21 Юли, 2024 08:31 1 302 39

Атанас Славов: Имаше нюанси в позициите на ПП и на ДБ, но само нюанси

  • атанас славов-
  • правителство

Когато с втория мандат може да се излъчи правителство, което да изпълнява реформаторска програма, можехме да опитаме

Атанас Славов: Имаше нюанси в позициите на ПП и на ДБ, но само нюанси - 1

„Имаше нюанси в позициите на „Демократична България” и на „Продължаваме промяната”, казвам – нюанси. Идеята беше да се поеме отговорност”. Това заяви бившият правосъден министър Атанас Славов в предаването „Офанзива” по Нова нюз по повод преговорите на „Демократична България” с останалите партии за съставяне на кабинет с втория проучвателен мандат.

На тези разговори не са присъствали представители на ПП, уточни той.

„Когато с втория мандат може да се излъчи правителство, което да изпълнява реформаторска програма, можехме да опитаме. Видяхме, че не е случи. Не се случи, защото очевидно повечето политически играчи са ориентирани към следващи избори. Важно е, че направихме опит”, допълни Славов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кръга капитал

    20 6 Отговор
    и Козяк ще ги разпадат тия пропадналите ПП и ДБ след следващите избори с 10% резултат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не бе не!

    20 4 Отговор
    Пле.ши 4 години опити са ни предостатъчни! Ние хората не вземаме като вас леж.ляц.ите д.У.петати по 50000лв. заплати! Опитвай си у ваше село откъдето ви довлече Мунчо!
  • 5 Говори

    19 3 Отговор
    в прав текст , господине , какви са тези усукваници ?
  • 6 Опааааа

    19 3 Отговор
    И тоя абажур се появи да хвърля светлина и ръси “ мозък”
  • 7 Ето

    21 2 Отговор
    ви го и другаря , роден в Русия и от червено коляно , както всички от ДБ !
  • 8 Блести

    21 2 Отговор
    ти само голата глава !
  • 9 най интересното за ПП ДБ

    17 4 Отговор
    Без да е спечелила избори оглави правителство .В това правителство победителя от изборите участва с...... ЕДИН (1) министър ! ПРИ ТОВА БЕЗ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ!
    Ако това не е парадокс, сензация достойна за Гинес здраве му кажи.Парадоксите на ПП ДБ обаче не спират до тук .Първо същите тези, които получиха властта даром сами се отказаха от нея, първо Денков подаде оставка без да му я искат, второ, причината, която обявиха е, че не им казали, че победилата партия иска вместо ЕДИН поне още двама министри и си позволила да ги впише в проекто кабинета без тяхно знание. И поради това предизвиква нови избори. На които разбира се се сгромолясва. Невероятно, но факт! Ако това не е самоубийство, как по друг начин да бъде наречено. Това обаче все още не е последната щета .Мазохизмът продължава. На същите тези ППДБ съдбата им дава отново шанс да управляват като изгубили безнадежно изборите. И какво чудо... те пак отказват?!? Причината е, че не искали да управляват с тези, с които по тяхно собствено мнение сполучливо управлявали! Ъъъъ?!? А най-перверзното в случая с този отказ е факта, че в РБ НЯМА други партии с които могат да управляват .Поради непреодолими различия . В случая с ППДБ и баба Ванга да е жива, не може да разгадае действията им.

    Коментиран от #18, #20

  • 10 ганев

    14 2 Отговор
    АБЕ...ТЕЗ С КОНКУРСИ ...ПО ГРОЗОТИЯ....ЛИ ГИ ИЗБИРАТ

    Коментиран от #11

  • 11 Не бе

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "ганев":

    По тъпотия и липса на морал и ценности ги събират!
  • 12 Ний ша Ва упрайм

    10 3 Отговор
    Народа им го каза - Екскурзианти! Кой от Харард кой от Оксфорт и ги изгони
  • 13 Вашите реформи са

    7 1 Отговор
    във вреда на България. Веднъж ви ядохме попарата 1997 Вълчев шеф БНБ, избран единодушно с гласове СДС и БСП.
  • 14 Крумов

    7 1 Отговор
    Трябва наистина да покажат качества - аз виждам отново - чиновници - чиновници си имаме и сега.

    Ангела Меркел - въпреки, че е политик, може всичко да си позволи - се връща при мъжа си и му домакинства.

    Къде ви е скромността, все едно да поканя майстори в къщи и - те да почнат - дай хайвер, носи ме по стълбите, вози ме с колата, не че не го правят, но все пак.
  • 15 истински демократ

    7 1 Отговор
    стига сте ни занимавали с тия шарлатани както каза др радев мястото им е в каналао
  • 16 Българка

    3 5 Отговор
    Истината е, че когато се стигне до реформи, които да доведат до справедливо правораздаване от истински независими прокурори , съдии, следователи, то ОПГ ГЕРБ-ДПС, подкрепяни ор патериците си и други нарушители на закона от различни парламентарни групи събарят правителства и разтурят НС. А това говори, че ни управляват престъпници и зависими от тях. Това е превзетата от мафията държава. В момента само от ПП-ДБ искат равенство пред закона и справедливи наказания за престъпилите закона. България е единствена, в която няма осъдени министър-председатели, министри и лидери от НС

    Коментиран от #22, #31

  • 17 Хехе

    7 1 Отговор
    Кой го интересуват нюансите ви? Вие сте провалени и като политици ,и като законодатели! Дребни мошеници, които не могат да надскочат личните си интереси! Неслучайно вчера в изгорялото село Воден ви казаха "МАХАЙТЕ СЕ,ЕКСКУРЗИАНТИ"
  • 18 Българка

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "най интересното за ПП ДБ":

    Стига опорки! ГЕРБ-ДПС не са слизали от властта. В правителството Денков освен Мария Габриел, техен министър е и Калин Стянов, този на електронното управление, поти всички зам. министри. Освен това във втория еша;он на властта властват калинките на ГЕРБ-ДПС. Съд, прокуратура, силови структори са на ГЕРБ-ДПС. ПП-ДБ бяха смокинов лист за протакане във времето и продължаване на безнаказани престъпни схеми
  • 19 Чип и Дейл

    0 0 Отговор
    Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.
  • 20 Ку-ку

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "най интересното за ПП ДБ":

    Много правилно като извод! Което пък потвърждава, че ПП и кликата им, искат да управляват като "победители" само с техни хора на всички министерски кресла, комисии и т.н...
    Няма такива наглеци, а и да бяха излъчили капацитет поне, ама... който се е излъгал да гласува за тях нека си ги прибере вкъщи сега..!
    След този разбор, който сте написали очаквайте сега върлия защитник тук във форума под "кодовото име Българка" да започне да обяснява как Борисов е виновен за всичко... дори и за пожарите, които бушуват, за горещините, за изригването на вулкана в Италия и т.н....🤣

    Коментиран от #35

  • 21 джаба

    6 0 Отговор
    този кап.т уж говори но никога неказва нещо ,само той си разбира какво казва
  • 22 Ку-ку

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Равенство пред закона предлагат тези, които го нарушават...??? Абе, уважаема "българке".... та нали точно вожда ви Кирчо наруши закона с двойното гражданство...а за другите прегрешения да не отварям дума, че.. Божееее, колко мъка има по тоя свят...

    Коментиран от #24

  • 23 Иван

    1 3 Отговор
    Трябва да се работи вече, мина времето - когато бяхте - млада партия - с тази мафия ГЕРБ е трудно - но не е невъзможно. Не става въпрос - да се уволняват - а да се изместят - ако трябва - ще се въведат нови работни места, но ГЕРБ трябва да ги няма на хоризонта - пречат.

    Коментиран от #33

  • 24 Име

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Ку-ку":

    Но пък - вдигна страната на крака - след погрома на ГЕРБ, пенсиите ни бяха 100 лева, Кирчо направи добри доходите ни - оказа се - че ГЕРБ са ни лъгали - имало е през цялото време пари.

    За пръв път - България дишаше, сега - разбира се мафията пак ще си свърши работата, ще ни задушат отново.

    Коментиран от #26, #32

  • 25 Фен

    4 0 Отговор
    Ти остави нюансите, я кажи нещо за съдебната реформа!

    Коментиран от #28

  • 26 Гробар

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Име":

    Нито лев за пеншъните скачали с Кюмура. А за корумпетата от ппдб - Белене.
  • 27 бг политиката

    2 1 Отговор
    е винаги в 50 нюанса кафяво.
  • 28 Град Козлодуй

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Фен":

    Такава няма
  • 29 голям г а.д

    6 1 Отговор
    Ей тоя на снимката е най-опасния политик в бг.
    Тоя може да ти говори цял ден и нищо да не каже ,сложиха го начело на съдебната система и блокира всичко.

    Коментиран от #30

  • 30 Червената шапчица

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "голям г а.д":

    .... но само нюанси
  • 31 парапето

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Ленче, ти ли си ма..?
  • 32 Ку-ку

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Име":

    Какво можеше да си купувате с пенсиите преди 7-8 години и сега с тези "огромни" повишения, които между другото идват благодарение на милиардите нови заеми взети от "експерти" като Василев...??? И кой ще връща всички тези пари с лихвите...??? Не, няма да сме само ние работещите, а и вие уважаеми пенсионери, защото чрез високата инфлация, която "изяде" повишението ви, всъщност си плащате самите пенсии.... А вие си се радвайте на "повишенията", но реално сте по-бедни от по времето на Борисов! Това са фактите и никой не може да го отрече за жалост!
  • 33 БраТ ПиТ

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Кои да помогнат за управлението на страната...? Може би червените, които останаха един файтон хора и при това знаещи само "събиране", но не и "изваждане"..... или пък с Копейкин, който веднага ще спретне едно референдумче за ЕС, НАТО (не, че има нещо лошо в референдума, разбира се) и спокойно ще се окажем отново на старт-финалната права.... или пък с известния чалгар, който се върти накъдето му е удобно... Аааа, или може би с тия новите, където се разпаднаха, преди да станат партия....
    Дайте идеи, а не само отрицания и инат като малките деца..
  • 34 бай Иван

    3 0 Отговор
    „Имаше нюанси в позициите на „Демократична България” и на „Продължаваме промяната”, казвам – нюанси.


    Имаш едни нюанси в прическата .Казвам нюанси. За това под к.убе.то , те и там е същото.Само нюанси на липсата .

    Абе сетих се, още ли издирваш да арестуваш Путин ?

    Коментиран от #36

  • 35 Доктора

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ку-ку":

    Ти наистина отговаряш на името си. Да не би твоят идл ББ, който лига целия народ 15 години и го окраде тотално, да е помогнал с нещо. Само плещи тъпн7 с 200....
  • 36 Хахах

    0 2 Отговор

    До коментар #34 от "бай Иван":

    Бай Иване, внимавай, Путин кат те хване..... с 200
  • 37 ДАААА

    2 1 Отговор
    ПЪЛЕН ПЪПЪЛЪЖЕК.
  • 38 Джоко

    2 0 Отговор
    Този може да рекламира единствено мистър Пропър- гел водопроводчик!
  • 39 Стефан

    1 0 Отговор
    Какви нюанси, какви пет лева, цялата коалиция е тотал щета!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове