15 Юли, 2024 09:11 26 353 35

Младежкото ДПС не се е договаряло с Васил Божков, иска отставката на Станислав Анастасов

  • дпс-
  • младежи-
  • васил божков

Ние, младите хора в ДПС, вървим с гордо вдигнати глави по пътя на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган

Младежкото ДПС не се е договаряло с Васил Божков, иска отставката на Станислав Анастасов - 1

Във връзка с поредните неверни твърдения, направени от Станислав Анастасов, един от заместник-председателите на ДПС, в ефира на Нова Телевизия, свързани с представители на Младежко ДПС. Без никакви доказателства, Станислав Анастасов, обвини единият от председателите на Младежко ДПС Танзер Юсеинов и Алекбер Абил, член на Националния съвет на Младежко ДПС, че са обикаляли страната и са убеждавали младежите, че имат договорка да си сътрудничат с Васил Божков. Втората лъжа по адрес на членовете на ръководството е, че тайно са изпращали имейли от негово име.

Ние, представителите на Младежко ДПС категорично заявяваме, че тези твърдения, изречени в национален ефир, не кореспондират с реалността и са откровени неистини. Тази манипулативна реторика цели уронване на авторитета на цялата младежка организация на ДПС.

Призоваваме членовете и симпатизантите на партията, както и цялата общественост да не се поддават на подобни внушения. Ние, младите хора в ДПС, вървим с гордо вдигнати глави по пътя на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган. Като последователи на каузата на един велик лидер, който не се е страхувал от това да бъде в смъртна килия, в името на правата и свободите на българските граждани, категорично заявяваме, че никой не е в състояние да ни отклони от нашия Път, особено чрез разпространяване на клевети, с цел манипулация и всяване на смут в нашите структури.

И не, не всичко е позволено в името на постигането на целите!

С оглед на гореизложеното, Младежко ДПС иска незабавната оставка на заместник-председателя на ДПС Станислав Анастасов за регулярно изричане на неистини, свързани с представители на Младежко ДПС, целящи срив на реномето и изкуствено всяване на напрежение сред редиците на ДПС!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофилчо

    24 11 Отговор
    Не се е договаряло. Подписало само една салфетка
  • 2 дпс до 5г.

    39 12 Отговор
    а ние от децката гладина също заставаме зад сокола.
  • 3 прокопи

    25 11 Отговор
    Тез младежи трябва да внимават с "гордо вдигнатите глави", защото преди време са резнали шапките върху главите им, а сега е жега и може да получат слънчев удар ...
  • 4 Презвитер Козма

    62 5 Отговор
    Типичен пример за култ в 21 век в страна от ЕС. То не бяха клетви във вярност, то не бяха обети. Носили го били в сърцето си агент Сава от ДС. На манифестациите през комунизма имаше по-малко лозунги и фалшиво преклонение пред вождовете, отколкото в ДПС
  • 5 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    35 9 Отговор
    МЛАДЕЖИ ,
    НА КОЙ ТУРЧИН МАЙКА МУ СЕ Е ЖЕНИЛА ТРИ ПЪТИ ???
  • 6 Реален

    39 6 Отговор
    Вземете си почетния и барабар в бунището на историята. Хората си отвориха очичките и няма да гласуват за ДПС.
  • 7 Бай Михал

    33 2 Отговор
    Империята на злото се разпада пред очите ни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дурхан

    35 10 Отговор
    Тоя Станислав е ял 20 години хляб в ДПС и сега хвърля кал по десетки хиляди младежи на ДПС ..и много му пука електората за Божков ..турците не го знаят ..Божков си е проблем на Пеевски ..Пеевски като остане без ДПС гръб Божков ще го схруска
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 позор!

    30 6 Отговор
    Позор бе, "младежите" на агент Сава! Че този зловещ функционер на ДС и доносник, и вас ли успя да купи бе, "младежите"?! А знаете ли чу ви е купил с парите на Пеевски, понеже, Пеевсски го издържа и плаща всичките му разходи, включително марковото уиски, поддръжката на огромния му дворец, сараите и яхтата му!! Вие бе, "младежите", нещо да кажете за двореца и лукса, в който се шири агент Сава, и да го сравните с мизерния живот на вашия етнос по изоставените села?! Вижте какво,младежите", преди още да сте се родили, КГБ и ДС са създали най-успешния си проект - агент Сава, създавали са по техен образ и подобие и ДПС! Истинските борци против смяната на имената, героите - турци гниеха в затвора, а Аамед Доган веднага след 10.09.98 г. беше освободен, за да заблудят всички мюсюлмани, че той е организаторът на борбата против комунистическата тирания и терора над турския етнос! И успяха! Все още наивници, глупаци или платени от сарайското чудовище нищожества като вас продължават да го величаят! Продължават да величаят най-големия ви враг бе, младежите на ДПС! За съжаление, това сарайско чудовище, креатура на ДС и КГБ, се оказа и най-голямата трагедия за българския народ, най-големият предател и продажник, лакей на Кремъл и на комунистите! Та, в крайна сметка вие, младежите от ДПС, какви сте - купени от агент Сава, наивници и глупаци, или обикновени лъжци и измамници! Истината лъсна, след 34 години! По-добре късно, отколкото никога да се осъзнаете и

    Коментиран от #15, #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 !!!

    20 6 Отговор
    ДПС - "младежите" много да внимават с "гордо вдигнатите си глави", защото плешивата глава на техния "идол", създаден в лабораториите на КГБ и ДС когато те още не са били родени, вече е с увиснал нос, не знае на кой свят е, вечно е пиян, не спира да пие и се чуди как да се спасява! Няма вече наивници в електората на ДПС, Мюсюлманите, тези почтени и отрудени наши братя най- после прогледнаха и разбраха как свирепо са били употребявани от сарайското чудовище и деребеите около него цели 34 години!
  • 15 Дурхан

    16 6 Отговор

    До коментар #12 от "позор!":

    Не си прав значи ..ДПС на Доган успя създаде една управленска класа от турци ..Турците вече не са тютюнджии ..те са бизнесмени , фермери , бюрократи ,политици ,министри , кметове и областни управители ..Доган даде власт на турците .и те искат да управляват било то село или министерство
  • 16 1944

    18 6 Отговор
    доган получи ли вече флашките от мутрофанова кво да прави с шиши.
  • 17 Нещо не

    15 4 Отговор

    До коментар #12 от "позор!":

    разбирам, коя дата е освободен Доган от затвора? А имаш ли доказателства, че Пеевски е издържал Доган? Пишеш в стил "една жена ми каза"
  • 18 Ахил

    15 7 Отговор
    Младежкото ДПС да научи истината за притежателя на обръчи от фирми и агент от Дс и Кгб агент Сава, Ахмед Доган проклятието на България според премиера Иван Костов, а и има достатъчно честни български турци знаещи истината за Доган подготвян от Дс по турска линия в затвора. Един абсолютен измамник които винаги е работил за Бкп, Дс, Русия и неговите дерибей.
  • 19 Стилян шишков

    11 5 Отговор
    Дебелото момче повърна ли вече? Е сега Череп да го мандруса, та да му е гот. Де... дебилите ви!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ДА АМА НЕ

    6 3 Отговор
    ,само трябва вместо дуган да напишат Т Живков и се връщаме назад във времето.
    Пълен провал на Теорията за Еволюцията
    Ибрикчии
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Явор

    6 0 Отговор
    Така е не се. Нито младежкото, нито другото. Те си се договаряха с „Мултигруп“ през 90-те, та нищо не им е нужно повече.
  • 24 ДПС мадежи

    6 5 Отговор
    Комунистите държавата рушат, комсомолците след тях рушат
  • 25 555

    9 3 Отговор
    Мда , кво ще правят след Савата е интересно , ще им трябва нов Султан
  • 26 Ер Доан

    9 1 Отговор
    Стадото върви след почетния овчар. По овчи настроен електорат няма нито една партия. Стадо от гъзоблизци.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мента с магнит

    3 0 Отговор
    Ееегаси майката егаси...
    Ортаци на ментата и магнитски,
    Абе заеВи ги, башибузук бандитски!!!
  • 29 Аспарух

    9 1 Отговор
    Гледайте интервюто на Мохамед Узункъш и тогава се кълнете във вашия почетен лидер !! Прогледнете млади хора и не се поддавайте на старите лаври на лидерите!!! Огледайте се в семейството , приятели и близки- няма промяна, няма и да има!!! Не се ,, нагаждайте" !!! Променете живота на народа!?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Рамбо 🇱🇷🇺🇦

    4 3 Отговор
    Чалма Доган и Черепа с Дявола ще се договорят за да грабят още раята, просто младите черкези още вярват във османската империя.
  • 32 Кож

    0 1 Отговор
    Чакиджиии...
  • 33 Българин

    0 0 Отговор
    Ей,това дпс го превърнахте в национална партия на Българският народ,а тя е етнически свързана с хора които не знаят Българската азбука,крайно време е да им се отнеме гражданството на тази п.а.пл.ач
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българин

    0 0 Отговор
    А защо е премахнат коментарът,защото сте хаджи генчовски предатели.Слагайтеби вие чалмите англосаксонци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове