Last news in Fakti

24 Юни, 2024 22:28 1 554 2

Важните новини във ФАКТИ на 24.06.2024 г.

  • валерия велева-
  • делян добрев -
  • тихомир безлов-
  • аптека-
  • кранево-
  • диана дамянова-
  • георги киряков-
  • аец-
  • среща на нато-
  • британски гражданин-
  • борисов-
  • николай денков-
  • лекар-
  • измамници-
  • търговия-
  • бдж

Не може всички да гледат сеира и да чакат Борисов да се провали, защото това ще означава провал за всички

Важните новини във ФАКТИ на 24.06.2024 г. - 1
Снимка: БНТ

Валерия Велева: Борисов е изправен пред пропастта

Бойко Борисов е изправен пред пропастта. Знакът от днес, е че Бойко Борисов се появи лично на консултациите при президента. Това показва, че той наистина е поел политическата отговорност.

Делян Добрев срещу Николай Денков: Слави свали първото ви правителство, а за второто е виновен самият Денков

"Гинко билоба! Продължаваме промяната – Демократична България (ПП-ДБ) имат спешна нужда от Гинко билоба и ако това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! Николай Денков за Бойко Борисов: "След като свали нашите две правителства..."

Тихомир Безлов: Има две хипотези за появата на Брендо

Има две хипотези за появата на Брендо. Няма фигура в българския ъндърграунд, която да може да се сравни с Брендо.

Димитър Маринов: Аптеките ще откажат да работят с НЗОК

Няма как една и съща дейност да се извършва за в пъти по-малко заплащане. Аптеките ще спрат да работят и все по-често ще виждаме надписи, че не работят с НЗОК.

Фекални бактерии в морето, но туристи се къпаха край Кранево

Изглежда нищо не може да уплаши туристите, които са решили да плажуват в Кранево. Здравната инспекция предупреди, че във водата са открити наднормени количества фекални бактерии, които може да предизвикат инфекции. И въпреки това летовници продължават да се къпят. Причина за замърсяването на морската вода е аварията в пречиствателната станция "Албена" на 4 юни.

Диана Дамянова: Бойко Борисов сам поведе делегацията при Радев - това е знаково!

Борисов сам си поведе делегацията при президента.
Ако това не е знак, че владее положението, какво да е?
Толкова пъти излъчи посредници и "контактьорки" и все в положение, когато работата нямаше шанс.

Политолог: Бойко Борисов ясно показа, че първият мандат се е провалил

Днешното предложение на Бойко Борисов за правителство на малцинството говори, че преговорите за кабинет с първия мандат са се провалили.

Георги Касчиев: Имало е проблем в АЕЦ "Козлодуй", но няма официална информация

„Няма официална информация за събитието в АЕЦ „Козлодуй“, хора от централата ми звъннаха и ми казаха някои неща, свързах се с компетентни хора, сам навързах нещата и за мен е тревожна ситуацията“, каза атомният физик проф. Георги Касчиев в студиото на bTV.

Елена Поптодорова за срещата на НАТО в САЩ: Очевидно е, Румен Радев ще представлява България

"Очевидно не е лесно упражнението за съставяне на нов кабинет, възможно е да се удължи във времето. Дори да се направи кабинет на малцинството, залагам на запазване на комбинацията - президент Румен Радев и служебен премиер и външен министър Димитър Главчев за участие в Срещата на върха на НАТО във Вашингтон”.

Районна прокуратура – Пловдив за смъртта на британец пред пловдивска болница: Бил е бутнат от охранителите на земята

По повод запитвания от медии ви уведомяваме, че Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за настъпилата смърт на Р.Г., на 67 г., британски гражданин. Той е починал на 19.06.2024 г. в гр. Пловдив, в УМБАЛ „Св. Георги“, в Отделението по токсикология, където е бил приет
същия ден.

Защо снайперисти охраняват Борисов? ПП-ДБ искат да чуят по този повод служебния премиер и вътрешния министър

Коалицията ПП-ДБ ще поиска изслушване в парламента на служебния премиер и на вътрешния министър заради твърдения, че жилището на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се охранява от снайперисти, съобщи БНР.

Денков след консултациите при президента: С какви очи Борисов търси подкрепа, след като свали две наши правителства

Ние нищо не дължим на Борисов. Задача на г-н Борисов е да намери подкрепа за това, което той предлага. След цялата кампания, след като свали нашите две правителства, аз не виждам с какви очи той ще търси подкрепа за това, което поставя.

Прецедент заради липса на медици: Излежаващ присъда лекар може да заработи в болницата в Дупница

Д-р Николай Карастоянов, осъден на 3 години затвор и влязъл да излежава присъдата си, анестезиолог, да е на разположение и да работи в общинската болница в Дупница. Върху такъв казус работят както ръководство на болницата, така и управата на затвора в Бобов дол и Дирекция "Изтърпяване н наказанията", съобщи БНР.

Безработно семейство - баща, майка и син - успели да задигнат близо 600 000 лева срещу услуги, които не извършвали

Районната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт и предаде на съд семейство за имотни измами в размер на близо 600 000 лева. 49-годишният мъж, съпругата му и синът им на 23 години са обвинени за измами с цел имотна облага в особено големи размери, съобщи БНТ.

Пазарна ситуация: В Атина доматите са 1.20 лева, в София няма под 4 лева за кило

Тъй като днес гледах по една от големите телевизии репортаж за цените на пазарите в България за плодове и зеленчуци , слязох пред кооперацията в която живея в Атина, и се разходих из пазара (така нареченото "лаики" , от гръцки "народен") за да видя цените и реших да направя няколко снимки , които съм качил за вас в този пост.

БДЖ реалности: Когато министърът е във влака София - Бургас, закъснението е 6 минути, когато не е - над 3 часа

Още от тази седмица БДЖ ще увеличат влаковете между София и Бургас. Това стана ясно по време на среща между министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и ръководствата на „Холдинг БДЖ“ ЕАД и „БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз съм истината

    3 3 Отговор
    цялата бойкова система е несъстоятелна.слъжи и мутренски номера не може да се гради доверие в народа.Краят на бойковото душене на партиите настъпи народа не му ще плиткоумието и затова не гласува ВИЖТЕ УМНИТЕ НЕ ИСКАТ БЙКО ДА ГИ УПРАВЛЯВА От насадената ПРОСТАЩИНА в управлението бойково додея до повръщане.
  • 2 МИНА

    1 0 Отговор
    ЖУРНАЛИСТКАТА НА ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол