12 Юли, 2024 19:34 3 342 70

Костадинов: Пеевски много се надцени. Марионетката реши, че може да управлява своя ръководител

  • костадин костадинов-
  • делян пеевски-
  • марионетка-
  • създател

Ако ПП-ДБ потърсят подкрепата на ДПС-Доган или ДПС-Пеевски за правителство, на следващите избори няма да влязат в парламента, коментира лидерът на "Възраждане"

Костадинов: Пеевски много се надцени. Марионетката реши, че може да управлява своя ръководител - 1
Снимка: БНТ

Ако ПП-ДБ потърсят подкрепата на ДПС-Доган или ДПС-Пеевски за правителство, на следващите избори няма да влязат в парламента. Това мнение изрази лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в "Още от деня".

"Фактът, че представители на ПП-ДБ заявиха, че са готови да разговарят с ДПС-Доган1 е изключително показателен за тесните връзки и отношения, които явно нищо не може да скърши".
Според него трусовете в ДПС ще пренаредят властовите позиции и полюси вътре в партията, но няма да се отразят на властта в държавата.

"Ние няма как да подкрепим кабинет с участието на представители на ГЕРБ и ДПС, ГЕРБ казаха, че няма да подкрепят втори и трети мандат. Дори да се създаде някаква хибридна власт, тя ще бъде позор за държавата. Според мен такова правителство няма да се състави".

Няма добро и лошо ДПС, тук става въпрос за борба за власт и пари, коментира Костадинов.

"Очевидно Пеевски много се надцени. Марионетката реши, че може да управлява своя ръководител и собственик в лицето на Доган и собственикът се намеси, за да си върне собствеността".
"Възраждане" нито иска, нито се надява ПП-ДБ да ги поканят на преговори за втория мандат. Костадинов коментира, че в момента нито една партия не може да диктува политическите процеси в страната заради ниската избирателна активност.

"Нашите условия не са се променили - ние нямаме намерение да отстъпим от това, което защитаваме. Ние сме най-голямата политическа сила, която не е участвала в управлението на страната досега. Въпреки това ние не можем да диктуваме - така е решил българският избирател. Поради тази причина сядаме и разговаряме".

Костадинов коментира, че всички партии в момента взаимно се блокират и посочи, че няма нищо ново в отиването на нови избори.
Ако ПП-ДБ искат да правят правителство, да подкрепят свикването на референдума за запазване на българския лев, призова Костадин Костадинов. Той обясни, че референдумът се вкарва за гласуване в парламента по последния възможен начин - с подкрепата на повече от 48 депутати, тъй като събраните подписи на граждани от предния път са били потъпкани.

"ИТН не подкрепят нашата идея за запазване на българския лев, те смятат, че еврото трябва да се въведе в България след време. Но те подкрепят идеята за референдум, казаха и чест им прави - ние подкрепяме идеята за референдум, защото подкрепяме пряката демокрация. Тоест, те ще гласуват против на референдума. Аз ще гласувам "за". ПП-ДБ също могат да гласуват против на него".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    50 10 Отговор
    Абсолютно точно !

    Коментиран от #13

  • 2 Вашето мнение

    23 14 Отговор
    Сичкото жълтопаветен на площада за пръформърси, да защитим шиши, най-големият евроатлантик в България.

    Коментиран от #7

  • 3 Черньо

    67 0 Отговор
    Няма как "феноменът" да знае от собствен опит защо трябва да упражнява самоконтрол, тъй като от прекалено малък са му давали прекалено големи неща – и той отдавна е решил, че светът е лесен. Поискваш си нещо – вземаш го. В крехка младежка възраст му се дава Порт Варна. После – младежкото НДСВ, следвано от Министерство на бедствията и авариите. После му се дава медийната империя на майка му и банката, държаща парите на майка му, КТБ. Следват Техномаркет и Булгартабак, както и една шепа пътностроителни фирми.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Доган

    57 2 Отговор
    Моето момче Пеевски е класически „талантлив“ дестройер/разрушител/. Таланта му се състои да мами,руши и граби,но не и да твори и да изгражда.Примери безброй за съсипана банка,Булгартабак,откраднати бизнеси,контрабанда и т.н.Същото ще се случи и с ДПС,въпрос на кратко време. Последните му прояви на мега активност се дължат на отключена внезапна русофобия причина за което е,че след поредната измама срещу руски партньори е отнесъл една гора бой в Дубай където вече не може да стъпи.Всичко което прави към момента е разрушително за България тъй като единствено важно за него не е кауза,а да се отлепи от Магнитски и затова изпълнява всички заръки на американците.Този е попкръстьовец. Магнитски явно е добър лечител.

    Коментиран от #62

  • 6 Вашето мнение

    33 1 Отговор
    А мисирката, дето лиже гербави и депесарски ан...си просто си глътна читанката, защото нито една опорка и внушение не и мина.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 аее

    10 26 Отговор
    Се изока марионетката на мутрофонЯ.
  • 9 Мдааа

    35 0 Отговор
    Парите на ДПС са в тандема Шишо-Ментата, но хората в цялост са при Сокола, сега да видим "камък, ножица, хартия", кой, кого бие?

    Коментиран от #17

  • 10 Бамбука

    31 4 Отговор
    Пеевски разрушил Булгартабак, КТБ .......В онези времена Пеевски беше бушон, глашатай, послушник на "почетния", който беше и все още е проводник на небългарски интереси. Какъвто е оня от Банкя и всички новосъздадени български олигарси. Всички мислещи се за недосегаеми.
  • 11 Костя

    9 18 Отговор
    Оя ментор е Тьотя ,тя баща тя майка тя банка
  • 12 Ехееее

    14 40 Отговор
    Руската марионетка Копейки най-после се появи, беше се скрил в миша дупка..Руския агент трябва по-често да се появява, за да се смеем по-често 😜

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Много

    27 9 Отговор
    си прав Коце за това ти викат " копейка" измислените евроатлантици !
  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 11 Отговор

    До коментар #12 от "Ехееее":

    А ти докато с се смееш , забеляза ли, че Възраждане стана най-голямата партия в Парламента ❓ Явно НЕ ❗

    Коментиран от #37

  • 16 руското пуделче

    10 25 Отговор
    Със сигурност Костаки копейката не може да управлява своя ръководител Путин !
  • 17 Джиджи

    21 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мдааа":

    Тандема на Бойко и Пеевски беше Менда и Ментата
  • 18 Реквием за лева

    7 21 Отговор
    а не Референдум за умрялия лев още през далечната 1997г при курс 1долар=3000лева е безсмислен. Сега 2лева=1евро е твърд курс поддържан с фискален резерв (фискална кислородна маска за мумифицирания лев) от милиарди евра (а не от живи левове). За чуждестранни инвеститори е досадно да превалутират при всяка бизнес операция умрялия отдавна лев и ни заобикалят, ако нямат значителни печалби.

    Коментиран от #23

  • 19 Джиджи

    5 21 Отговор
    Костадинов да каже, колко ще издържи на власт ако ни наложат санкции като на Русия.
  • 20 Дернев

    5 23 Отговор
    Изпълнението на Пеевски и включването на Възраждане в ЕП към групата на Алтернатива за Германия и Полша имат общо начало. И двете обслужват интереси против обединението на Европа и са вредни и опасни за мирът в Европа.
  • 21 Хахахах

    7 14 Отговор
    От кога мнението на манго има значение?
  • 22 нннн

    27 1 Отговор
    Наистина няма добро и лошо ДПС. От един дол дренки са и двете крила. Само апетитът на Пеевски е необуздан...И наистина е странно демократите да се страхуват от референдум.

    Коментиран от #24

  • 23 Джиджи

    11 28 Отговор

    До коментар #18 от "Реквием за лева":

    Костя ще върже лева за рублата. След това следват санкции като тези срещу Русия. Ще изнасяме домати и краставици за Русия, а Русия ще ни дава петрол и военна техника да плашим Турция, Гърция и Румъния, Северна Корея ще ни прати Войници, Бездомните кучета и котки ще изчезнат. Що за хора гласуват за Тоя умник.

    Коментиран от #25, #70

  • 24 Реквием за лева

    9 19 Отговор

    До коментар #22 от "нннн":

    Референдум е допитване до грамотен и информиран гласоподавател, а не от избирател в гето с приспаднати вересиии в магазина, ако гласува или безразлични гъбари. тогава резултата от формалния референдум е изкривен.
    Метафорично: Капитана на кораба не трябва да пита моряците на референдум в каква посока да върти руля на кораба, а да се довери на корабния компас за правилната посока и да го обясни на моряците. Затова лидерите са лидери, за да водят разумно с познания над средно статистическия избирател.

    Коментиран от #27, #60

  • 25 БУНАК

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "Джиджи":

    А СЯ НИ НА БРОИ НИИИИИКУЙ ЗА СЛИВА И ЯДЕМ КООФЛАНД ДУМАТИ ТИП ДРЪВЦЕ.ИДИЛИЯ...
  • 26 Вавилонска кула

    20 0 Отговор
    ДПС изкуствено се разшири с купените роми и пенсионери от Северозапада и поради изкуственото , неестествено разрастване ще се спихне щом кинтите на Прасчо попривършат. Никаква либерална идея няма тука а брутален гьонсуратлък.
  • 27 Хихихи

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Реквием за лева":

    Мони, беги ,бе.....чифутче
  • 28 спилий

    2 8 Отговор
    имайки предвид големите изненади няма как да не допуснем че всичко това е един сценарий защо сценарий защото това е един вариант България да не влезе отново в еврозоната и така обръчите от фирми ще имат време да си изперат парите дори да откраднат нови милиарди така че всичко е възможно в България
  • 29 Стига с този Референдум бре!

    7 17 Отговор
    Само с глупости се занимават прорусщата партия "Възраждане"! За тях е важно хаос да има и България да няма редовно правителство!
  • 30 Копейкин вечно с простотиите си...

    6 12 Отговор
    Преоритет за България са: вдигане на доходите, върховенство на закона, борба с корупцията, реформи в съдебната власт, в регулаторите, система за провеждане на честни конкурси и пълноправно членство в еврозоната и сухопътен Шенген.
  • 31 Истината!

    8 14 Отговор
    Спекулациите за референдум „за“ или „против“ еврото са капан! Вече 16 години България води последователна политика за влизане в еврозоната и приемане на единната европейска валута евро. Антиевропейските и проруските партии да се заиграват с темата “референдум за еврото”.
  • 32 Мнение

    9 15 Отговор
    Раша не желае в България да има стабилност. Партия Възраждане също!
  • 33 5% Праг за Парламента!

    10 6 Отговор
    СПАСЕНИЕТО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ Е....вдигане от 4% на 5% границата за влизане на партия в Парламента, както е в Германия и ЕС. Тогава токива недоразумения като ИТН и Величие нама да ги има там!!!!!

    Коментиран от #64

  • 34 Еврозоната

    7 14 Отговор
    Присъединяването на България към еврозоната и към втората най-използвана валута в света е дълго чакан процес от мнозина българи, особено от онези 2 милиона, които живеят зад границата и изпращат почти 2 милиарда евро на година в България на своите близки и банките ги дерат с огромни суми за превалутиране от евро в лева!!!

    Коментиран от #54

  • 35 Партагойзе

    6 12 Отговор
    Еврото не го искат Престъпниците, които държат мръсните си пари придобити по престъпен начин в КЕШ!!!!! За да приемем еврото, престъпниците ще трябва да извадят и превалутират тези мръсни пари, но няма как да докажат произход на пари, на които не са плащали данъци към държавата! Така ще им изгорят мръсните пари! Затова врещят ИТН и Възраждане против Еврото, защото зад тях стои Мафиата!!!!!!!

    Коментиран от #57

  • 36 Те това е

    9 11 Отговор
    Откакто България е приела Валутния борд и обвързватето на Лева с германската Марка, а после с Еврото, България все едно е приела Еврото, но не се възползва от плюсовете, които то предлага!!!! Ако Лева не е обвързан с Еврото, България ще ФАЛИРА!!!
  • 37 Бълг

    10 13 Отговор

    До коментар #15 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Руска подметка!
  • 38 Мафията вън!

    10 8 Отговор
    Мафията не иска еврото, защото като го приемем ще има строг контрол от Европейската централна банка за трансфер на пари с големи суми и няма да могат да парат парите си както до сега, няма да могат така лесно да фалират банки като КТБ, която ги правеше милионери.
  • 39 Възраждане са предатели!

    8 15 Отговор
    За какво ще искат референдум Възраждане и ИТН, за това да не приемем Еврото ли? Ами то ако не беше хубаво и стабилно еврото, нямаше кухия български лев да е обвързан именно с еврото във Валутен борд, за да не фалира България!!!!!
    Костадинов изпълнявате руски пропаганди, щял да вади Бъргария от отбранителния съюз НАТО, за да бъде България сама и незащитена ли, да стане по-лесна плячка за Русия?!
  • 40 Имам предложение

    4 2 Отговор
    ГРУПАТА НА СВОБОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ПП “ФНОМАДИ”

    Коментиран от #46

  • 41 Имам предложение

    2 3 Отговор
    ГРУПАТА НА СВОБОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ПП “ФНОМАДИ”
    Даже има по долу съм показал знака. Но кой ще председател на ПП “ФНомад”

  • 42 Смърфиета

    0 2 Отговор
    Коста, единствените деца са такива принципно.
  • 43 Колобъра

    15 5 Отговор
    ДА ПОПИТАМ ЕВРеОАТЛАНТОЧЕСКАТА $МРАД НАЛИ УЖ СЕ БАРАТ ДЕМОКРАТЦИ ,ТОГАВА ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАЙ ДЕМОКРАТИЧНОТО НЕЩО -ДА СЕ ПИТА НАРОДА ПО ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ КОИТО КАСАЯТ РАЗВИТИЕТО НА
    ДЪРЖАВАТА .НАЛИ САМАТА ДУМА ДЕМОКРАЦИЯ ИДВА ОТ ДЕМОС-НАРОД И КРАЦИЯ ВЛАСТ,КОЕТО ОЗНАЧАВА ВЛАСТ НА НАРОДА .
    НЕ МОЖЕ ЕДНА ШЕПА ЕВРЕЙЧЕТА И ЖЪЛТОПАВЕТНИ ЛГБТИ ГЕЙЧЕТА ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА ДЪРЖАВАТА.
    ПОДКРЕПЯМ ЖЕЛАНИЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН ДА СЕ ПИТА НАРОДА ЗА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ ДЪРЖАВАТА КАКТО Е В ШВЕЙЦАРИЯ.

    Коментиран от #48, #51

  • 44 Укр@инската посланичка

    12 3 Отговор
    На шиши май му изгореха парите отвъд голямата локва. С тия ,,партньори,, винаги е така

    Коментиран от #45

  • 45 Хахаха

    5 9 Отговор

    До коментар #44 от "Укр@инската посланичка":

    Той Шиши лазел на четири крака пред Христо Иванов, за да съдеъства да го махнат от списъка Магнитски, ама като не го огря, реши да го злепостави и измисли това със седенето му в скута и пиенето на турско кафе...

    Коментиран от #52

  • 46 Фу фу фу

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Имам предложение":

    А защо Фномади, а не направо Номади?
  • 47 а ти копейко,

    4 7 Отговор
    си кротка руска слугиня, и недосегаем.
  • 48 Бля бля бля

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Колобъра":

    Не разбираш, щото всичко е от коефициента ти на ингелигентност! Не се сърди! Хаха
  • 49 Зоя

    7 11 Отговор
    Доживяхме марионетката на Мутрофанова да нарича някого марионетка...
  • 50 Димитрий

    4 6 Отговор
    Костя, пеев не е марионетка на Сергей-Сава. а на ДС! Така че, той си има солиден гръб. А колко се надценил, ще покаже времето!
  • 51 Демокрация

    5 9 Отговор

    До коментар #43 от "Колобъра":

    Народът ходи на Избори, там Народът овластява своите избранници да решават дали да сме в ЕС, в НАТО, в Еврозоната, в Шенген и т.н.т. Чети програмитя на Партиите и гласувай! Мнозинството гласували българи са овластили депутати и Правителства, които са поели тази посока, а тогава на избори гласуваха 83% българи!!!! За какво ти е Референдум? Безмислен е! Референдума е изтъркана дъвка на проруски партии да съботират България по пътя й към интеграция със Запада!

    Коментиран от #61

  • 52 Българин

    3 9 Отговор

    До коментар #45 от "Хахаха":

    По добре Пеевски за 500 години, от колкото мравояда за 1 ден!

    Коментиран от #55

  • 53 Мдаа

    5 8 Отговор
    Костя Копейкин е проруска марионетка!

    Коментиран от #59

  • 54 Ами

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "Еврозоната":

    £ 8000-такса £34 при курс 2.31лева за 1 паунд през Wise
  • 55 Мафията вън!

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    Пеевски е вреден за България!!!!!!
  • 56 Моряка

    5 2 Отговор
    Много точно за Марионетката.
  • 57 Кики-алангрото

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Партагойзе":

    В Румъния,Чехия и Полша мафията ли управлява?
    Сигурно вие сте по-големи тарикати от гореспоменатите.
    А любимата ви Англия, като беше в евросъюза, що не влезе в еврозоната и не прие еврото, тарикатчета?
  • 58 А Костенка

    3 3 Отговор
    продължава да бъде все така скромен, свитичък даже . Като чавдарче пред стенвестник.
    Абе Косе, покажи на тия хора кой от къде е. Кажи им, че са тука само за малко и бъдещето е на най голямата неуправлявала партия.
  • 59 Моряка

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Мдаа":

    Само заклинания.Заклинанията подценяват аудиторията.Показват ниското чело на заклинателя.А факти,анализ, изводи?
  • 60 нннн

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реквием за лева":

    В примера, ако визираш капитанът на гумена лодка Христо Иванов... мани, мани...
  • 61 Клептокрация

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "Демокрация":

    Да разбираме, че калинките на Бойко и електората на ДПС, гласуват за тях щото много са им на сърце натУ, евроатлантизма и еврозоната.
    Козячета, ще ме уморите от смях.
  • 62 Моряка

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Доган":

    Отдавна е доказано,че поп Кръстю не е предател.Не сравнявай светлата му памет с този хибрид от развален булдозер, отровна медуза и гранясала сланина.
  • 63 Има доста голям

    2 5 Отговор
    Проблем който касае всички българи.
    Това е колко трябва да сме зависими от Европа.
    Стигнало се е дотам че вече може да се прескача българските регулатор ако направо се пита Европа за продажба на собствения ни телеком VIVACOM.
    “ “ Предстоящата сделка едва ли ще е изключение. Ако се стигне до окончателни оферти за българските дружества и договор с избран купувач или купувачи, сделките ще трябва да бъдат одобрени от КЗК или направо от генерална дирекция "Конкуренция" в Брюксел”
    Какво ще стане когато някой министър председател заедно с народното събрание реши да вдигат пенсии , заплати , помощи за бедни , инвестиции. ????? ПАК ЛИ ЕВРОПА ДА ПИТАМЕ. И ТОВА ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ С ВЛИЗАНЕТО В ЕВРО ЗОНАТА И СМЯНАТА НА ЛЕВ ЕВРО.
    АЗ ПОЗНАВАМ ДОБРЕ БОЙКО , РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДПС И ПП БСП ДОРИ ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕЛИЧИЕ. ВЗИЧКИ СА ГОРДИ И НЕБИХА ПОЗВОЛИЛИ НА ЕВРОПА ДА ВЗИМА РЕШЕНИЯ МЕСТО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ТЯХ. НО АКО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО И ЕВРОЗОНАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИНИТЕ НА ПРАВИЛАТА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЕВРОПА. ИЛИ СЕ ПАЗИМ ОТ БОЛЕСТА НА ФЕДЕРАЛНА СЪРБИЯ КЪДЕТО ВСИЧКО БЕШЕ ДОБРЕ ДОКАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НАЙ ГОЛЯМ БРУТЕН ДОХОД И БЪРЗА НАРАСТВАЩА ИКОНОМИКА А ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ИЗОСТАВАТ. ТОГАВА ТЕ СЕ РАЗДЕЛИХА. ТУК СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НОМЕР ЕДНО В ИКОНЛМИКАТА ЗАРАДИ БЪРЗО ОРЕНТИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС. НО ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ ОСНОВНИ КОНСУМАЦИЯ ОТЧИТА СПАД В ИКОНОМИКАТА. ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАГУБИТЕ ЛИ ??? ДА СПРЕМ ТАМ КЪДЕ
  • 64 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "5% Праг за Парламента!":

    За коалиция - процентът трябва да
    5 × броя партиите❗
  • 65 МДАМ

    1 3 Отговор
    Една марионетка обижда друга марионетка 🤣
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Фактор

    2 3 Отговор
    Да, но при всяко допитване или дори без допитване, ако те казват не, ще трябва да се съгласявате. Какъв е смисълът в мероприятието? Вместо Герб, други да диктуват?
  • 68 Гергана

    2 3 Отговор
    Като гледам резултатите от изборите се ужасявам докъде може да го докараме с референдуми.
  • 69 БгТопИдиот🇧🇬

    1 1 Отговор
    Костадинов: Пеевски много се надцени. Марионетката реши, че може да управлява своя ръководител.

    има Бг поговорка:

    Наялата се въшката и излязла на челото.Че тъй с ДПС глиганя.
  • 70 Отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Джиджи":

    Да ти кажа, че малко си глупаффф
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол