Last news in Fakti

31 Март, 2024 16:16 2 670 108

Христо Иванов: Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията

  • христо иванов-
  • избори-
  • президент-
  • служебен кабинет

Отиваме на избори, защото не се съгласихме да жертваме съдебната власт и регулаторите

Христо Иванов: Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Очакванията ни за служебно правителство са без министър Калин Стоянов и на електронното управление Александър Йоловски. Заяви лидерът на „Да, България“ Христо Иванов в интервю пред БНР.

„Това са двамата министри, които имат ключова роля за провеждането на прозрачни избори. Йоловски участва в скандала с машините, който опорочи местните избори и 500 000 гласа бяха изхвърлени в кошчето. И той не си понесе отговорност. Той не може да бъде министър“, аргументира се Христо Иванов.

В предаването „Политически НЕкоректно“ той коментира разпадането на сглобката, предстоящите избори и очакваните резултати след тях.

„На избори отиваме, защото стигнахме до разпределението на дългата власт в съдебната система и регулаторите. Защото ГЕРБ и ДПС имат 100% в нея и не искаха да бъдат заменени, особено в съдебната. Когато видяха, че няма да отстъпим започнаха да взривяват процеса. 7 пъти заявяваха „край на процеса и отиваме на избори“. През цялото време търсеха поводи. Голямата причина е възможността на Пеевски да определи мнозинствата в съдебната система“, обясни Христо Иванов.

Според него следващите избори са, за да се попълнят регулаторите и съдебната власт, да има прозрачен процес, конкуренция и качества на кандидатите или „Пеевски ще си ги назначи – това е залогът“.

Лидерът на „Да, България“ е категоричен:

Това, че не съгласихме да жертваме съдебната власт и регулаторите, не може да има никакво съмнение.

За следващият парламент казва, че компромис с тези теми няма да се направи:

Който го е страх от мечки не ходи в гората. Ние сме дълбоко в тази гора и ще си платим цената. Въпросът е дали обществото ще плати цената - г-н Пеевски да си пие кафето.

За конституционните промени Христо Иванов коментира:

Ние нямахме самостоятелно конституционно мнозинство. Търси се консенсус за решението. Кой предложи, не мога да си спомня, защото разговорът е минал миналото лято. Този модел е единствената алтернатива, който съществува в пространството и вселената. Този модел не приемам, че трябва да бъде обявяван за грешка, той е по-сложен за прилагане, но неговата сложност е демократичен елемент да осигури съгласие и баланс. Аз не искам да се държа като се разгранича от модела.

Според него проблемът от конституционните проблеми възникна, защото: Ние бяхме хвърлени на избори преди той да бъде изграден. Ако жена ти не може да спи, значи не си да заемаш висок конституционен пост.

„Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията. Това не е конструктивно. Той иска да си върне предишния модел и еднолично да консумира изпълнителната власт“, заяви Христо Иванов.

И допълни:

ГЕРБ 5 пъти прекъснаха изборите, внасяйки и несъгласувана листа от министри, отказаха преговорите да продължат. Взривиха формулата, която беше приета преди 9 месеца. Решението им е взето под силното въздействие на Пеевски. През цялото време той имаше и има огромно въздействие върху Бойко Борисов. От момента, в който стана ясно, че няма да приемем в регулаторите и съдебната власт - Пеевски да получи ролята на златния пръст, които ще определи мнозинствата и кой ще отиде там, стана ескалиращо опасно и ще ни закара на избори.

Иванов призна, че след изборите „ще разговаряме с хората, които избирателите изпратят в парламента.

"Мисля, че избирателите имат реален интерес, не да харесват нас, а с кого ще разговаряме. И ще разговаряме за това, което показахме - че не сме готови да го жертваме. Първият въпрос е дали ще може да се излъчи правителство – може ли то да бъде с ангажимент за реформите, но писмено . След това кои са тези хора в отделните сектори, които могат да ги извършат, но с аргументи. А не някакви парашутисти да отиват там. Ще разговаряме с всички, които са готови да правят реформи. Това е фокусът ни на целия процес – реформи", обясни надеждите си съпредседатлят на Демократична България.

Той се надява ПП-ДБ да са първа политическа сила и „ще работим за това, и ще се опитаме да убедим избирателите, че това има смисъл".

"Да ни дадат сила, да наложим тези приоритети. Ако избирателите се фокусират върху кафето, означава, че ще започнат те да пият мазното кафе на Пеевски, защото ще му дадат силата. Въпросът е да сме по-силни и да отстоим тези приоритети, за които се доказа, че не отстъпваме", очаква доверие от избирателите Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакай

    155 10 Отговор
    Да видим кой ще гласува за вас сега. Хахахахах.

    Коментиран от #38, #41, #58

  • 2 Фен

    129 12 Отговор
    Абе, смешко! Виж там, някой културен проект в Русе няма ли за теб? Той, Бобоков ще ти каже! Изчезвай с двеста!
  • 3 Българин

    131 18 Отговор
    Единственото, което интересува българите е вие да изчезнете за винаги! Ако трябва Пеевски 100 години да управлява, ако трябва паметник на Борисов ще издигнем, само и само вас да ви няма. Никой не ще мравояди, соросоиди и марионетки на Козяк. Всичко друго е по-добре от вас и изборите отново категорично ще го докажат!

    Коментиран от #100

  • 4 Хохо Бохо

    97 8 Отговор
    Ко стаа вежпротивник? Изчегърта ли тиквата? Май обичаш да те връткат с 200?
  • 5 ДонХристо мазното кафе

    98 7 Отговор
    Ти каква проджна душа си!мръсник!!
  • 6 Бендида

    76 4 Отговор
    Г-н Иванов от създалата се ситуация, аз съм изплашена и на крачка от истерията(образно казано).
    Но.....персонално от твоите действия и бездействия. Мани го президента.
  • 7 Ристю ментата

    90 4 Отговор
    Ама, моето момче, докато пиеше ти кафето, то беше добро, ама ако избирателите се фокусират върху него, няма да е добре, така ли? Толкова неистини чухме от този, че не знам дали е останал някой нормален да му вярва...
  • 8 Читател

    79 6 Отговор
    Пинокио пак реве аман
  • 9 Нищо

    49 4 Отговор
    не плаши душите наши !

    Коментиран от #14

  • 10 Шиши

    56 6 Отговор
    Я се връщай в скута ми?
  • 11 До синия куминист Христо!

    63 5 Отговор
    Аз съм демократ ,само майка чи и баща ми са с партийни книжки!🥺АЗ несъм комунист,аз съм за келепира.....😳
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    75 4 Отговор
    Ристюфор реформата......а бе нали ти лично бетонира гроб във властта с тъпите си конституционни промени?Така става като се мислиш за много умен!
  • 13 Неее

    76 5 Отговор
    Президентът няма нужда да води кампания и не го прави, ама вие сте натворили толкова зулуми, че се виждат и от космоса...
  • 14 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 6 Отговор

    До коментар #9 от "Нищо":

    Адии опааа
  • 15 Лост

    54 5 Отговор
    Христо "Коректния" отишъл в предаването -Некоректно.
  • 16 Азззззззз

    55 5 Отговор
    Ристю като е бил в скута на шиши с гащи ли е бил? Защо изобщо някой публикува глупостите му сега?
  • 17 Христо Иванов

    41 3 Отговор
    Нито глас за Пеевски!
  • 18 Кух

    60 5 Отговор
    С други думи: Искахме да свършим нещо добро, ама се уср@хме... Ами като не ставате за тази работа, няма смисъл да сте там
  • 19 Край

    60 4 Отговор
    Абе те свели “ избора” му до един- двама ама президента бил виновен. С конституционните си глупотевини прехвърлиха проблема от болната глава - парламента на здравата - президента. Болното демократично представителство се лекува само с мажоритарно избори в два тура. Обаче тогава такив като тоя “експерт” остават без работа, а олигархията без власт.
  • 20 Иван

    59 3 Отговор
    Христо Иванов: Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията
    А ти каква кампания водиш ПОДЛЕЗУРКО
  • 21 Как

    54 3 Отговор
    Абе, този срам няма ли?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 МРЪН МРЪН МРЪЪЪН МРЪЪЪЪН МРЪН

    39 3 Отговор
    МРЪН МРЪН МРЪЪН МРЪН МРЪЪЪН МРЪЪЪЪЪНННН....
  • 24 Потресем

    49 3 Отговор
    Гцонсурст. Оцапал се до ушите, объркал вдичко с конституцията, та има и наглостта да обвинява дтугите. Егати нахлеца.
  • 25 Олеле майко!

    44 4 Отговор
    Как не го е срам този българофоб да се показва пред хората! Жалко нищожество!
  • 26 НВМА ЛИ В ЦВЛА СОФИВ НЯКОЙ

    29 4 Отговор
    ДА МУ ЗАПУШИ УСТИЧКАТА НА ТОА МРЪНКАЛНИК...
  • 27 име

    33 2 Отговор
    Нява начин на тези некадърници някой друг да не им е виновен. С боеко и сопола са в по-близки отношения, значи е време да приплюят президента. Следва "Възраждане и ИТН също ни оцапаха гащите", Мутрофаноа и Путин се намесиа в изборите, може дори с БСП да измислят някаква интрига.
  • 28 Хахах

    53 2 Отговор
    Та кво викаш, Ице, президентът е виновен за смехотворната съдебна реформа, която ти и "умниците" около теб сътворихте?
  • 29 Мравояд, а гласовете за референдума?

    37 3 Отговор
    "...и 500 000 гласа бяха изхвърлени в кошчето"
  • 30 Абе жалък

    48 4 Отговор
    Не те ли е срам да се показваш бе? Кво прави в скута на пеевски, седнал президента да обсъжда това недоразумение на природата! Ще ходиш ли с лодка на Росенец, че те чакат да поседнеш някъде!
  • 31 Пелян Деевски

    40 3 Отговор
    Шехерезада пак разказва приказки от 1001нощ! От много лъжи носът му е станал по дълъг от ръста на бай танас, съучастникът му!
  • 32 НЯМА НИЩО, РИСТЕ

    25 1 Отговор
    Избирателите ти са прости, не помнят срещу КОЙ протестираха 2014г, не помнят за какво бяха протестите 2020г, тяка че пак ще гласуват за теб, трути път да се учии на съдебни и конституционни реформи.

    Добре, че не зависи само от тях, че като нищо пак ще омазва положението.
  • 33 от бранша

    35 2 Отговор
    ХРИСТО СТИГА СИ НИ ПРАВИЛ НА ГЛУПАЦИ ТИ ЛИЧНО МЕ ИЗЛЪГА И НЕ САМО МЕН ЗАТОВА ЩЕ СТЕ 20 ДЕПУТАТА.
  • 34 Така де

    35 3 Отговор
    Отивате на избори Христо, защото не озаптихте неуравновесения Асенчо Василев. Той ви провали всичко.

    Коментиран от #37

  • 35 ТЪПУНГЕР ПРОСТ

    21 5 Отговор
    Тиквата и сопола ще си подменат регулаторите и ще затапят съдебната реформа още в този парламент. И всичко това е благодарение на вашето "невинно политическо говорене" с шиши и боко.
  • 36 Браво Иванов

    3 19 Отговор
    Де да имахме повече изявени политици като теб и Борисов, колко прекрасно щеше да бъде.
  • 37 Последния Софиянец

    27 3 Отговор

    До коментар #34 от "Така де":

    Опасно е да се пускат джендъри в политиката.

    Коментиран от #57

  • 38 Бай Оня Дедовия

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чакай":

    ШИШИ АШЛАДИСА ХРИСТО ИВАНОВ.
    ПАЛАВНИК ИЗЛЕЗЕ ШИШИ
  • 39 Мъж

    28 2 Отговор
    Господин Иванов, трябва да сте достатъчно мъж, за да поемете отговорност за постъпките си, без да обвинявате някого друг! Очевидно обаче, това не е познато на вас качество!
  • 40 Отивате на

    23 3 Отговор
    избори, защото се оказахте по-глу..пави отколкото ви мислехме и изглеждате! Сега ще сърбате попарата, която надробихте, а и от цялата ваша нескопосана работа Буци излезе по-чист от сутрешна роса... И силно се съмнявам много от вас да имат вече възможност да седнат на депутатските кресла...
  • 41 Така е

    34 4 Отговор

    До коментар #1 от "Чакай":

    Бих се учудил ако ПП-ДБ минат 4 процентната бариера.

    Коментиран от #88

  • 42 Ний ша Ва упрайм

    23 3 Отговор
    мушмурок Ристю цъфна!
  • 43 Пинокио е слязъл от скута на Шиши

    28 2 Отговор
    Пинокио как е мазното турско кафе, носа расте ли ти бързо?
  • 44 ДА СТАНЕМ НА КРАКА

    31 3 Отговор
    Ура , ура , ура !!! Той Е !!! Повелителят на КОНСТИТУЦИЯТА ! Върховният жрец на ТЕМИДА ! Господарят на ПРАВОТО ! Магьосникът от РОСЕНЕЦ ! Символът на ДЕМОКРАЦИЯТА ! Чародеят ОТ ЖЪЛИТЕ ПАВЕТА ! Разказвачът на ПРИКАЗКИ ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ ! Любимецът на едно ПОСОЛСТВО ! Любителят на МАЗНИ ТУРСКИ КАФЕТА ! Чипоносия и гладко избръснат (винаги) ШЕХЕРЕЗАД ИВАНОВ - БОЙКИКИЕВ !!!
  • 45 Ъхъъъъъъ мозък

    23 3 Отговор
    Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията.....и как точно я води мозък ?
  • 46 Пинокио

    27 3 Отговор
    "Този модел е единствената алтернатива, който съществува в пространството и вселената." - Мили, Боже, да дойдат психиатрите! Спешно!
  • 47 ситуацията е

    23 3 Отговор
    Че най вероятно и в парламента няма да сте повече
  • 48 Луд за връзване

    25 2 Отговор
    Той се надява ПП-ДБ да са първа политическа сила....
  • 49 Надеждата

    13 3 Отговор
    Умира последна.
  • 50 Ъхъъъъъъ мозък

    13 2 Отговор
    Ако избирателите се фокусират върху кафето, означава единствено, че НЕ искат и те като Ристю да го пият мазното кафе на Пеевски....
  • 51 Мдам

    15 2 Отговор
    Пеевски дали си го е избърсал след този?
  • 52 БгТопИдиот🇧🇬

    14 3 Отговор
    Мравоядов пръв краваролюБ !

    Пръв на цариградско на стълб номер едно .
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ритююю

    14 3 Отговор
    Бойчо кво каза а? На прост човек какво се набива ?
  • 55 Долна Измет!

    19 3 Отговор
    Долна Измет!
  • 56 Пинокио

    22 3 Отговор
    "Мисля, че избирателите имат реален интерес, не да харесват нас..." - Тук сме съгласни, Ице, не се притеснявай въобще, няма никакъв шанс никой нормален избирател да ви хареса...
  • 57 Чичоти

    3 5 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    Значи никога няма да станеш политик.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Все тая кво говори

    18 3 Отговор
    Кирил Петков и Делян Пеевски се наричат Кики и Диди а Ристю е седял в скута на Диди
  • 60 Като оставим, че

    18 3 Отговор
    Като оставим, че Всичките не са стока! Тоя Съвсем!
  • 61 Ъхъъъъъъ мозък

    20 3 Отговор
    Президентът водил кампания за сплашване а това в скута на Пеевски стърчащото не е плашещо нали прайдър ? То е великолепно.
  • 62 Самозабравил се

    22 2 Отговор
    некадърник. Ама много хубаво изпрахте и Бойчо и дебелия нали ?
  • 63 ПП-ДБ ще са първа политическа сила..

    19 2 Отговор
    А Танас и Ристю премиери в Карлуково
  • 64 Гошо

    16 2 Отговор
    Ице ,ти па изтърва келепира
  • 65 Аре бегай смотанякк

    17 1 Отговор
    Всичките си обещания от преди изборите изпълнихте нали и си вярвате че още луди да ви вярват има а?
  • 66 Моряка

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    А доктор Гълъбова сезирана ли е за автора на това творчество?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Пак ли Радев

    19 2 Отговор
    Ви е виновен смешник ? А измислете нещо друго
  • 69 Свърши филма

    14 3 Отговор
    с Промяната. Този обаче още не го е разбрал.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Красимир Петров

    18 3 Отговор
    Най-противният индивид коментира президента
  • 72 мдаа

    17 2 Отговор
    Щом Ицето не си спомня кой е измислил тази простотия със служебния кабинет, значи той я е измислил. Но дори да не я е измислил, той я е подкрепил и рекламирал като изключително демократично постижение. Трябва да си доста ниско интелигентен и лошо образован, че да не провидиш, че всеки един от възможните варианти за служебен премиер е в абсолютна несъвместимост. Не може председател на провален парламент да прави избори. Не може омбудсман, който защитава гражданите от произвола на държавата, да бъде премиер. Не може председател на Сметната палата, който упражнява надзор над управлението на финансите на правителството да е премиер. Не може председателят на Конституционния съд, който по дефиниция не може да е политик, да стане премиер. Това само болен мозък може да го роди. И съдебната реформа е също толкова нефелна. Ицето за нищо не става, а от право разбира колкото с.виня от кладенчова вода. Превърнаха държавата в заложник на интригите и нескрития си ламтеж за постове и пари. Тежка карма натрупаха тези безхаберници, чак ми е мъчно за тях.
  • 73 тука е така

    6 1 Отговор
    Е то е ясно кой ще е на служебната скамейка. Борисов, Пеевски и "Продължаваме фамилията" ИТН и Възраждане. Промяната, която народа си пожела не можа да я отстои убедително и сега ще има нов поправителен. Ако пак не се яви, още от същото.
  • 74 Избирател

    10 2 Отговор
    То не бяха многомилионни дарения за Украйна, торти с отрязани човешки крайници, турски кафета, нескопосани конституции, съгласувания с посолството... Ристю, каквото сте си надробили, това ще сърбате на изборите! И няма да ви е сладко като мазното турско кафе, от сега да си знаеш...
  • 75 Хахаха

    7 1 Отговор
    Ице, криво дърво се изправя, но крив човек никога. Как би ги променил, те ядоха, пиха, и в съда ги оправяха младите по стаите на дивана, същото и с директори. И днес, много от ченгета, съдия изпълнители от дс не са живи бкп, а оправените още работят на адвокати, жените от село си уредиха, нищо, че с жената на съдията бяха първи братовчедки с пена, но завършиха в симеоново и су, право, а тя обслужваше нестор, митко и ясен, и Тодор Ташев покойника, а си бе по тая част, а и тук с разни кметове и директори е подобие, яли пили епаlи
  • 76 Вън

    10 1 Отговор
    Досега бяхте 10% + "ала-бала", сега ще сте 5% заедно с ала-бала-та...
  • 77 Гост

    15 1 Отговор
    Много си тъп, ти си един от тези дето направихте некъдърни промяна на конституцията, колко избори минаха, ама не можете да разделите държавната баница, и все президента ви е виновен. Ставаш смешен

    Коментиран от #78

  • 78 Айде бе

    7 1 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    Не се напъвай толкова да се мъчиш да мислиш, че изобщо не ти се отдава и ще вземеш да луднеш. После ще трябва да те сложат зад решетки за да не вземеш да навредиш на някого.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 БеГемот

    9 1 Отговор
    Великият съдебен реформатор....
  • 81 боко

    11 2 Отговор
    Ристйо мръ---ко любител на мазно кафе изчезвайте с 200 шарлатани
  • 82 22222

    12 2 Отговор
    Жалка ,ама много жалка работа си.Добре че го има президента че като се осе...те да има кого да обвинявате.
  • 83 Слушател на БНР

    6 2 Отговор
    Ей заради тоя мънкащият,днес пропуснах предаването на пелтечещата и заекваща ,,многознайка"....Великата Силвия от гр.Левски...
  • 84 Пинокио

    9 1 Отговор
    може да гледа парламента на снимка!

    Коментиран от #92

  • 85 Реалист

    12 1 Отговор
    Стига глупости. Сега пък Президента ви е виновен !? А кой го насади на тези пачи яйца? Аз ли ? Като в оня виц : На ти десет яйца, избери си .
  • 86 Перо

    12 0 Отговор
    Христо Иванов е главния виновник и автор на конституционните безумия! Защо се крие?
  • 87 Гробар

    10 1 Отговор
    Слава Богу че няма да влязат повече в парламента
  • 88 мдаа

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Така е":

    Днес го написа на много места, но ние не се чудим като теб! Кога ще гласуваш за Волен или Лупи, защото те няма да са кандидати за нито едни избори тази година?
  • 89 Деди

    10 0 Отговор
    Ристе, кръгла НУЛА Си. Смешник
  • 90 наско

    9 1 Отговор
    Българския Ален Делон.колкото красив,толкова и умен. С една дума - измет!
  • 91 Хубаво е

    3 0 Отговор
    До има държава, но да няма баница.
  • 92 мечтите са едно, реалността друго

    4 0 Отговор

    До коментар #84 от "Пинокио":

    Същото го слушахме и на местните избори.
  • 93 ОСТРОВИТЯНИН

    0 0 Отговор
    Аз голямо господар на мойто остроФ ве чакам с удоволЬсвие. Огромно черпак-мерак мойто госпожа напрай испешели фор ю.
  • 94 Идиот

    10 1 Отговор
    На този пак президента му е виновен, а не малоумието му. Идиот е Мравояда, подмолен и хлъзгав. Далеч от това двулично недоразумение и далеч от Политиката. Дано синът на Сорос да е по умен от баща си и да разбере, че цялата пасмина от Америка за България, начело с Прокопиев и този Пинокио са вредни не само за българите, а и за Америка. Покрай тези жълтопаветни идиоти намразихме Америка.

    Коментиран от #98

  • 95 Мнение

    9 0 Отговор
    Ти си лъжец. Ти дори нямаше подготвени текстове за съдебната реформа. Два пъти връщаш Герб на власт.
  • 96 ганев

    6 2 Отговор
    НА ТУЙ ........БЪЛГАРИТЕ МУ ВЗЕХА МЕРКИТЕ ЗА ДЪРВЕНО ПАРДЕСЮ
  • 97 ЧЕСТНО

    7 1 Отговор
    КОМПЛЕКСАР - НЕГРАМОТНИК С ОТНЕТИ ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВА, КОЙТО НАПРАВИ КОНСТИТУЦИЯТА НА БОЗАДЖИЙСКИ ТЕФТЕР!
  • 98 КОНЕВЪДЕЦ

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Идиот":

    Айловю брадър!Прав си!
  • 99 Гост

    4 1 Отговор
    Тоз малко мушенник ми се струва.
  • 100 Анани

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Да. Точно така. Браво. Да се махат шарлатаните.
  • 101 ристьо Радецки

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Няма страшно":

    урежда де що може от родата. Уреди брат си Антон Иванов за консултант в Министерството на енергетиката, но веднъж по БНР срамежливо и бегло казаха, че са го уволнили за конфликт на интереси и некомпетентност. ТОЛКОВА ОТ него и цялата пасмина!
  • 102 резервист

    0 0 Отговор
    Вярно е че съдебната реформа е цел на Христо Иванов отдавна. Вярно е че той напусна поста си на правосъден министър, когато разбра че го използват и няма да може да реформира системата според идеите си. Вярно е че не десантът му в морските сараи, а нахлуването на въоръжени в президентството преля чашата на търпението на хората. Вярно е че той много добре знае с кого си има работа, за да се надява че под крилото му ще успее да свърши нещо. Така че или е много наивен, или е нещо по-лошо! Но не е "мъченик за правдата" със сигурност!
  • 103 резервист

    0 0 Отговор
    Избирателите му виновни на Пинокио! Виновни са че ви повярваха!
  • 104 бойкикев е мазен глист

    0 0 Отговор
    Най-противното лице е бойкикев
  • 105 Крачунов

    1 0 Отговор
    Хр.иванов е май гнус и прост изрод в България.
  • 106 еврофанатик

    1 0 Отговор
    тоя освен да създава интриги, суматоха и да краде и лъже ...за никъв чеп не става....тва ако няква работа ти свърши, че пукнеш от глад. Отивай на сараите бе тъпанаррр 2-ра серия чакаме ...тоя път с моторница се истреляйте вече се оядахте доволно...боклуций!
  • 107 Ристю Ариела

    0 0 Отговор
    Докато си седя в скута на Пеевски и и си пия мазно турско кафенце и си правя разни схемички много обичам да ви давам акъл за неща които ви внушават ,че съм ваш човек.
  • 108 Стефан

    1 0 Отговор
    Този отново гласи някаква схеми за изборите, затова почва и да атакува процеса по провеждането им
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове