенското пространство

Калин Стоянов: Ако получа покана съм готов да остана на поста си и в служебния кабинет - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Под мое ръководство МВР успя да постигне резултатите, които са необходими, за да станем член на шенегенското пространство. Под мое ръководство реално бе извършена и проверката в края на миналата година по линия на Шенген, в която участваха експерти от 14 държави. Изключително високата оценка, която получихме там реално допринесе най-много за това да бъдем на тази церемония днес.

Това заяви министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, който взе участие в церемонията на Летище София по приемането на България в Шенген по въздух и вода, предаде Novini.bg.

"Искам да благодаря на всички служители на МВР, които неуморно защитават границите на България. Те имат най-голяма роля за влизането ни в Шенген. Продължаваме да работим и да полагаме усилия да влезем и по сухопътни граници. Целта на МВР е да охранява границите и да показва на нелегалните мигранти, че много трудно ще преминат през нашите граници, за да стигнат до Западна Европа. Аз се надявам, че с резултатите, които и в момента постигаме, проверките по сухопътните граници ще бъдат премахнати до края на тази година. Абсолютно сме готови", категоричен бе Стоянов.

"Не сте забравили, че преди девет месец аз получих предложение от Кирил Петков да стана член на кабинета "Денков" като експерт. Винаги съм казвал, че аз не съм политически обвързан. Еднакво отдалечен съм от всички политически партии и техните лидери. Ако г-н Главчев ме покани в служебния кабинет, аз съм готов да остана на поста", отговори на въпрос Калин Стоянов ще приеме ли евентуална покана за участие в служебния кабинет.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицето

    46 1 Отговор
    Айде, нема нужда.
  • 2 Българка

    51 4 Отговор
    Ако Калин Стоянов , лимонката на Пеевски, остане на поста министЕр на вътрешни работи, който да опъне чадъра над купувачите от ГЕРБ и ДПС на избиратели, то площадите в България трябва да се огласят от протести!

    Коментиран от #5

  • 3 Българин

    20 11 Отговор
    Доказан професионалист и експерт в службата си на ДпС, така че, той ще е министър. Отдавна е решено! Преди 6 месеца соросоидите се опитаха да го махнат, но единствено успяха да мяучат с половин уста. И сега ще е така!
  • 4 Ще получиш

    21 0 Отговор
    Правителство на ГЕРБ и ДПС, има нужда от собствена подложка, за министър на вътрешните работи. Ще гарантираш ли и на другите нещастници пп и дб изборните измами?
  • 5 Влади

    9 26 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Протести ще има срещу кирчу и асенка. А ващи сороски номера никога повече няма да минат тука, дори от козяк го разбраха и престанаха да ви плащат!

    Коментиран от #27

  • 6 Даниел

    39 1 Отговор
    За какво ли е звънял(доказано) на нотариуса веднага след свидетелски показания срещу него в БОП?
  • 7 Българка

    40 2 Отговор
    Този кинозрител по време на побоя над мирни граждани на протеста срещи шедовете на БСФС е дебелокож наглец. Не министерски пост, а обвинителен акт за свързаност с Нотариуса. Колко още доказателства трябват, за да се разбере ,че точно той е информаторът на мафията. В качеството си на шеф на ГДБОБ веднага след разговор с Бойко Рашков, при който е разбрал, че има събрани доказателства срещу Нотариуса, то веднага го уведомява. И КОЙ уведоми Петьо Еврото за предстоящ арест, за да избяга?

    Коментиран от #11

  • 8 Доротея

    10 13 Отговор
    Поредната подигравка с ПП! Не ми е жал за тях! Привлякоха честните хора с обявата, че ще нападат корупцията и простотията на Герб, след това забравиха това намерение, изпраха Го и вместо с корупцията тръгнаха да нападат Альоша и Русия! Не, че корупцията на Герб няма връзка с подмолите на КГБ, но кой да разсъждава чак толкова! Хората не обичат да мислят, искат да знаят, кой е лош и после е лесно! БСП са малко по човещка сбирка, а ИТН и Копечикови са отврат! Само се чудят как да угодят на ДПС, без никой да разбере! Пеят, веят знамената, на заплата - при агата!

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 име

    17 2 Отговор
    Този хубавец, избран в резултат от "политическото говорене" на ПП-ДБ с ГЕРБ-ДПС, е покровител на купения и контролиран вот. Направете си елементарна проверка на броя новини за арестувани за купуване на гласове за период 1 месец преди всички избори от Рашков на сам. Докато Рашко или Дерменджиев са вътрешни министри, новините са на 40 на брой, а ГЕРБ и ДПС реват на умряло че ги репресират. При местните избори 2023г, докато този избранник на управляващите е на поста, новините са 7-8. Разликата в поведението на ГЕРБ-ДПС беше очебийна, а явно и ПП-ДБ нямаха против "овладяването на службите" за да им върви тяхната ала-бала с машините. Бацо тулупа и шиши им резнаха машините за да им върви само на тях подправянето на протоколите, но понеже и ПП са в кюпа, нямаше как да им извадят кирливите ризи.
  • 11 Доротея

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    На кого говориш, момиче! Емигрирай! Да бях поне на 75 и аз се запрятах и тръгвах за Швеция! Тук са само дебелоглави чукундури вече останали! Сега ще обвинят някой от ПП за връзки с Нотариуса, а вежливите медии няма да се занимават с описаното от теб!
  • 12 марш ве

    21 1 Отговор
    ФЕС! Естествено ще те поканят. Канят все такива които не стават за нищо.
  • 13 Бъдещето не е за продан

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Доротея":

    От подобни бози с нисък инбтелект, за някоя монета, нямаш грам полза!
  • 14 бай герги

    5 22 Отговор
    Браво Министър Стоянов сега е време тези Шарлатани да разберат кон боп яде ли
  • 15 Хареса ти

    21 1 Отговор
    Да ходиш на нощни кинопрожекции така ли смешко
  • 16 Наивник на средна възраст

    18 0 Отговор
    Разчуствах се - щял да остане...каква чест за бг народ.Да се връща в Приморско този блюдолизец храбърно като редови.....
  • 17 Чума

    18 0 Отговор
    За посолството това министерство не е приоритетно! Но, стане ли въпрос за МВР, Бойко става напълно не диалогичен и не толерантен! То от малко си е такова! Пищова на татя, един ден ще нося аз, ще имам фуражка, джипка и власт!
  • 18 Задна част

    15 0 Отговор
    Под твое ръководство затънахме още повече!
    Напариви НИЩО за много пари!
    Махай се.
  • 19 Герен

    13 0 Отговор
    ЧУДО ЩЕ БЪДЕ АКО НЕ ОСТАНЕШ. И НАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ТЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ТУПА И ШИШИ ДА СПЕЧЕЛЯТ. ЩЕ ВИДИМ ЩО ЩЕ СТАНЕ. И ДАЛК ПРЕЗИДЕНТО ЩЕ СЕ СРИНЕ ОЩЕ НАДОЛУ.
    НО ВАЖНО Е, ЧЕ ГИ ИЗБИРА СЪС УСМИВКА..
  • 20 Кака Пешо

    13 0 Отговор
    Ти по-принцип си готов на всичко
  • 21 факт

    9 0 Отговор
    Комплекси
  • 22 Този е Психично болен Сатанист

    16 0 Отговор
    Този е Сатанист на Борисов, истински Сатанист.
  • 23 пее Ф ски

    14 0 Отговор
    услади му се на тоя случайник... иди на мазно кафенце и ще се уредиш
  • 24 Това е

    15 0 Отговор
    Доносникът на Нотариуса!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ти до кое

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Влади":

    "отделение" си посещавал училище ? Научи разликата между "селянин" и "селяндур" и се самоопредели реално и коректно за да се разбере 1 копейка ли струваш или 5 копейки !
  • 28 Цитат от изказът на този палячо:

    4 0 Отговор
    "...да показва на нелегалните мигранти, че много ТРУДНО ЩЕ ПРЕМИНАТ през нашите граници..." - НО ВСЕ ПАК ЩЕ ПРЕМИНАТ, НАЛИ БЕ МИНИСТРЕ КОРУМПИРАН ? А трафикантите на мигранти фамилия АЛГАФАРИ кога ще разследваш която ще им улеснява "трудността" ?
  • 29 Машшала

    8 0 Отговор
    И тоя е готов да се жерва за Родината.Апостоле,къде си да си видиш наследниците!
  • 30 Ха ха ха ха

    9 0 Отговор
    Тоя е рядкопротивен, отвратителен тип. И изключително нагъл.
  • 31 дядовци ГЕРБ

    5 0 Отговор
    ЛЕЛЕ каква "изненада". Следва - "неочаквана" покана от Главчев.... Тия хептен за будали ни взеха. А може би наистина сме след като (не)гласувайки оставяме в мнозинство ББ ДП копейките и Корни !
  • 32 Лазо

    0 0 Отговор
    А може ли ти да станеш, а да седна аз?
    Спешно ми трябва министерска заплата за 2-3 месеца поне.
    Имам болно дете, сметки и ипотека да плащам.
    Поне в КАТ или митницата не може ли да ме назначите.
    Аз не съм алчен като вас, умерен съм във всичко, даже в кражбите.
    Трабва да има ротация, вие крадете от 35 години, дайте и на мен на крадна 3-4 месеца поне.
  • 33 МВР

    1 0 Отговор
    Колегите с качулки ще го ритат това говедо по стъпбите до като разбере, колко тежка е България
  • 34 Кариерист

    0 0 Отговор
    Хе хе хе. Тоа е много антипачитен. Един такоФ мазен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове