Last news in Fakti

31 Май, 2024 10:23 1 032 27

Синя България: Някои партии тласкат обществото ни към ценностен разпад

  • синя българия-
  • партии-
  • общество-
  • ценностен разпад

България е равноправен член на ЕС и ние разполагаме с всички нужни инструменти да защитим своята позиция в Брюксел. Ролята на “малък безгласен” е също толкова вредна за европейската идентичност на България, колкото и евразийското поклонничество

Синя България: Някои партии тласкат обществото ни към ценностен разпад - 1
Снимка: Синя България

За да спре либералния разпад, Синя България се противопоставя активно на политическата намеса в ценностите на българите. Ние защитаваме правото на българите да практикуваме своите традиции, без намеса от държавата и без политически решения, които тласкат обществото ни към ценностен разпад. Промяна в културния живот може да дойде само и единствено от гражданите. Загубата на ценности от обществото е подпомогната от политическите партии, които под външен натиск се опитват да подчинят българското общество на чужди и неприемливи за ценности. Традициите на България не бива да стават разменна монета на политическата сцена.
Докато някои хора дори в нашата държава спорят какво е мъж и какво е жена, българинът започва да губи вяра, че споделя същите ценности като своите управляващи. Синя България ще защити Конституцията, която ясно определя понятието “пол” само в неговия биологичен смисъл, а бракът – доброволен съюз между мъж и жена. Ние няма да подкрепим определянето на специални привилегии за отделни общности в закона.
България е християнска държава. Християнството е спасило културата, езика и идентичността ни по време на 500 години робство. Християнската култура е водещата култура в България и тя е доказаният във времето гарант и защитник на свободата на вероизповеданията, както и на толерантността и мирното съжителство между хора с различна вяра, обичаи и традиции.
България е равноправен член на ЕС и ние разполагаме с всички нужни инструменти да защитим своята позиция в Брюксел. Ролята на “малък безгласен” е също толкова вредна за европейската идентичност на България, колкото и евразийското поклонничество. Европейският съюз е алианс от силни държави, обединени от общия интерес към просперитет и сигурност.
Синя България ще се бори България да бъде не само участник във всички процеси на ЕС, а водещ глас за редица европейски политики. България, като външна граница на ЕС, трябва да е сред основните държави, които определят миграционната политика на Европа.

Гласувайте за Синя България с N 3 в интегралната бюлетина.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин 🇧🇬

    47 3 Отговор
    СДС слугите на ФАЩ унищожиха държава и ни направиха колония
  • 2 Пич

    37 3 Отговор
    Тези не са за политици бе , тези са за палачинкаджии !!! Я как бързо ги обръщат на тигана !!!
  • 3 Запознат

    39 2 Отговор
    Ваксината на Астра Занека е спряна от производство дала е 60% странични ефекти това ви докараха от Брюксел болести
  • 4 Мнение

    31 2 Отговор
    Не някои партии, а всички евроатлантици тласкат България към закриване!

    Време е евроатлантизмът да понесе своята отговорност за съсипването на страната ни!!!
  • 5 Ха ха ха

    27 1 Отговор
    Вие регистрирайте турска етническа партия.
    Вие реализирахте единствени в света Закон за ликвидацията.
    Вие ликвидирахте България и българите

    Коментиран от #9, #10, #17

  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 0 Отговор
    "България е равноправен член на ЕС и ние ... "....
    И СПРЯХ ДА ЧЕТА материал започващ с НЕИСТИНА( лъжа)❗❗❗
  • 7 Хахаха хахаха

    18 3 Отговор
    Добрата новина е, че вс сороси се ваксаха до 5 години след ваксата ще умрат останаха им още 3 години живот хахаха...
  • 8 Не сме провели РЕФЕРЕНДУМ

    27 1 Отговор
    Европейския съюз ни е натресен без волята на народа.

    Нито за Нато, нито за Европейски съюз не са провеждани референдуми !


    Нелегитимни сте !!!

    Коментиран от #16

  • 9 Реалист

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Подписаха плана на приятелите американци Ран- Ът който включва 5 000 000 неселение на България
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аха

    17 0 Отговор
    И вие сте една от тях, барабае ПП, ДБ и ГЕРБ! Всичките дето лъжете, сте такива!
  • 12 Путинофил

    3 17 Отговор
    Имаме в парламента 6 путинофилски партии.
  • 13 Възмутително

    21 1 Отговор
    Нали вие, седесарски лицемери, докарахте "евроатлантическите ценности" в България и предадохте Родината на Запада да я ползва като колония? А сега искате пак да излъжете хората. Само че народът видя какво представлявате и втори път няма да го излъжете.
  • 14 Милиционерски партии

    8 3 Отговор
    В партиите е пълно с милиционери от ДС.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българка

    4 15 Отговор

    До коментар #8 от "Не сме провели РЕФЕРЕНДУМ":

    Изобщо не е вярно това което пишеш. Партиите които предложиха влизане в ЕС и НАТО , спечелиха изборите!! По-добър референдум от изборите НЯМА- ФАКТ! На тия избори ще видиш, че не сте толкова много тия против ЕС!
  • 17 Мехмед

    1 13 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Искаме истински турски етнически партии и турският език да бъде обявян за официален в българия.
    Турските анклави Кърджали и Делиормана да получат автономия.

    Коментиран от #19

  • 18 Син Цирк

    15 1 Отговор
    Натресоха ни джендър идеологията със стоте пола, продадоха всичко ценно в България за жълти стотинки, унищожиха образованието, езика и културата... Нямат ли срам тези да говорят за запазване на традициите, които лично унищожиха?!?
  • 19 провинциалист

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Мехмед":

    Може да искаш само Фаселин.
  • 20 Умирам от смях

    7 1 Отговор
    Този някой е евро-атлантизма
  • 21 Ццц

    10 1 Отговор
    "Крадецът вика дръжте крадеца..."
  • 22 Гайдар

    3 0 Отговор
    Дайте гласа си за единствения лидер ДПеевс, него го признаха даже в магнитс.Може и за слугата му от Банкя
  • 23 Егати и наглостта!

    2 0 Отговор
    Та нали нароените партии от сдс чрез герб отидоха в еп! Не знам нито един от тях да е защитавал българските ценности! Напротив,работят против Националните интереси,като защитават"евроатлантически" и"западни" ценности!

    Коментиран от #26

  • 24 куку

    0 0 Отговор
    Освен да се повтаря в рефрен за ценности се иска и работа за реално прилагане , та хората да си реализират правата . Само с декларации не става
  • 25 Кой разбрал, разбрал...

    1 0 Отговор
    " Някои партии тласкат обществото ни към ценностен разпад "
    Абсолютно вярно, но тези партии си имат имена. Всичко това в видно и без много напъни за взиране. Само с недомлъвки и общи констатации едва ли нещо ще се промени.
    " Промяна в културния живот може да дойде само и единствено от гражданите. " Това също се знае от всеки, който носи глава на раменете си, но проблема е, че почти половината от обществото е склонно да се води по пропагандата на горните партии и да защитават интересите на чужди политици отколкото интересите на България и българите. Нужни са усилия, упоритост и даже борба за да постигнеш справедливост, а после непрестанно също толкова усилия за да я защитаваш и запазиш от опорочаване. Само с диагностика и без последващо лечение нищо не се постига. Затова е нужно проблемите и техните извършители да се назовават точно, а не само констатации от страх да не разсърдим някого на който не му пука за твоите проблеми, концентрирайки всички усилия за лични облаги..
  • 26 Баце

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Егати и наглостта!":

    И кои са българските ценности и националните интереси? На пУтлер под шлифера?
  • 27 Баце

    0 0 Отговор
    Група чешки летовници през 1922 г. предлагат конкурс за красота, но тогава полицията не разрешава разголването на жените и предупреждава групата да напусне Варна, за да не развращава българската младеж. Идеята се осъществява десетина години по-късно, като в първите години участват само чужденки и софиянки. Това е страх вашето си е нищо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол