Last news in Fakti

4 Юли, 2024 15:36 3 841 45

"Величие" категорично се разграничава от действията и думите на Николай Марков и Виктория Василева

  • величие-
  • николай марков-
  • виктория василева

Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на Председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание

"Величие" категорично се разграничава от действията и думите на Николай Марков и Виктория Василева - 1

Във връзка със създалата се сложна политическа ситуация в парламентарната група на партия "Величие", Централният съвет на партията се събра на извънредно заседание и реши:

Партия "Величие" категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василева, съобщиха на сайта на партията.

Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на Председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание.

Призоваваме останалите народни представители в парламентарната ни група също да се разграничат и да излъчат нов председател и нов заместник председател на парламента от квотата на Величие.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофилчо

    32 23 Отговор
    При тази драма с Величие, парите на инвеститорите (ТИМ, руснаците, балъците чакащи къщи с двор)
    изгоряха. Ще има елиминирани, като при наркокартелите.
  • 2 Последния Софиянец

    15 36 Отговор
    На Централна Гара София тече евакуация.ДПС е заложил бомба във вагона за майки с деца.

    Коментиран от #4

  • 3 Ха ха ха

    57 12 Отговор
    Егати боклуците тези да по зле и от ИТН
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Цанов назад и надолу

    43 6 Отговор
    Аз съм с полковника, защото ми държа ръчичката в НС. Много ме беше страх от Божанков.
  • 6 сводник Брейка

    43 6 Отговор
    Яз съм с Ивелин Вожда и против подполковник Кюфте Марков и Цанов.
  • 7 543

    36 5 Отговор
    Айде гугутки, който не познава спонсора и се отрича от думите си, да подава оставка. Да не ми се пишете независими сега. Подавате оставчица и да идва следващият на ваше място. Няма да ви гледаме сеира до октомври, я.
  • 8 ТаУмВзе

    43 4 Отговор
    Докога ще се занимаваме със улавото милиционерче, което е повече от ясно, че са му изгорели бушоните отдавна! Под полковниче некво си. ХАХХАХАХАХА
  • 9 Карбовски

    32 7 Отговор
    А аз взех пари за интервюта и на Ивелин и на Марков. И сега си мълча и харча кинтите! 😉

    Коментиран от #17, #18

  • 10 Майора

    30 13 Отговор
    Може ли да се вярва на партия , създадена от човек изградил пирамида и уж управляващ активи за 500 млн лв , с не можещ да Платон 300 000 лв данъци със хора завършили съмнителни университети и действащ както дядо Тошо!
  • 11 Трол

    26 5 Отговор
    Виктория Василева и Николай Марков молят за отсрочка, че в момента здраво се спукват от работа.
  • 12 овенен

    58 4 Отговор
    За мен Марков вече изпразнен от съдържание човек .Правеше се на знаещ и можеш , гледах го при Карбовски , даже с кръв щеше да взема властта .Още от първия ден щеше да освети корумпираните с неоспорими доказателсва , и още такива лакърдии .Ако имаше пред себе си ракия във водна чаша и лимонада , щеше да прилича на селския пияница , на който всичко му е ясно . Издъни се много Кольо Марков и това му беше по телевизора .

    Коментиран от #31

  • 13 Величие и разнобой !

    24 7 Отговор
    Скоро ще стигнат и до бой !
    Ой, ой, ой !
    От Каспичан каубой 🤠
  • 14 Една мисъл не ми дава мира.

    42 7 Отговор
    Откъде се намериха 100 хиляди и.ди.ота да гласуват за тези?!!

    Коментиран от #19, #44

  • 15 По мое скромно мнение!

    20 7 Отговор
    Величие и падение!
    Симеон Велики
  • 16 Последния софиянец

    11 13 Отговор
    С Полковника ще ходим да бием Ивелин за да върне парите на хората! Който е с нас го чакам в заведението. Спонсора черпи бирите.

    Коментиран от #25

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Адрес 4000

    23 5 Отговор

    До коментар #9 от "Карбовски":

    Да бе къде е Картовски
    Кюфтоманът полуполковник и Ивилин понцито бяха редовни абонати за безпристрастни интервюта
    А сега Карбофлекса мълчи като бит пдpст
    Но нали е най честният и почтен журналюга....
  • 19 Карбовски

    23 3 Отговор

    До коментар #14 от "Една мисъл не ми дава мира.":

    От ютюб! 😉

    Подкрепемете ме, че искам новата бмв Х6-ца

    Патреон, пейпал, револют
  • 20 Карбовски

    17 7 Отговор
    По принцип давам трибуна на всякакви отрепки за да ми гледат клипчетата и да ми капят центове от наивни абонати. И вас ще поканя. Пари от гостите не взимам, ама ако оставят не връщам. Ивелин ми остави куфарче. Празно. Ама куфарче. Ще си го пълня.
  • 21 хихик

    7 10 Отговор
    Е, група няма да имате без полковника
  • 22 варна

    19 4 Отговор
    поредните клоуни.
    нищо ново
  • 23 БУФОСИНХРОНИСТИТЕ ОБЕДИНЕНИ

    15 2 Отговор
    СА ПОТРЕСЕНИ ОТ
    БУТАФОРНАТА партия
  • 24 правилно

    18 5 Отговор
    през далечната 1943 година един на 10 години в наше село лежал под моста на шосето и броял колко немски танка са преминали и донасял на руското разузнаване а след 09 09 44 година стана активен борец за заслугата а сега друг стоеше на летищото в софия и броеше колко самолета са придошли от австрия и броя на върнатите ни мигранти и затова стана депутат ех маико БЪЛГАРИЬО срам и позор
  • 25 Русофилчо

    13 3 Отговор

    До коментар #16 от "Последния софиянец":

    ТИМ са преди теб. И хора си имат...
  • 26 Гацо Бацов

    16 7 Отговор
    Ивелин Михайлов "сготви" полковника. Яко го преметна! Точно по мутренски, вдигна го и го удари. Полковника се заканваше на мафията, но мафията го пусна по пързалката.
  • 27 стоянов

    14 7 Отговор
    Цирк "Възраждане" ви кани на представления - всеки ден и по цял ден. За гласувалите за тях билетите са безплатни. Моля, заповядайте!
  • 28 Еркюл Поаро

    16 8 Отговор
    Николай Марков имаше невероятно умен таен план да надхитри статуквото и да успее да освободи страната от цялата порочна система, понеже той винаги вижда и мисли нещата няколко хода предварително, но му подляха вода и сега дори и в Евроком или СКАТ няма да го поканят да анализира политическата обстановка.
  • 29 Ентусиаст

    8 17 Отговор
    Щом всички се разграничават от Марков, значи е готин! Аз пък го подкрепям!
  • 30 алхимик

    17 2 Отговор
    Абсолютно всеки в кварталната кръчма говори нещата които Кольо Марков казва , заслушайте се . Винаги всичко им е ясно , винаги вземат властта с революция , винаги вкарват в затворите , винаги връщат златото .Ударил 150 кила револизионер , цял живот на столово хранене , задъхва се докато излезе до трибунката , революция ще прави . На Ака се от първия ден .
  • 31 Деций

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "овенен":

    Е,той ги освети още от първия ден,кое не е ясно тука?
  • 32 истината идва и със закъснение

    9 8 Отговор
    Тече кампания на очерняне на полковника, то е ясно
  • 33 гост

    8 1 Отговор
    Мръсни изедници,продажници са всички политици.Гнилочи,за пари ще лазят под краката на хунтата.
  • 34 Мъдрият

    13 6 Отговор
    Аз следих горе-долу нещата с тази партия. Безспорно Ивелин Михайлов е достоен човек, който за разлика от тия политици, които само лаят и лапат, работи и действа, и е изградил удивително и прекрасно нещо - Исторически парк!

    Грешката му е, че се е доверил на полковника, който се оказва недостоен човек - щом си е позволил да заплашва по много грозен и гнусен начин Ивелин Михайлов - човекът, който го финансира, създателят на партия Величие, и който лансира полковника! Това е много подла и неблагодарна постъпка!

    Също така полковникът е заплашил и Киро брейка, който пък им направи голяма и безплатна реклама и благодарение, на който, Величие влезе в парламента!

    Според мен, обаче, не отписвайте тази партия! Тя ще се освободи от полковника и други ненужни и вредни хора и ще продължи да се разраства!


    п.с Аз не съм гласувал за тях, защото като казах - първо трябва да ги видим в реална обстановка в парламента и тогава вече да ги преценим какви са и за какво се борят!

    Коментиран от #37

  • 35 Чума

    6 4 Отговор
    Запомнете! Преди да седнете да ядете и пиете с някого или дори да правите партия с него, първо се разберете по основния въпрос на вашия век - Чий е Крим?! Иначе рискувате да се сбиете по средата на вечерята или да се разпаднете на втория час, ако сте прибързали да се регистрирате като ,,партия"! Верен и дирижиран от западните си господари, полковникът има наглостта да заплашва Михайлов, но как не му минава през фат машкия ум, че Мифхайлов също може да има източни покровители, които няма да го заплашват, а рутинно ще ошамарят!

    Коментиран от #36

  • 36 Тиф

    5 5 Отговор

    До коментар #35 от "Чума":

    Крим е
    Украйнски
    Който се съмнява ще е списъка Миротворец
  • 37 Чума

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "Мъдрият":

    Само вие, господине сте единствен, който съзира положителна тенденция в поведението на малките, тощу що влезли партийки в парламента! Огромният скандал е всъщност голям плюс! Помните какво направиха много други, като се почне от РЗС, Атака и стигнете до ПФ! Там нямаше препирни! Преди вота обиждаха ,,мухобойко", след поредния вот, лидера на поредната ,,патерица" обявяваше от трибуната на първото заседание на новото НС подкрепа за Герб, без никакви вълнения в парламентарните групи, поне в началото! Сега поне се намери някой, който да реагира и се опита да спре поредната измама!

    Коментиран от #39

  • 38 Жител

    5 1 Отговор
    Полковника или подпоковника какъвто му е бил чина преди да го изгонят е умния политик другия е като Бареков, въздух под налягане
  • 39 Вълк

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Чума":

    Не ги чух да плюят по Възраждане и БСП или са тяхна патерица
  • 40 БеГемот

    3 2 Отговор
    Киро брейка председател!
  • 41 ЛИЦЕМЕРНИЯТ И ТЛЪСТ ПРОФАН

    5 3 Отговор
    Лъжливият и нагъл ПОДполковник от резерва(преди беше от запаса) Марков Кюфтаков Дебелаков се изплю върху партията,която го вкара в Народното събрание и го е грижа само как да си присвои държавната субсидия. Всичките останали приказки на този бивш държавен слуга и лакей са ала-бала. Разбира от икономика и политика колкото абориген от космонавтика.
  • 42 ЛИЧИ ДОРИ ОТ СНИМКАТА

    2 2 Отговор
    Марков е тлъст,нагъл и лицемерен олигофрен. Преструва се на голям спец по национална сигурност,а всъщност е некомпетентен профан и празнодумец. А от политика и от икономика разбира колкото абориген от космонавтика.
  • 43 123456

    2 2 Отговор
    не вярвах , че ще доживея такива падения на морала и достойнството - човек една дума има и една чест! Полковника има много да обяснява и май съвестта му натежа последните дни ! Да си я носи !
  • 44 Бълг

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Една мисъл не ми дава мира.":

    Аз гласувах за партия величие и за идеята! Във всяка партия има предатели, важното е, че Ивелин веднага ги осветли! Не обиждай хората а погледни себе си!
  • 45 Ивелине

    0 1 Отговор
    Ти си пълен комплексар и нещастник. Не можеш да си представиш каква карикатура си отстрани. Гледай си Историческия парк и спри с панаирите, параноик смешен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове