Last news in Fakti

20 Април, 2024 06:02 3 205 89

Кирил Петков: Направихме много грешки от липса на опит

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • политика

Борисов не е свободен човек, само изглежда, че решава, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Кирил Петков: Направихме много грешки от липса на опит - 1
Снимка: Евроком

,,В България колкото си по-силен, толкова по-малко знаят за теб - един Борисов изглежда, че много казва и решава, но от моя гледна точка, той не е свободен човек и той е зависим от същата тази перманентна власт, която до момента е в ръцете на един човек- Пеевски.''

Това заяви съпредседателят на ,,Продължаваме Промяната'' Кирил Петков в ефира на телевизия ,,Евроком''.

Това го осъзнахме, когато видяхме, че основни неща, които искахме да променим, не можем да ги променим през лостовете, които ни дава парламента. Видяхме, че прокуратурата казва ,,ние сме независими, нямаме нищо общо с вас, ще правим каквото си искаме'', службите ти казват ,,няма да си дам оставката, даже не можеш охраната да си смениш. Регулаторите също казват ,,не ни се месете в независимата регулаторна рамка. И се усетихме, че дълбоката държава се крие в недемократични институции'', коментира Петков.

Петков призна, че от ПП са направили много грешки заради липса на политически опит.

,,Но нито могат да ни купят, нито да ни изплашат. Вече знаем къде е сърцевината на проблема и оттук нататък ще бием по тази сърцевина, докато не направим пропукване на тази перманентна власт. Нашият проблем е, че зад (ГЕРБ-ДПС) Борисов и Пеевски седят милион човека- те вярват, че сегашната система ги устройва, не смятат, че България е в много добро положение, но това ги устройва- страх ги е от промяната. Нашата сила е, че има едни други милион човека, които казват аз не искам да живея в евразийска държава. Ще е отнеме време да покажем кой модел е по-добър- докато българите не станат мнозинство, промяната ще е много бавна'', категорично заяви съпредседателят на ПП-ДБ.

Медиите са част от запазването на перманентната власт. Политолози ми предложиха да им плащам по 20 хиляди лева месечно ,,за да ми се чува думата'', разкри Петков.

Казвали са ми от другата страна на политиката, че за първи път виждат политик, който не е взел една стотинка- видяха, че не могат да ни купят и единственото, което им остава е да ни залеят с помия от сутрин до вечер. Случи ми се по време на местните избори, отивам да се срещна с един кмет, който се справя добре с града си и му предложих да се явим заедно на тези избори, защото ние нямаме кандидат за населеното място. Той се съгласи и на следващия ден ми се обажда и ми казва: ,,Съжалявам, след нашата среща получих едно обаждане, на което не мога да откажа- ще се явя не като независим кмет, а като независим кмет, подкрепен от ГЕРБ'', сподели Петков.

Аз съм за да се разследва всеки един, независимо от коя партия е, ако има подозрения, че е престъпник.

Това заяви Петков по отношение на казуса с бившият главен секретар на МВР Живко Коцев.

,,Сарафов е казал на Коцев подпиши твоята оставка, ако не искаш да те разследвам. Какъв си ти,Бог ли си, че да раздаваш правосъдие под условие? Ами ако е престъпник и подпише- какво? Пускаш го този престъпник да си ходи на свобода, защото си е подал оставката. Ами, ако е невинен и го заплашваш? Живко Коцев дали е престъпник, още се установява, но той дава документ, на който казва, че е заплашен от главния прокурор на премиера и в този момент пудели и пачки започнаха да изкачат от всякъде'', сподели възмутено Петков.

,,Пудел с Живко Коцев, пудел с пачки, няма пачки с Коцев, но имаш пудел с Живко Коцев- значи пачките, пудела и Коцев са заедно. Ако бяха само пачки- нямаше да е интересно. Тези сайтове Пеевски, Борисов, ДАНС, прокурорите- всичко е много добре синхронизирано, защото работят от 30 години заедно. Ние влизаме неопитни и те почват да ни бият шамари отляво и отдясно. Много ги боли, че не се отказваме- хем не крадем, хем не се страхуваме, пък ние ги заливаме от сутрин до вечер'', каза още съпредседателят на ПП-ДБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    124 17 Отговор
    А защо трябва да трупате опит на гърба на народа

    Коментиран от #10, #36

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миризлив пор

    92 22 Отговор
    Просто сте на кадърни и това е. Дойдохте като "голямата работа" и само с плюене и обяснения "ние не сме като тях". Не казахте че ще свършите нещо, не обещахте нищо само оплюване и чекмеджета и пачки. Сега пудела ви бил виновен, хем се снимал с пачки и полицая хем нямало нищо общо. То тогава и чекмеджето няма с баце?
  • 4 Гошо

    102 18 Отговор
    Ало..."Неподкупните"! Сега не е 2020 година...видехме ви и вас...при това два пъти! Аре нема нужда повече!...Аре кой от къде е...
  • 5 Вие

    97 13 Отговор
    Не направихте нищо правилно! И проблема не е липсата на опит, а липсата на интелект. Все си мислех, че по-лошо от боко на власт и Шиши в сянка няма, докато не ги изсветлихте (изпрахте) на първия ред, както сами се хвалите …
  • 6 Васко делчев

    88 16 Отговор
    "липса на опит!?!" Това е липса на мозък..а не на опит
  • 7 Записите

    86 12 Отговор
    "липса на опит ли бяха"? Набутване със 60 милиарда лева за един реактор стара технология - празен чек, при наличие на 2 нови, закупени, лиценз площадка, частично оборудване, готови проекти и изпълнители, отмяна референдум и отмяна решение на НС. Забраната на Референдум за лев, липса на опит ли беше. Закриването на държавна ТЕЦ2 липса на опит ли беше? Борса ток липса на опит ли е? 60% инфлация, при накяй стоки над сто процента. А при ремонтни услуги с 200% липса на опит ли е? Гаврата със Законодателството закон земеделие статут. Фото нацвъкани на плодородна земя. Перки в Черно море. Национализация на депозити в лири, долари, франкове, за да ни набутате във фалиралото евро. Премахването на Валутен борд, единствената защита срещу алчни политици теглещи стотици милиарди заеми. Като дойде Тройката като в Гърция народът да плаща. Един слугинажен Синдикат антибългарски, продажен, тръгнахте с лъжа двойно гражданство и си отивате с лъжа. Какво стана с Пеевски и Борисов, седяхте им скута? Между вас, ГЕРБ и ДПС, ИТН, БСП, ДБ, СДС разлика няма. Фалшифицирани данни за инфлация и дефицит. Със всичко до което се докоснахте се изгаврихте. Само Дигитализация и ваксини са ви в главата. Това е робство, цифрово робство и концлагери. Тледай САЩ каква съпротива има срещу CBDC, а вие ни набутвате в цифровото евро. Ходи слушай про. Ричард Вернер идва в България, белким нещо ви влезе в главите.
  • 8 А.дали е така?

    67 8 Отговор
    Или от яка алчност и лицемерие.
  • 9 да бе

    67 13 Отговор
    единственото, което си научил, е да лъжеш но комунистически - явно татко Петно от дете те е обучавал за политик! и дано нкой повече не ти се връзва на приказките - защото според теб законите и правилата са за другите, но не и за теб и тези около теб
  • 10 Българин 681

    31 11 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Защото им носи:
    П
    А
    Ч
    К
    И.......
  • 11 По-скоро е

    60 10 Отговор
    От липса на акъл. Опит се събира, но акъл или имаш или не. Какво стана с курелацията? Бадева си живял толкова години там, а езика ти е по-зле и от на третокласник. Акъл или имаш или си роден ощетен.
  • 12 Баба

    33 13 Отговор
    Мили хора много лековерни и наивно добри нека не позволяваме да ни заблуждават Безсилни сме пред истината Реформи няма да има докато ни нареждат от чуждо посолство кой да оглавява Прокуратурата пример за това е Цацаров Президента не иска воина воино любците да си ходят там от където са дошли
  • 13 Чума

    42 13 Отговор
    Допуснахте грешки, но още сега заявявате, че сте готови да ги повторите, като след изборите пак ще се сглобявате! Но, мерси! Възраждане сега ще отиде в Европарламента, а вие ще стоите тук да ви унижава тандема - Борисов - Пеевски -Тошко Юрданов!
  • 14 плюс минус

    48 9 Отговор
    Грешките ви са от некадърност и ги направихте хем финансово, хем на гърба на народа.
    Отивайте си от политиката, защото не ставате и за чеп за зеле .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Първата ви

    34 10 Отговор
    работа беше да махнете ГЕРБ и ДПС. Първата и основна задача. Какво направихте, притиснаха ви от ЕС и САЩ, клекнахте. Ако имахте грам достойнство, нямаше да правите коалиция с ГЕРБ и ДПС. Просто напускахте и нови избори, тогава хората масово щяха да гласуват за вас. На втория втория мандат, който щяхте да спечелите, щяхте да им махнете "черните каси". Вие решихте да ги перете. Нагърбихте се с хиляди неща, и накрая една нула. Вие тръгвате срещу една структура, гладена с десетилетия, не става. Пример БНБ, един ГЕРБ, един ДПС, един ПП. Две срещу едно, и какво направихте, нищо. Конституционен съд, същата работа. Ще изиграете старите акули? Който е е полягал на ГЕРБ и ДПС е изпратен в кома, а изходът е летален. Само ГЕРБ и ДПС са вечни.
  • 17 Чорбара

    35 12 Отговор
    Аре марш бе, наркоман!
  • 18 измъкмане от хаоса къйто създадохте

    43 6 Отговор
    Грешки с държава и народ.Грешки да си правите на друго място.Като не ставате за управление.Христо и Атанасов са в политиката през целия ви режим на демокрация.Колко опити и експериментни с държавата още ви трябват за да придобиете този опит?
  • 19 Гост

    44 8 Отговор
    Кире, ти си Харрадски възпитаник, европеец, дет се вика капиталистически продукт! Я кажи, както става в бизнеса с тези които не се справят. И то няколко пъти! Остават ги на трупах опит, или им посочват вратата? Нали дойдохме с големите заявки, на знаещи и можещи. Сега пък опит нямате? Колко опита искате още? Киро, аз да не съм ти опитно зайче, бе Баце?
  • 20 Анонимен

    27 6 Отговор
    Умишлени грешки да нарушител това срещу което народа беше по площадите
  • 21 Българин 681

    38 6 Отговор
    Петко Петков е направил НЕПОПРАВИМА грешка през 1979-та.........
  • 22 бай герги

    39 8 Отговор
    кириле най-голямата ти грешка е че се занимаваш с политика това не е все едно да минеш отзад на лена на парапета,тука трябва да имаш акъл а ти нямаш твоя мозък е колкото просово зърно

    Коментиран от #26

  • 23 Жоро

    13 14 Отговор
    Ноаичт парламент без ПП !!!!Спмо Герб и Вьзраждане!!!
  • 24 Оооо , да

    16 15 Отговор
    Пожарникарът и цялата му криминална шайка имаха опит - опит в лъжи , кражби и безброй престъпления ! Мошеници парекселанс ! И на Ганьо му беше хубаво да го лъжат , радваше се на дебелашки шеги и аплодираше джиткащия с джипка и охрана Банкянския опитен наглец и престъпник , направил държавата му най - бедната в ЕС , а почти 1/3 напусна мафиотския рай !
  • 25 Гълъбова

    28 6 Отговор
    Такъв трескав и налудничав поглед,може да има само зависим в абстиненция.

    Коментиран от #73

  • 26 То пък

    14 11 Отговор

    До коментар #22 от "бай герги":

    Борисов и Пеевски имат акъл, но само за престъпления, как да откраднат и измамят другарчетата си, да им вземат бизнеса и т.н. Пеевски, например чака дете от Десислава Атанасова, вече мафиотите се и сродяват.
  • 27 Гост

    23 4 Отговор
    Шарлатанин
  • 28 Мразя боклуци

    21 4 Отговор
    Некадърник
  • 29 БгТопИдиот🇧🇬

    20 3 Отговор
    М.@-кя ти гн.ясна прот-ивн@ !!!!
  • 30 Бяхте назначени

    14 4 Отговор
    Да унищожите енергетиката. Унищожихте я. Да подарите земята на големи ТНК-та законодателство. Подарихте я. Да дигитализирате българите. Дигитализирахте ги. Да вдигнете цените изкуствено, инфлация за прием цифрово евро. Справихте се. Малкото защита в Законодателството, регулации, които гарантираха минимални базови права и свободи ги премахнахте. Отворихте вратите на Ада, всичко е написано в древните текстове и ръкописи. В Швеция чипирани хора. Великобритания позволиха ДНК практики между хора и животни. Затова ще дойде Апокалипсисът, този път с огън. Едни умници хилядолетия преди вас, също правеха лабораторни експерименти, между хора и животни, гръцка митология, Вавилон и др.. Обслужихте сатанистите. България не трябваше да има безплатни: земя, въздух, вода, море и истинска храна: месо, зеленчуци плодове, как беше геномни практики и синтетично месо, бръмбари в Лозен?. Обслужихте Сатанистите заедно с ГЕРБ, ДПС, ДБ, СДС, ИТН, сбогом! Вие дори нямате представа кого да охотно обслужихте! не знаете и господарите ви на кои Началници служат.

    Коментиран от #43

  • 31 Некъф там

    21 3 Отговор
    Кого го интересува мнението на един случайник, с опит само в измамите, с търговски продукти?
  • 32 ник

    18 3 Отговор
    трупай опит за своя сметка, не за наша... писна ни...
  • 33 Веднага съд и затвор

    16 4 Отговор
    Завършил 2 годишния Рабфак на ЦРУ в Харвард
  • 34 Баце

    19 3 Отговор
    Ей, мръсник долен, не е от липса на опит, а от външна заповед, алчност, арогантност, неуважение на законите, народа и Конституцията и от прекомерна консумация на пици с кристали!!!
  • 35 Мерси

    17 3 Отговор
    Пудел и след много опити няма да стане немска овчарка!
  • 36 инж. Ганчо Илков

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    А защо отправяш този Въпрос като Анонимник? Имаш си Име. Значи се Страхуваш. Погледни и другите Коментари. Много повече са Анонимни. Защо? Има едно Обяснение и това е Страхът. За Съжаление Голямата част от Обществото изпитва същият Страх. Конституцията на България определи Парламентарното Мнозинство за СУВЕРЕН. Защо не НАРОДА? Как се Създава Парламентарно Мнозинство? Според Бойко Борисов, чрез "СГЛОБКА". Защо не чрез КОАЛИЦИЯ на Основа Демократичните Принципи? Кой дава Право на Хора изпитващи Панически Страх от Правосъдната Система да бъдат Лидери на Политически Проекти? Кой Следва да Упражнява Контрол върху Предоставянето на Обществени Поръчки? Лостовете на Власта? Къде е Правовата Държава? Всичко, от Портиера до Главата на Институциите е Безконтролна Система подвластна на Корупцията и Лидерите на Политическите Проекти от Парламентарното Мнозинство. Те Колят, Те Бесят. Всички извън Тях са Наблюдатели и Потърпевши. Това Статукво е от 80 години. Променя се Парламентарното Мнозинство, но Системата остава Непокътната.
  • 37 Истината

    14 3 Отговор
    Тоя и останалите от пп не разбраха ли,че грешките които си призна не са от липса на опит,а от липса на с.иво вещество в г.лавите им!
  • 38 Партокрация и алчност

    14 3 Отговор
    Повечето грешки бяха от алчност за власт и лакомия за пари! Колкото до опита - държавата не е "опитно поле" за некадърни партийни функционери, г-н Петков!
  • 39 Али Турчинът

    8 3 Отговор
    Брях, брях, брей:)))
    Тоз узрял ва ей.
    Значи, за да разберат хората в България, на какво ги учат в Харварда.
    Този индивид да не пропускат по медиите..:))
    Да му слушат глупостите на него, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов.
    Атанас Атанасов генерал и той не знае защо. Прокурор от времето на Тодор Живков.
    Може да е за заслуги че е пращал турци в Белене. Това му е заслугата от НРБ.
    Христо Иванов уж тръгна срещу сараите преди години, в Росенец.
    .
    Пък после седна в коляното на Пеевски.
    Онези двамата канадци, които са учили в Харварда..
    Не могат да си намерят пишките, кой на кого му го е турил.
    Абе вие, като Зеленски на скеч ли излязохте?
    .
  • 40 Майора

    11 3 Отговор
    Просто Киро , не липсата на опит , а неистовата жажда за власт и пари и овладяване на службите , далаверите с газта , непостроените завод за батерии и електромобили и прочие , ви доведе до това положение! А когато фактите говорят и Боговете мълчат , така че спри с мантрата за Коцев , той сам е отишъл при Сарафов , както и връзките между замесените Рашков ,Димитрови , Коцев , Банкова , Асен Василев! Срам и позор сте !
  • 41 ууу

    7 3 Отговор
    ЛЪЖЕЖЕШ , БЕ КРАДЕЦ !!!!
  • 42 Късно

    9 3 Отговор
    Е либе за китка! Аз съм доволен и вие и герб и дпс показахте истинските си лица! Оттук нататък дните и трите крадливи банди са преброени!
  • 43 Много точно

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Бяхте назначени":

    ПП , ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, ЕНП са различни разклонения на сатанизма! Габриелката беше олицетворение на израстнал сатанист!
  • 44 Торбалан Страшни

    7 5 Отговор
    До всички коментатори от 1 до 20, защото до там изчетох.
    Не го оправдавам КП, но всички сте яко заблудени. Вие искате нещо, но не знаете какво. Искате ГЕРБ и ДПС да ви управляват, не искате ПП-ДБ. Кажете кой искате, какво искате, как го искате, кога го искате, колко го искате. Повече от 35 години некадърно и корумпирано управление с напълно мафиотизирани структури и “правила” и искате всичко това с магическа пръчка да изчезне? Как бе будали? Кажете, нали зеете по форумите, ама само тук крякате, харесва ми ББ - като мисирки.
    Дайте формулата, конкретната формула, алгоритъм да видим, колко сте умни и кадърни, чисти, прозрачни и некорумпирани. Всички сме обратното на горното и искаме хаос и статуквото да си остане, да си крадем, да си арчим парите по вили, яхти, прости тутки, барове и всеки ден на орфенета. А масата, защото вие не сте масата - роби и както се казва кучета я яли.

    Коментиран от #47, #56, #64

  • 45 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 1 Отговор
    Г-н Кирил Петков, сбъркана е осигурително-данъчната политика, промете я към необлагаем минимум и прогресивни данъчни ставки ставки. Сбъркана е пенсионната политики, пенсията да старост не е заслуга, а социална грижа. Безобразие е да има разлика седем пъти между минимална и максимална пенсия. Безобразие е пенсията да не се вк
    Учва в обрагаемия общ доход, просто трябва да въведете необрагаем минимум, но еднакъв за всички. Еднакъв и за работещи и за пенсионери. За да освободите най-бедните от данъчното бреме.
  • 46 Основната грешка е,

    6 5 Отговор
    Че дойде в България да се правиш на герой! /фалшив герой/
  • 47 Аз пък

    6 2 Отговор

    До коментар #44 от "Торбалан Страшни":

    смятам че основното действие на ПП беше отново да легитимират герб и дпс. Ако някой иска да реформира държавата това трябва да стане с огън и меч! Кажи какво направиха ПП когато министър Хинков издаде заповед за отстраняване на директора на Пирогов! Оставиха го да се бори сам с идеолозите на кражбите Борисов и Пеевски!

    Коментиран от #61

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Благой от СОФстрой

    3 2 Отговор
    Зеленотиквеник-комплексар докаран от друг зеленотиквеник-зеленочорапник от бившото БКП-БНА, клел се във "Варшавския договор" за вярност!
  • 50 Българин

    1 3 Отговор
    Аз искам да живея в евразийска държава, а не в еврог ейска държава!
  • 51 Българка

    3 3 Отговор
    ДПС и ГЕРБ са корпоративни групировки. Техните лидери са мултимилионери, а елитът им са милионери. А това няма как да е само от заплати. Прокуратура, съд, държавна администрация, всички държавни структури са превзети от техни верни калинки и активисти. А това са повече от 1 000 000 на държавна хранилка с високи заплати и превилегии. Разбира се , че за тези чантаджии превзетата от мафията държава ги устройва. Това е електоратът на ОПГ ГЕРБ-ДПС. Към тях като добавим десетките хиляди купени гласове, основно в бедните райони и ромски квартали, поучаваме "мощта" на подкрепата за тях. И докато Борисов и Пеевски не влязат след справедливи присъди в затвора, то няма да има положителни за милионите българи промени
  • 52 00001

    2 0 Отговор
    Проблема не е в липсата на опит , а в липсата на желяние за правене на реформи.Този който иска да прави реформи ,намира начин да ги направи, този който не исла си търси извиняния и причини.Как става така че това на което си учен в Харвард, не го ползваш, а това което си научил в България го ползваш? Напълно свободни и независими държави,както и хора няма, винаги има зависимости дали по-големи или по-малки.Тези които са се окопали във държавното управление, и създали канали за контабанда, и схеми за злоупотреба по-службда, и сехеми за източване на финансите на държавата, разбора се че не искат никаква промяна,Това че този човек взема 10 милиона подкупи , а държават аи всички други българи губят 10 милярда заради него, това не го интерисува, а такива са изключително много в България, за това и Българите са бедни,политическата корупцията ражда бедност, мизерия, болести,необразованост и най-вече изключително беззаконие и престъпност.
  • 53 Дедо

    7 0 Отговор
    Независимо какво приказва това психически неустойчиво момче , ясно показаха че наистина са едни шарлатани заедно с Ококорения, Спецов, сем.Лорер, Лена и Рогоносеца, татко Петко, джуджето Генерал и юриста със шкембето на Костов и Прокопиев. А и оня пълничкия с нарко белгийските фирми.
  • 54 Даниел

    2 1 Отговор
    Да се чуди човек какви хора се намират в тази страна!
    Много лесно човек може да направи сравнение за икономическото състояние на държавата за периода на управление на Борисов и после на новите.
    Нима никой не разбра,че държавата беше поставена в партерно положение именно от бившите управляващи?
    Колко години ни се казваше,че Шенген и зоната са изпълними цели,но таковахме с 200 всички европейски лидери!
  • 55 Гедер

    3 2 Отговор
    В техните партии ПП и ДБ ясно се вижда ,че няма възрастни улегнали и авторитетни доказани личности. Това говори много. Само Атанасов е по възрастен ,но той е част от 35 годишния преход и статуквото.

    Коментиран от #62

  • 56 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Торбалан Страшни":

    Аз не смятам, че съм от хората, които визираш.

    Но имам мнение какво трябва да се промени. Смятам, че това, което трябва да се промени е:

    1. Да се раздели парламента на две камари, едната законодателна, другата изпълнителна. Като броят на депутатите във всяка камара трябва да е около 100. Дори 80 депутати, са напълно достатъчни за да напишат законите ни, но трябва да са честни, образовани и кадърни. То и сега законите се пишат от двайсетина,л-трийкетина депутата в провната комисия, а останалите 200 депутати пълнеж само натискат копчетата на машинките за гласуване по команда от боса.
    Депутатите, които пишат законите, се занимават само със закони.
    Депутатите, които избират правителство, гласуват бюджет ... не се занимават със закони, освен данъчно-осигурителните закони, които се приемат от двете камари със взаимно право на вето. Но трябва в Конституцията да е са зададени някакви насоки/граници/ за държавен бюджет спрямо БВП, примерно между 25% и 50% от БВП. Също трябва да има гарантиран безусловно доход за всеки гражданин от поне 30% от МРЗ, не не повече от 50% от МРЗ.

    Коментиран от #57

  • 57 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    2. Половината депутати да се избират мажоритарно, останалите пропорционално. Така ще се намали влиянието в парламента на мафиотските партийни централи и лидерите босове.

    3. Трябва независим съд, а не независима прокуратура. Прокуратурата трябва са е зависима от провителството и граждоните.
    За да е независим съда, 4 членове на ВСС се избират от съдиите, 2-3 се избират от парламента, на квотен принцип по един представител от първите 2-3 политически сили. Останалата 5 висши съдии се избира пряко от народа, така както днес избираме депутати, кметове. Като има строги правила кой да може да се кандидатира за член изборан пряко от народа. За да не попадат там случайни банкянски неграмотни толупи.
    Прокуратурата трябва да е зависима от правителството. Министъра на правосъдието трябва да е и главен прокурор, както е в САЩ. Прокуратурата трябва да подлежи на съдебен контрол по жалби на граждани, за да не я превръщат в "бухалка" и да има кой да я прочиства от корумпирани или некадърни прокурори, които не си вършат работата.

    4. Трябва да се закрият всички "регулатори" и функциите им да се поемат от съответното министерство. Сега регулатора управлява, министъра носи отговорност. Сега регулаторите са неджсегаеми цял мандат като главния прокурор.

    5. Трябва да се закрият всички синдикати и функциите им да се поемат от Министерство на труда и социалната политика. Като се забрини на работници със заплати над 1,5-2 пъти средната за държаната заплата, д

    Коментиран от #58

  • 58 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    ... Като се забрини на работници със заплати над 1,5-2 пъти средната за държаната заплата, да стачкуват за по-високи заплати. Безобразие е днес, хора в полицията получаващи над 5 000 месечна заплата да стачкуват за по-висока заплата.

    6. Трябва да се закрие президентския пост и президентската институция. И функциите на президентът трябва да се прехвърлят на председателя на парламента, външния министър и министрите на вътрешните работи и отбраната.

    7. Министерство на вътрешните работи, да се преименува на Министерство на реда.
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    До сега имах някакви надежди за това момче, но след това "заявление" всички илюзии ми се изпариха...Абсолютен некадърник на Ента-степен.

    Коментиран от #63

  • 60 С какъв акъл

    3 1 Отговор
    И с тази вопиюща липса на опит са организирали и даже обучавали в тъй наречените "харвардски курсове" в СУ?

    И възпитаниците им са в челната редица на управляващите...

    Или участието в политическия живот и карането на локомотив в теоретично правилна посока е защита на дипломните тези??
  • 61 От торбалан

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Аз пък":

    Подкрепям идеята за огъня с меча, но това вероятно трябваше да се случи още в зората на демокрацията през далечната 1989 - 1992. Щеше да има жертви, щеше да има кръв, но сега щеше да има достоен стандарт на живот за съвременните хора и плявата нямаше да я има или вероятно щеше да е незначителна, щяхме да бъдем повече българи, повече общество, повече хора.
  • 62 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Гедер":

    Бойко Рашков какъв е?
    Да не би да е студент?

    Това че няма възрастни в ПП, от друга страна е предимство. Защото у нас всички възрастни политици, са преминали през школите за лъжци, мошеници, измамници, векадърници ... наречени БКП=БСП; СДС; ГЕРБ; ВМРО ...

    Ако искаме България да се промени, трябва да скъсани с комунистическите кадри и техните протежета Пеевски, Борисов, Мая Манолова(протеже та Гоце), Корнелия Нинова(протеже на Р. Овч.) ...
  • 63 ПРИПОМНЯНЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ...да добавя: когато Ен клони към БЕЗКРАЙНОСТ.
  • 64 Оказва се,

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "Торбалан Страшни":

    Че трябва диктатура, за да може да се развиваме нормално? Всички плачат от социализма, но загубите на обществото бяха много по-малки. Ако няма "диктатура", то мафиите се разпасват и превръщат цялата държава в полза на тях!!! Демокрация не сме имали още и няма и да имаме. Не сме дорасли за това. Трябва някаква диктатура за да спазват ВСИЧКИ законите и държавата да не е подчинена на престъпниците.
  • 65 На изборите ще получат още шамари

    2 1 Отговор
    3 години грешки? Никога няма и да се научат. Стига са се упражнявали върху държавата за сметка на гражданите й! Вън, брокерите от ПП,ДБ, от политиката!
  • 66 Хахо

    3 1 Отговор
    Най голямата грешка на Кирчо е, че се отказа от канадското си гражданство за да става политик. Е, не можа да стане
  • 67 Гъдьо

    1 1 Отговор
    Я кажи имаше ли бликащи Оргазми в Солун

    Изработиха ви с тези записи
  • 68 Простото Киро

    2 2 Отговор
    Добре, че правихте грешки, защото иначе щяхте откраднете много повече и съвсем да забатачите държавата.
  • 69 мУнмУнрандУм

    4 1 Отговор
    научили три/3/ български думиЧКИ? Не че знаеш английски ДС отроче крадливо и лъжливо като Мунчо закрилника ви който ви довлече от гората.
  • 70 българка

    1 5 Отговор
    Не се отказвайте, подкрепяме ви!
  • 71 Дупничанин

    3 3 Отговор
    Верно е. Много беха. Като за смъртна или поне доживотна присъда. И вие, и "колегите" ви бандити от ГЕПИ. И, понеже сте случили на робски народ, айде марш по островите. Щото и тва търпение си има границите.
  • 72 независим коментар

    1 0 Отговор
    Независимите кандидати не приемат подкрепа от партии, защото това автоматично ги прави зависими. Хората вече не се ловят на такива номера.
  • 73 скромността не вреди

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Гълъбова":

    Някои неща нямат връзка със зависимостите и не могат да бъдат обяснени от вашата наука!
  • 74 Леля

    0 0 Отговор
    Идете си с мир! Достатъчно простотии направихте .
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Заиков

    1 0 Отговор
    КОРУМПИРАНИТЕ ЕНИЧАРИ НЕ НАПРАВИХА НИТО НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН, ДЕТСКА БОЛНИЦА НИТО НОВВИТЕ ТРИ МОСТА НАД ДУНАВ.
  • 78 Кънчев

    1 0 Отговор
    Киро грешката ви е че не вкарахте тиквата в затвора. Сега страната е територия за мутри.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Нели

    1 1 Отговор
    Кирчо не трябваше да правите Евро атлантическа сбирщина с престъпника. Тиквата трябва да е в затвора а не в политиката.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Данчев

    1 1 Отговор
    Много хора ще се откажат да гласуват за ПП заради сватбата им с престъпника.
  • 84 Надя

    1 1 Отговор
    ПП трябва да направят коалиция със всички партии срещу управлението на мутрите от ГЕРБ и ДПС.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 незнайко

    0 0 Отговор
    Борисов не е зависим от никой, но Вие господин Петков сте със сигурност зависим от САЩ и затова ПРОДАВАТЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове