Last news in Fakti

25 Май, 2024 12:15 1 977 61

Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти

  • никола минчев-
  • записи

Съществен въпрос е кой подслушва партия - по принцип и по време на кампания. И в рамките на следваща кампания излиза като компромат

Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На изтеклите записи не се чува моя глас. Не мога да кажа дали са се случили такива разговори. Това коментира кандидатът за евродепутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Никола Минчев в ефира на Нова.

Експерти казват, че записите са манипулирани. Частите, които са изрязани са се казали някъде. Съществен въпрос е кой подслушва партия - по принцип и по време на кампания. И в рамките на следваща кампания излиза като компромат.

На въпрос кой подслушва ПП-ДБ, Минчев отговори: Службите. Тук отново се поставя въпросът за реформите им. Да се пускат записи направени от службите е недопустимо. Ясно е, че те са в полза на нашите опоненти ГЕРБ и ДПС.

Зам.-председателят на парламента отбеляза, че не е присъствал на среща с Алексей Петров. И добави, че не знае за среща между Петров и представители на ПП.

"Не очаквам да изляза богат от политиката. Без да се оплаквам от заплащането, богат не очаквам да изляза. Това, което правя в политиката не е да влизам в партийни договорки", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ченгеджииски истории

    60 12 Отговор
    Ама сте един дол дренки. Жалко за България , само крадци и предатели.
  • 2 Ясно е

    61 12 Отговор
    че сте пропаднали хора и сбирщина от лъжци, крадци и измамници! А човек с морал, би се погнусил и не би си показал мутрата, да говори поредните глупости за няколкото глупака, гласуващи за вас!
  • 3 Един не-трол

    49 11 Отговор
    Като подслушваха Борисов нищо не казвайте тогава. Ама лаехте постоянно. Сега вече е много лошо да се подслушва.

    Коментиран от #8, #17

  • 4 Сиреч

    24 18 Отговор
    службите с в полза на ГЕРБ и ДПС - нещо , което е така от години наред !

    Коментиран от #37

  • 5 така е

    46 7 Отговор
    Така е Колка , така е ! Ти не говориш , ти само фалшифицираш подписи и документи .
  • 6 Мнение

    34 9 Отговор
    Вече има-няма 30 години ченгесарията ни води за носа с компромати и клюки. Да речем че са им свършили козовете, издумкаха Славчо, а Пееф и Бойко вече са сиамски близнаци. Остава българинът да излезе и да гласува здраво против мафията, за да си разчисти авгиевите обори.

    Коментиран от #15

  • 7 дедко

    45 9 Отговор
    Тумба крадци и криминални престъпници - това сте вие (ПП) бе , Минчев ! Нямате нито срам ,нито акъл ,нито сърца !

    Коментиран от #12

  • 8 Град Козлодуй

    28 8 Отговор

    До коментар #3 от "Един не-трол":

    Петков Арестува Фалшиво Борисов и го Изпра🤣
  • 9 Реално

    32 6 Отговор
    Никой няма нужда от записи, въпреки че са полезни да се чуят. Достатъчно е само някой от сбирщината пепейцидебейци да си отвори устата и вече работи в полза на вашите опоненти
  • 10 да де

    41 6 Отговор
    Тия леваци продължават да наблягат, че някой ги записал незаконно, а не за темата на записаните разговори.
  • 11 Българка

    13 39 Отговор
    Снощи в интервю пред Сашо Диков световно признат български експерт бе категоричен, че удобно за мафията изтеклите записи са манипулирани/ фалшифицирани. Той бе категоричен, че тези компромати са сглобявани от отделно изречени фрази на различни места, т.е. извадки на думи от различни разговори, на различни места (според фона на изречените думи) Явно ПП-ДБ са най-голямата заплаха за разпищовените мутри от ОПГ ГЕРБ-ДПС. Те са реално борещите се срещу корупцията, рекета, чекмеджетата, чувалите пари от строителните обръчи фирми

    Коментиран от #16, #18, #19

  • 12 Българин

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "дедко":

    точно
  • 13 горски

    17 5 Отговор
    Минчев тези записи,не е в полза на вашите опоненти ,а на ва самите....Защото ако не се усетите колко сте нагазили в ла...имоните...,ще се удавите сами в тях,или народа ще ви удави насила....
  • 14 НИЩО

    25 6 Отговор
    Ахааа ... и третото фалшификаторче се появи ?! Нищо не знаел ,нищо не бил видял ,нищо не бил чувал ,нищо не бил правил ... просто ... той е .... едно голямо НИЩО ... както всички останали от ПП/ДБ впрочем .
  • 15 Аха

    14 14 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Ама българина все гласува за проектите на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, събрани от пропаднали хора, лъжци, крадци, лицемери и гьонсурати.

    Коментиран от #34

  • 16 да де

    15 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Едно и също предаване ли сме гледали защото експерта накрая каза, че записите трябва да бъдат проверени в независима лаборатория.

    Коментиран от #20

  • 17 Българка

    17 12 Отговор

    До коментар #3 от "Един не-трол":

    След изтеклите записи за чадър над контрабандата на Мишо Бирата, за противозаконна намеса на Борисов над прокуратурата Борисов сам си призна, че записите са автентични. А след това последва не една, а две мистериозни погребения. Починаха при странни обстоятелства, но пък удобно за еднокнижника, Мишо Бирата и шефът на митниците Ваньо Танов. А ниКОЙ не разследва, не направи аутопсия. Защо ли?
  • 18 куковица кука

    14 8 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ку-ку , ку-ку ! Като ги пишеш тези нефелни опорки , барем ти - вярваш ли си ?!
  • 19 Толкова жалко изглежда един тирол

    24 8 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    А това тотално отвращава от ПП и ДБ, ударили дъното да лъжат, ктрадат и спонсоритрат лъжи!
  • 20 Българка

    9 14 Отговор

    До коментар #16 от "да де":

    Да така каза! И е нормално , само лицензирана лаборатория може да официализира, че тези компромати са си една фалшификация, а това си е престъпление

    Коментиран от #21

  • 21 да де

    16 5 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Хехе и от къде си сигурна, че тази лаборатория ще потвърди приказките ти, че записите са манипулирани или важното е както винаги първо да разлаете кучетата пък каквото стане.
  • 22 нннн

    23 5 Отговор
    Ти кажи вярно ли е за торбите с кеш, а не кой, кога, защо, в чия полза.

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Йхуи

    15 6 Отговор
    Не са в полза, а показват що за фалшиви л.а.й.н.а сте.... И най- заблудените ви привърженици ще ви отсвирят или ще пиете заедно турско кафе...
  • 25 хихи

    10 6 Отговор
    Този ли е на Киро баджанак Му...
  • 26 хихи

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "нннн":

    Верно или да!!
  • 27 123456

    14 5 Отговор
    ПП- Партия Пирати - краде де що води и морал няма ! И убива ! А ДБ било съкращение от дебили !
  • 28 Майора

    14 6 Отговор
    Минчев , на вас все някой ви е виновен , но не виждате вината у вас! Мислите си че службите са виновни , а не мислите че може да са направени от ваши хора , недоволни от политиката ви!Значи когато се появиха уж записи срещу Борисов е нормално , а когато са срещу вас не е! Явно продължавате политиката на ала бала с машините , пудела с пачките и овладяване на службите и цялата власт в страната! Жалки сте , за нищо не ставате!
  • 29 ПУДЕЛА ИМ НОСИ

    17 6 Отговор
    САМИ СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ ЗАПИСИТЕ СА ВЕРНИ - КАЧИХА СИ ГИ НА СТРАНИЦАТА И ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ИМ ТРЯБВАЛИ ПАРИ, МРЪСНИ ИЛИ КАКВИТО И ДА СА? НА ВСЕКИ МУ ТРЯБВАТ, АМА НЕРАГЛЕМИНТЕРАН КЕШ ЗНАЧИ МРЪСНИ ПАРИ ОТ КОНТРАБАНДА НА НАРКОТИЦИ И ЦИГАРИ ИЛИ ОТ УКРИТИ ДАНЪЦИ...
  • 30 ФЕЙК

    7 6 Отговор
    Айшето към Асан: Не въпроса да ЗВадиш, въпроса- защо вкара ? Та и тук: Аз не бях, бати Киро беше и въпроса- Защо защо службите го ЗВадиха, а не дали е истински ?
  • 31 Мими Кучева

    7 4 Отговор
    Коля Минчев ,като какъв се явява?🙉🐵🤡🐵🙉
  • 32 Не ви ли е идвало

    8 4 Отговор
    на ума, че тези хора, като горния, сами са си пуснали тези записи , за да си знаят хората какво им готвят.В противен случай и политици , пълни аматьори, биха се подсигурили срещу подслушване и изтичане на информация.
  • 33 Лошо , Минчев лошо.............

    7 4 Отговор
    При Бай Ставри , килия 216 втори етаж вляво
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Артилерист

    6 4 Отговор
    Това е открито и честно признание. Минчев се е изтървал и е много вероятн да бъде низвергнат от Подмяната...
  • 36 бай село

    10 3 Отговор
    Защо когато пуснаха компромата за Борисов никой не се запита как може някой да влезе в строго охраняван обект.Охраняван от НСО и да да си прави снимки . А един коментатор на който и баща му и дядо му бяха коментатори от сутрин до вечер само това повтаряше кюлчетата и пачките .Е тоя няма никакъв срам.
  • 37 Бацо Гацов

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Сиреч":

    Да речем, че са в полза на ГЕРБ и ДПС. Тогава в чия полза трябва да са? На ПП/ДБ? На БСП? ИТН? Израждане? Глупости се говорят от бивш Председател на Парламента. Службите работят за сигурността на държавата, а не на определени партии. Това, че са вредни за държавата, и доказват това със записи, не прави службите за тяхна опозиция, напротив, показват им, че имат и други много по-фрапиращи записи, с които могат да бъдат осъдени и затворени. Трагикокомедия са тия от ПП и техните избиратели. Изкарват запис, изобличаващ ги в престъпление и твърдят, че те не са виновни. Виновни били тези, които са правели записа. Моля ви се...

    Коментиран от #39

  • 38 Ами не бе малчо

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "Чеки":

    Приказвам като българин, мразещ мафията и обичащ страната си и отвращаващ се от пропадналите проекти на мафията като ПП, ДБ и ГЕРБ, съсипващи деца да си продават бъдещето за жълти стотинки и тиражират глупости и лъжи по форумите!
  • 39 В полза на България малчо

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Бацо Гацов":

    На България и българският народ, а не на партии, мафия и продажници!
  • 40 Този

    8 3 Отговор
    на снимката е просто един мухльо.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ганев

    10 3 Отговор
    АЛООУ..ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ....КОЙ И ЗАЩО Е ЗАПИСАЛ......ВАЖНОТО Е ЧЕ ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ....ДАЛАВЕРИ КРАЖБИ НЕ ЗА МИЛИОНИ...А МИЛЯРДИ....ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТВОРИ..БЕЛЕНЕ
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Смех

    7 4 Отговор
    Не е за вярване колко е жалък този народ и държава - мутрите им взеха всичко , смазаха ги и пак гласуват за Толупа и турската партия - хак да ви е и до по дълбоки дъна ще отидете !
  • 45 спанака

    2 0 Отговор
    на бай Минчо .....
  • 46 България

    5 2 Отговор
    Държавата която от много отдавна е в ръцете на доказаните мафиоти от Гроб и ДПС и ортаците им октопода смачкващ с пипалата си всичко живо що още мърда ! Мислещите хора са задушени и смачкани от тази алчна престъпна хидра ! Мислете и гласувайте !
  • 47 Въпрос

    6 3 Отговор
    Докога ще си траете като мишоци българи за това което ви причини сикаджията и турския ефенди ? Жалки и сте бре маскари !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Дон де Феникс

    5 3 Отговор
    Абе при тези има само педита, крадци, измамници и убийци! А аз си мислех че гербаджиите са зле, онези крадяха като за последно но поне ни хвърляха някъкви трохи. :)
  • 50 ЯСНО Е ЧЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ

    6 2 Отговор
    МОШЕННИЦИ , КРАДЦИ И ТЪПИ БОКЛУЦИ !
  • 51 БОЙКО ,

    5 3 Отговор
    МИНАХ ЛИ ВИ ВСИЧКИ С 2Х200 ? МИНАХ ВИ БЕ ГЛУПАЦИ ПРОСТИ ! И ОЩЕ ЩЕ ВИ МИНАВАМ ДОКАТО ВИ ЗАГРОБЯ !
  • 52 Марко

    6 3 Отговор
    За съжаление, от тези записи е напълно ясно и какво си говорите. Поради което става ясно и както каква промяна сте ни нагласили...
    Хайде, бързо в канала за мръсна вода!
  • 53 ПОЖЕЛАВАМ ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ

    5 2 Отговор
    ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ В НУЖНИКА НА ИСТОРИЯТА !
  • 54 НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДНЕШНИТЕ

    2 2 Отговор
    КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ ПАРТИЗАНИ - НИКОГА .
  • 55 КАТО СТЕ ТЪПИ ОВЦЕ ГРАСУВАЙТЕ

    1 3 Отговор
    БЕЗМОЗЪЧНИ ГЛУПАЦИ !
  • 56 факуса

    4 2 Отговор
    а каубойчето божанков къде се покри след стрелбата,нещо се замълча по въпроса
  • 57 не се коси бе

    2 1 Отговор
    "електората" не мисли чак толкова надълбоко, той е като футболен запалянко- " от (ххх) съм, ама не знам защо, а пък (ууу) ги мразя до гроб", така че, всекиму неговото, вашето си е ваше. Да му мисли пак "електората", кого ли ще ругае после, има избор-Боко, Шиши, Про100кики и т.н.
  • 58 Ето една европейска мечта

    3 2 Отговор
    която е съгласна да каже всичко, но да стъпи в Европа като депутат. Боже колко мераклии за тази мечта наречена европейска заплатка и хранилка за нищоможещите
  • 59 ееие

    1 0 Отговор
    Пичлеме, келово.
  • 60 Ппп

    1 0 Отговор
    На този мазен хитрец, призовкар мамин златен е опасно само гласчето му да чуваш. А колко е нагъл и циничен е големия проблем. Специалистът фалшификатор нямал да забогатее но се спазари с простото Киро много добре да ходи да дуе перки в Европата и да пълни торби с пари. Лицемер гну.сен. Цялата им работа е само лъжи, далавери, наглост и цинизъм.
  • 61 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    НИЕ АГЕНТИТЕ СМЕ НЕВИННИ ---ОПЕРАТИВНИТЕ ОТ ЦРУ -СА ВИНОВНИ !!!!!!!! ДА НИ ЗАПИСВАТ- КОГАТО УЖ СМЕ ЗАЩИТЕНИ ОТ ЦРУ -СИ Е ПЪЛНА "СКРЪБ " !?!?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове