2 Април, 2024 11:08 874 25

Пеевски: Ако някой от ДПС бъде поканен за министър в служебния кабинет, няма да приеме

  • делян пеевски-
  • служебно правителство

След изборите ще решим какво да правим. Нека видим кой колко ще вземе, на кого хората ще гласуват доверие. Рано е да се говори

Пеевски: Ако някой от ДПС бъде поканен за министър в служебния кабинет, няма да приеме - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Ако някой от ДПС бъде поканен за министър в служебния кабинет, няма да приеме. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Делян Пеевски.

"След изборите ще решим какво да правим. Нека видим кой колко ще вземе, на кого хората ще гласуват доверие. Рано е да се говори", допълни той.

На въпрос може ли да има евроатлантическо мнозинство плюс ПП-ДБ, Пеевски заяви: "То беше такова досега. Само колегите се опитват да забравят тези 9 месеца, но те са незабравими, така че няма как да ги забравят".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сделки с ДПС

    15 1 Отговор
    Само под масата. Правило на сарайте.
  • 2 Магнитски - идва нов списък!

    13 0 Отговор
    А ще приемете ли някой тлъст комисион или някой тлъста обществена поръчка и др.?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ей тоз копелдаак

    11 2 Отговор
    вече прекалено много дразни и това е така защото няма в тази скапана кошара България честен и независим съд и прокуратура, населението позволи, а и самото то напълни ПАРЛАМЕНТЪТ с престъпна политическа sган ! Ние не сме народ, а едно стадо овце от порода "БЪЛГАРСКА ПРОSТА", толкова проsта порода, че не можем дори и да се засрамим !

    Коментиран от #21

  • 5 Хахаха

    11 2 Отговор
    Този мафиот много насериозно се е взел.

    Коментиран от #10

  • 6 Отвратен

    10 2 Отговор
    Хора, такива компрометирани лица ли искате да ви управляват като Шиши и Боко???
  • 7 Анонимен

    4 2 Отговор
    Колкото повече ми се натрапва това намахнитено същество, толкова повече съм сигурен, че няма да гласувам и да ставам съучастник в изборът на престъпници в политиката ! Комунделлите от ДС разделиха народа чрез партии и никакво масово гласуване не може да ги изхвърли от властта, само протест чрез отказ от гласуване ще е краят им и светът ще разбере тогава, че сме народ, гласуването е поредното тяхно участия в управлението !

    Коментиран от #11

  • 8 глиган блеефски

    2 3 Отговор
    бе последният премиер
  • 9 маймуни

    5 2 Отговор
    Долу партиите - ОПГ и техните главатари!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 пери

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Точно като не гласуваш, даваш по-голям шанс на дпс-то и гербавите да управляват и да те яхат по-успешно. Ние може да сме обидени на политическата класа и да не отидем да гласуваме, но твърдият електорат и платените неграмотни ще отидат със сигурност. После пак ще се намери кой да те управлява, ама пак ще си обиден и ще ти остане само да псуваш.
    Масов вот срещу герб и дпс е решението, тогава ще им е доста по-трудно да манипулират изборите и най-сетне ще има шанс да ги разкараме трайно от властта.

    Коментиран от #13

  • 12 Бай

    1 3 Отговор
    Чакай бе шишко, те на не канят тебе. Канят друг човек, оделна единица, що ти ще отговаряш за него.
  • 13 Обясни как

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "пери":

    със сто шайки клонирани от ДС/БКП ще събориш ГЕРБ+ДПС, обясни кратко как ще стане това ? "Разделяй и владей" чувал ли си тази римска практика, а знаеш ли как се разбива това ! С масовост, но не с гласуване, а с отказ от гласуване, защото и лудите знаят, че като няма гласуване, НЯМА И КОЙ ДА ИЗБЕРЕ ИЗМАМНИЦИТЕ ! За Белгия чувал ли си нещо ? А знаеш ли защо белгийците не можем да ги стигнем НИКОГА ? Имаш време да мислиш, ако можеш, ако не можеш слушай какво ти говорят същите измамници които зависят от твоя глас за да те управляват !

    Коментиран от #16, #19, #20

  • 14 Реалист

    1 1 Отговор
    Делянчо турците те чакат, натопорчили буздуганите:) ще им седнеш:)
  • 15 еврофанатик

    0 1 Отговор
    а нямалл да приеме...верно ли бе..., че ти дрънне оня с очилата, на него ще му дрънне я ердо я некой до него и че го БЪДЕ, нали бе ШИШКО мазен шупарГнусен
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дон

    0 1 Отговор
    Пак лъжеш дебелчо, Главчев, висш каър на ГЕРБ-ДПС вече прие.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 тато

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Обясни как":

    обяснявам , точно с негласуването набутвате мутритйе в парламенто....то отявлените русофилистиций дето мразят възраждане и в червата....да ви се чуди и мае човек ЩО ЗА @@@@@ СТЕ!!!!!!! няма да мрънкаш ...., че и нас ще убеждава....ти не мой се усетиш бе ...кви ги плещиш от такива като теб накрая требе сапа да фащаме и гората.....

    Коментиран от #22

  • 21 еврофанатик

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ей тоз копелдаак":

    не бъркай скептицизма и отвращението с прост и т.н....., народа си не е супер и ще се намеси точно когато е необходимо, лошото е че тия така зи застилат че няма д е просто намеса ми ще е клане...
  • 22 Алооо мисъл овча

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "тато":

    защо като гласивахте масово ви управляваха ГЕРБ+ДПС, десетина години, това ФАКТ ли е или илюзия ? Вие овчата порода българска все много знаете, дори и фактите не признавате, дори не разбирате защо сте бедни и не знаете, че белгийците са по-богати финансово от вас и по-умно, защото ако го знаехте щяхте да ги имате за пример и да се поучите от тях, но НЕЕЕЕ вие сте най-умните на света и никой не може да ви послужи за пример, вас ви контролират и манипулират всички вождове на шайки които знаят, че без вашият вот са обречени да останат извън раят на кражбите - НС ! Кой ще ги избере ако не гласувате бе, многознайко, КОЙ ? И "знайко" точно аз ще имам право да говоря, защото съм свободен и живея демократично, защото не АЗ ще гласувам за измамници, не аз ще "назнача" в НС депутати за да ме направят беден, а ти и останалата гласуваща овча порода българска, която не познава действието на мозъка "МИСЛЕНЕ" и не знае, че обединението прави силата и суверена е в правото си да протестира с отказ от гласуване което е "унищожителен" акт за престъпни политици ! Светът познава българите като мишки които се направляват от корумпирани политици ! САЩ забраниха на българската корупция "вход", българската овца ще ги вкара в НС като светии !
  • 23 Браво

    0 0 Отговор
    Поне има позиция!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове