Last news in Fakti

27 Май, 2024 16:54 2 612 83

Иван Гешев: Аз не искам да съм от тези, които ще видят как се гасят лампите и закрива Родината. А Вие?

  • иван гешев-
  • българия-
  • избори

От нас зависи да променим настоящето, за да имаме по-сигурно бъдеще!

“Данни от мащабно социологическо проучване коментира днес Иван Гешев в профила си във "Фейсбук". Данните на социолозите показват, че близо 3 млн. от гражданите са представени в парламента, останалите над 3 млн. българи не подкрепят никого, гласуват за партии, които са под бариерата за влизане в Парламента или изобщо не гласуват. Логично, нямаме демокрация а плутокрация, след като ни управляват с няколко процента от имащите право на глас в България, от които пък 90% са купен, корпоративен и клиентелистки вот.

Управлението от последните години доведе хората до страх и несигурност. Партиите, които се превърнаха в „бизнес проекти“ за еднолична търговия, крадене за лични облаги и „неофициален кеш“ предлагат само не-промяна, дори по-лошо, вместо да дават сигурност на гражданите си, на възрастните, на децата, на младите, единственото, което виждаме е страх от неясното бъдеще и отвращение от политиците. С малко от откраднатите от нас пари си пращат, за си се назначат отново и да продължат да крадат. За съжаление, времената са други, а и съсипаха и армията. Иначе решението е забрана на действащите парламентарно представени партии ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, ИТН, БСП и ВЪЗРАЖДАНЕ (както и и много техни проксита, на които наливат пари) както сме направили 1934 г. и са последвали златни за икономиката ни години.

За да променим комфорта, който си създадоха и да разсечем този порочен кръг трябва да излезем и да гласуваме масово! За хора, които не могат да бъдат купени и уплашени и мислят за българите като за свое семейство, а не като за плячка, с която да си тръгнат за Канада и Дубай.

От нас зависи да променим настоящето, за да имаме по-сигурно бъдеще!
Аз не искам да съм от тези, които ще видят как се гасят лампите и закрива Родината. А Вие?


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8675

    41 40 Отговор
    Аз също.
    Затова ще гласувам за Възраждане. Z

    Коментиран от #16, #19

  • 2 Иване

    57 6 Отговор
    Иване
    Датееве който те хване!
  • 3 гражданин !!

    80 3 Отговор
    От преди 5 год. трябваше да си в боко в една килия , но нямаме държава и съд !!
  • 4 АГАТа Кристи

    47 3 Отговор
    Както и да го погледнеш,
    мутре НС кото в тоя - КРЕЩИ !
  • 5 Тома

    71 3 Отговор
    А бе каскет хората те помнят като прокурора който се прави на луд пред шефа си боко тиквата
  • 6 Тоя пък

    54 2 Отговор
    Рядък екземпляр, който трябва да препарират и изложат в някой музей за да онагледява, че теорията на Дарвин има изключения!
  • 7 Ха ха ха

    29 13 Отговор
    Айде заминавай при путя
  • 8 На Дедо

    27 3 Отговор
    И ти ли Бруте
  • 9 г?йшеф

    28 1 Отговор
    на г?йшеф шеф му е този,дето идва да гледа как му открива лично иванчо паметници,че после дава експертиза за "атентат" с най-мощната пиратка в историята на територията...айде не мерси
  • 10 БгТопИдиот🇧🇬

    58 2 Отговор
    Иван Гешев: Аз не искам да съм от тези, които ще видят как се гасят лампите и закрива Родината. А Вие?

    Другарю Гешев имахте тази възможност като бяхте Главен.

    Сега само празни сладки приказки редите !!
  • 11 Гешев много свали нивото

    34 3 Отговор
    То верно, че популизмът се котира, ама на него не му приляга.
  • 12 Пуууууу......

    43 3 Отговор
    Мноооого нагъл
  • 13 Професор

    6 16 Отговор
    Гешев е радост.
  • 14 Избирателите

    6 15 Отговор
    Затова с 12 !!!
  • 15 Гешев,

    33 1 Отговор
    Вие и лампите откраднахте...!!!
  • 16 Баба Гуна

    23 9 Отговор

    До коментар #1 от "8675":

    Замислете се КОЙ нарече Възраждане ПРОДАЖНИ МИШОЦИ и откъде знае, че са такива. Замислете се кой осигури кворума, като не се регистрира за гласуването, при избирането на Пеевски в постоянните комисии.
    Замислете се кой обеща да пази ПСА, но след фотката пред паметника, оставиха да го разрушат. Замислете се кой яхна подписката за референдума и го провали с недообмислен въпрос.
    Замислете се кой лидер купува бясно имоти и си изплати 30 годишна ипотека за три години. Замислете се кой нарече човекът от фондацията на Клинтън, правещ медицински опити с хора, "най-великият жив българин".
    Замислете се кой иска да праща всеки несъгласен с него, в Белене или на разстрел. Замислете се кой яхва всяка популистка тема, за да се докопа до заветната субсидия.
    Замислете се кой не отчита събраният членски внос на партията в Сметна палата и защо ли никой не проверява това обстоятелство ,макар за друга партия това нямаше да е така.
    Замислете се кой лидер се прави на автор на учебник, а е само редактор и никой журналист не смее дори да му зададе въпрос за лъжата. Замислете се кой обеща да дари субсидията, а я прибра.
    Е, отговорихте ли си на въпросите! Това са ПРОДАЖНИТЕ МИШОЦИ, които са поредните психопатриотични измамници. Уж бяха да напуснем ЕС, който бил затвор, а сега се натискат за Европарламента, за € заплати.
    Няма по-долно нещо от това да лъжеш надеждите на народа си! И да, за предателите няма да има прошка. За вас няма да има прошка!

    Коментиран от #40, #63

  • 17 Тити

    31 1 Отговор
    Гешев наьвсички ни е ясно колко си корумпиран.
  • 18 Патриот

    4 31 Отговор
    Г-н Гешев милее за Род и Родина! Достоен българин!
  • 19 Копейкин е бастун на Бойко

    14 20 Отговор

    До коментар #1 от "8675":

    По добре за Бойко, той решава как да гласува konaнаpa Kъстадин и kатyна му от нереализирали се лyзъpи .
  • 20 българка

    22 3 Отговор
    Има една обществена прослойка, която си е въобразила че до гроб ще е закачена за властта, защото откачането ще я приведе в състояние на свободно падане. Извън властта те не знаят и не могат да създадат нищо полезно за себе си, още по-малко за обществото. Така че спасението им е да бъдат във властта и да живеят охолно за сметка на тези, които се трудят. За това е битката на мнозина от фалшивите политици, добре познати използвачи.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 завалията ми той

    17 2 Отговор
    ама ние вече го видяхме това бре
  • 23 ккк

    19 1 Отговор
    направихте постановката с Боко и той добре и ти добре и сега театрото си продължава
  • 24 Никси

    16 1 Отговор
    БИГ БРАДЪР , ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА И УГАСИ ЛАМПИТЕ , А КОЙТО ОСТАНЕ ПОСЛЕДЕН ЗА НЕГО ГОЛЯМА НАГРАДА ЩЕ ИМА ЛИ ? , НАПРИМЕР ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ В СИНГАПУР ИЛИ ДУБАЙ , ДОКАТО СМЪРТА ГО НЕ РАЗДЕЛИ И ДА СИ ГО ВЪРНАТ ОБРАТНО ТАМ ОТ КЪДЕТО СЕ Е РОДИЛ В ДЪРЖАВАТА СИ , МАЙ НЕ ? МАЙБАХ , МАЙ НЕ , ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА БОГОПОМАЗАНИТЕ В ПАЛАМЕНТА ,НЕЗНАМ НА КОЙ ЩЕ МУСЕ ПАДНЕ ТОВА ПРОКЛЕТО ЩАСТИЕ ДА ДЪРЖИ КЛЮЧА ПОСЛЕДЕН , ОТ КЪЩАТА БИГ БРАДЪР , ЗА ТОВА МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ , ЩОТО ВЕРНО ЩЕ СТОЙМ НА ТЪМНО И ТО БЕЗ НАГРАДА , ОТ НАЗ ЗАВИСИ , СТИГА СТЕ ХОДИЛИ ЗА ГЪБИ , ЩОТО ТОГАВА РАСТЯТ ОТРОВНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ И СА МНОГО ОПАСНИ , ЕДНИТЕ СА ПИРОГОВКИ А ДРУГИТЕ ОРЛАНДОВКИ , ЗА ТОВА БЯГАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ , КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , 35 ГОДИНИ СЕ ПОВТАРЯ ТАЗИ ФРАЗА , НО ОЩЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ЗАПОМНИ , ЩОТО ИМАТ КЪСА ПАМЕТ ПОВЕЧЕТО !!!.
  • 25 Боко толупа-евроатлантик N1

    18 4 Отговор
    Като ти давах да крадеш хубаво беше,като ти давах подаръци от чекмеджетата бях господин премиер,а като те наритах станах бандит..ПРЕСТЪПНИК НЕ СЕ РАЖДАШ ИВАНЕ,ПРЕСТЪПНИК УМИРАШ...
  • 26 тоя па

    29 2 Отговор
    Скрий се бе, до онзи ден беше подлога на Мутрата и Прасето! Като те наритаха и стана борец за справедливост,а маймунке проста?!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гешев

    18 2 Отговор
    Аз обичам да се праим на луд,но вие господин премиер се правите много успешно.
  • 29 Опг-ГерП

    15 1 Отговор
    Тоя пък къде се обажда,не вижда ли,че е на един взрив живот...
  • 30 Иван Гешев е просто употребена

    25 1 Отговор
    Тоалетна хартия..

    Коментиран от #68

  • 31 Гешев, ти си Наглец! Ти Борисов, Пеевски

    26 4 Отговор
    ДОГАН И ОЩЕ ЕДНА Дузина мафиоти,
    Докарахте държавата на Ръба на Пропаста,! Лампите премигват отдавна! Без значение е дали ще си там когато загаснат Напълно! Проклет да си заедно с Мафиотите, които Пазеше, да Грабят На Спокойствие Народ и Държава!! Проклети да сте Мафиоти!!
  • 32 Гешката пожела

    18 1 Отговор
    по голямо парче от баницата и менторите му го изритаха бързо, бързо! Но понеже е до шията в лай.Н.@, не сме да приказва!
  • 33 Гешев

    7 0 Отговор
    Дъга с тия викоспопатми , никого не знаещи тези думи, освен на новите завладетелия!
  • 34 Я питай Иванчева какво мисли

    22 2 Отговор
    Лицемер. Съсипа хиляди животи!!!
  • 35 Аз пък знам поне за 4-рима

    12 2 Отговор
    които са готови и способни на всичко за да изгасят лампите на Атлантиците в името на народа!
  • 36 Няма начин пич

    9 5 Отговор
    до вътрешен тероризъм да не се стигне при малоумната политика на Атлантиците ! Въпрос само на дни и седмици е! И да си призная наистина мисля че няколко атлантици са за тепане. Лично мнение изказвам и никой към нищо не призовавам но категорично мисля че някой малоумен атлантик ще го отнесе
  • 37 Иван Гешев

    9 5 Отговор
    Си беше атлантическа подлога и въобще на дисидент да не ми се прави. Точно той ловеше по списък даден от Козяк набедените за "тиловаци на руската армия" в източна България..... Той също ходи във Вашингтон свввирки на треторазрядни кретени да прави...
  • 38 Град Козлодуй

    15 5 Отговор
    След 1990 Година започна Съсипването на Родината ни България

    Коментиран от #43

  • 39 Фактъ

    14 1 Отговор
    Този ни плаши ли ? Смешник .
  • 40 факуса

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "Баба Гуна":

    ами кат се замисля,все едни кюлчета ,едни барцелонски гащи,ало ваньо,мишо бирата,минава ги с 200,ктб,едни милиарди,дет изчезнаха,после едни чанти с кеш от магистралите,ми то цял роман в неколко части,и все същите напират пак да ни оправят, та коцето бабче и бял дерт
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 не позна

    13 7 Отговор

    До коментар #38 от "Град Козлодуй":

    Съсипването на България започна с разграбването и от СССР през 1944 година. Преди това в България са идвали германски и чешки гастърбайтери да работят по полетата на българските чорбаджии.
  • 44 1944

    9 8 Отговор
    цацата и каскета ходиха много пъти на обучения в масква. време е да ги пратим там навсегда. и мунчо от славяново с тех.
  • 45 Защо

    14 4 Отговор
    Абе какво искате от човека бе.Той е завършил само електротехникум за средно-толкова ме стигал акъла.После знаете кака ги приемаха в школата в Симеоново-само на здрави комунисти децата щото за друго висше не стават.
    И така го избутали до главен прокурор наше момче.Сега му дава задачи и няма къде да иде-танцува не може да се измъкне поживо поздраво.Пускат да съсздава паника,страхове да помага на руските партии.Иначе всички играят за възраждане.Лупавите народи са любимата плячкса за онези от изток.
  • 46 Ученика

    6 1 Отговор
    Началника е долу...
  • 47 Наглост

    13 1 Отговор
    и простотия безгранична ! Грехове цяла влакова композиция ! В Сливен една невинна жена , жертвана брутално срещу милиарди , живее без десетки години чаканото ѝ детенце ! Отглеждано от над 80 годишната му баба....
  • 48 едикао

    12 5 Отговор
    Всеки българин трябва и е длъжен да гласува. Масово. Въстание. За да не могат с купен вот да ни доят и стрижат разбойниците от ПП и ДБ, ГЕРБ и ДПС със съдействието на БСП трябва масово да гласуват българите. Да бъдат изгонени разбойниците - продажници. Аз ще гласувам за Величие с полк. Николай Марков и за Възраждане. Всеки да гласува за които си иска. Време е да ги изметем и които трябва в затвора.
  • 49 Този пък

    15 3 Отговор
    Посерко! Къде беше при фалита на КТБ!? За кражбите на магистралите - Хемус, Тракия, Европа!? Къде беше, когато Мата Хари показа снимките на пияния ни гол Премиер постед бял работен ден, легнал до чекмеджето с евро и злато!? Поредният самозабравил се Милиционер!

    Коментиран от #52

  • 50 инж. Ганчо Илков

    14 1 Отговор
    Защо Гешев дълго Време Прикриване Борисов от Правосъдната Система? Когато Борисов сне Политическия Чадър над Гешев, Гешев тръгна на Отмъщение. Създаде поредният Политически Проект и с Пополизъм тръгна към Входа на Парламента. Сега Предизборно стана Родолюбец и Праведник. Но Само до Изборите, като поредният Бай Ганьовец. За Келепира.

    Коментиран от #57

  • 51 Бай Ставри

    8 0 Отговор
    Аз съм този който гаси лампите в нашето богу угодно заведение.
  • 52 Не можеше

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "Този пък":

    да говори ! Тъпчеха му гушата с милиони !
  • 53 Мнение

    12 1 Отговор
    И аз не съм от тези, които казваха на мутрата Борисов шефе,тоест ти, пазеше го да не го опандизат и това ми било главен прокурор! Нямаш ни срам,ни очи, Гешев!
  • 54 Перо

    11 0 Отговор
    Няма друг избор, при тази система, когато ни предлагат същите партии и депутати, които са ни вкарали на последните места във всички статистики в Европа и света! Същите депутати пак са на челните места в изборните листи, на няколко места, в различни райони на страната /за по-сигурно!/. После ще последва платен и корпоративен вот и ползване на измислените преференции! Дали ще се гласува или не тази система не може да се промени с бетонираното порочно законодателство и държавни структури! Излиза, че тези които ни загробиха, същите ще ни “оправят” Да, ама не!
  • 55 Още веднъж се убеждавам!

    7 2 Отговор
    Кадрите на Милиционерската Школа-Симеоново,яко мислят за Родината...!
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Номерът на Гешев беше да иска имунитета на Бойко Борисов, за да го арестува и ОРАЗИЛИ , както направи с Иванчева, събличане до голо и проверки на интимните места, а също и разкарване с вериги, белезници и пранги на краката му.
  • 57 Г-н ,,инж."...!

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "инж. Ганчо Илков":

    Би ли обяснил какво е значението тая дума...-
    ,,ПопОлизъм"...?!?!

    Коментиран от #71

  • 58 УдоМача

    7 1 Отговор
    Иване, Иване... Късно е либе за китка! Всичко вече е предопределено...
  • 59 Банана републик

    7 0 Отговор
    Въъъййййййй тез нещастници не осъзнават, че всичките им тухли и керемиди отиват по дяволите , Вече
  • 60 Гост

    7 0 Отговор
    на Власт са ОПГ в Родината
  • 61 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    5 1 Отговор
    Клоун!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Хаха

    3 1 Отговор
    Тоя киЪк, като че ли е бил свидетел на "икономическия бум" през 34-та година, та дрънка тия глупости! И аз не съм бил, но за разлика от него съм бил свидетел на разкази на съвременници на този "бум", ама на мизерията.... И това нещо е било "главен прокурор"!
  • 65 Гешев

    6 1 Отговор
    Стига с артесцизма! Имаше власт! Но нямаш достойнство! Слуга си беше и слуга си оставаш!

    Коментиран от #70

  • 66 Запомнете!

    7 1 Отговор
    Гешев КЕШев Кешешев е далавераджия,измамник и търгаш. А като юрист е некадърен и некомпетентен.
  • 67 Гешев наум:

    5 1 Отговор
    "Аз искам да се намърдам в парламента и да продължа с далаверите."
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 инж. Ганчо Илков

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Г-н ,,инж."...!":

    Популизъм, е определение идващо от Латинският Език "populis", Народ. Израз, приемащ се от Общественоста (НАРОДА). Използва се от Кандидати за Държавни Постове (Депутати) под Формата на Обещания, които след като Кандидата бива Избран често се Забравят.

    Коментиран от #78, #80

  • 72 1302

    5 1 Отговор
    Гешев говори така, все едно току що е паднал от Марс.
    Забравил е, че имаше възможност да направи нещо добро, но предпочете в продължение на 2-3 години само да си носи костюмите, да си пипа ушите и да изпълнява поръчките на Б.Б. и Д.П.
    Сега вече е късно.
  • 73 сон

    5 0 Отговор
    К
    Л
    О
    У
    Н
  • 74 Айде

    4 1 Отговор
    Точно от тези си! Изчезвай!
  • 75 Алоу Ваню,

    5 1 Отговор
    за да угасиш лампите, требе да са светнати, ама сичко тъмно бря.

    Коментиран от #79

  • 76 Артилерист

    5 0 Отговор
    Този наглец до вчера се държеше за шлифера на мутрата Борисов, атакува с паравоенната си структура президента, единствен който се противопоставяше на шайката, като наблюдаващ прокурор позволи на Пеевски да завлече 4 милиарда от КТБ и тн., днес вече се преродил в много праведен. Вън завинаги от бг.обществения живот!
  • 77 Я виж ти

    4 0 Отговор
    Ле-ле каква еволюция в мисленето! И няма нужда да си вързан, когато си лишен от власт!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 И по-тъмно ще става...!

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "Алоу Ваню,":

    Сега като ЕС ни затвори и ТЕЦ-овете...!
  • 80 Това ясно!

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "инж. Ганчо Илков":

    Но не ми е ясна твоята дума-
    ,,ПопОлизъм"...няма я в Уикипедията,която цитираш така усърдно...?!?!
  • 81 хххх

    5 0 Отговор
    Гешев, ти си ГЕРБ - 2 под прикритие. Никой няма да гласува за теб!
  • 82 Развъдник на криминалността

    5 0 Отговор
    Искам да се затвори милиционерското-мафиотско училище в Пазарджик . За 34 години никаква еволюция да стане полицейско а си остава милиционерско-мафиотско . Дипломите или свидетелствата от там да се обявят за невалидни . Ако са станали адвокати , прокурори или следователи да напускат и да им се отнемат лицензите .
  • 83 Този

    3 0 Отговор
    Мошеник защо не каже кой му плаща кампанията,само да заблуждава хората и отцепва гласове.Един слуга мафиот на Пеевски и ГЕРБ.Нищо повече ,милиционер търси място в голямата политика.Занимаеаше се само да изпълнява поръчки на мафията.Мутро никой не ти вярва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове