29 Май, 2024 07:24 2 353 45

Ицо Хазарта разказа за икономическата принуда и непозволените прийоми в политиката в предизборната кампания

  • предизборна кампания-
  • икономическа принуда

На предишните парламентарни избори ние се изправихме срещу един танк и обществото ни даде една пръчка да се преборим с него. Сега част от обществото е сърдито, че ние не можахме да победим танка с тази пръчка, каза той

Ицо Хазарта разказа за икономическата принуда и непозволените прийоми в политиката в предизборната кампания - 1

Има много начини да се оказва натиск срещу неудобните или конкурентите в политиката. Заплахи, лъжи и непозволени прийоми се използват в предизборната кампания.

"Всеки който се занимава с политика в България би трябвало да е наясно,че това е особена игра. Но на някои заплахите действат различно - едни се плашат, други смятат че са на прав път.

Това каза в предаването "Денят на Веселин Дремджиев депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта.

"В един малък град имате договор с едно заведение, да има групата ви концерти само в това заведение. В един момент обаче влизате в политиката и малко след това управителят на заведението ви се обажда и съобщава, че едни хора, на които не може да откаже му казали да прекрати този договор. това е метод на икономическата принуда и той се прилага доста широко", разказа Христо Петров.

"На предишните парламентарни избори ние се изправихме срещу един танк и обществото ни даде една пръчка да се преборим с него. Сега част от обществото е сърдито, че ние не можахме да победим танка с тази пръчка, и заплашва, че ще ни накаже, като ни вземе и пръчката."

Според него, това е накарало някои от привържениците на коалицията да я критикуват.

"Кого ще накаже, взимайки ни пръчката, аз не се наемам да отговоря, защото хората сами трябва да си отговорят на този въпрос, но най-интересното е, че танкът, ако реши, може да те смаже за половин секунда, но той не го прави. Защо не го прави? Първо, защото го гледат, а той иска да се представи като нещо различно от танк, който премазва всичко, което би му попречило. И затова той използва една друга тактика.

Вместо да те премаже или да стреля с оръдието, той използва едни други оръдия, които са отстрани, които вместо със снаряди, стрелят с кал по всички нас. За да може след това време, прекарано в политиката, всеки един нормален човек, виждайки те засипан, помлян от тази кал, да си каже, ами той тоя е същия бе, я ги виж, те излязоха същите - тоя се продаде, тоя виж го и него, няма за какво да ходя да гласувам, дай да си гледам работата", коментира Христо Петров.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мда

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Да, да, да!
  • 3 Не е за вярване

    18 27 Отговор
    Я троловете на мафията дпс-гроб още не са почнали да @к@т.
    Нека плюенето започне сега!
  • 4 морския

    50 14 Отговор
    не разбирам защо все разни с екзотични прякори се натискат да ни управляват, а и защо народецът си ги избира !!???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Никой не им вярва!

    23 6 Отговор
    Изглежда власта на дупедата е голяма, натискат се от ляво и дясно!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ивелин Михайлов

    33 11 Отговор
    ВИЕ СЕ КАЧИХТЕ НА ТАНКА БЕ ПЕПЕРАСТИ!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пипи

    42 11 Отговор
    Ице, аз имам друг прочит.
    Влезнахте в ринга напълно неподготвени. Герб и Дпс ви качиха на кънки и ви почнаха над пояса и под пояса...
    А вие през това време си мислехте че сте рефера на срещата.
    Това само показва колко сте били недподготвени през целия мандат.... и все още сте.
    Няма да гласувам за вас този път, защото преди 2г, заявихте че с Герб и Дпс няма да управлявате, но точно това направихте. Няма как да продължа да ви вярвам.
    Подценявате интелекта на избирателите си!
  • 14 наско

    6 24 Отговор
    България е определена към Русия. Те са посочили тука да управлява ДпС! И който не се съобразява с това, много има да страда.
  • 15 едокий

    35 9 Отговор
    Ице, как не те е срам бре? Ти поне беше малко по читав в бандата ПП и ДБ, ама като те четем и ти си чао. За какъв танк ни ги редиш и как си се борил с танка? Май всички се качихте на танка и си лапахте 9 месеца по 20 хиляди на месец от данъците на българите, та искате пак. Ей борче. Как не те досрамя да ги дрънкаш тези глупости бре? Вече ПП и ДБ и ГЕРБ, сте опасни за България и българите.

    Коментиран от #17

  • 16 Велев

    31 12 Отговор
    Вижте му гнусната мусурка на този. Виждате ли нещо човешко? До онзи ден пропагандираше наркотици в песните си и деградира ше вашите деца, сега е решил и да ви кръдец парите от парламента. Бунак навод!
  • 17 Очи нямаш ли?

    24 9 Отговор

    До коментар #15 от "едокий":

    Ти луд ли си да кажеш на този читав? Виж му само раздялата с групата и мнението им за него.
  • 18 зачуден

    31 7 Отговор
    Г-н "депутата" с емблематичният прякор Хазарта се жалва ... защото вече не го искат (като "певец" не , като депутат) по кръчмите ?! Не го искали ... защото им забранявали да го канят ?! Не било ясно кой забранява , ама ... така било .
    Ние пък имаме друга версия - не го канят , защото на всички им е дошло до гуша от простотии , бездарие и цинизми (с каквито избилства "песенното" му "творчество") ! Може пък , хората да се се убедили , че г-н Хазарта е просто един лъжлив "бунтар" и че между това което прокламираше (в музика и текст) и това което направи (като "политик") разликата е точно 180 градуса .
  • 19 Това му харесвам

    14 8 Отговор
    на хазарта - винаги ще ти онагледи ситуацията с "умен" пример. Ще ви вземат пръчката, но поне се овъртолихте в калта и даже ви хареса.
  • 20 резервист

    24 9 Отговор
    От тази алюзия с танка и пръчката може да се получи добра песен. И толкова! Хората ви пратиха в Парламента да свършите определена работа, защото ги уверихте че можете. Вие ни дължите не полагане на някакви усилия, а постигане на определен резултат. Ако ви идва в повече - вървете си. Най-големият ефект от действията ви е връщането на Тиквата на власт. Както и де го усуквате. Така че Ице глей си хазарта. И да не забравиш да си платиш, че виж кво стана с Черепа.
  • 21 цитат

    22 7 Отговор
    По повод хленч-интервюто с дрогича на снимката ,искам да цитирам един пост тук в сайта - А на Хазартчето , малкото боклуче , мога да му дам /само/ .... да ми смуче !
  • 22 вопъл

    22 7 Отговор
    Как бе хора,как да отида да гласувам,като знам че хора като този дегенерат ще се възползват от гласа ми,за да се заврът отново по български и европарламенти. Като този!!!
  • 23 НАБЛЮДАТЕЛ

    19 6 Отговор
    Стига ми вадихте това малограмотно чалгарче, бе. Тя държавицата затова ни е на това ниво. Наследниците на мързеливите селяни, близачи на съветски задни части, сега наричащи се "крупен български бизнес" с интелектуално ниво на питекантропи, с назначаващи от президент до депутати техни "сродни души" май твърдо са решили да закрият държавата и да я продадат на московския патрон. Е, за имитация техните хорица приказват какво ли не , ама "По делата ще ги познаете"
  • 24 Хохо Бохо

    11 7 Отговор
    Ице, хубаво ли ти е в скута на дебелия?
  • 25 Хи хи хи

    13 5 Отговор
    Щом и този започна да ме поучава работата в тази държава е сериозна
  • 26 Баш софиянец

    13 6 Отговор
    Не бе, пи ч, вие просто влязохте заедно с пръчката в танка и го подкарахте срещу народа си и държавата си.
  • 27 Maйора

    12 5 Отговор
    Сбе Хазарт , що не си гледаш музиката , не виждаш ли как коалицията ви потъва не заради някаква борба , а заради провалите в управлението ви , искането за овладяване службите и цялата власт в страната , пудела с пачките и прочие! Отивайте си мошеници!

    Коментиран от #28, #30

  • 28 развеселен

    9 5 Отговор

    До коментар #27 от "Maйора":

    То па една "музика" ?! Каквото му "депутатстването" - така му и "музиката" .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 камертон

    7 2 Отговор

    До коментар #27 от "Maйора":

    Ако наричаш музика крещенето на цинизми на фона на какафоничен шум,значи Ицко депутатина може да се нарече и музикант,ама иначе-не е.
  • 31 Чак пък танк

    7 0 Отговор
    Борба срещу прасе в кочина.
  • 32 123

    8 3 Отговор
    Ицо Хазарта /или Ицо Трите Дози както стана известен покрай рекламирането на препаратите на Пфайзер/ да разкаже как целуваше д-то на Борисов и на колене го молеше за някой лев защото ни пари за наркотици имаше, ни за храна.
  • 33 Некой си

    9 2 Отговор
    За Кики "Истината" и за теб, ще гласуват само наркомани.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ицо хазарта беше достоен човек

    8 3 Отговор
    Мислех, че ще се отврати от тези лъжци и крадци в ПП и ДБ, а той стана като тях! Слушах го тези дни по някоя телевизия, използва същите лъжи и опорки! Жалко а него!
  • 36 Пенчо

    5 2 Отговор
    Шефовете са го отворили как се събира кеш!
  • 37 кажете

    6 2 Отговор
    Какво Ицо казва: Изправихме се с пръчка срещу танк: по-смело и от човека на площад Тианмън.
    Какво се случи: Ухилени и крещящи като талибани се возят вътху танка и размахват "пръчкътъ" като Емил от Льонеберя.
  • 38 Един от онези

    2 11 Отговор
    Гледах интервюто - уникално същество се оказа Ицо Хазарта. Винаги съм го смятал за повърхностен и по-скоро представител на гилдията си, но всъщност е рядко интелигентен, прям и морален човек! Надявам се повече такива хора да загърбят уюта и комфорта на балона, който са си изградили и да се впуснат да се борят с мафията!
  • 39 Чекмеджан Ефенди

    4 2 Отговор
    А бе човек, цели градове и общини се държат от ГЕРБ. Ти наясно ли си ? Ти защо се прегърна с тия тпнари, вместо да ги изринете ?
  • 40 ХАХАХА😂

    4 1 Отговор
    Ице, още ли акаш в хотелските гардероби?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 хазартен хемероид

    2 0 Отговор
    поредният простак, какво ще прави като евродепутат, татой чужди фезици не знае а български говори слабо и то на селски жаргон.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове