Last news in Fakti

4 Юли, 2024 14:49 1 711 24

Депутатите на ДПС от Монтана гласували по съвест! Подкрепили ГЕРБ

  • дпс-
  • димитър аврамов-
  • разцепление

В структурите на ДПС в област Монтана няма напрежение, не е снето доверие от никого

Двамата народни представители от ДПС от област Монтана Димитър Аврамов и Надя Петрова подкрепихме излъчения от ГЕРБ -СДС за министър -председател Росен Желязков. Те са гласували по съвест, съобщи за БТА Димитър Аврамов.

Той допълни, че в групата на ДПС не е имало разпореждане да се гласува "за" или "против" кабинета на Желязков и всеки е решавал по съвест. Той и Петрова са решили да подкрепят предложеното от ГЕРБ- СДС правителство, тъй като по време на предизборната кампания при срещите с избирателите всички са поискали да има редовно правителство и избраните от региона депутати на ДПС да работят за това.

В структурите на ДПС в област Монтана няма напрежение, не е снето доверие от никого, уточни Димитър Аврамов.

На заседание на парламента вчера кандидатурата на Росен Желязков, излъчен от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, за министър-председател бе отхвърлена в пленарната зала с 98 гласа „за“, „против“ - 138 и двама – „въздържал се“. Общо 30 от ДПС бяха "за", а 14 - "против", един се въздържа.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 18 Отговор
    На Централна Гара София тече евакуация.ДПС са заложили бомба във вагона за майки с деца.
  • 2 Българин

    31 2 Отговор
    ДПС няма съвест.
    Там всичко е по команда.
  • 3 ТаУмВзе

    28 1 Отговор
    Дупетат и Съвест е повече от Виц!
  • 4 нннн

    36 3 Отговор
    Знаем и името на съвестта - Пеевски се казва.
  • 5 Данко Харсъзина

    34 3 Отговор
    ДПС се цепи на турци и еничари. Еничарите ще са аут. Този на снимката е монтански ром.

    Коментиран от #8

  • 6 Данко Харсъзина

    35 1 Отговор
    Този на снимката беше гербер. Тиквата го прогони понеже крадеше повече от него.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЗОРО

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Данко Харсъзина":

    ДПС се цепи между лоялни на Доган и лоялни/зависими към Пеефски. Във времето ДПС си отгледа номенклатура, която е добре оядена на държавни и общински постове. Алчността обаче е ненаситна и част голяма част от оялите се онбашии виждат в с в и н ч о шанс за още повече власт и паре! Доган е предаден от своите, които лично е отгледал, но които явно вече го считат за достатъчно слаб, за да поискат повече. Пеефски освен това лансира нови хора. Старите са се ояли, но новите на пеефски са направо свирепи за власт и пари, като самия него! Виновен е Доган, тъй като в годините партията му поемаше и даваше път на негодници. Негодникът обаче ще те предаде в труден момент, зашото няма чест! Айде!
  • 9 Еничарите

    25 3 Отговор
    Еничарите от Монтана подкрепиха ГРОБ.
  • 10 Каква съвест

    25 1 Отговор
    ГЕРБ срина Северозапада! Хора не останаха, а тия двамата кадаифи, гласували по съвест! По чия съвест! По тази на Пеевски ли? Изчезвайте докато още може да се движите на собствен ход! Парцаливи , еничарски кукли!
  • 11 Град Козлодуй

    18 2 Отговор
    ГЕРБ са мафия
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Коиловци брадърс

    18 1 Отговор
    В северозапад почти няма турци, там дпс е циганска партия.

    Коментиран от #14

  • 14 Боруна Лом

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "Коиловци брадърс":

    ПРАВ СИ! А ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Е В ЗАТВОРА?
  • 15 ДОГАН ХУБАВО

    11 2 Отговор
    ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ КЪДЕ Е ВАШАТА СЪВЕСТ.НАЕСЕН В ЛИСТИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
  • 16 Срам

    8 1 Отговор
    Тези са срам за борческият монтански край. Как може да подкрепят ГЕРБ СДС ,като точно те съсипаха този хубав край.
  • 17 Стеф

    13 1 Отговор
    Съвест и депутат, още повече от ДПС звучи нереално.
  • 18 Венци

    9 1 Отговор
    Най-големия еничар Митко Галата от ДПС !!!
  • 19 факуса

    0 1 Отговор
    хи хи по съвест
  • 20 Тези двамата що пара раздадоха по избори

    10 1 Отговор
    Изборите, цели общини купиха! Монтана е пропищяла от кадруването на тези двамата и купуването на избори! Митко трябваше да е в затвора за рекет, ама те на твори закони!
  • 21 Искам да споделя

    2 2 Отговор
    Стига ни занимавахте с простотии,момчето което се удави в Созопол преди няколко дни е бил приятел на моя син,той се удави за да спаси накъква малумна украинка,която отива на плажа след 18 ч,когато спасителите са си тръгнали,била е с накъкъв мъж който казват че и е съпруг.Много странно защо не е на война след като е млад.Тя започнала да се дави и този мъж който е с нея почва да вика за помощ и тя също,момчето което влиза да я спасява прияте ти те му които са с него не му позволяват да влиза,защото виждат че има много вълни,въпреки всичко момчето влиза,спасява малумницата а той се удавя.Съболезнования на близките му,Бог да им даде сили да преживеят загубата,момчето е 89 набор,мир на праха му,вчера му беше погребе нието.Няма ненаказано добро,за жалост.
  • 22 Тити

    2 1 Отговор
    Айде бе по съвест а колко струва в парично изражение?
  • 23 Тея Монтански Пустиняци какви Локуми

    2 1 Отговор
    разстегат? Гласували по Съвест?? Ще им бият шута от ДПС! В ДПС се гласува по заповед, нареждаже! Тая дума съвест не я ползват! Взели са по някоя пара от ГЕРБ, и като минат другите гласувания са Отлюспени!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове