22 Юли, 2024 21:10 2 379 46

Танзер Юсеинов: ДПС е едно и под лидерството на Доган

  • танзер юсеинов-
  • дпс

Не бих казал, че има противопоставяне, но тези, които не подкрепят Доган, могат да потърсят своя път на развитие другаде

Танзер Юсеинов: ДПС е едно и под лидерството на Доган - 1

Няма как да има две ДПС-та, има едно и то е под лидерството на почетния председател Ахмед Доган. Всеки, който не върви по този път, не е ДПС. Имаме процес на реденето на листите. Структурите правят номинации, а ръководството и централният предизборен щаб одобряват.

Това обясни Танзер Юсеинов, съпредседател на младежкото ДПС, в интервю пред БНР. Той призна, че партийните проблеми досега се решавали в партията и затова рядко са се появявали по медиите.

За ситуацията и разцеплението в ДПС коментира:

"Не бих казал, че има противопоставяне, но тези, които не подкрепят Доган, могат да потърсят своя път на развитие другаде. ДПС категорично остава единно под лидерството на Ахмед Доган. Ние сме чувствителни на еднолично вземане на решения. Когато колективните органи не работят, няма как да няма ответна реакция. Понякога по-бързо, понякога по-бавно, но задължително се реагира".

За младежкото ДПС и срещата им с почетния председател той добави, че младите имат специална емоционална връзка с Доган.

"Видяхме, че е в отлична кондиция. Някои от нас го срещат за първи път. Говорихме за случващото се в партията и начертахме бъдещето. Призивът на всички беше категоричен - "ДПС без Пеевски". Доган е почетен председател и ние всички се съобразяваме с неговите препоръки и призиви. Но когато става въпрос за решение, колективните органи го взимат, както в младежката организация", коментира Юсеинов и припомни, че последните 6 месеца не е имало заседание на ЦОБ.

"Ние сме най-голямата либерална младежка организация в Европа – ковачница на кадри, авангардът на партията и се стремим да има приемственост по естествен начин. Днес над 80% от актива на партията са кадри от младежката организация".

За влизането в централата на ДПС на столичния бул. "Ал. Стамболийски" той коментира, че целта е била да се осигури достъп на служителите и ръководството на партията до работните им места.

"Ремонтът е от доста месеци, но никога преди това централата не е заключвана", разказа той.

Юсеинов категорично отрече за връзки, познанства и разговори с Васил Божков.

"Нямаме връзки с Васил Божков, това са лъжи на компрометирани хора в партията. Станислав Анастасов не за първи път отправя лъжи и обвинения към младежката организация. Първата беше с имейла до посланиците и после с Божков. Ние излязохме с ясна позиция. Не се познаваме с Божков и няма как да има такива срещи и да се правят уговорки с един или с друг олигарх", обясни Юсеинов.

И допълни, че заедно с набедения за връзки с Божков са правили обиколка из Хасковско.

"Тези обиколки на младежкото ДПС са регулярни, на тях говорим за идеите на ДПС, за разпространяване на либерализма и за привличане на нови членове в младежката организация", обясни Танзер Юсеинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свинаря

    31 10 Отговор
    Прсето приключи...не съм срещал такова прсто прасе

    Коментиран от #5, #23

  • 2 ТаУмВзе

    19 6 Отговор
    Чудесната Врътка на доган! Са ще си иаме 2 депесета де. Щото едно ни е Малко!
  • 3 Стига с туй

    24 3 Отговор
    Гуце бре
  • 4 Гост

    23 10 Отговор
    Емала па Пеевски, заби го с 200..., и ги разцепи!

    Коментиран от #9

  • 5 без ГЕРБ няма да има Геп

    17 9 Отговор

    До коментар #1 от "Свинаря":

    Председател на ДПС е Гухчо. Джолан е почетен никой, без партия. За кого да гласувами?/
  • 6 Да,бе

    31 4 Отговор
    Какво е Коза Ностра без кръстник...Все едно ДПС без дърт проскубан хидро-крадец,иначе герак от дръндарово...Кой ни наказа на тая територия.
  • 7 има нещо гнило обаче

    31 6 Отговор
    Доган не е обичайния. Като че го е страх от някого доста по-дебел от него. Фактът, че допуснаха това в стройното и непоклатимо ДПС говори за сериозни процеси на разделение там.

    Коментиран от #11

  • 8 Грух Грух

    14 7 Отговор
    Освободените от ДПС да си търсят друга партия. грух, грух. Кеф ти ГЕРБ, Кеф ти БСП, ПП и ДБ.
  • 9 до каквото се доближи,

    22 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    все го разтуря:
    от Южен поток ли ?
    от ЛФФКА ли ?
    от Магнитски ли ?
    от Дубай ли ?
    от ДПС?
    Защо ми е толкова отвратителен този шопар?
  • 10 Айде

    21 4 Отговор
    Стига с тия турци и етническата им крадлива партия!
  • 11 Грух Грух

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "има нещо гнило обаче":

    Дерибеите в ГЕРБ си плащат на Бойко. Във всяка партия е така. Нашите дерибеи не искат да си плащат.
  • 12 Тонзере

    12 3 Отговор
    Голяма баданарка извади вие всички се кълнете в един човек който не е бог но вие идеализирате защото сте дребни душици чакащи възхвала от самия него обричайки се на вярност.
  • 13 Фалирала държава

    8 3 Отговор
    Новата партия на Шиши - ДСП (Делян Славчев Пеевски) или "ДСП-ново начало"! Пущам му гювеч, не му искам парите - те миришат! И на другите миришат, особено на сокола, тиквата или ментата
  • 14 Е добре , де

    7 1 Отговор
    Едно ДПС стига !
  • 15 Българин

    7 2 Отговор
    Кои са ДПС
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТАНЗЕРЧО И ТИ СИ ТААЗЕ

    10 2 Отговор
    ПРЕСЕН ДЮДЮКЧИЯ. ЗА МОРАЛ НЕМА ДА ГОВОРИМ,ВАЖНО Е КАРИЕРА ДА ИМА ,НАЛИ БЕ. КОГАТО СИ СЛУГА В ДУШАТА ТАКЪВ ОСТАВАШ И В ДЕЙСТВИЯТА СИ.
  • 18 Тони

    6 15 Отговор
    Делян ще е новият премиер. Българите го заслужават.
  • 19 Ха-ха

    13 6 Отговор
    Прасунгера е в несвяст.Политическия чадър над престъпленията му е пробит и се разпада.
  • 20 Матист

    13 5 Отговор
    Ако един дръндарски Сокол от чист "италиански" произход казва право в лицето на българския народ, че той разпределя държавните средства, и този народ гледа на Сокола като теле в железница...то положението на този народ и на неговата държавностна организация да му са хак...така ги заслужава, каквито са в момента... въобще да не мрънка...
    Плащайте си и данъците и мълчете. Друго не се иска от вас, разбрахте ли...Ще плащате данъци и такси и това е. Ще си мълчите. Нали сте с овче нрави, 35 години мълчахте. Мълчете още малко, ко толкова.
  • 21 Кемал Айвалийски

    8 4 Отговор
    При едноличното управление, което в грабливия птичи случай, слугинажът казва: „Нашият почетен председател каза и пр.“, се налага като единствено „истинският“ начин на мислене чрез масирана и целенасочена индоктринация, целенасочено разпространение, пропаганда на всяка политическа идея, доктрина, учение в обществото или социален пласт за формиране на определено обществено съзнание. Но „нашият почетен председател“, пелтечейки успя да смотолеви: „Колеги, респектиран съм. Респектиран съм (...) А и много съм впечатлен, тука... Те са готови...“ „Вие всъщност сами предложихте изхода. Сами очертахте стратегията за развитие на ДПС във времето (...) за което много ви благодаря! Благодаря ви за това, че имах възможност да ви усетя... така по човешки път.“ „Това е едно препятствие, което ние ще трябва да преодолеем, едно предизвикателство, с което трябва да се справим. И аз съм много доволен, че виждам готовност във всеки един от вас... осъзнатост и то с реално сканирано (?!). Гордея се с вас, да знаете...“ И какво!? Кукловодите се отдръпнаха от т. нар. „сокол“ и варварите не дойдоха.
    Пред кого се прекланяте, млади хора? Пред личност или създаден през годините механизъм? Механизъм, чиито акцент не е върху индивидуалните, а на „съборните” ценности, при които духовната атмосфера се отличава с фанатичната си нетолерантност към несъгласието. Водещ е принципът "Който не е с нас е против нас". Обърната тази максима звучи: „Който не е против мен, той е с мен.“
  • 22 Франсиско

    9 1 Отговор
    Кви сте заблудени, същите като електората на ГЕРБ, търсите си лидер. Алооо 21 век е. всеки един от вас е лидер. МИСЛЕТЕ !!!
  • 23 Ами да ама

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Свинаря":

    Доган много ли е хубав ? Той е виновен за всичко случило се дотук !!!
  • 24 Меди Атеиста

    10 4 Отговор
    Всички, които сте против Новото начало явно си засужавате старото ДС;)
  • 25 Срамота

    12 5 Отговор
    Аз не бих се радвал толкова !!! Доган 30 години дерибейства, по-съм склонен да приема пълничкия господин от колкото ония който се кланя на Турция и е виновен за разделението в обществото.
  • 26 сарай Доган

    13 5 Отговор
    Абе, Танезр ли си , Тенджер ли си, все там, все същото нищожество и ибрикчия на агент Сава ще си останеш! Значи, ДеПеСарският ви Комсомол бил "чувствителен" към еднолично вземане на решения?! Така ли ?! А досега КОЙ вземаше едноличните решения и никой не смееше и дума да каже, защото нали ще последва съдбата на Ахмед Емин, когото "самоубиха" пред покоите на агент Сава, а усилено се говореше тогава, че точно най-успешният проектна ГКБ и ДС - циганинът Аамед Доган от село Дръндар лично го е убил! Така де, него са го "образовали" в школите на КГБ и ДС, а там празно няма, стреляш и улучваш безпогрешно! Че защо чак сега станахте толкова чувствителни" би, Тенджер?! Та значи, поговорили сте си със султана?! А, нещо да кажете за нечувания лукс, в който живее вашият "почетен" председател, за двореца му, за сараите, за частното му пристанище и частния ТЕЦ, за яхтата му, за милиардите му, прибирани от "обръчите" от фирми, за марковото уиски, с което се налива от сутрин до вечер?! Ами, много е просто бе, Тенджер! Създаденото по негов образ и подобие малко чудовище просто го надмина в грабежите, корупцията и кражбите! Това е истината, Тенджер! И Пеевски съвсем няма намерение да се предава, даже напротив - ще се бори и точно ТОЙ ще смаже като червей "почетния" ви председател, защото много знае за него, много!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хоп преди да скоча

    12 6 Отговор
    И къде е демокрацията ? Искате бея от сараите да ви управлява като роби ? Вие добре ли сте ?
  • 29 Ахмед българина

    13 5 Отговор
    Искат си стария бей, заблуден подчинен електорат. Същите като ГЕРБ-ерите. Вие сте ПОЗОР !!!
  • 30 Матист

    4 4 Отговор
    Я сакам да има две ДПСта. Едно с Прасчо и едно със Соколя...Да се боричкат за благото на България едно дълго време, че българският народ обича много корупцията, раздавачите на държавните средства, обича си дебелите мафиоти. Вари си боба, пие си ракийката и хапва си шопската...а тя България, горката - гори, гори...във всякакъв смисъл на думата. Нито има морал, нито правова държава, правоохранителните институции дерибействат, пожарната няма техника, мафията е популярна и т.н и т.н.
  • 31 ДЕПЕСАР

    11 2 Отговор
    С ТАКОВА МЛАДЕЖКО ДПС НАПРАВО С В КАЗАНА Ц ВРЯЛА ВОДА. АЛО ТУКМАЦИ НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПРОСТИ АМА ЗА МАЛКО,НЕ ЗА ПОСТОЯННО. АРЕ БИЙТЕ СИ КАМШИКА С 200 И БЕЖ НА СЕЛО ДА ПАСЕТЕ КРАВИТЕ.ЧАКЪРА ИМ ДАЛ ПО ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ ДА НАИЗУСТЯТ И ТИЯ СКАЧАТ КАТО ЯПОНСКИ ПЕТЛЕТА.
  • 32 Потресена и омерзена

    9 3 Отговор
    Аз едно не разбирам: как така се съчетават противостоящите си “колективния подход при вземане на решенията в ДПС”, за който опищя орталъка Доган, с твърденията на масата, че “д-р Доган ще реши”, “Доган е единственият председател” и подобни. Сума време държавата беше притаила дъх да чака какво ще каже т. нар. Д-р. Какви отговорности има той, че да дава стратегически насоки? Не вземам страна в “конфликта” между Д. И П., но питам глупендерите, които подкрепят единия или другия: това съвременна политическа формация ли е или феодална структура, в която един заповядва, а останалите коленичат, целуват крака и изпълняват без да мислят?

    Коментиран от #35

  • 33 Матист

    6 2 Отговор
    Не знаех, че Италианец от село Дръндар раздава порциите с държавните средства и власта е в неговите ръце. Стана ми странно, когато той го каза право в лицето на един народ с овче нрави, обичащ тачещ и подкрепящ корупцията, мафията, далаверствато, антиморализъма и да с по-голямото се мнозинството безбожието. Той го каза право в лицето на този народ...а те...бездушевни, пропити, опиянени, страхливи, а и мързеливи си мълчаха и си мълчат... Тогава разбрах, че този народ си заслужава съдбата, която го преследва не от 35 години насам, но най малко от 80 години.
  • 34 Кемал Айвалийски

    3 3 Отговор
    При едноличното управление, което в грабливия птичи случай, слугинажът казва: „Нашият почетен председател каза и пр.“, се налага като единствено „истинският“ начин на мислене чрез масирана и целенасочена индоктринация, целенасочено разпространение, пропаганда на всяка политическа идея, доктрина, учение в обществото или социален пласт за формиране на определено обществено съзнание. Но „нашият почетен председател“, пелтечейки успя да смотолеви: „Колеги, респектиран съм. Респектиран съм (...) А и много съм впечатлен, тука... Те са готови...“ „Вие всъщност сами предложихте изхода. Сами очертахте стратегията за развитие на ДПС във времето (...) за което много ви благодаря! Благодаря ви за това, че имах възможност да ви усетя... така по човешки път.“ „Това е едно препятствие, което ние ще трябва да преодолеем, едно предизвикателство, с което трябва да се справим. И аз съм много доволен, че виждам готовност във всеки един от вас... осъзнатост и то с реално сканирано (?!). Гордея се с вас, да знаете...“ И какво!? Кукловодите се отдръпнаха от т. нар. „сокол“ и варварите не дойдоха.
    Пред кого се прекланяте, млади хора? Пред личност или създаден през годините механизъм? Механизъм, чиито акцент не е върху индивидуалните, а на „съборните” ценности, при които духовната атмосфера се отличава с фанатичната си нетолерантност към несъгласието. Водещ е принципът "Който не е с нас е против нас". Обърната тази максима звучи: „Който не е против мен, той е с мен.“
  • 35 Матист

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Потресена и омерзена":

    Това е структура на ДС. С това е ясно, как действат нещата.
  • 36 Вай вай ратай

    3 6 Отговор
    Къв почитен председател, къв доктор ? Вие чувате ли се ? Това ли е разбирането ви за демокрация ? Не мога да повярвам как си търсите господар или падишах или както там му виакте. Нямате акъл. И двмата са неподходящи. В ДПС има достойни хора като Йордан Цонев, Хамид Хамид, които са доказано добри политици.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Василев

    6 7 Отговор
    Българин съм, не съм гласувал досега, но на следващите избори обещавам да гласувам за Делян Пеевски.
  • 39 Матист

    3 2 Отговор
    Какъв кеф...не ти трябва строг комунистически режим да държиш един народ с овче нрави...дай му да пропива, да пропушва, да изкуфее, дай му безсмислени поп-фолк-изпълнения, дай му да чете жълта преса-клюки, накарай го да си плаща данъците до стотинка, дери го с два данъка при горивото, взимай му даже данък върху данъка....за какво ти е комунистически строй. Та тоз народ не каза даже и един гък на един дръндарски италианец, въпреки че той директно му разказа, че е раздавачът и крадецът на държавните средства. Мълчанието на мързеливите е един голям порок. Мълчете си още малко ко толкова...
  • 40 Матист

    2 1 Отговор
    Хане Круме, велик...ти какво първо беше забранил на тоз народ? Каква ти беше първата забрана, че тоз народ го забрави и бе заблудена от популярната култура?
  • 41 Пламен

    6 6 Отговор
    Делян поне е българин за разлика от дръндарския м А нг 0.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ганев

    2 1 Отговор
    А..МИ ХАЙДЕ ЗАЕДНО С ДОГАН....НЕ В ЗАТВОРА А....НА ДРЪВНИКА 35г......СТИГАТ
  • 44 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор
    Наяла се въшката и изпълзяла на челото (глигана Пеев..и).

    А ДПС коледата доде.
  • 45 Дурхан

    1 1 Отговор
    Депесарски шут за Пеевски и обкръжение
  • 46 знайко до незнайко

    0 0 Отговор
    Значи ваште Гласоподаватели,по-ЗЯН,от НАШТЕ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове