Last news in Fakti

5 Юли, 2024 08:12 1 057 50

Станислав Балабанов: Няма нищо лошо от изборите. Въпросът е нужни ли са те в една такава ситуация

  • станислав балабанов-
  • избори-
  • ситуация

"Ако зависи от нас и спазвайки конституционните процедури, и третият мандат стигне до нас, имаме готовност да водим битка за това България да има по възможност правителство, което да реши конкретни крещящи проблеми за българското общество", подчерта депутатът от ИТН

Станислав Балабанов: Няма нищо лошо от изборите. Въпросът е нужни ли са те в една такава ситуация - 1
Снимка: БНТ

Няма нищо лошо от изборите и ние сме го казвали многократно. Това е изцелението, демократичното оръжие в ръцете на българските граждани. И в крайна сметка пак, ако ще се стигне до пореден седми, осми път на избори през последните 4 години, "Има такъв народ" е безапелационно готов да се яви на тези избори - това коментира в студиото на "Денят започва" Станислав Балабанов, зам. председател на ПГ на "Има такъв народ".

"Въпросът е нужни ли са такива избори в една такава ситуация. Изключително тежка и отвратителна е ситуацията в момента в българския парламент. За съжаление всеки път българските граждани отиват на избори с надеждата нещо да се промени и някой да носи отговорността за тяхното бъдеще", каза той.

Според него, 50-ият парламент е започнал като предходните - блокиран, с политически заявки, с "игра на тронове" между политически лидери, които държат на практика избирателите си като заложници, без никой да коментира какво ще направи за тях.

От ИТН са готови да разговарят с всички политически партии, ако президентът връчи третия мандат на тях за съставяне на кабинет.

"Ако зависи от нас и спазвайки конституционните процедури, и третият мандат стигне до нас, имаме готовност да водим битка за това България да има по възможност правителство, което да реши конкретни крещящи проблеми за българското общество", подчерта Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    31 8 Отговор
    Кой е пъ тоя?

    Коментиран от #25

  • 2 7878

    6 23 Отговор
    50-то НС в момента е в ръцете на Трифонов, Доган и Борисов за съставяне на експертен кабинет с 3-ят мандат, всичко друго е предсрочни избори!
  • 3 Факти

    16 1 Отговор
    Който се плаши от избори, той не ги иска!

    Коментиран от #7

  • 4 Що се

    35 4 Отговор
    отнася до теб и чалга трупата - напълно ненужни и вредни !
  • 5 Стеф

    19 5 Отговор
    Да, нужни са защото Слави ще си търси милярдите! Веднъж казал, винаги си го следва!

    Коментиран от #27

  • 6 хаберих

    12 1 Отговор
    - Кога една жена използва фразата "О,БОЖЕ, КОЛКО Е ГОЛЯМ!"?
    - Когато види малък и безобиден паяк.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гай Турий

    8 4 Отговор
    По БТВ пък се разигра тъжно-комична сценка на Цънцарката с Марков от Величието. Като пуснат статийка за БТВ, там пак ще напиша това.
    Защо ма Цънцарова? Защо отново доказа, че си като Сашето на Комиците? Помниш ли как го наричаха - "Много си т..п бе Саше"!!! Не че Марков много ми хареса, но той представи проблемите логично и точно. А цънцарката постоянно го пресичаше, защото не може да асимилира, какво й се говори. Шарлатанинът Ивелинчо от години гради една пирамида под историческа легенда "кич" и понеже нашия народ в поколението на 30-40 годишни са доста прoZDи, му наливават в кашончетата своите хилядарки. А той е чист измамник, но дано прокуратурата ни е на ниво, ама надали.
  • 9 Кабамилионеров

    9 4 Отговор
    Ени...чар,осъзнат....за много пари.....срам.
  • 10 Естествено

    17 4 Отговор
    Че няма нищо лошо защото не плащате вие за изборите! Цял живот ядете, пиете и избори правите за сметка на бедния народ! Айде да видим ако трябва вие да поемете всичко свързано с тях дали щяхте да правите избири по три пъти всяка година
  • 11 Гост

    3 3 Отговор
    Доста се изчегърта всичкото гмеж, да Баце, избори но дупка!!!
  • 12 ГЕРБ

    16 4 Отговор
    Тъпчо ако ти ги плащаш няма да плещиш тези глупости
  • 13 🍊🍋🇧🇬

    0 10 Отговор
    Трябва да има Правителство, на есен, много неща няма да са такива както сега?

    След Европейското в Германия и Олимпийските във Франция, Колективният Запад по всяка вероятност ще ескалира войната, въпреки че в момента Украйна губи някъде (средно взето) около 13 000 личен състав на ВСУ на фронта Югоизток и Североизток.

    Затова Правителство трябва да има и то да представлява политическият спектър в НС, запомнете че никой няма за чака българите да се натуткат, Светът си има дневен ред, добър или лош това е без значение, България трябва да е готова да защити свойте Граждани и след това да участва в Дневният Ред на света!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сашо

    21 4 Отговор
    Ееее тоя келнер -чалгар само като му видя физиономията и започва да ме дразни
  • 17 🍊🍋🇧🇬

    2 10 Отговор
    На Тодор Тагарев ясно ли са му цифрите че Украйна - ВСУ губи м/у 10 до 15 хиляди войника на Седмица.

    Това са загуби които не могат да бъдат възвърнати, затова Путин предложи Мир, при неговите условия но Мир, уви не би да бъде Мир.
  • 18 Боруна Лом

    16 2 Отговор
    ТОТАЛНИ ПАРАЗИТИ!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 🍊🍋🇧🇬

    4 2 Отговор
    "Крайният резултат ще бъде, че" партията на Льо Пен и нейните съюзници ще бъдат на бюлетините в 214 окръга, където съперниците се обединиха", се казва в доклада.
    "Вярвам, че Националният
    Сбор може да спечели изборите в неделя с абсолютно мнозинство", заяви 28-годишният Жордан Бардела, който е на път да стане най-младият френски премиер в историята.
    Жордан Бардела пред телевизия Бе Еф Ем по-рано тази седмица.

    "Планирам да сформирам правителство на националното единство, основано на това абсолютно мнозинство, за да осъществя проекта за възстановяване, който представих на страната. Междувременно Национален Сбор се представя като единствения шанс на Франция да запази истинската демокрация и да предотврати "хаоса на крайната левица"-
    и всичко, което представлява -
    от разхлабените мграници до задълбочаващото се военно участие в Украйна .
  • 23 хе хе хе

    18 3 Отговор
    Чалгари и политика несъвместими неща тез смешници, клоуни стават само да пеят на уше на някоя мутра или да се качват по масите и да хвърлят гюбеци за нищо друго не стават тез клоуни.
  • 24 кюмюра от Драгалевци

    11 4 Отговор
    Нужни са докато парламента се изчисти от патерици като Вас ! В Парламента трябва да останат партии с идеи пък било то дори с фашистки за да е ясно кой какво избира а не клоуни които са готови да легнат на всеки за да осребрят присъствието си .
  • 25 Който

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    ти никога няма да бъдеш.
  • 26 Един там

    18 3 Отговор
    Много противен хамстер имитиращ жалкия чалгар.
  • 27 За тези лъжи

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Стеф":

    оня лъжец кирил петков го осъдиха на 50000 лв.
  • 28 Балабанчо , няма 100 пъти да гласувам

    4 10 Отговор
    Гласувах за ГЕРБ и точка . Набийте си го във главите .

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Стига!

    13 3 Отговор
    Всеки ден по някоя от "големите" телевизии ни натрапват физиономиите на двамата чалгари - Хаджи Тошко Африкански с уличния и просташки език и клептомана Балабана Джебчията с грозната брадавица на мутрата! Което, естествено, води до мисълта, че пРезидентът на Решетников наистина е обещал на чалгарите третия мандат Тогава единственото, което можем да очакваме от сакатия и неподвижен учиндолец на дивана и от двамата му санитари е да свалят и това предстоящо правителстов, ако архитектът на сбирщината им - агент Сава им нареди, и да ни предложат за премиер продавач на шнорхели и бански! Както, разбира се, и да слушаме ежедневно от парламентарната трибуна цинизми и улични приказки от Хаджи Тошко Африкански!

    Коментиран от #47

  • 31 🍊🍋🇧🇬

    1 16 Отговор
    Мандат на ИТН е единственият шанс за Правителство.

    Не са ми много симпатични но да се надяваме че са се поучили от грешките си?

    По всяка вероятност Правителство за около година?
  • 32 Тази готовност

    7 1 Отговор
    За битка много впечатляваща. Все пак с кого ще се бият, не се разбира. Аман от битки и избори
  • 33 Е що гласуваш за ГЕРБ

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "Балабанчо , няма 100 пъти да гласувам":

    Какво очакваш от лъжци, крадци и мафия, освен да си лъган и краден?
  • 34 Гнусни чалгари!

    15 2 Отговор
    Отвратителни демагози,селски тарикати и въздух под налягане!
  • 35 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    ВИЕ повтаряте многократно много лъжи, белким станат истина , ама....йок....не се получава !!
    Наистина, ако имаме морално издържан , съобразен с Конституцията, Закон за изборите, когато се гласува за ЧОВЕЦИ, ЗА ХОРА, а не за партии-престъпници, които си пренареждат кандидатите за власт и пари, както си искат, няма нищо лошо.Но когато едни и същи с десетилетия управници натискат България в тинята, и продължават да апелират безочливо: "гласувайте", когато партиите организират купуването на вот, а същите ТЕ ,са измислили и закон против това деяние, но остават безнаказани !?........Къде е морала, къде е действителността.
    Къде е демокрацията ? Имало свобода на словото!?Че цял народ да иска да говори, да говори и "велможите" да му обръщат гръб..........Че то е поне три пъти по-лошо от комунистическата забрана на словото . Санким . Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша" Всички видяхме как всички велико-държавни институции се изплюха в лицето на милиони български граждани , искащи някакви промени........ в Референдума на С.Трифонов. И това , което се прогласува, НЕ БЕ изпълнено нормално, честно и почтено !!
    И ВИЕ прекрасно го виждате всичко това, разбирате,че е нужна промяна, че така по-вече не може, не бива.....НО , стискате "кокала" и дращите за власт и пари със зъби и нокти !!! ЗАЩОТО , ТОВА КОЕТО ВЪРШАТ НААШИТЕ ПОЛИТИЦИ, НЕ СА ПОЛИТИКИ ЗА ДОБРОТО НА МНОЗИНСТВОТО, А ЦИНИЧЕН БИЗНЕС ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ !!!
  • 36 Ние българските граждани

    2 4 Отговор
    Това е формулата за стопиране на тоя партиен хаос.
    Негласувалите след като не могат да си припознаят нито едина партия защо да гласуват за някоя си безлична партия?!
    Според мен най-доброто решение би било е
    Негласувалите да отида до урните и да зачертаят в бюлетината квадратчето - "Не подкрепям никой".
    Така ЦИК ще не ще ще ги сложи в сметките за класирането.
    Така сега в Парламента нямаше да ги има последните три партии.
    Това са БСП с 2,29%, ИТН с 1,94% и величие с 1,51% от всички българи имащи право на глас!
    Това е формулата за стопиране на тоя партиен хаос!"

    Коментиран от #42

  • 37 Промяна

    5 3 Отговор
    ТИ КАКВО РАБОТИШ В ПАРЛАМЕНТА БАЛАБАНОВ ХОРААА ЗАЩО ПРАВИТЕ ТАКИВА БОГАТИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ОПОМНЕТЕ СЕ
  • 38 Чалгарската

    4 3 Отговор
    Дипломация включва указанията на дългия получени от Доган да се изпълняват.
  • 39 Абе то уж няма лошо

    2 0 Отговор
    Ама после ни гърчите яко с глоби за щяло и нещяло за да си ПЛАТИМ за тези избори
  • 40 На хората

    5 1 Отговор
    Им писна от изборите! Всеки път 100-150 млн заминават ей така! Погледнеш първите редове на НС ,само милионери и милиардери. Зависими хора ,контролирани от задкулисието. Ся гледам Росен Миленов в подкаста Факти. Ми как да гласуваш ,само шменти и капели. Тоя Балабанов,кви експерти имат Итн. Смях в залата. Сценаристи и зависим милионер шоумен.
  • 41 Ха ха

    4 4 Отговор
    Този невнятник щял да кани всички партии на преговори,включително герб и дпс.Той не гледа ли утвърдените демокрации как постъпват.Спечелилата партия излъчва политическия си водач за примиер и се започват разговори за правителствостях ,ако нямат мнозинство.Какво прави ИТН,точно обратнэто,не преговаря,обявява герб о
    и дпс за врагове и след това ги кани на преговори на база от 16 депутати.Извратенйц
    Знаят,че нищо няма да постигнат,но се правятна спасители с цел да получат по високи резултати на изборите

    Коментиран от #49

  • 42 И каква формула е

    2 5 Отговор

    До коментар #36 от "Ние българските граждани":

    Да оставиш в парламента само лъжци и крадци обслужващи мафията зад ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ?
  • 43 вятър и мъгла

    6 2 Отговор
    Такава е прогнозата за третия мандат , особено ако е връчен на ИТН. А Балабанов, Тошко.....втрещянам се, когато ги видя да тръгват към трибуната. Нещо като кошмар ми са, от който искам да се събудя. Как и кой допусна в сградата на НС да се заселят тези клоуни?! И как тази държава да върви напред, след като такива хора са сред депутатите и превръщат сериозната и отговорна робота в шоу, дори по-лошо, в цирк.
    Ако има, все пак, нещо забавно около тях, то е невероятното им самочувствие, което предизвиква искрен смях и добро настроение.
  • 44 Майора

    3 2 Отговор
    След като не са нужни избори Балабанов , защо не пренебрегнахте редно партийните си интереси , не само вие , но и останалите , така че надписа на НС да стане в сила!
  • 45 Ялчин

    4 2 Отговор
    Тия от ИТН чъгъртат яко на Борисов и Доган п.....е
  • 46 Има ли тема за ИТН

    1 3 Отговор
    и се пълни с простотия и лъжи на платеният отпадък и майкопродавци на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ.
  • 47 Айде пак

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Стига!":

    Славчо ви го натриса с 200 и това много ви боли
  • 48 Фен на ИМА ТАКЪВ НАРОД

    2 1 Отговор
    Абе кой по-дяволите ви плаща за да говорите само Негативни неща за най-честната и почтена партия кой Борисов или Пеевски те са мафиоти те са лоши хора

    Коментиран от #50

  • 49 Фен на ИТН

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ха ха":

    Без ГЕРБ и ДПС
  • 50 Най много плащат за лъжи ПП и ДБ

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Фен на ИМА ТАКЪВ НАРОД":

    Най гнусни и пропаднали са им платените глупаци! Тук в момента, 80% от коментарите са техни! Малко са на ГЕРБ и на възраждане!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол