30 Юли, 2024 09:04 1 148 45

Балабанов: Нищо не е ясно в този момент

  • станислав балабанов-
  • преговори-
  • правителство

ИТН вчера получиха третия мандат за съставяне на правителство и изпратиха първите покани за разговори

Балабанов: Нищо не е ясно в този момент - 1

„Нищо не е ясно в този момент. Ако беше ясно, процесът щеше да е блокиран. Още в началото на 50-ия парламент, имахме желание, ако се стигне до третия мандат, да дойде при нас, да седнем на масата за разговори и да видим има ли шанс за излизане от политическата криза. Така че нищо не е ясно, днес тепърва стартират преговорите”. Това заяви в предаването „Здравей, България” Станислав Балабанов от ИТН.

„Вчера в президентството използвах думата „баламосват” за конкретни политически лидери, защото е абсурдно за нас като общество да слушаме, че сега нищо не става, всичко е обречено, няма никакъв шанс за нищо, но след 2 месеца ще стане. Същите тези лидери казват: „Отиваме на избори, после ще се разберем”. Аз питам как е възможно да се изгубят тези 2-3 месеца, да се изхарчат пари за избори и в крайна сметка важните неща да не се случат сега, а след някаква партийна договорка за след 3 месеца. Това е предателство”, каза Балабанов.

Той е категоричен, че ИТН ще се отнесе изключително отговорно и към разговорите, и към начина, по който ще се водят те.

„Сядаме на масата с политическите партии, за да видим имат ли воля да работят по политики и приоритети”, каза Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муха- ха

    40 5 Отговор
    Балабн-чо - поредния толуп, не може да се похвали с постижение поне за 5 стотинки в животеца си.... млад е все още има възможност да го докара до 2-3 стотинки до пенсия
  • 2 Майна

    31 6 Отговор
    Аматьорите, които освен да обиждат и унижават друго не МОГАТ, щели да сглобят управление - айде стига моля ти се,,,, и срещи пред камери хахахахах. Едни други палячовци си правеха срещи в моловете и видяхме до къде ни смъкнаха
  • 3 Ех джаба,

    35 4 Отговор
    джаба! Готов си за министър председател! 🤣🤣🤣🤣 До кога ще търпим разни измеК.иияяри в бг политиката?
  • 4 Палячото

    31 3 Отговор
    Трябва му червения нос с ластика
  • 5 Българка

    31 4 Отговор
    То на ИТН никога нищо не им е ясно. Те следват директивите на ДПС. Но сега са явно объркани.... В момента те сами не си вярват,че могат да бъдат обединители в това НС за правителство и симулират отговорност. Та те са разрушители на редовни правителства и работещи НС
  • 6 нннн

    26 1 Отговор
    Всичко е ясно. В този парламент и с тия депутати нищо свястно не може да с направи. Тупате топката и си правите реклама само с оглед изборите.
  • 7 има една приказка

    23 1 Отговор
    Има една приказка: напънала се планитата и родила ... мишка, та и ИТН така. Надули са перки и се мислят за най.великото нещо в този парламент, а забравиха, че са най-малката група и освет тошко, Бабалабанов и някаква фея Памела, останалиет са пълнеж.

    Коментиран от #14

  • 8 УРА,, УРА

    28 2 Отговор
    Този много бързо забрави, че те свалиха редовно правителство и от две години сме в хаос и криза. Заради тях! Сега седнал да навива всички останали да приемат техните идеи. Това няма да стане. С такива хора, които обичат само да рушат, не се работи.

    Коментиран от #36

  • 9 ИТН саботьори и интриганти!

    30 2 Отговор
    ИТН да спрат за разиграват жалките си чалгаджийски сценарии и да върнат мандата незабавно! ИТН да не губят времето на цяла България!!!!
  • 10 Простия натегач и ненормалник е на линия

    30 1 Отговор
    Този една коза не може да управлява, а е тръгнал държава да командва! Пародия на жалки и прости смешници сте!
  • 11 Кой

    22 1 Отговор
    иска от теб акъл , бе , жалък ?
  • 12 Вън ИТН от парламента!

    23 5 Отговор
    ИТН, ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" свалиха редовното правителството на Кирил Петков през юни 2022 г. ИТН са жалки лъжци, саботьори, интриганти и предатели!!!! Сега ИТН имитират дейност за уж преговори за съставяне на измислено от тях правителство! Мазни жалки лъжци са ИТН!

    Коментиран от #32, #33

  • 13 софия

    24 2 Отговор
    ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ХВЪРЛИХТЕ СТРАНА В СПИРАЛА ОТ ИЗБОРИ СЕГА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА "ГРИЖОВНИЦИ" БАЛАБАНЕ...ПРОЗРАЧНИ СТЕ!
  • 14 "Феята"

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "има една приказка":

    е някаква селянка куха по цялата глава , с видни психически проблеми , взела се за значима ! Издиша от всякъде !
  • 15 ИТН саботьори и интриганти!

    24 2 Отговор
    Шоуто на ИТН се спонсорира от мафията!
  • 16 Нямате

    22 1 Отговор
    работа в политиката , подскачайте си по чалга сбирки и час по - скоро вън от политиката , жалки !
  • 17 Амадор

    17 3 Отговор
    Не мога да разбера дали този тигър и Тошко говорят това което мислят или да угодят дивотиите на чалгаря но и в двата случая е жалко.
  • 18 Право на мнение!

    23 1 Отговор
    ИТН са най-големите мошеници и лъжци, чийто конци се дърпат в задкулисие от мафиотизирани фигури, които искат статуквото да се запази, България да не се развива, да няма антикорупционни закони и мафията да продължава да източва безнаказано държавните финанси непрозрачно!!!!!
  • 19 Ха ха ха

    22 3 Отговор
    Смешник с 2% одобрение къде сте тръгнали бе

    Коментиран от #23

  • 20 Симо

    9 0 Отговор
    Възможно е и голямо протакане. Дълги разговори, после продължително умуване кой да влезе в кабинета, после насрочване на гласуване на кабинета със съответно обсъждане на кандидатите и други разни моткания, разрешени от конституцията. И чак тогава идва ред на президента да обяви за нов за кой ли път служебен кабинет и определяне дата за нови избори.

    А депутатите искат ваканция, щото са преуморени от много работа в това жежко време
  • 21 пфф

    18 1 Отговор
    Отдавна сте ни ясни! Ще се радвам, ако не ви виждам в следващия парламент!

    Коментиран от #28

  • 22 куку къш

    18 1 Отговор
    Не бе, Балабанов!
    Всичко е ясно!
    Използвате третия мандат за предизборната си кампания.
    Стига сте губили времето на хората и България и връщайте мандата!
  • 23 между другото

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Въпросът е по-правилно да се насочи към онзи, който им даде мандата.

    Коментиран от #34

  • 24 СПОРТ БЕЗ МУЗИКА

    12 1 Отговор
    ТЕЗИ ОТ(.....)ВЖ.ФИГ.1☝
    ДА СИ БОЯДИСАТ БРАДИТЕ В...ЖЪЛТО...
  • 25 ха ха ха

    14 1 Отговор
    Балабанснки бивол и наско-мъника с голямата китара искат да лапна най-големият сух комат.....
  • 26 Демократ

    12 0 Отговор
    Този смешник ще се пръсне от надуване. Има поговорка, че въшката като се надуе, се пръска. Заедно с Тошко Африкански да се правят на експерти е крайно обидно за нормалните хора.Тези жалки чалгари, които са поредния политически ДС проект, са срам и позор за България. 35 години ДС мафията разсипва държавата.
  • 27 напротив, Балабанов,

    9 1 Отговор
    като знаем действащите лица, ВСИЧКО е ЯСНО. Няма да стане! Нищо не можете да направите. Имахте ЦЯЛАТА ВЛАСТ и позорно се изложихте. Тогава изключих вашия канал от ТВ-то си и не искам да ви зная!
  • 28 Зависи как се развиват

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "пфф":

    нещата в дпс-то и колко бройки ще им отпуснат в новия парламент. А нещата в дпс-го се развиват странно. Странно мълчи "соколът", вече не мисля, че е тактически, а че нещо не е в позиция. Жалко!!! Остават двамата т-л-ъ-с-ти мафи-оти да ни командват.
  • 29 Напротив!

    5 0 Отговор
    Напротив, клептомане Балабане, напротив! На всички е повече от ясно, че вие- просташката ви чалгарска сбирщина, сглобена от сарайския архитект- милиардер, който с милионите и гласподаватеилте си, ви вкарва в парламента, та на всички вече е ясно, че този път завинаги ще бъдете изхвърлени на бунището! Завинаги! Наглостта, нахалството, просташкия и каруцарски език на шимпанзето Тошко Африкански, както и твоят, лъжите, измамите, грозните обиди по лидери на ПП и ДБ, този път няма да бъдат забравени, пък и агент Сава, най-успешният проект на КГБ и ДС, в момента си има достатъчно тревоги и финансови проблеми, та да се занимава отново с вас, да ви дундурка, да ви спонсорира и да ви нарежда как да свалите поредното правителство! Так че, Балабане, всичко е ясно - "сбогом завинаги"! Отивайте си в порнографското и просташко шоу да си пишете сценариите и забарвете въобще за оплиитка и парламент!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Все хубави работи

    6 0 Отговор
    Сега остава да предложат и Цв Грахич за някакъв пост на чалгарското правителство и всичко ще си дойде на мястото Дългия Бастун е в тъмната стая и ще играе радиоточката на Мутрофанова Гаварит Масква Трябват кинти за кабеларката и за заплати на селските им философи Може би Рошко Африкански като най напорист ще се вживее в ролята на Министър Председател Шоуто продължава Депутатските заплати си вървят Красота
  • 32 А теб

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "Вън ИТН от парламента!":

    Канадеца ще те оправи...
    / на парапета /...
  • 33 правиш ли се, или си си

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Вън ИТН от парламента!":

    такъв??? Ако няма ОПГ гроб в парламента и дъпъсъ-то, няма да има и ИТН в парламента. Но за третата партия говориш, но за първите две - НЕ. Те са недосегаеми или ангелски чисти според тебе???? За про100кировците и ппдбсдснм и т.н. да не говорим!!!
  • 34 ти си наистина

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "между другото":

    между другото. Между другото, точно толкова трябва да се търси отговорност от този, който даде мандата на ОПГ гроб преди това и на мизе-р-ни-ците шар-лата-ни харвадрдци преди да го даде на ИТН. ПОМНИШ ЛИ???? Или така са те научили - на двоен стандарт и да си затваряш очите пред "нашите", за които ти плащат да защитаваш?

    Коментиран от #38

  • 35 007 /агент/

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "АГАТа Кристи":

    "Планетата на маймуните" - явно вдъхновението е черпано от "нашата мила родна картинка"...
  • 36 хххх

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "УРА,, УРА":

    Свалиха редовното правителство от партия ГЕРБ, при това изцяло за техни лични страсти! Не лъжи... пиниокио!
  • 37 Казуар

    1 2 Отговор
    Кермит, ще преговаряте ли с неможачите от ППДБ.
  • 38 между другото

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "ти си наистина":

    Т.Ъ.П. си като слонска задница! 100 пъти ти казах, че никой не ми плаща! И докато първите два мандата се дават НЕ по избор, а на първите две най-големи парламентарни групи, третият се дава на най-подготвените от останалите! Който избира, той носи отговорността!
  • 39 Голям смех

    4 1 Отговор
    Кой да дойде като чалгаря свика сбор?Никой не иска простаци да го управляват.
  • 40 ⚒️⚒️⚒️⚒️

    3 1 Отговор
    Балабанов, нищо не ти е ясно, явно само на теб и твоята парламентарна група(нищо, ново) но на всички ни е ясно, че нищо, ама нищо не може и няма да стане, губите време

    Коментиран от #41

  • 41 Ами това

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "⚒️⚒️⚒️⚒️":

    Е идеята - някой губи бреме, някой печели време
  • 42 Баламосванов

    1 0 Отговор
    ИТН сме супер шоумени.след шнторхела,Никиту Василев сега ще ри предложим експерта Генчо Митев от Бусманци.Велик магазинер.Подкрепете ни мин.председателя.
  • 43 овчи мозъци

    2 0 Отговор
    Балабанчо фукльо неграмотно и самодоволно практично на слави кратуната и на тошко хаджъоглуто суфльорче .Каква маса на разговори бе боклук с боклук .Нали герб направи същото ,нали ппдб проведе разговори посмислени и отговорни за държавата и нищо ,и сега вие които имате 100тина хиляди купени гласове с парите на доган пеевски ще седнете ще приказвате ще циркувате ще се обеснявате и накрая ще хванете на марко чадъра за сливи практичното кратунчо .
  • 44 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Всичко е ясно! Вие сте кауза пердута. Един файтон хора иска да управлява държавата. Наглост!
  • 45 Възмутен

    1 0 Отговор
    Тошко и Балабанов се държат надменно .Обиждат и не си дават сметка че зад тези хора стоят определен брой избиратели .
    Не са хора които могат да комуникират нрмално с нормални думи .
    Смятата че са оригинални .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове