Last news in Fakti

26 Май, 2024 17:54 1 919 36

Дончева: Борисов и Пеевски държат много финансов ресурс и възможности за влияние върху медии и институции

  • татяна дончева-
  • борисов-
  • пеевски-
  • избори

Според нея, Радев и „Левицата” споделят една и съща позиция – на мира

Дончева: Борисов и Пеевски държат много финансов ресурс и възможности за влияние върху медии и институции - 1

Голямата битка е между манипулаторите, които искат да наложат, че няма никакъв смисъл хората да се борят за промяна. Защото такава не може да има, не може да съществува и те не са я поръчали. Това заяви председателят на „Движение 21”, част от политическа партия на „Левицата”, Татяна Дончева по отношение на предстоящите избори.

„Играят много пари. Бойко Борисов и Делян Пеевски държат много финансов ресурс и възможности за влияние върху медии и институции. Начинът, по който ПП-ДБ набутаха служебното правителство в ръцете на ГЕРБ, допълнително ги улеснява. В същото време има една банда политолози, социолози и други говорещи глави, които също небезвъзмездно работят в тази насока. Има сериозен и силен международен фактор, във връзка с войните в Газа и Украйна и ситуацията на Балканите”, посочи тя.

„Пеевски и Бойко Борисов са хванати в сериала „Магнитски”. Няма значение, че единият има санкция и се бори да излезе и смята, че колкото по-интензивно слугува на Вашингтон, толкова по-вероятно е това да се случи”, каза Дончева и допълни: „Бойко Борисов е още по-удобен. В изминалата година той подари спечелената от ГЕРБ власт на втората политическа сила, защото нямаше ход”.

Според Дончева, Радев и „Левицата” споделят една и съща позиция – на мира. „Тук въпросът не е кой е прав и кой не. А какво искаме? Да бъде Украйна срината със земята, да бъдат убити милиони хора, да бъде срината инфраструктурата и да се възстановява неизвестно кога заради други интереси? И това да повлече съседните страни и България. Това ми се струва, че трябва да бъде избегнато на всяка цена”, подчерта тя.

„Корнелия Нинова пое БСП и на първите избори получиха 800 000 гласа, днес БСП получава 200 000 гласа. Проблемът не са хората, напуснали БСП, а тези 600 000 души. Тя трябва да върне тези хора. Проблемът на БСП е Корнелия Нинова с вътрешни гонения и чистки, с ненормални условия за живот”, категорично заяви председателят на „Движение 21”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гинка

    11 5 Отговор
    Не гледам телевизора и не чета парцали /вестници/
  • 2 1944

    20 18 Отговор
    червените вещици в атака. жалки предатели.
  • 3 хммм

    16 6 Отговор
    Бой срещу фашистите, поробили България!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Направо казано

    24 2 Отговор
    Купените социологии с цел измама. Платените журналя. Режисираният с омърсяване на конституцията служебен кабинет на ГЕРБ.
  • 6 татко Петко

    18 9 Отговор
    Нищо, че държът двамата огромен ресурс, обещавам да ги удариме здраво на изборите !
  • 7 Благой от СОФстрой

    21 8 Отговор
    И мякащата "адвокатка" на мутрите се иZxoди!
  • 8 Гост

    15 12 Отговор
    А промяната какво направиха за 3год.,не са ли същите а

    Коментиран от #20

  • 9 Скръндзи

    14 0 Отговор
    Като имат голям финансов ресурс господата защо не наемат един редактор ,за да поправи грешката в заглавието?
  • 10 Буха ха

    12 1 Отговор
    институциимяна ???

    Мара с евтините слънчеви очила вижда ли какво пише?
  • 11 ТаУмВзе

    13 1 Отговор
    Мисирките също са на Хранилката, нема как иначе! ХАХАХХАХ
  • 12 Г-жо Дончева, вярно ли е?

    5 5 Отговор
    "Пращаме наши военни в мисията на ЕС за подпомагане на Украйна".
  • 13 1122

    5 0 Отговор
    Няма значение вие какво искате. Не можете да влияете на онези процеси. Вече има само и единствено значение чии искания са справедливи.
  • 14 За съжаление

    10 13 Отговор
    Дончева и права. ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ са
    "опозицията" на ГЕРБ. Ванчето си е на ДПС. За другите са като мъгла. ВСИЧКО Е ПАРИ! А те са в Пеевски и Бойко. Решавай, БЪЛГАРИНО!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Това не е лошо

    5 3 Отговор
    и положителното е че магистрала Хемус ще тръгне бързо без някой да я стопира.
    А тези които я стопираха четвърто място.
    Не може гражданите да умират по старото трасе а някой да шантажиран с позиции по високите етажи на властта.
  • 17 Бамбука

    17 4 Отговор
    Танчето си мисли, че ние пасем патките. Ами ти от кого си прибираш паричките, караш си джипката ? Рядко лъжлива жена. Нали този който ти плаща е свързан с Пеевски, или искаш да ни успиваш ?

    Коментиран от #21

  • 18 инж. Ганчо Илков

    8 8 Отговор
    За над 10 години във Власта, Борисов с неговите Олигарси овладя Съдебната Система и Регулаторните Органи. Докато Опозицията, ако в Действителност има такава, се вживява в Пополизъм и Утопични Обещания, Борисов не само не е застрашен, а се Формира като Великия Диктатор. Дон Карлеоне. Дончева, Корнелия, Григорова, с Чесане на Устата само наливат Вода в Мелницата на Борисов. НАРОДА е в Изолация. Синдикатите служат на Олигарсите. Кой може да се Противопостави на Утвърденото Статукво?. Единствено, Силата е в Обединена Опозиция, с Ясна Реформаторска Програма, Коалиционно Споразумение и Коалиционна Дисциплина. Това е възможния Вариант, на който пречи ВОЖДИЗМА.
  • 19 Хахах

    7 3 Отговор
    И тази ли, господи, изпълзя от дупката.....
  • 20 един

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Е ми,нямат крадени от нас милиарди като Пеевски и Борисов,и нищо да не са направили поне не са ме окрали,или мислиш че ако бяха крали прокуратурата на Пеевски и Борисов сигурно нямаше да се задейства!
  • 21 Пиши само

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бамбука":

    от твое име.

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бамбука

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "Пиши само":

    Танче, не ми отваряй устата.

    Коментиран от #26

  • 26 Всички ценни

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "Бамбука":

    качества на неудовлетворен общественик.
  • 27 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 5 Отговор
    БУЛДОГА БИДОНЧЕВА ПАК СЕ ............. ВЖИВЯВА КАТО "ЕКСПЕРТ" АДВОКАТ НА .............. МАФИЯТА ........., ФАКТ !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 пътник

    8 3 Отговор
    На тази само финанси се въртят в главата.Видяхме делата й и пак има сурат да говори.Подкупна и подкупваща.
  • 30 Дончева

    7 3 Отговор
    всичките барабар с руския агент за влияние Радев, Нинова, Румен Петков и всякакви Манолово и Григорова трябва да се махнете от политическата сцена, и да си ходите при Путин да го молите за гражданство. Нямате място в България.
  • 31 Какво искате Вие

    1 1 Отговор
    Днес няма НИКАКВО значение! За момента има значение какво иска другаря Путин,А той иска точно това, което Вие не искате.И именно за да не случи това, което той иска, а Вие не искате е необходимо той да бъде спрян! Не с благи приказки, на които той се надсмива, а на бойното поле, с решаващия принос на всички, които НЕ ИСКАТ това, което той иска! Всичко друго са празни приказки и наливане на вода в Путиновата мелница!
  • 32 Лондон

    4 3 Отговор
    Ех бабо , ти беше крупният брокер на ПП/ДБ , когато рисуваше цифрата от 500.000 лв , на лист хартия , за независими депутати да минат от другия бряг , където е момата!!!
  • 33 спилий

    7 0 Отговор
    Дончева Бойко и шишко са големи манипулатори, това е така . ама ти си само слски манипулатор :)
  • 34 Б боко

    5 0 Отговор
    Права е Дончева,
    Мутрите Борисоф и Пеевски Откраднаха много финансов ресурс от Народа и Купуват с парите му, влияние върху медии и институции.
  • 35 кмета на врани кон

    4 0 Отговор
    сега са очакванията боко и шиши да направят правителство .,но НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПЛОЩАДА
  • 36 Ваня

    0 0 Отговор
    Дончева ,вашата формация колко % спечели !?!Какво те интересува Нинова и БСП .Благодарение на вас,БСП губи електорат ,защото на място вие работите не против ГЕРБ ,а против БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове