25 Юни, 2024 10:09 2 022 32

Ивайло Мирчев: Пеевски няма сила единствено в ПП-ДБ, но в БСП след разцепването - да

  • ивайло мирчев-
  • делян пеевски-
  • сила-
  • пп-дб-
  • бсп

Ще има кабинет ГЕРБ и ДПС, ИТН ще бъдат използвани като "смокиново листо", а "за цвят" ще има гласове от БСП и "Величие", смята бившият депутат от ПП-ДБ

Ивайло Мирчев: Пеевски няма сила единствено в ПП-ДБ, но в БСП след разцепването - да - 1
Снимка: bTV

Позакъсняло политическо мъжкарство. Така Ивайло Мирчев, бивш депутат от ПП-ДБ, коментира в ефира на bTV предложението на Бойко Борисов за правителство на малцинството.

"Възможно е да се случи още в първи мандат." Като според него ще има кабинет ГЕРБ и ДПС, ИТН ще бъдат използвани като "смокиново листо", а "за цвят" ще има гласове от БСП и "Величие".

"ГЕРБ не победи, ГЕРБ имат с един депутат по-малко", коментира Мирчев, цитиран от novini.bg.
Пеевски няма сила единствено в ПП-ДБ, но в БСП след разцепването - да, смята бившият депутат.

Партньори с Пеевски не сме били, ако бяхме, правителство още щеше да има, каза той.

"Във връзка с връщането на Брендо и как това се е случило, не виждам защо още вътрешният министър не е подал оставка", коментира Ивайло Мирчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7878

    20 4 Отговор
    Ето това е идеята ИТН да получат 3-ят мандат, за да НЕ са "смокиново листо"!
  • 2 АЛОООООУ

    49 12 Отговор
    ТИ ОЩЕ НЕ СИ ЛИ ЗАМИНАЛ ЗА УКРАЙНА ДОБРОЗОЛЕЦ АМИ ХОДИШ ОТ СТУДИО НА СТУДИО НИСКОЧЕЛЕСТ ДОЛЕН
  • 3 Абе

    48 9 Отговор
    Мир4о кат яде кифтаци и пиеше мазни кафенца в стаите на герб-дпс не рева толкова тогава ?!
  • 4 Шах и Мат

    19 11 Отговор
    Костадин Костадинов:
    "В неделя Възраждане осъществи своеобразен стрес-тест на българската политическа система - предложихме общо правителство на всички без ГЕРБ-ДПС. В случай на съгласие имаме мнозинство от 125 депутати. В случай на несъгласие властта отива в ръцете на Пеевски и неговата все по-безволева марионетка Борисов.
    Е, вчера ППДБ не издържаха теста - заявиха, че няма да подкрепят такова правителство. Другите засега мълчат, с изключение на Двуличие, които доста шумно се разпадат и вероятно ще подкрепят ГЕРБ-ДПС, както вече го направиха в петък. Изводът е категоричен - ППДБ съществуват на политическата карта на страната само за да управляват в коалиция с ГЕРБ-ДПС, или да им подаряват властта като саботират опозицията."
    ,,
    👆 това като отговор на всички, които се паникьосаха, че Възраждане вече се продадоха. Невероятен тактически ход!

    Коментиран от #11, #27

  • 5 Мирчев

    24 6 Отговор
    какво става с ветрогенераторите в Черно море? С Делянчо законопроекта, още ли търсите начини да заобиколите НС. Ще го заобиколите, знаем с поднормативни актове. Как е възможно 20% гласували да не разбират, че ПП, ДБ, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ИТН, може би и Величие са едно цяло. С 5-ти блок ще има проблеми, със 6-ти вече има, 2 проблема. Ще гръмнете държавата и не ви дреме.

    Коментиран от #7

  • 6 ПАК ЛИ ТОЯ

    26 5 Отговор
    С двата пръста чело сега няма кой да го заведе пред сараите на Доган да се търкаля по каманаците на Отманли този е жалка карикатура на политиците ни!
  • 7 ЕвроАтнатически гьон

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "Мирчев":

    Тия са толкова прости, неуки и продажни, че като гръмнат държавата ще врякат, че Путин ги бомби..
  • 8 киро

    17 6 Отговор
    Смирчев заглади косъма шарлатанчо за 2г. в парламента но с такива заплати за 2 работни дни от вас друго не очаква народа- мо ш ен ици
  • 9 ГЕРБ

    14 7 Отговор
    Тоя па я си гледайте ваша кочина и не се врете при батковците никой няма нужда от коментарите ви

    Коментиран от #32

  • 10 Новината на Деня

    11 6 Отговор
    Народното събрание е обявило в края на май поръчка за 100 хил. лв. за изготвяне на проект за ремонт на подземното скривалище в сутерена на сградата на Партийния дом, съобщи "Капитал". Сърбия, Унгария, Турция споменаха в прав текст, че се очаква ескалация на военните действия и криза до месец. Докъде ни докараха евроатлантичетата, със завидно семейно червено минало.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 бай Иван

    22 3 Отговор
    Боже той мореплавателя се появи бе? Елегантен , отслабнал ,опаричил се .Няма нищо общо с дебелото пра. се дето беше в лодката носител към Росенец и голият задник дето показваше, като се въргаляше по пясъците покрай сараите на Доган за да го задържат като герой..
  • 13 Доста нагъл

    12 4 Отговор
    Доста нагъл представител на партия, която вкара 2-3 нейни представители в Парламента и нито един в ЕП. Нито Мирчо , Нито Кака Цона ... но сега имаме акъл за даване .
  • 14 Абе

    6 2 Отговор
    не познаваш Пелевски, ама взе от него диетата, с която свали 100 кила
  • 15 Голям смях

    12 4 Отговор
    А бе Мирчев ГЕРБ има един депутат по малко,а вие Мирчев имате на половина по малко!
    Засрамите се!
    За вас гласиваха 4,66% от имащите право на глас!

    Коментиран от #24, #25

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Павел пенев

    7 2 Отговор
    Този пишман политик е вече история,стига сте го натрапвали на хората. Заедно с гнома и Пинокио да ходят на плажа в Росенец и ако намерят Доган да си направят едно каре на карти.

    Коментиран от #22

  • 18 Гост

    6 2 Отговор
    Търкалящия се пред доган, седнал в скута на пеевски ...

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 "ГЕРБ-ДПС" НЕ са "изпрани". Помним!!!

    4 1 Отговор
    Протестите в България през 2020 г. започнаха на 9 юли с искания за оставките на премиера Бойко Борисов!!! Участници над 400 хиляди в страната. Ранени над 100! Повод - охраната от НСО охраняваше резиденцията на Ахмед Доган!!!!!!!!!!
    Почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, както и на ограниченията на свободата на словото!!!
    Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС – Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!

    Коментиран от #31

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Така ли?

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Павел пенев":

    Дразнят ли те умните и красивите? Бягай при шефа си в ГЕРБ да ти плати за помията, която сипваш върху ПП-ДБ!

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да си кажем истината!

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Голям смях":

    ГЕРБ загубиха 1/3 от избирателите си от последните избори!!!!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Присмял се Хърбел на щърбел!

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "Голям смях":

    За ГЕРБ пък реално са гласували 8% от българите имащи право на глас! Останалите 92% ще ви изгонят с камъни и дърве всички престъпници, крадци и корумпирани гербери, които окрадахте държавата за 15 години!!!!
  • 26 Ходи на училище!

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Да си кажем истината!":

    Иди си доучи математиката в основаното образование!
    Не можеш да смяташ!
  • 27 Пат и равенство

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Шах и Мат":

    Костадинов има готов кабинет с хора от 4 км Явно там хората са по нормална от него Според изборите некъдърниците ще правят кабинет2436
  • 28 тъп и грозен

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Така ли?":

    Виждам от написаното, че не си от умните, остава да си покажеш красивата муцуна, за да се убедим, че си минал покрай красивите.
  • 29 коментар

    3 0 Отговор
    Това човече дори и отслабнало пак е отвратително!
  • 30 някой

    2 0 Отговор
    Тоя като какъв го канят в национална телевизия?
    До колкото съм запознат, той не е депутат вече!
    Аман от тоталния слугинаж в медиите!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Напълно право

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ":

    От « секритарки « ГЕРБ няма нужда Не разбирам тяхно правителство а Борисов ги «бутнал» Какво влияние да има Пеевски Като Вие гушнал в скута си Целуваи те ръка на Пеевски че Ви даде 40 депутата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол