Last news in Fakti

13 Април, 2024 06:30 809 17

Сабрутев: Българските служби трябва да работят за хората, а не за рекет и заплахи

  • венко сабрутев-
  • депутат-
  • политика

Всяка година преди изборите едно и също - арести, пачки, заплахи, заяви депутатът от ПП-ДБ

Сабрутев: Българските служби трябва да работят за хората, а не за рекет и заплахи - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Г-н Гвоздейков вече не е част от ПП-ДБ. За да го изключим от партията, той направи необходимото, за да загуби нашето доверие. Ние ясно искаме да се дистанцираме от него. Той избра да отиде в служебния кабинет. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му "сглобката" се е разглобила заради споразумението, което не искаха ПП-ДБ да подпишат.

"Притеснява ме подходът на службите. Всяка година преди началото на избори стават едни и същи неща - показни арести, пачки, заплахи. Мафията не позволи на България да се направят необходимите реформи. Говорим и за ДПС, и за ГЕРБ. Ключовият въпрос е какво искат българските граждани. Властта е в хората, не е в политиците. Обещахме Еврозона, обещахме Шенген. На вратата на Еврозоната сме, а полетът София-Париж вече е като полета София-Варна", каза Сабрутев пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че работата на прокуратурата е, ако има престъпление - да го защити в съда. По думите му няма реално обвинение срещу бившия секретар на МВР Живко Коцев и уточни, че го привличат в съда като свидетел, а не като обвиняем. Сабрутев е категоричен, че българските служби трябва да работят за хората, а не за рекет и заплахи.

"България има стабилна допълнителна финансова обезпеченост, която дава възможност дори и да се случи нещо катаклично в икономиката - да го посрещнем. Трябва да си припомним резултатите по време на управлението на акад. Денков - спокойствие в държавата, бизнесът работеше необезпокоявано, доходите растяха изпреварващо инфлацията. Българските граждани искат качество на живот", заяви депутатът от ПП-ДБ.

На въпрос дали ПП-ДБ ще говорят с ГЕРБ-СДС след изборите, Сабрутев отговори, че ще се срещнат с всички, които искат да изпълняват реформите, на които ПП-ДБ държат. По думите му ГЕРБ са се отдръпнали и са избягали от тези реформи.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дааа

    22 1 Отговор
    Още един защитник на контрабандата !
  • 3 Гост

    18 2 Отговор
    Венкоооо,много си семпъл,престани да се екстраполираш,ППейска мижитурко.
  • 4 Шабан

    9 0 Отговор
    Право казва човека, ама вече няма кой да го чуе! Българските служби никога не са работили за хората! А и няма такава държава в която службите да са работили за хората! Те работят за държавата, винаги! Но друг е въпроса че в България работата им е толкова извратена че, са се превърнали в разновидност на мафия-държава! Дали от това че няма какво да правят, дали защото толкова им е акъла, но тези служби само ограничават свободата на индивида за само реализацияя и от там за напредък и просперитет на държавата и хората в нея! И най-вече те са зло за самите българи! Който го разбира, де......иначе интерпретации, бол!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Менко Барутев

    17 0 Отговор
    Някой от "чистотата" по добре хванете да ви говори, по–малко лъжи и простотии ще каже от тоя охлюв.
  • 7 Бъдеще

    16 0 Отговор
    Рядко противна личност... И той участваше в разговора преди миналите избори, когато ПП се канеха да превземат всички важни служби в България... А сега акъл ръси?
  • 8 уйко калеко

    12 0 Отговор
    САБРУТЕВ-:БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА ХОРАТА-Само да попитам господина,: ГНОМА (ГЕН.АТАНАСОВ) и той ли е от,, ХОРАТА,, че искал да си има личен ,,ДОНОСНИК,,от военното разузнаване.
  • 9 Майстора

    12 0 Отговор
    Преди 40-50 години този младеж щеше да е от верните на Партията комсомолски секретари.

    Коментиран от #15

  • 10 бай герги

    10 0 Отговор
    събруте вие Шарлатаните искате МВР да работи само за вас да ви прикрива далаверите прането на пари контрабандата рекетите изнудванията заплахите,но няма такова ведомство което да ви прикрие глупоста нахалството арогатноста и най вече неопнеста да оправлявате държавата Шарлатанино крадлив и грозен
  • 11 Мошенник

    4 0 Отговор
    Посолството ви ритна......

    Коментиран от #14

  • 12 Рая

    4 0 Отговор
    Да, а ПП/ДБ работят за пудела...Прокопи
  • 13 Те пак работят за хората!

    1 0 Отговор
    Те пак работят за хората! Но само за Някои хора!
  • 14 Стига с тия посолства!

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мошенник":

    Стига с тия посолства! За парите няма значение откъде идват!
  • 15 Баш майстора

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Майстора":

    Та той и сега си е партиен лизач! И кои не са простокиро ДСто Гнома комуниста, бойкикев?? А бе 90% от тия са комундели и наследниците им....................
  • 16 Истината

    2 0 Отговор
    Като го гледам тоя от пп и другите от тази л.ъжлива партия,които се надпреварват да се покажат по телевизията се чудя дали няма конкурс по т.ъпота.Надпреварват се да покажат кой е най тъ.п.
  • 17 Хаха

    0 0 Отговор
    Сабрутев остана ли роднина без държавна работа?
    Че държавните служители в България са по-добре платени от немски, холандски, испански!
    Че ние ще станем държавата ма държавните служители
    Скри се боклук
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове