25 Юни, 2024 21:21 3 175 44

Каракачанов: Очаквам граждански бунтове

  • красимир каракачанов-
  • избори

Хората не излязоха да гласуват. Реалните проблеми на хората са други - демографски, престъпността, мафията и корупцията, проблемите в земеделието, доходите и инфлацията

Каракачанов: Очаквам граждански бунтове - 1

"Хората не излязоха да гласуват. Реалните проблеми на хората са други - демографски, престъпността, мафията и корупцията, проблемите в земеделието, доходите и инфлацията", коментира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "Денят ON AIR".

Според него вероятността да има правителство е малка, а първият мандат на ГЕРБ няма как да събере необходимите 121 гласа.

"ДПС няма как да направи правителство. БСП след тези избори влезе във вътрешнополитически турбуленции. Едва ли на една такава нестабилна политическа група ще бъде даден третият мандат. И "Възраждане" не могат да направят правителство. Остава ИТН - и тук има много въпросителни. Известно е, че на ИТН едва ли може да им се има доверие докрай. Бяха първа политическа сила и не направиха правителство. Ако не се реализира първият мандат, изглежда реално да се ходи на нови избори", каза Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че ако е бил на мястото на ГЕРБ, е щял да предложи вариант за съставяне на мандатно правителство с ясна програма и министри.

"ГЕРБ не предлагат експертен кабинет, а коалиционно правителство. Партиите в парламента не отчитат един фактор - за три години осем пъти се ходи до урните", добави Каракачанов.

Според лидера на ВМРО Шенген е реален проблем, но е проблем за българската икономика.

"Вероятността да се отиде на избори септември края или началото на октомври е много голяма. На хората ще им писне, може да станат ексцесии. Хората търсят реална алтернатива", подчерта Каракачанов.

По думите му гражданите очакват от политиците да "измъкнат държавата от блатото, в което е вкарана през последните години", не искат да слушат за его и амбиции, а за това как ще се решават проблемите.

"Очаквам сериозни граждански размирици и бунтове. Никой не предлага нищо и то в ситуация, в която от 2020 г. държавата е в икономическа криза. Бутат ни и в чужд военен конфликт", предупреди Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    44 16 Отговор
    Задава се Народен съд.

    Коментиран от #10

  • 2 ТаУмВзе

    47 15 Отговор
    Тоя пак сбъркал ракиите! ХАХАХА Кви бунтове бре, то нема жив матрял на територийката.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Язе

    20 4 Отговор
    Даваш оценка 5 ,пише оценка 3 от един гласувал.Тука е по-натедено и от изборите в този сайт.

    Коментиран от #6

  • 5 Да,бе

    30 5 Отговор
    Ако има бунтове и каракачанката е дал фира...Нищо,че не е първи в списъка.
  • 6 Язе

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Язе":

    Наредено
  • 7 От марионетките и Мафията

    29 6 Отговор
    в НС не чакам нищо на територийката. Освен ядрена авария, или ядрена ракетка. Те затова ди строят ядрено убежище под партиен дом. държава без граници е територия
  • 8 Оги

    27 28 Отговор
    Те го па тоя. Какви бунтове те гонят бе? Каква мизерия бе? За 3 години заплатите и пенсиите скочиха с 50 процента. На морето за под 2 бона на месец чистачка на стая не можеш да намериш, тоя бунтове го гонят.
  • 9 мда

    22 4 Отговор
    Като не излизат да гласуват е по-лесно за големите партии с твърди електорати
  • 10 ТтТ

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Народен съд с ВМРО! Този е комунист и се прави ма патриот който милее за Македония!
  • 11 ПРИПОМНЯНЕ

    18 7 Отговор
    Участието на Каракачанов във филма "БРАТОЗАМЕЩЕНИЕ" му срина шансовете на президентските избори тогава. Този л?йнян, руски, 20 минутен пасквил за България е "ШЕДЬОВЪР" направен по всичките правила на пропагандата.
  • 12 Анонимен

    22 6 Отговор
    Поредният уж политик де ходи уж на официално посещение в краварника с найлоновата чанта но никой не го посреща защото не сме държава а аборигенска територия.,...ако се съживят някогашните ръководители на ВМРО този ще го обесят на първото дърво.
  • 13 гражданин

    33 5 Отговор
    Докато боко е на свобода ,и крачка мапред няма да мръдне тази страна
  • 14 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    21 5 Отговор
    ЕДНА ПАЧАВРА И ДА Я ПЕРЕШ 10 ПЪТИ
    НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НА НАРОДНО ЗНАМЕ
    .......
    ВЕДНЪЖ ЧИСТИЛА ЛИ Е ТОАЛЕТНАТА
    НА БОЙКО РАПОНА :))
  • 15 Погледни се в огледалото

    23 5 Отговор
    Няма как да не реагирам на тоя тумбак. Никой не гласува за него, но той да каже.
  • 16 Айше негърката

    20 2 Отговор
    хората не излязаха да гласуват заради супер ниските диходи и инфлацията,нека народните избраници получават 1200 най-много на месец,да видим ще искат ли се занимават с политика и да ходят в парламента
  • 17 За 3 години

    23 5 Отговор
    Инфлацията стигна до СТО ПРОЦЕНТА, вдигане заплати и пенсии на нормалните хора 30 процента за 3 години . Или обикновеният българин обедня с 30% . Някой хора си повишиха заплатките с 300%, но някои. А увеличението е за сметка на повишени преки и косвени данъци, ДЪЛГОВИ СПИРАЛИ. Някои хора са милиардери, спят със златни кюлчета и банкноти от сто евро, само някои, не всички.

    Коментиран от #41

  • 18 Дедо

    22 1 Отговор
    Ами Каракачанов като проблемите са демографско ,обясни защо твоя ортак Джамбазки на 46 години няма жена и деца , след като е милионер вече.

    Коментиран от #20

  • 19 Този случайник

    16 2 Отговор
    Попадна в правителство от немайкъде и сега дава напътствия и мнения явно си мисли че 4 години трудов стаж му стигат за пенсия и докато е жив ще виси по разни телевизии да дава мнения и прогнози.

    Коментиран от #40

  • 20 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "Дедо":

    НЕ ДИСКРИМИНИРАЙ ! .. ,🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 :)))
  • 21 Отвратен

    19 1 Отговор
    Каракачанов, ти сега като не си във властта ли забелязваш тия работи?Когато сте на високо не виждате проблемите на хората.Народа един ден ще се оправи сам към по добро.Работата трябва първо да се развали за да се оправи по добре!

    Коментиран от #22

  • 22 Абсолютно вярно

    11 2 Отговор

    До коментар #21 от "Отвратен":

    Щото тая торба и далавери хич не им беше на о....я работа за хората ,когато бяха на власт ,а само Волен говореше за наболели проблеми и те затова го шитнаха и развалиха коалицията.....Сега сетила се Мара да се побара.....
  • 23 македонец

    17 0 Отговор
    шкембе а твойте случайници събирани от улицата дето ги вкара в парламента и ги направи богати с какво допринесоха за овладяването на демографския срив,връщай откраденото и не се прави на умрела лисица оти ке бидеш пръви в списъка за народния съд
  • 24 хммм

    6 0 Отговор
    Ще има Каракачанов, ама ти гледай на коя страна ще застанеш, защото от това ще зависи изцяло дали ще имаш бъдеще!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 вие си ги избрахте

    6 3 Отговор
    не може да казват няма вода за поливане а в лидъл магданоз от израел!!!! 85 пр от водата там е от обезсоляване от морето! сушата настъпва нашите боклуци, които ти избра малоумни българино, ИНВЕСТИРА В АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ! не в станции за обезсоляване, вик, залесяване и нови технологии. храната скоро ще е екстра!
  • 27 БгТопИдиот🇧🇬

    9 0 Отговор
    Сървул русенски!
    Нал купи на артия краварски фърчопани.
    Скрии се и си арчи сребърниците си,защото и затеб ще дойдем !!
  • 28 Ван дер Любе

    7 2 Отговор
    Каракачанов, ти също обслужваше мафията, когато беше ортак на баш мафиоза Борисов. Нима не си знаел за това? И е възможно да има бунтове, но те ще са и против теб.
  • 29 Цивил Вар

    2 1 Отговор
    Спорете си колкото искате все тая. Правителство няма да има и Септември. Дори да ликвидират всички неудобни няма да има правителство. Правителство има тогава когато наредят господарите. Това не се отнася само за Българи, а и за целия Свят. Благодарете че на няколко пъти в последните 30 години се разминахме от Гражданска Война. Кои ще приберат в сборните пунктове на БА. Такива които са по на 40 50 години защото другите не са били в казарма или са изкарали по два месеца преди да закрият Наборната Армия.

    Коментиран от #39

  • 30 12345

    8 1 Отговор
    Тоя пишман воевода нямали кой да го набие,говори само глупости.
  • 31 Георги Илиев Митев

    1 4 Отговор
    Човекът говори истината . Като пример са жителите на квартал " Обеля " 2 в близост до училището, които по цели нощи се бунтуват и изливат яда и злобата си върху всеки който е спокоен и не се интересува от политика, а просто гледа здравословно да живее така както практикуват пенсионерите които живеят сами , а не по двойки ( мъж и жена ) . Повярвайте тези самостоятелни пенсионери са като стръф за останалите по двойки пенсионери и " селските тарикати " , които живеят отскоро в квартала " Обеля " 2 . Денонощните истерични пристъпи които получават са предпоставка за бунтове и побоища.
  • 32 Георги Илиев Митев

    1 4 Отговор
    Човекът говори истината . Като пример са жителите на квартал " Обеля " 2 в близост до училището, които по цели нощи се бунтуват и изливат яда и злобата си върху всеки който е спокоен и не се интересува от политика, а просто гледа здравословно да живее така както практикуват пенсионерите които живеят сами , а не по двойки ( мъж и жена ) . Повярвайте тези самостоятелни пенсионери са като стръф за останалите по двойки пенсионери и " селските тарикати " , които живеят отскоро в квартала " Обеля " 2 . Денонощните истерични пристъпи които получават са предпоставка за бунтове и побоища.
  • 33 дидо

    3 3 Отговор
    Кой да излезе бе Герб за 12 години умори всичко
  • 34 Този

    3 0 Отговор
    Пък къде е чул някой политик да говори как ще се решават проблемите на хората.Излиза Тиквата и казва аз искам тези 4 министерства.Нито говорят за програми и начини на управление.Той иска власт.Той иска гръцка избирателна система,която да му даде бонус депутати и да си циментира престъпния г.. в управлението и да е едноличен диктатор хитреца.Искаш,ама няма мутро и изобщо няма да те има на следващите избори мръ....тва...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Някой

    1 0 Отговор
    Аз лично не излязох да гласувам най-вече заради:

    Първо заложените данъчни политики за запазване на голямото неравенство у нас, т. е. на досегашния БСП-ДПС-ГЕРБ модел "плосък данък" (на бесепара Сергей Станишев) в програмите на всички парламентарни партиите. (не вярвам на лъжите на БСП, че са прогресивен данък доход, ако бяха наистина за такъв, щяха да публикуват таблица със ставките и разчети за държавен бюджет) Според мен правилното е въвеждане на необлагаем минимум, прогресивен данък доход, диференцирани ДДС ставки, данък лукс.

    Второ запазването на тодорживкова пенипенсионна система на "заслуги" все така облагодетелстваща пенсиониран бивши властиимащите, копоите им, шофьорите им, слугите им. Правилното е пенсната система да е със социални функции и минимално неравенство. Така че разликата между държавните социална, минимална и максимална пенсия да се измерват в проценти, а не в 7 пъти разлика между минимална максимална държавна пенсия както е сега.

    Трето защото вече на никой не вярвам, нито на старите ОПИТНИ политици(Бойко, Пеевски, Мая Манолова, Татяна Дончева, Костадин Паскалев... ), които са доказани лъжци, корупционери и некадърници. Нито на новите политици не проверени, защото не се знае коя стара червена ракета носител ги е изстреляла във висока медийна и политическа орбита.

    За Красимир Каракачанов, се знае, че е доносник и ракета носител му е бившата Държавна сигурност.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Цивил Вар":

    Правителство има, т. н. служебно, което реално си е на ГЕРБ + ДПС с главчо премиер, за което реално нито Борисов, нито Пеевски носят отговорност. Когато Тиквеника и Шиши откраднат заплануваните милиарди, ще пенсионира главчо и ще му подаря луксозна къща я в Барселона, ас на Халкидики. Където главчо да, се скрие от "любовта" на "доволния" от управлението му бг народ. И отново Тиквеника и Шиши ще инсталират поредния главчо премиер на наивния и страхлив робски народ.
  • 40 Здрасти

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Този случайник":

    Този е доносник на ДС, не е попаднал случано в парламента и военното министерство. Инсталиран е там от преминалото в задкулисие ДС. А бг народа си получава заслуженото за наивноста, глупостта и страха си.

    Баба Ганьос разказва на децата, как отишъл в гората и го срещнала мечката. Казала му избирай, сега или ще те ям или ще те иб. Децата нетърпеливо попитали и какво стана. Баба Ганьос отговорил как какво, мечкате ме ИЗЯДЕ.
  • 41 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "За 3 години":

    Това, което изяжда инфлацията са спестяванията и свободата. Защото човек без спестявания е принуден да е роб на тези които имат власт и пари.

    Стига си лъгъл. Заплатата винаги догонва инфлацията, е с някакво закъснение, я месеци, а година. За могат през това време робовладелците, разбирай бг "мениджърите" да се наплюскат с кинти .

    Не това е проблема на обикновеният българин. През 2019 г. минимална пенсия 250 лева, през 2024г. 500 и не знам си колко лева.

    Проблема е, че инфлацията изяжда, спестяванията на обикновеният българин. И ако когато си спести 50 лева с тях е можело даз, си купиш 50 хляба. То сега с тези 50 лева, можеш да, си купиш само 20 хляба. Така заради изгарянето на спестяванията обикновеният българин е обречан цял живот да няма спестявания. В тази система, ако е по-умен всичко харчи, ако е по-гляпав оставя инфлацията да му изгори спестяванията. Докато бизнес върхушката плюска тлъсти свръхпечслби, а политическата върхушка плюска непосилни данъци.

    Коментиран от #43

  • 42 Зевзек

    1 0 Отговор
    Очаквам гладни бунтове на индийците и непалците, дошли да работят на бетонлморието.
    То 1000 лева месечно за какво ще стигнат? За медицински и пенсинни осигуроки ли? Или пък за квартира? Или може би за череши над 20 лева килограма в магазина?
    Че то дори за обратен самолетен билет до Индия не стига.
  • 43 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Някой":

    Инфлацията само 3 %.
  • 44 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С (ДС) АГЕНТА .................... ШКЕМБЕ ВОЙВОДА ? ? ? ................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове