Last news in Fakti

25 Май, 2024 14:26 6 266 149

Борисов: Кирил Петков си призна, че той е разпоредил незаконния ми арест. Аз му казвах Кириле, Пеевски - Кики

  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • избори

Направихме България за пример в света, защото и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева

Борисов: Кирил Петков си призна, че той е разпоредил незаконния ми арест. Аз му казвах Кириле, Пеевски - Кики - 1

Започвате да ме подбутвате да понеса целия удар върху себе си. Защо тези три години ги пропуснахме. Защо Ловеч избра друг кмет, щом "Промяната" са лоши. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ловеч, съобщи novini.bg.

"Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие накрая искате да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 г. дойдох, когато беше най-голямата финансова криза, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, ако си спомняте, помня 1,3 млрд. платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 млрд. не бяха нарочно платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 млрд. под водата, ние си знаем какво е било. Но как ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и дойде мигрантската криза. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за пример в света, защото и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева", добавя той. Борисов припомни кризата през 2016 г. и как страната ни е давана за пример.

"Тези хора в Ловеч, като гледат соларния парк знаят, че това е завод за автомобили. Те знаят, че "Хемус“ я няма, те я виждат тая работа. Че са смирени си е техен проблем. Ако това беше население, което иска да има "Хемус“, щеше да затвори пътищата и докато не стане, да стоят. Така направиха миньорите в Стара Загора. Денков търсеше Пеевски, за да го пази“, заяви още той.

Какво направиха за шест месеца. Нищо. И нищо няма да направите. Затова всички викате Борисов. Защото, когато се захвана, нямам неизпълнено обещание, посочи Борисов.

"Ние водим спорове само с ПП. Чакам да видя този лидер дали ще ги нагруби или ще каже, че не е вярно. Има пълно мълчание по тази тема, те така са си намирали коалиционните партньори. Само че, ние не се хванахме на тази игра. Дадохме огромен кредит. Защото, когато ги изучих и видях за какви хора става въпрос, моите полудяха. Всеки ден министрите им бяха при нас. Сега като казват "Защо Борисов и Пеевски не казват, че са едно". Ние сме едно със СДС. С ДПС и ПП-ДБ бяхме партньори в парламента. Те ако са честни ще кажат, че управлението беше в парламента, каза още той.

Всеки ден, през ден, дали е министър Богданов, дали е Цеков, дали е Гвоздейков, дали е Вътев, всеки идваше и си спомням г-н Петков каква молба ни удари с Пеевски, да започне да идва и Денков. Аз му казвах Кириле, Пеевски на галено - Кики. Аз обичам да работя с един лидер, като дойдат много лидери и започвам да се бъркам. Почна да идва и Ники. Викам, тогава дойде и Мария, да съберем 15-16 лидера... И гледах, дори това не е и важно, но тяхната кампания минава само върху това - що не сме се събрали? Що да се събираме? В етническите райони се бият физически с нас, допълни още Борисов.

"Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил незаконния ми арест", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Борисов бе категоричен, че на изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ. "Колегите от ПП-ДБ да забравят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат опозиция. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че ако Ники трябва да пътува е чрез ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува", каза още Борисов.

Сега на Микре един щяха да го сгазят колите, вика ми: "Гласувам за тебе, ама ако още един път ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласувам!". Един километър го чувах още, така им беше набрал, разказа Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    125 16 Отговор
    Този защо още е на свобода?

    Коментиран от #3, #12, #13, #105, #135

  • 2 Тука има тука няма

    69 14 Отговор
    Арест Ала-Бала. Постановка.

    Коментиран от #24

  • 3 да де

    67 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ами защото твоя човек про100то го изпра.

    Коментиран от #106

  • 4 Нури

    50 17 Отговор
    лъжец всичко бе Театър Вид Цирк Кирил Петков Ве Арестува Фалшиво и Ве Изпра Вие го Играете Отбор
  • 5 Българка

    117 10 Отговор
    Тази сикаджийска мутра, осъждан крадец и лъжец, докато след присъда не влезе в затвора за "Ало Ваньо"," Мищо нирата", намеса в работата на прокуратурата, чекмеджето с кюлчета и евро, Барселонагейт, рекет над бизнеси,опраскване на опоненти, чували кеш от магистрали,подарък за над 3 милиарда руски газопровод за Путин, източване на милиарди чрез инхаус и т.н..., нищо няма да се подобри в България

    Коментиран от #62, #66, #80, #147

  • 6 Пътуваща

    74 5 Отговор
    циркова маймунка.
  • 7 Парен каша духа

    94 9 Отговор
    Дано никога повече България не страда с премиер като Бойко Борисов – безпринципен политик с криминално мислене, псевдоевропеец и псевдоатлантик, готов и с дявола ортак да стане, за да запази властта си. Съсипал институциите и бизнес климата, развратил политическия живот, превърнал мутрите във фактор, пропилял ресурса, енергията и шансовете на цяло едно поколение българи, прокудил стотици хиляди в чужбина. Срам за онези, които са гласували за него два, три, че и повече пъти.

    Коментиран от #67, #91

  • 8 Нури

    23 6 Отговор
    Гарван Гарван у Око не Вади
  • 9 един

    69 4 Отговор
    Който страда от ниско кръвно да не пропуска статия за Борисов,веднага ще му се вдигне кръвното по-естествен начин!
  • 10 БГ светлина

    65 7 Отговор
    Арестът на Борисов бе едно добро дело, което неговата ГешеФрура смачка, не повдигна обвинения на "началника" си

    Коментиран от #50

  • 11 Румен

    60 5 Отговор
    Дон Карлеоне, кога ще посетиш бай Ставри?Най големия мафиот и лъжец в БГ. Кой ли не гуши, за да ни от хляба лиши. Мерзавец прост
  • 12 Нури

    40 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    а ти преди Време не лъжеше ли Защото си си пиел Кафето с Петков лъжеше за Денков за Агора

    Коментиран от #40

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Айде

    44 3 Отговор
    Затвор!

    Коментиран от #29

  • 15 Борисов

    47 5 Отговор
    Е комплексар! Само психар си позволява да занимава обществото с ареста си! Бокич, малко ти беше! Но и Рашков е същият психар, като теб!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тоя

    56 3 Отговор
    от лъжи , злоба , алчност и страх тотално е изперкал !
  • 18 Патологичния лъжец

    47 3 Отговор
    и крадец иска още да краде...

    Смокиновия лист на ДПС няма друг избор освен да поиска още от същото.

    За да доуглозгат зеедно държавата.
  • 19 Кажи

    43 4 Отговор
    нещо за чужбинските ти арести , де !
  • 20 Какъв Незаконен Арест Мутро от СИК!!

    53 7 Отговор
    Извади те Прокуратурата, коромпирана и Послушна!! Там трябва да си до живот!! Наглеца се прави, че токущо е Паднал от Небето и никой нищо не знсе кой е и какъв е!? Мутро, никой не ти се хваща на Лъжите, това време мина много отдавна!?

    Коментиран от #70

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гнусен

    45 5 Отговор
    Прост и крадлив шопар си ти Борисов.
  • 23 гьнсурат си

    44 5 Отговор
    Ти не си за арест, ти си директно за затвора. Дори няма нужда да те питат какво си направил.

    Коментиран от #73

  • 24 Докога

    52 5 Отговор

    До коментар #2 от "Тука има тука няма":

    Защо ни занимавате с Борисов? Доказано патологичен лъжец! Радев му бил снемал с китайски дон пачките в спалнята!
  • 25 Защо

    45 5 Отговор
    Ареста ти да беше незаконен,като беше подплатен с470 страници обвинения срещу теб.Но твоя слуга Гешев ти спаси задника.Дега ,както каза Сарафов на Гешев се прегрупиране и продължаваме.Седна дума продължават да служат на мафията.Не ми трийте истините и на запис го чухме.
  • 26 име

    9 20 Отговор
    Спокойно, евроатлантици на хранилка, вече дори не може да бъде арестуван бацо, защото ПП-ДБ им осигуриха непрекъсваем имунитет. Ако преси имаше пролука междуразпускането и регистрирането на листите, сега я няма. Така.че когато някой от ПП-ДБ ви заговори за съдебни реформи, имайтепредвидче първо трябва да се оправат тяхните бакии в конституцията, вкл. служебното правителство на ОПГ ГРОБ-ДПС.
  • 27 Бамбука

    32 3 Отговор
    Все някога на българския народ ще му писне от прането на пари, изкуство, в което, някои наши политици са виртуози. Но има организации като "ФАФТ" , които не забравят, в кои държави закона "Магнитски" не се прилага.
  • 28 Чисто

    41 4 Отговор
    Законен ти беше ареста,долнопробен бандит.
  • 29 Град Козлодуй

    16 6 Отговор

    До коментар #14 от "Айде":

    Дано а надали в Бг няма осъден Политик

    Коментиран от #32, #42

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ха ха

    33 3 Отговор
    откакто дойде неговото служебно правителство се почнаха същите маймунджалъци както при тринайсе годишното му управление , за същите тея истории беше натирен от властта и явно колкото и да се кълне във Вси Светии че си е извадил поуки си продължава по същия модел , май не е схванал правилните поуки , с обещания за лесна плячка омайва политико-бандитското съсловие ,а намерението му е да извади и продаде душите на българите
  • 32 Ами

    10 4 Отговор

    До коментар #29 от "Град Козлодуй":

    До сега беше Нури що става бе,след малко ще станеш Радио Елто или Акула

    Коментиран от #85

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мале

    29 5 Отговор
    Тази страхлива циганка БАНКЯТА колко пак се жалва и прави на жертва.Хитрец няма все да ти се размина накрая някой няма да издържи да ни вдигаш нервите с лъжите си и превъплъщенията и ще идеш при Фицо.
  • 35 българка

    42 5 Отговор
    Тъжно и срамно за българите да подкрепят Бойко Борисов и неговата банда, които са наострени пак да безчинстват на воля. Те само това могат - да ограбват създаденото от обществото и да лъжат, че някой друг е крадец и лъжец.
  • 36 име

    15 20 Отговор
    И няма страшно, бацо е лош и злопаметен, но пак ще вземе ПП-ДБ за патерица, няма кой да ги измести.

    А колкото до честността на ПП-ДБ, или са супер прости за да извършат тези некадърни промени, или са имали договорки с ОПГ да им оставят тяхните схеми в замяна на изборните промени.

    Което и от двете да е, ПП-БД не заслужават дори 1% за субсидия да вземат.
  • 37 Панкрац

    37 5 Отговор
    Този човек говори объркано и нищо не му се разбира
    Или не е добре с нервите, или е крайно посредствен или и двете.
  • 38 Лелееее🙊.....

    38 4 Отговор
    Тоя бабуин минава по наглост, безочие и лъжи всички които досега са минали през властта, уникално слонско л@.й.но. Просто отврат, и как има хора да му вярват и да гласуват за него и бандата му крадци🙊.
  • 39 НЕ СЪМ ФЕН НА КИРчо

    32 4 Отговор
    НО ПО ГОЛЕМ ИНТРИГАНТ И МРЪсНИК ОТ БуЦИ НЕ СЕ Е РАЖДАЛ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 факуса

    31 3 Отговор
    и в чехия лежа пак незаконно сигур,требе доживот да си в затвора
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Главанаков

    30 3 Отговор
    Скоро Магнитски ще се допълни.
  • 46 чичака

    8 38 Отговор
    Браво на Бойко, само правителство Борисов-4 ще изправи държаватана крака!
  • 47 Разбирач

    36 2 Отговор
    Извинете, някой разбра ли какво иска да каже този всъщност?
  • 48 Хи хи хи

    20 4 Отговор
    На тез кампанията им е само да чернят.Избелиха ги и забиха нож в гърба.Гласуват само калинките им.Лошо е,че не гладуват всички- и прасето ще увяхне.Смятайте за толкова години колко канала са имали,какво са изкрали,колко са подслушвали и изнудвали.
  • 49 Марин

    16 6 Отговор
    Миче, колко пари взе за статията?
  • 50 Нури

    14 13 Отговор

    До коментар #10 от "БГ светлина":

    Арестът на Борисов Беше Театър Комедия за Наивници а Петков Изпра Борисов мутро Борисов Защо Полицаите Биха протестиращи Хора до колоните
  • 51 Коко

    25 4 Отговор
    Изключително нагъл и долен човек...
    Всеки божи ден ходя в църквата да се моля,господ-бог да ни отърве от това нищожество..
  • 52 Софийски

    21 4 Отговор
    Същественото е кой ще поръча вторият ти постоянен арест, както и кой ще подпечата видата ти за централния.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бряво

    21 4 Отговор
    Много добра идея, но лошо изпълнена. Когато и да го арестуват Тиквоний все ще е добре
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Макс

    23 6 Отговор
    Пълни глупости . Кирил Петков беше тогава Премиер и като такъв не може да арестува , или заповядва ареста на когото и да е . Ако Борисов като премиер е правил такива работи /в което не се съмнявам / , то не значи че всички го правят . Ето затова искаме независими съд и прокуратура . Е, тогава вече може да имаме толуп в затвора .

    Коментиран от #75

  • 57 Нури

    17 2 Отговор

    До коментар #33 от "Последния Софиянец":

    Вие Сте Един Патологичен Лъжец
  • 58 Дядо ви Курти от село пиперково

    22 3 Отговор
    Хора молете се ежедневно и господ ще чуе молитвите ни,все някога ще ти отърве от този КаРцИнОм...
  • 59 Промяна

    6 29 Отговор
    Успех на Борисов Избори докато шарлатаните съвсем изпаднат
  • 60 Направил бил

    32 4 Отговор
    България за пример на света!?! Пример какво не трябва да бъде една държава! На последно място във всички положителни класации и на първо във всички отрицателни... Голяма заслуга за това позорище има и тоя папуас... Всъщност е водещ класацията на най-деструктивните държавни ръководители на България след Освобождението и само фамилията Сакскобургота е пред него...
  • 61 Попа

    6 8 Отговор
    Този Боико е Бог без него затвариа Бруксел вече много Германци търсиат работа в Българиа в строителството и таксита карат.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Зрител

    17 4 Отговор
    Вече съм убеден,че само с революция ще се оправим.Всеки да отмъсти за каквото са му навредили тези.До там ни докараха,че сме слуги на чужди интереси.Народът болен и беден.

    Коментиран от #101

  • 65 Бойко Рашков кошмара на толупЪ

    22 4 Отговор
    Трябваше да те приключат в ареста,мафиот долен...

    Коментиран от #138

  • 66 Боко, крадецът от Банкя.

    27 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    А за 3 милиарда подарък за едни 50 + годишни изтребители на чертежи нещо да кажеш??? Точно с тях си плати таксата спокойствие при Тръмп.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ТаУмВзе

    8 13 Отговор
    Кире улавото направи Мутропитека светец! Цирка у Зоопарка си бичи и тва е! БЕЛЕНЕ
  • 70 Промяна

    6 14 Отговор

    До коментар #20 от "Какъв Незаконен Арест Мутро от СИК!!":

    КОЙ СИ ТИ ЧЕ ЩЕ РАЗДАВАШ ПРИСЪДИ СОЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ БЕЗДЕЛНИЦИ

    Коментиран от #93

  • 71 Мюмюн ага

    8 14 Отговор
    Ас ши гласувам за нашето вудач бойко Борисов,дпс,дпс,дпс,дпс...
  • 72 Българин

    5 29 Отговор
    За това народа ще гласува като един за Баце. Видяхме всички и при него беше най-добре. ПОчти като при бай Тошу! Това иска народа, да стане както си беше!

    Коментиран от #86

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Нури

    9 11 Отговор

    До коментар #56 от "Макс":

    Това беше Фарс Петков излъга за гражданството направи Цирк в БТВ а Борисов се Има за недосегаем ДА ама НЕ Рано Или Късно Всичко Се Връща
  • 76 Навиват латерната

    25 3 Отговор
    Този глупак пак ни занимава с неволите си..страшното при него е че си вярва на собствените лъжи и набира скорост някакъв
  • 77 воклаи

    22 3 Отговор
    Мръсен ГЕРБ сиганин, кого лъжеш бре? Кое му е незаконното на ареста? Не в ареста а в затвора трябваше вече да чукаш камъни, докато се сетиш кой ти напълни чекмеджето с евро и злато. Но никога не е късно да влезнеш в единична килия и да спреш да лъжеш.
  • 78 Промяна

    12 3 Отговор
    Колко нищожни необразовани елементи разчитат на химери
  • 79 ОТПРЕДИ ДА ТЕ АРЕСТУВА СТЕ В СГЛОБКА

    7 7 Отговор
    ВЕДНЪЖ ТОЙ ТИ Е ОТЗАД И ВЕДНЪЖ , ТИ СИ МУ ОТПРЕД !
  • 80 Град Козлодуй

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Точно🤣🤣🤣👌
  • 81 Оправяч

    24 3 Отговор
    Такива като тоя трябва да ги прибират вечер в ареста за да не ги мислим
    Румънците си прибраха крадците стандарта на живот двоен тука го слушаме тоя клоун как ни е оправил
    Така ни оправи че в администрацията вече работят за себе си
  • 82 Ранбо

    5 23 Отговор
    Много соросоиди са ва събрали тука да плюете по г-н Борисов, много центове са ви подхвърлили, ама народа знае и помини! И всички ще гласуват за Бойко и за ДПС, а вие много ще плачите на изборите. Това са фактите!
  • 83 инж. Ганчо Илков

    22 3 Отговор
    Тези Думи и за Краставичар не стават. Самохвалство, неангажирящо се с Качество, Стандарти, Валутен Борд, Система ИНХАУС, Ремонт след Ремонта, Правосъдна Система. Всичко Той е "НАПРАВИЛ". Няма Кой да му Каже, че не ТОЙ, а Неговите Олигарси. За сметка на Ниското Качество, и Предоставени Поръчки, срещу Криминални Комисионни в Личните му Сметки. Сам Признава: "Аз съм Прост и НАРОДА е Прост. За това се Разбираме!". В Простотията си Спирачка няма. Типичен Бай Ганьовец, Келепираджия. Хората чакат Реформи, Правосъдие, а получават Простащини надхвърлящи Казаното от Неговия Учител - Тодор Живков ("Социализмът е едно Недоносче. Управлява Тоя дето има Пари. При Социализма Пари Нема....").

    Коментиран от #99

  • 84 Лъжеца

    22 3 Отговор
    КТБ????
  • 85 Град Козлодуй

    9 6 Отговор

    До коментар #32 от "Ами":

    Не Съм Нури а Съм Българин за Ваше Сведение ГЕРБаджио
  • 86 Мнение

    27 4 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Кое му е било добре при мутрата Борисов бе неразумни юроде! Забрави ли че по негово време, България беше на последно място в ЕС по всички направления! И имаш нахалството да се наричаш българин! Не те срам!

    Коментиран от #108

  • 87 Боко толупа-евроатлантик N1

    19 3 Отговор
    Който сега плюе по мен,след изборите ще му размажа физиономията,това е много важно...Ъъъ Цвета да си каже,че е простЪ Кърджали йок,.,а п..к..а ...И те мъ занимавате в момента плячка МАТА ХАРИ И БРОЯ ПАЧКИТЕ...
  • 88 Промяна

    12 4 Отговор
    Толкова елементарни толкова простотия толкова невежество тези ли са българите това е най долният слой на обществото да лъжеш по сайтовете някакви дивотии
  • 89 Хахха

    20 3 Отговор
    Правилно: сведохте миграцията до нулева, дори най-изпадналите талибани не искат да живеят тук :)
  • 90 един

    18 3 Отговор
    Дай ДНК бре толуп

    Коментиран от #94

  • 91 Мюмюн ага

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Парен каша духа":

    Аз за пари гласувам бате...
  • 92 Емигрант

    21 3 Отговор
    Този банкянски бустанджия бил най-добрата "СВЕТИЦА" и "ИКОНА" на тази пропита с простащина територия на Балканите ? Когато и да го арестуват този екземпляр от 90-те години на развития бандитизъм и мутризъм винаги както се казва ще бъде много късно ! Когато след 09.06. спечели изборите мутрата, a както се оказва проsтите в България са мнозинство които ще го изберат, аз ви гарантирам, че ще пробиете дъното на помията и ще изтечете в бездната на нищото !

    Коментиран от #96, #98

  • 93 Град Козлодуй

    5 5 Отговор

    До коментар #70 от "Промяна":

    а Вие Моля на ти ще казваш на тебе си Към непознати Хора се Говори и Пише и Обръща на Вие разбрахте ли Моля Всичко Хубаво
  • 94 Мис мокри гащи

    18 4 Отговор

    До коментар #90 от "един":

    Няма да даде,той и издръжка не плаща,много е алчен...
  • 95 Безплатна бира,

    19 4 Отговор

    До коментар #67 от "Промяна":

    безплатни кебапчета, безплатни вили в Гърция, безплатни рейндж ровъри, отпуснати от банкята, това е типичното герберско мислене.

    Коментиран от #118, #136

  • 96 Град Козлодуй

    8 7 Отговор

    До коментар #92 от "Емигрант":

    Точен Вие Коментарът👍😆😆
  • 97 Стрелцов

    12 9 Отговор
    Проблем за България не е, че Борисов е прост, а че от ПП/ДБ са още по прости.
  • 98 Да хвърлят една атомна да се отървем

    15 6 Отговор

    До коментар #92 от "Емигрант":

    Правилно лицето Борисов има потенциал да закрие държавата..в момента се събраха с оня кагебееца в президентството очакват се големи резултати
  • 99 Град Козлодуй

    3 3 Отговор

    До коментар #83 от "инж. Ганчо Илков":

    Точно господине👌👍
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 инж. Ганчо Илков

    13 1 Отговор

    До коментар #64 от "Зрител":

    За да Има Революция, трябва да има Остър Сблъсък между Две страни. Едната е Ясна: БОЙКО БОРИСОВ и ПЕЕВСКИ. Другата коя е С Анонимност Революция не се Прави. Конституцията е Отхвърлила НАРОДА, от който при тези Обстоятелства е само НАБЛЮДАТЕЛ.Опозицията е Пропита от ВОЖДИЗЪМ, Всеки Плюва Другият. Липсват Коалиционна Култура и Функционална Грамотност. Уж има ИЗБОР, но Реално Всеки от Кандидатите се Бори на Принципа: "Стани да Седна". В Тази Обстановка, Всеки Живее Сам за Себе си. За това в България Умрелите нестават - Живите, ще им Вземат Местата.
  • 102 Дедо Пене

    17 3 Отговор
    1 Реакторите в Белене бяха поръчани от Правителството на Симеон, където ти беше Гл.секретар на МВР!
    2.КТБне беше паднала, а я игра икте ти-Борисов и Пеевски и понеже имаше пари на ВТБ Пеевски беше пребит в Дубай и после продаде всичко и върна парите, а Битки построи Турски-Балйански поток подарък за Путин
    3.2009г. въпреки кризата ти-Бойко не увеличи доходите на българите и ги прати да са просяците на ЕС.
  • 103 Това

    21 4 Отговор
    Банкянско говедо пак реве и търси подкрепа.Притопля стари манджи.Защо се правиш на разсеян.?Всички знаят за овшорките ти с твоя братиньо Пашата и как в сакове пренасяхте пари с държавните самолети извън България,в Кипър и Дубай.Как имахте овшорки с твойта Цеца Секса и Митьо Каратиста,шофьора на Пашата и Банкерката ви изпра парите.Най-голямата перачница на пари в ЕС е България,затова е предупредена.Ама на намагнетинените не им дреме,защото мафиотската прокуратура е тяхна,а лъжите им в ЕНП минават,защото и там има пращани кюлчета и чекмеджета и тоя неадекватен Вебер трябва да го разследват,какви европейски ценности защитава.Журналя ,питайте ,бе страхливци?Ако искате демокрация трябва да се борите с корумпираните мутри?
  • 104 Пенсионер

    9 20 Отговор
    Аз пък ще ви кажа,че дъщеря ми е прокурор,и тя лично ми е казвала,че бойко борисов е невинен и несправедливо обвиняван..Освен това герб ни пазят от комунистите и дпс..
    Представяте ли си бкп да дойде на власт,на 76г ще имигрирам веднага в САЩ при внуците..
  • 105 ГЕРБЕР

    8 27 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    САМО БАЦЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ.
    НЕКА ПОДКРЕПИМ ГЕРБ

    Коментиран от #114, #122

  • 106 Просто Киро

    2 12 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Що да не го изпера ?! Човека си плаща!
  • 107 Кой е номер едно

    5 20 Отговор
    Бойко е номер едно
  • 108 Славка

    6 14 Отговор

    До коментар #86 от "Мнение":

    Борисов ни пази от комунистите...
    Това с пачките и записите,е дело на пп-дб..
    И пишман президента който е следил живия апостол на България с дрон...Не сме толкова тъпи..
  • 109 Замислен

    7 12 Отговор
    И сега кои станаха ,,токсични"?Май не са ГЕРБ,а едни с петима лидери и един Найо Тицин?

    Коментиран от #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    14 5 Отговор
    Зайко самохвалко от зайчарника в Банкя. Сърцето му трепка. Скоро Рашков ще се обърне към теб: - Адаш, ръцете отзад и ходом марш! Този път за по-дълго!
  • 112 Стършел

    10 4 Отговор
    Всички знаем, че даже задминаваш Баети Ганя, др. борисов! Мисля, че гърците даже имат книга за твоя милост. Бай Ганьо само може да ти каже: Ашколсун, аферим, машала чоджум боеко! И при тодор правешки беше същото-те ни викат бяло, ние виждаме, че е черно почерняло, но дс-кгб, каквото каже то е истината!
  • 113 Забавен си

    11 5 Отговор

    До коментар #109 от "Замислен":

    Герб са направо радиационни
    Тоя освен че на старини ще го масажират в затвора ще го помните като човека които доуби България и народа и
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Ялчин

    16 3 Отговор
    Бок..к прокуди милиони Българи от родината за 14 години.

    Коментиран от #120

  • 116 Българин

    8 14 Отговор
    Народа е с Бойко, народа е с ДПС, ама соросоидите не са съгласни! Защото те мразят българския народ и винаги ще са срещу волята на народа!

    Коментиран от #119

  • 117 Тази реч омайна сладка

    3 3 Отговор
    е за здравото ядро, от отбрани, с подарък диплома, доказа ли се, че могат единствено и само да изпълняват.
  • 118 Ленчето

    4 2 Отговор

    До коментар #95 от "Безплатна бира,":

    Ами , и аз съм така ! Пусни си песента : Гладна хиена . И ще разбереш!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Град Козлодуй

    3 3 Отговор

    До коментар #115 от "Ялчин":

    Истина Си е написаното от Вас
  • 121 Град Козлодуй

    5 4 Отговор

    До коментар #114 от "Последния Софиянец":

    а Вие Сте с Тия които ВИ плащат
  • 122 Град Козлодуй

    11 6 Отговор

    До коментар #105 от "ГЕРБЕР":

    мутра Вие мутрите кръв повръщате пари не връщате
    някога мутрите Бяхте с Ланци и бухалки а Сега
    сте С Костюми Чанти и Писалки
  • 123 Вуте

    12 5 Отговор
    Евала Боко. Като нема кой да те похвали, сам се хвалиш. Не се притеснявай, пак ще си премиер,но този пат сам ще се омажеш и ще замирише яко.

    Коментиран от #126

  • 124 Този е мнооого,мнооого

    12 4 Отговор
    Болен!
  • 125 Хаирсъзина

    9 5 Отговор
    Малии, Боко вони от всякъде, ама осемдесет процентовите дишат с пълни гърди и му се радват.
  • 126 оня с коня

    6 9 Отговор

    До коментар #123 от "Вуте":

    И ще обясня на такива като тебе дето се чудят защо като казват на Бялото Черно,то става ОЩЕ ПО-БЯЛО:защото Русофилска Полит- Пропаганда със Словоблудство се превръща в Антипропаганда!Хвалел се ББ?Неее драги,той просто ПРИПОМНЯ неоспоримите Факти от Управлението си на Късопаметните- И нови километри от магистралите се строяха,и Ремонти на на Националната пътна мрежа "кипяха"/лично съм Шпорил БМВ-то по нов участък от негова Магистрала с 239 по Джипиес/ !А имаше ли Мигранти при Борисов?...НУЛА,защото си пиеше "мазното кафе" с Ердоган и всички бяха пренасочвани към Гърция!КОЙ ДРУГ освен ББ може да го направи това?Колкото доязвителните ти приказки никой не го хвалел...-Хвалбата на Избирателя ще я видиш в БРОЯ БЮЛЕТИНИ в Урните,гарантиращ му КАТЕГОРИЧЕН Ном.1 на Изборите с МНОГО пред всички останали Партии!

    Коментиран от #128, #133, #137

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Вихър

    6 3 Отговор

    До коментар #126 от "оня с коня":

    Вие Само хвалко ли Сте о Моля Слез на Земята

    Коментиран от #139

  • 129 Реалист

    12 4 Отговор
    Простакът винаги ще си остане простак!

    Коментиран от #140

  • 130 Кой е номер едно

    6 11 Отговор
    Бойко е номер едно
  • 131 Ареста, си беше много законен,

    6 5 Отговор
    Но твоя слугинаж от Прокуратурата те Извадиха, много бърже!? Трябваше да лежиш до делото като Баневи и Бобокови!
  • 132 Ааааааааайде

    4 3 Отговор
    Поизпраха го! Бравоооооооо
  • 133 Хммммм

    3 4 Отговор

    До коментар #126 от "оня с коня":

    Ние си знаем за твърдият ректорат и некупените бюлетини и като цяло подправени избори. Стига спахте с тези избори? Всичко е бош-лаф работа. Диктатура, но не от нашето правителство или държава, най-малкото сега щяхме да имаме още един блок на аец, но не ни дават от вън! Каквото се каже там, това се случва тук. Всичко друго е пионка, дори и А.Д.
  • 134 Промяна

    3 7 Отговор
    УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ НО БОРИСОВ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПЛАЩАШ ТАЗИ ЦЕНА НЕКА ТЕЗИ КОИТО ОТ 4 ГОД НАСАМ РУШАТ КРАДАТ ЛЪЖАТ СЕЯТ РАЗДЕЛЕНИЯ ДА СЕ СИ УПРАВЛЯВАТ
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Промяна

    5 4 Отговор

    До коментар #95 от "Безплатна бира,":

    А лъжите които драскате по сайтовете срещу Борисов с какво са подплатени простотия до шия
  • 137 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #126 от "оня с коня":

    Пълните урни с гроб бюлетини са от изборни измами! Реално изборните нагласи на ХОРАТА са както тук, но ГРОБ е превзел всички кметства и вършат фалшификации. Ама няма да е все така!
  • 138 Промяна

    3 3 Отговор

    До коментар #65 от "Бойко Рашков кошмара на толупЪ":

    Трябва да си много пропаднал за да пишеш такива гадости по сайтовете Рашков комунистически следовател милионер от заплати с несметни богатства с безброй имоти недосегаем е Рашков
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 2+2

    1 1 Отговор

    До коментар #129 от "Реалист":

    Интересно CV
  • 141 Фактъ

    5 4 Отговор
    Какъв арест бе Толуп ? Влезе в полицията с ръце в джобовете , а не с белезници и игра карти с полицаите Лъжец .
  • 142 Алеко

    2 2 Отговор
    Батко - Водолаз.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Промяна

    4 1 Отговор
    Борисов никакво управление с никого само избори и отново и отново
  • 146 Вожда

    1 1 Отговор
    През 80те години в България се говореше за едно Кики - полтъргайст..По-големите го помним Кикито...
  • 147 Овен

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Такива като теб трябва да бъдат съдени за разпространяване на неверни измишльотини.Дай доказателства,а не само плювки,комунистите ограбиха държавата,друг ви е виновен!

    Коментиран от #148

  • 148 Че той Бойко

    2 0 Отговор

    До коментар #147 от "Овен":

    какъв е? Той не си е върнал партийната книжка на БКП.
  • 149 Е паааа

    1 0 Отговор
    Той май отдавна го беше признал
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове