Last news in Fakti

7 Юни, 2024 10:49 1 133 82

Даниел Митов: Гласувайте за ГЕРБ, за да спрем "Продължаваме промяната"

  • даниел митов-
  • герб-
  • избори-
  • парламент

Няма да допуснем повече експерименти, ще заложим на коалицията

Даниел Митов: Гласувайте за ГЕРБ, за да спрем "Продължаваме промяната" - 1
Снимка: БГНЕС

Всеки глас за ГЕРБ е един патрон по-малко в картечницата на лудия, наречен "Продължаваме промяната". За да знаем какво ще правим след изборите, трябва да минат самите избори. Знаем със сигурност, че няма да позволим повече експерименти и потъпкване правилата на демокрацията. Сглобката беше експеримент с ротациите, с това вторият да управлява, първият да подкрепя, поява на министри, неясно откъде. Класиката е коалиция, коалиционно споразумение, сериозни преговори, поставяне на цели пред държавата.

Това обеща пред "Тази сутрин" по бТВ Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ и водач на листата на партията във Варна.

„Намерението ни е да се отнасяме отговорно към държавата. На последните избори нямаше начин, при пет поредни парламентарни избори, да не опитаме да съставим правителство. Лудият с картечница, наречен „Промяната”, вече успя да изстреля достатъчно куршуми. Всеки глас за ГЕРБ е един патрон по-малко в картечницата на лудия”, каза още той.

„Хемус” ще построим колкото се може по-бързо. Имаше заделени пари – 1,3 млрд. лв. Денков дори не знае, че една магистрала се строи на лотове. „Хемус” е един от първите приоритети, а къде изчезнаха заделените пари? Досега магистралата щеше да е минала Велико Търново, ако не я бяха спрели”, каза още той.

За нас е важно да поставим няколко неща на масата, важни за европейските и националните избори. Не мога да говоря за ДПС – това е легитимна българска партия, за която гласуват български граждани. Не можем да предпоставяме с кого ще седнем на масата, когато изборите не са минали, припомни Даниел Митов.

„Ние сме достатъчно зряла партия, за да знаем, че в една демокрация няма начин да предпоставяш вота и волята на избирателите. Когато народът те нареди по определен начин, гледаш с кои партии може да съставиш обща програма с общи цели. Всичко спря в държавата през последните 3 години. „Хемус” спря, хората във Варна ме питат кога ще стане готова, кога и „Черно море” ще стане готова”, обобщи политикът от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре сичките герберасти улево

    86 6 Отговор
    воклук!
    И вие и те!

    Коментиран от #28

  • 2 ПП-ДБ лъжат прекрасно, убедено и

    26 50 Отговор
    брутално нагло и СЕ ОКАЗАХА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВАРАГ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТА!

    Коментиран от #8, #67

  • 3 сара

    72 4 Отговор
    Защо да я спрем бе, Даниеле ???
  • 4 КЗББ и ДП

    69 3 Отговор
    Защо,да пусне вас пак,така ли?НЕЕ!!!!!
  • 5 За къде да ги спрем?

    50 23 Отговор
    Путинофилската ви партия всеки момент може да завърти ориентацията на България от запад на изток според кефа на Тулупа. Единствено ПП ДБ са спасението на България.

    Коментиран от #37

  • 6 Нагъл тип

    68 4 Отговор
    Национален предател. Гъба за задните части на вижда си. За пари.

    Коментиран от #16

  • 7 Баце

    54 6 Отговор
    Да да, що да спирате Промяната, нещо не ви е много комфортно ли?Някак си не е същото както преди две три годинки май?
  • 8 Пълна

    29 6 Отговор

    До коментар #2 от "ПП-ДБ лъжат прекрасно, убедено и":

    глупотевина. Явно нямаш и бегла представа от законност, а демокрацията я разбираш по путински.
  • 9 ако искат агресия и

    22 1 Отговор
    конфронтации да ходят на паветата . 2 партии , 2 водачи , ами да се дерат . Петров изчезна , после изчезна еврото . ахахахахаха Честен дуел . Да .
  • 10 Само ГЕРБ-СДС могат да спрат тая

    4 58 Отговор
    нагла напаст ПП-ДБ. Хора гласувайте за бъдещето си за когото и да е , но против Шарлатаните! Ина4е само ГРЕБ-СДС могат да ги спрът.

    Коментиран от #34

  • 11 пфф

    42 1 Отговор
    Рано ти е за деменция, ама знам ли?
    3 пъти ви гонят с протести.
    Някой и да търси алтернатива, няма да сте вие.😄
  • 12 Зевс

    27 4 Отговор
    А не мога ли да гласувам за друга партия, та да спра и вас, и ПП-ДБ, че и Шиши?
  • 13 Калитарчето Овчитко

    40 6 Отговор
    Наистина се бях отказал да гласувам за ПП. Но след думите на тоя гнусляр ще гласувам за ПП сто процента. Само заради тоя ще гласувам за ПП.

    Коментиран от #22

  • 14 Хаха

    22 7 Отговор
    Гласувайте за старите мафиоти, че дойдоха младите мафиоти. Хайде народе на кебапчетата. Най-бедната държава в Европа след 30 години ГЕРБ. Гласувайте за тях и за тулупията.
  • 15 И как

    13 23 Отговор
    ще ги спрете като сте в коалиция с тях? Вие сте същите като тях! Само бюлетина 12 гарантира възраждане на България от разрухата на последните вече 35 години беззаконие, грабеж и слугинаж на САЩ.
  • 16 ами не Митов работи с Незаконен КЕШ!

    3 35 Отговор

    До коментар #6 от "Нагъл тип":

    и не Митов пълно офшорките си с милиони от Плана за Развитие, а Киро, Асен и Лолрер. Не Митов нарушава законите и Конституцията, а Киро, Асен и Лорер. Не Митов убива хора по пътищата, а Киро. Не Митво гуляе с Контабандисти, а ПП-ДБ. ТАКА 4Е БЕГАЙТЕ У ЛЕВО!

    Коментиран от #18, #19

  • 17 шефа

    34 1 Отговор
    Къдрава Сю та нали вие им подарихте властта,поредната лъжа като на всеки гер....раст.Който гласува за ГРОБ е ид...от.
  • 18 СДС закопа България.

    21 3 Отговор

    До коментар #16 от "ами не Митов работи с Незаконен КЕШ!":

    А сега и есхумация с заедно с ГЕРБ да ни до оглозгат.
  • 19 ха ха ха

    17 1 Отговор

    До коментар #16 от "ами не Митов работи с Незаконен КЕШ!":

    Те ще БЕГАТ у лево, ама там е БСП, което не е лоша алтернатива. Искам на тези избори да ви бият и те!
  • 20 инж. Ганчо Илков

    31 1 Отговор
    Добрев правилно е забелязал, че Депутатите са Напълняли. Особено Митов. Напълняват за Сметка на Работещият Беден Българин. Крадецът вика - Дръжте Крадеца. Типичен Призив на Борисов, Добрев и Привържениците им Олигарси. Опозицията, вместо да им Приглася, да се стегне, помисли, обедини и да сложи Край на Хегемонията ГЕРБ. Да изостави Вождизма, да Разработи Обединяваща Социално Икономическа Програма, да направи Коалиционно Реформаторско Правителство и да погледне в очите Общественоста. Това е Истинската Политика и Обществена Отговорност. Другото е Игра за Лично Облагодентване.
  • 21 така ли бе..

    15 1 Отговор
    Данаилова моме?!На опашката.....
  • 22 Кой лъжеш бе Грантаджия на Простащината,

    9 12 Отговор

    До коментар #13 от "Калитарчето Овчитко":

    нагледахме се на Грандиозни Лъжи и Шарлатании. Гласувал си и пак ще гласуваш за Продължаваме Просътащината и Дерибейска България, защото те храни НЕЗАКОННИЯТ КЕШ на Киро и Асен. НО НЯМА ДА ВИ СТИГНАТ ПАРИТЕ ЗАЩОТО ХОРАТА ВИ МРАЗЯТ!

    Коментиран от #31, #69

  • 23 комунистче

    24 2 Отговор
    хората във Варна, не те ли питаха как успяхте да им построите булевард, който пропада по този грозен начин, освен това струва сума ти милиони на бюджета на държавата и ЕС, и за тебе не се знае много много, кой си, и откъде дойде

    Коментиран от #32

  • 24 Рос

    22 4 Отговор
    Браво. По голяма тъпотия не би могъл да сътвори. А, всъщност може, може. Да гласуваме за ГЕРБ не за друго, а за да могат те да им натрият носовете на ПП. Този нехранимайко е сътворил шедьовър.
  • 25 лекуващ лекар

    24 1 Отговор
    Само като видя къдравата Сю и съм убеден, че простотията му няма почивен ден, а това е известно на всички !!! Защото всичките му приказки са базирани на данни от пазара в село Горно нанадолнище и на "Института за изследване на журналистиката", констатиращ доста разминавания, привързаност, манипулации, пристрастност, изкривявания, полуистини и откровени лъжи при поднесените ни официално от него новини !!!
  • 26 Никога сглобката

    10 19 Отговор
    Гласувайте за Възраждане, за да изметем всички партии от сглобката-Герб, ПП-ДБ, ДПС, които сега се правят на врагове за да гласувате за тях, а след това ще се сглобят отново и ще ни до закопаят. Направиха ни държава за ядрени отпадъци, но техните деца няма да живеят в тази държава, а вашите деца ще бъдат отровени. Да не говорим за всички останали мерзости, които сътвориха всички те заедно с мнозинство в НС.
  • 27 нннн

    14 6 Отговор
    Ей че мошеник! Ами нали вече преговаряте за нова Сглобка!!! Едно и също (евроатлантическо) е гласуването за ГЕРБ, ППДБ и ДПС.
  • 28 Извинявай, ама вие сте си у Лево

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Аре сичките герберасти улево":

    постоянно, и полити4ески и Транс-Ориентирано! Никоя партия в България, освен вас ПП-ДБ не вее Шарените знамена на Транс-Любовта и на 36-те пола. Така 4е стойте си у лево и не се обаждайте!

    Коментиран от #39

  • 29 Ужас безкрай

    26 1 Отговор
    За да можете вие да безчинствате. 12 години се отнасяхте безотговорно към държавата, а сега се сетихте, че вече ще е отговорно. Вашата сериозна отговорност е единствено и само към собствения ви джоб.
  • 30 Демагогия

    22 1 Отговор
    ГЕРБ спечели предните избори и предаде управлението на ПП+ДБ, а сега искали да ги отстраняват. Това ли е държавна политика?
  • 31 Що бе

    26 1 Отговор

    До коментар #22 от "Кой лъжеш бе Грантаджия на Простащината,":

    ГЕРБ са чиста вода ненапита ли? Толкова ли ви е къса паметта...

    Коментиран от #33

  • 32 ПП-ДБ-СС-БСП са царе на 4ерният ПР

    1 14 Отговор

    До коментар #23 от "комунистче":

    но нищо добро не могат да направят на никого. Вървят само подир ГЕРБ-СДС и плюят отрова.

    Коментиран от #35

  • 33 напротив помним 2 години крясъци против

    4 12 Отговор

    До коментар #31 от "Що бе":

    ГЕРБ от вси4ки страни, а после 3 години на обединено беззвремие в което само се руши, краде, и се съсипват законите, Конституцията и държавата.

    Коментиран от #40, #41, #53

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Статистик

    19 0 Отговор

    До коментар #32 от "ПП-ДБ-СС-БСП са царе на 4ерният ПР":

    Грешиш. Царете на черния пиар са точно герберастите. Просто виж в медиите какви ги плещи из цялата страна Главната Тиква на Републиката! Даже и тази статия е образец за черен пиар!
  • 36 Джон Креймър

    11 2 Отговор
    Всичките сте Боклуци!
  • 37 Невежа

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "За къде да ги спрем?":

    Поинтересувай се от различните тези, виждания, истини, направи си сам анализ(ако можеш), а не ни снасяй неадекватните бръщолевения на една радиоточка. Всички партии от сглобката са един дол дренки. Нито Русия ще ни напада(разбира се ако не се бутаме сами между чуждите шамари), нито някой ще ни ориентира на Изток(можеш да се "ориентираш" в друга посока, но не и на Изток). Нормалните хора(не надрусаните) искат да следват интересите на собствената си държава, а не да ни налагат интересите нито на Изток, нито на Запад.
  • 38 Мъдрият

    7 7 Отговор
    Аз пък смятам, че вие и подмяната сте идентични, и дпс също, защото сте евро-гееве, и сте изключително вредни за България и водите страната ни към пропаст!

    Така че няма да гласуваме за нито едните от вас, а ще подкрепим Възраждане и други анти-геевски партии!
  • 39 калорифер, ти май не разбра

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "Извинявай, ама вие сте си у Лево":

    за какво става дума.
    Улево и Герб и ПП.
  • 40 да не би

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "напротив помним 2 години крясъци против":

    да си се родил последните 2 години? ГЕРБ унищожиха хората, а ти помниш двете години на крясъци. Браво на тебе!
  • 41 ГЕРБ както взеха тая държава

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "напротив помним 2 години крясъци против":

    така я оставиха.
    Последно място във всички класации.
    Ааа, имаше една магистрала до Марс, на Уста Боко Фичето.
  • 42 Стамат

    19 1 Отговор
    Да гласуваме за ГЕРБ да спрат парите за индексации на инфлацията, за да държат пенсионери ,лекари , учители в нечовешка бедност. Политиците на ГЕРБ да крадат масово от Държавния бюджет , от нашите данъци за лично щастие. Баце да раздава през джипката милиарди за асфалт,от които половината да се крадат в името на Партията. България да възроди амалгамата от безправие, насилие и мафиотски бизнес в ущърб на Народа. Благодаря , не щем мизерия и клептомани да ни управляват. Намерете си друг Народ да ви гласува доверие , не Българския.
  • 43 ГОСТ

    7 2 Отговор
    По същата логика гласувайте за всеки друг за да спрем сглобката.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гласувайте простаци

    3 5 Отговор
    за да спрем интелигентните и развитието !
  • 46 КОЙ

    4 1 Отговор
    Всички от с-клопката сте до.на из..мет.
  • 47 стоян

    7 4 Отговор
    И герб и ппдб,както и дпс скоро ще бъдат на бунището на историята.Бъдещето е във Величие и полк.Марков.Бъдещето е пред тези духовни хора.Мястото на Боко Тиквата и прасето Пеевски е в затвора.Това е.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Чочо

    4 1 Отговор
    Не благодаря!!!!!!
    Ние сами ще я спрем, като не гласуваме за тях,а и за вас,също!
  • 50 Защо сме най-бедни ?

    10 1 Отговор
    Защото сме прости ! Защо ГЕРБ печели избори ? Защото мнозинството от суверена е прост ! Защо Румъния ни изпревари ? Защото вкараха в затвора десетки политици за корупция и грабежи, а ние пазим нашите с имунитети в НС ? Докога ще сме бедни ? Докогато сме прости - ВЕЧНО ? Светът ни помни с 500-годишното робство, а вече и с вродените ни простотия и чалга ! СРАМ и нагла БЕЗСРАМНОСТ !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 българина

    3 2 Отговор
    ако искахте да ги, трябваше без сглобки, но поне го изпраха.....
  • 53 Пенсионер

    8 2 Отговор

    До коментар #33 от "напротив помним 2 години крясъци против":

    Откакто ГЕРБ падна от власт пенсията ми се увеличи с 50 процента и нагоре. Аз 1300 лева и бабата 1000 и си живеем без грешка. Никога, ама никога няма да гласувам повече за ГЕРБ. Проклет да съм, че някога хвърлях за тях, трижди проклет да съм!

    Коментиран от #56

  • 54 Професора

    6 3 Отговор
    Митев е протеже на Миглена Кунев учил е в чужбина по програми на Сорос и е третоплов няма разлика между ГЕРБ и ППДБ безродници продажни са.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 УВЕЛИЧИ СЕ С 50% УМНИКО

    2 6 Отговор

    До коментар #53 от "Пенсионер":

    УВЕЛИЧИ СЕ ВСИЧКО ТРОЙНО И КЪДЕ СА СЕГА ТИЯ 50%, ТЕ СЕ ИЗПАРИХА.

    Коментиран от #58, #61

  • 57 хххх

    12 1 Отговор
    Ще гласуваме за Промяната за да спрем ГЕРБ! Точно обратното ще направим, Даниелке! Ти вече се отказа да си външен министър доброволно.
  • 58 Пенсионер

    9 2 Отговор

    До коментар #56 от "УВЕЛИЧИ СЕ С 50% УМНИКО":

    Кое се увеличи тройно? Кое? Дай точни данни, не лъжи на Боко.
  • 59 "Аз съм прост, но и

    7 0 Отговор
    вие сте прости" - кой го е казал това самопризнание ? Възможно ли е вожд на племе да е прост и да си избере умни подчинени ? Не е възможно поради фактът, че простия не може да разбере кой е умен защото е прост ! Ето ви прмер: - какво означава "ПКП" и кой е създателят ? Прост човек обижда подчинен, а потърпевшия ъопкова е прост, че дори не може да се обиди ! Това е ГЕРБ - лицето на простащината в България !
  • 60 мале майко мила

    1 2 Отговор
    НА ТАЗИ ВЕЦИНА КАТО НЕ И ХАРЕСВА /СИСТЕМАТА/ ЩО НАПРАВИХА СГЛОБКАТА ДА СИ СЕДИ У СЕЛО БЕРКОВИЦА И ДА НЕ СЕ НАПЪВА ТОЛКОВА КОМУНИЗМА БЕШЕ ХУБАВ ЗА СЕМЕЙСТВОТО И... ВСЕ ДЕЦА НА ВИДНИ БЕРКОВСКИ КОМУНИСТИ СЕ НАПЪВАТ И КАТО ТОЯ ДЕТО НЕ ЗНАЕ ПАНТАЛЕЕВ ЛИ Е ИЛИ КАТАНИ ПОСЛЕДНА СПИРКА ВЪЗРАЖДАНЕ АМА ДЕДА МУ Е МИЛОВАН ОТ БКП!
  • 61 Само простак

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "УВЕЛИЧИ СЕ С 50% УМНИКО":

    може да пише всичко с големи букви, за да бъде забелязана личната му простащина !
  • 62 Иванова

    7 0 Отговор
    Нагли безсрамници! Индивиди без морал, тръгнали да плюят Промяната. За 12 години поставихте България на първо място по негативи и на последно по позитиви в Европа и Света. Не искате промяна, защото всички сте за затвора, долна крадлива пасмина.
  • 63 Анонимен

    7 1 Отговор
    Нов прочит на изказването на Митов. Гласувайте за герб за да продължаваме да крадем.
  • 64 А вас

    8 2 Отговор
    Как да ви спрем? ГЕРБ са българоубийци, начело с един пропаднал , самозабравил се престъпник!
  • 65 уйнмки

    4 2 Отговор
    ГЕРБ негодник, как е Посолството? Като шпионин на цирей ю, я кажи ще набутате ли българите на фронта, за да ви хареса памперса Джо? ТАкъв хубав затворник ще стане от теб и пожарникаря, че с нетърпение чакаме. На колесника на самолета няма да има място за всички от ГЕР, ПП и ДБ и ДПС. Ще ви докопа народа и ще ти се обясни в "либов". Безсрамни негодници. Време е за Величие с полк. Николай Марков и за Възраждане. Христос Воскресе.
  • 66 УРАААААА

    1 2 Отговор
    Рекордни премии в МФ: 20 000 лева за 17 дни! Асен Василев е поддържал скрит антураж от хора на граждански договори
  • 67 Еееее

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ПП-ДБ лъжат прекрасно, убедено и":

    Не могат да настигнат ГЕРБ…
  • 68 7777

    7 1 Отговор
    Ама много си нагъл бре Митов, да спрем шарлатанете и да върнем чекмеджаните, тъй ли искаш? Да, ама няма да стане!
  • 69 Сск

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Кой лъжеш бе Грантаджия на Простащината,":

    Гледахме и четохме говнометите на мафията! Как така всички дето окрадаха страната са срещу ПП ДБ?за една седмица служебно ГЕРБ ДПС правителство , държавата изгуби КПП калотина
  • 70 бегайй

    3 1 Отговор
    Ще.спрете бабиния...
  • 71 нищожество

    6 1 Отговор
    Гласувайте за чекмеджетата, барселоните, тръбите и чувалите от банккте ли бе мравояд???!!!
  • 72 българка

    3 1 Отговор
    Ясно е като бял ден, че искате да спрете промяната и да се върнем назад в годините, когато ГЕРБ живуркахте и крадяхте на спокойствие. Но ..... сега лидерът ви се пече на бавен огън и всички сте се втурнали да го спасявате, но спасение няма да има, ако не днес или утре, вдругиден със сигурност.
  • 73 Излъчване

    1 2 Отговор
    Предателско. Лъжливо. Вие с ППДБ и ДПС, винаги сте заедно.
  • 74 дядото

    2 1 Отговор
    а за кого да гласуваме за да спрем цялата ви пасмина от бъдещото нс
  • 75 Боко Праните Гащи

    1 0 Отговор
    Българите си обичате да ви е.. с 200!
  • 76 БИБО

    1 1 Отговор
    ВИЕ СИ ОБИЧАТЕ ДА СИ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ И ДА ВИ СИ Е ВЪТРЕ С 200 ИДЕАЛНА РАБОТА
    НАРОДЕЕЕ, ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ!
  • 77 Цветанов

    1 1 Отговор
    Къдравата Сю е най големя Бууклук Сю ще гласувам за Герб знаеш ли когаа аа знаеш ли На Пуут кин ден
  • 78 БАБА ФРОСА

    2 1 Отговор
    КОЙ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ РЪКА ДА МУ ИЗЪХНЕ
  • 79 Ще гласуваме за ГЕРБ

    1 1 Отговор
    За да се слагате на геноцида Сърбия, да прокарвате тръбите на силиконовата матрьошка от Кремъл и да плащате на султана от Истанбул по 1 000 000 на ден 😂😂😂😂😂😂😂
    Ще си помисля 🤔
    😂😂😂😂😂
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове