1 Август, 2024 10:18 3 988 81

Бойко Борисов за разговорите с ИТН: Ако участва Слави Трифонов, ще участвам и аз

  • бойко борисов-
  • герб-
  • итн-
  • разговори

Преглътнахме нашите арести, преглътнахме Росен Желязков, Рая Назарян мисля, че партията няма да преглътне

Бойко Борисов за разговорите с ИТН: Ако участва Слави Трифонов, ще участвам и аз - 1
Снимка: БГНЕС

Ако участва Слави Трифонов, ще участвам и аз. Ако не – има преговорен екип. Тези преговори са полезни. Биха ни научили на повече мъдрост за след избори. Ние имаме програма, която ще сложим на масата. Имаме и разговори проведени с тях по време на първия мандат. Съгласен съм с Балабанов, че е време за държавници. Но беше време и преди две седмици.

Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира и появилата се информация за сваляне на председателя на парламента Рая Назарян. "Принципът, че първата политическа сила трябва да има председател на Народното събрание, трябва да се спазва. Не би ми хрумнало, че могат да направят подобно нещо.

Това означава ново мнозинство преди изборите и един много разсърден ГЕРБ. Преглътнахме нашите арести, преглътнахме Росен Желязков, Рая Назарян мисля, че партията няма да преглътне. Ще ликвидират всякакви възможности за разговори. Ако се намери ново мнозинство, което да свали председателя на НС, това ще е мнозинството за управление", добави Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ставри

    40 3 Отговор
    Може ли и аз да участвам?
  • 2 честен ционист

    30 14 Отговор
    Слави, Делян, Бойко, Киро - конниците на Апокалипсиса.

    Коментиран от #11

  • 3 За Бойко

    37 13 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 4 Ако

    20 0 Отговор
    баба беше мъжка , щеше да има дръжка !
  • 5 да де

    39 8 Отговор
    Опс баце надуши възможна сглобка и гербавите обърнаха палачинката довчера стрината от ГЕРБ друго приказваше.
  • 6 Ти половин

    32 2 Отговор
    София му затвори преди няколко години да прави концерт на Орлов мост , моля ти се , ангажира стотици полицаи да охраняват цирка , разбира се от джоба на данъкоплатците - та твой човек , де !
  • 7 Българка

    42 14 Отговор
    Гласуваш за учиндолския чалгар, получаваш тиквата от Банкя.
  • 8 Какви

    38 3 Отговор
    са тези водачи на партии? Тръгнал Славчо да прави правителство но не участва в разговори за съставянето му. Борисов също - назначил екип за тази работа. За Доган да не говорим - седи си в сарая и от там командвана и разпределя порции. Самовлюбени нарциси!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мнение

    42 8 Отговор
    Бойко Борисов и Слави Трифонов са двама неуки хора със съмнителни дипломи! Те не притежават нужните качества за лидери на политически партии, нямат нужния интелект и комуникационни умения на високо ниво, затова не участват в преговори, защото ще си проличи колко са простовати и нискоингелигентни. Те могат да говорят само като на селския мегдан с уличен език.

    Коментиран от #42

  • 11 Киро не е конник

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Киро е t-упан.
    А и искам да видя коня, който ще издържи Пеефски или Боко.
  • 12 Цитат

    33 4 Отговор
    "Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС”. Т.Д.
  • 13 Тома

    34 7 Отговор
    Световно известния политик сниман да спи гол с отворено чекмедже пълно с евро и злато и отгоре пистолет.
  • 14 Истината

    30 6 Отговор
    Слави Т. е с някаква съмнително придобита дипломка. Слави се кандидатира всеки път и всеки път отказва да е депутат, защото знае, че когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е неук и посредствен!!!! Борисов е същия тъ.пи.гьоооз!!!
  • 15 Чалгаджийско дъно

    37 5 Отговор
    Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее глупави вулгарни песнички за тях!!!! И най-срамното е, че няма критично мислене кога да спре с простотиите си, които не подхождат на дърт мъж като него!!!!
  • 16 Българка

    30 6 Отговор
    Тази престъпна мутра не разбра ли, че точно той е голямата пречка за ГЕРБ. Докато рой е главатар, то за нормалните българи ГЕРБ е разбойническа банда. И какво ще преглъща Борисов не ме интересува. Доста горчиви хапки преглътнаха българите, надробени от него и свитата му. Така че:
    Оставка, съд, затвор!

    Коментиран от #46

  • 17 Парадокс Бг

    23 3 Отговор
    ЗА 7-ми ПОРЕДЕН ПЪТ Борисов не състави правителство! Нали е доктор на нЕуките ... Защо не предложи програма, антикорупционни мерки, така че да обедини всички..
  • 18 Тетовае

    27 4 Отговор
    Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които поставят под въпрос европеизацията на България!
  • 19 6нтщ5ж

    25 4 Отговор
    Борисов и Пеевски трябва да се оттеглят по един или друг начин от политиката, за да отворят пространство за обновяване на партиите им. 
  • 20 Борисов, махай се, не те искаме!

    28 7 Отговор
    Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
  • 21 Тгжфх

    23 6 Отговор
    Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...
  • 22 Мутри вън!

    24 6 Отговор
    ГЕРБ се провалиха за 7-ми път в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата Боко Тиквата!
  • 23 Лемънс

    21 7 Отговор
    Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !
  • 24 Тикволандия

    24 5 Отговор
    Бойко Борисов е като туморно образование за България!
  • 25 Боже, пази България от Борисов!

    21 4 Отговор
    На Борисов ПП-ДБ му бяха нужни, за да поемат омразата на електората, които да оберат негативите на управлениато му.
  • 26 Шменти-капели са ГЕРБ

    22 3 Отговор
    ГЕРБ пък си помисли, че Борисов е "изпран", след като е в Сглобка с ПП-ДБ и може да им извива ръцете и да ги шантажира! Но и Борисов се излъга!
  • 27 Хитрата сврака с двата крака

    22 6 Отговор
    Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
  • 28 Помним, помним!

    17 5 Отговор
    Протестите в България през 2020 г. започнаха на 9 юли с искания за оставките на премиера Бойко Борисов!!Почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, както и на ограниченията на свободата на словото!!!
    Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС – Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!
  • 29 Фактите не лъжат

    19 6 Отговор
    Партията на Слави Трифонов ИТН заедно с ГЕРБ, освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Пеевски не сме виждали.
  • 30 Мафията вън!

    20 6 Отговор
    Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?
  • 31 Законност и ред

    19 3 Отговор
    Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.
    ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма “изключения” за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!
  • 32 Манипулации

    17 4 Отговор
    След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега Бойко Борисов плаче за подкрепа от ПП-ДБ! Бойко Борисов сам се прецака в желанието си да унищожи ПП-ДБ, защото го арестуваха, сега Борисов се надявал на подкрепа именно от ПП-ДБ, за да го легитимират пак пред Западните партньори, защото ще изглежда омърсен да стои сам до един олигарх-корупционер сонкциониран по Магнитски за пране на пари и злоупотреба с власт!!!
  • 33 Време за Промяна!

    16 5 Отговор
    Трима човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов, Делян Пеевски и Слави Трифонов! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е триматя мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!
  • 34 Лично мнение

    16 4 Отговор
    Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!
  • 35 Kирил

    15 5 Отговор
    Боже, пази България....толуп и чалгарин

    Коментиран от #59

  • 36 По-точно

    15 4 Отговор
    Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене.
    Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.
  • 37 Двама прости селтаци Чалгар и Боко!

    15 3 Отговор
    Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.
  • 38 българка

    18 3 Отговор
    Трябва силно обединение срещу този негодник, който стои като паднала скала на пътя на България!
  • 39 Пламен

    11 3 Отговор
    Двама простаци
  • 40 Демократ

    14 2 Отговор
    "Трагедията в българската политика е осигурена от ДС сценаристите вече 35 години. Ако се направи списък с вечните ,определени от тях "политици", които сърфират от партия в партия и пречат на всичко добро за България, на всички ще стане ясно за какво става въпрос. Всички те тръгват от СДС и се пръскат по разпределение в други партии. СДС беше мечтата на милиони българи да бъде спасена България от комунизма. ДС-КГБ сценаристите 35 години доказват, че няма да разрешат това да стане и тъй като държат парите,властта и контрола, народът не съществува в плановете им освен за изпълнение на сценариите. Затова няма да разрешат да има свободни избори . Те не се интересуват нито за България, нито за хората, важно за тях е да не носят отговорност и да са на власт. Затова няма правосъдие и бандитите са в Парламента, вместо в затвора. Това е ченге-схемата на държавата . Най-трагичното е, че съществува ГЕРБ-СДС, което е пълно ликвидиране на СДС, т.е.мечтата на българите за спасение от комунизма. Ретроградните комунисти сега мечтаят за времето на комунизма, т.е. за миналото, целта на сценаристите е постигната, демокрацията е нещо много лошо. Няма как да има развитие в такава държава, за съжаление. Комунистът Бойко Борисов ,незаобиколимият простак политик 23 години пречи на България и все е пръв. Как ще се оправим? Когато всички тези позорни фигури отидат на политическото бунище и започнем да строим съвременна България.

    Коментиран от #72

  • 41 Хасковски каунь

    10 2 Отговор
    Пируети и котешки каваци на БОКО
  • 42 Промяна

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мнение":

    А ТИ ПРИТЕЖАВАШ НАЛИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ
  • 43 Qлче в чекмедже

    9 3 Отговор
    Боко май забравя, че и Цецо апартамента започна с "незаконни арести", а после тикволандия плащаше стотици хиляди евра обезщетения след дела в Страсбург.
  • 44 Развитие

    6 8 Отговор
    Има едни платени за жълти стотинки бедняци веднага излизат и лъжат глупости простотии небивалици под статии за Борисов НЕВЕЖИ необразовано драскачество жалко е
  • 45 Иван

    12 2 Отговор
    Не той Слави само пише той не участва никъде щото не знае кво да каже нали работи по сценарии той е никой без собствено мнение
  • 46 Развитие

    3 6 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    ТАЗИ ИЛИ ТОЗИ НЕЗНАМ НО РАБОТИ ДРАСКАЧ
  • 47 Буда, орденоносеца за заслуги към Путин

    11 4 Отговор
    Не може със слафчо - в малкото ДПС важи принципа "Гласуваш за слафчо, а получаваш тошко 🐒"
  • 48 Реалност

    13 3 Отговор
    - очевидно ГЕРБ бламират всички процеси;
    - очевидно за ГЕРБ няма значение, че ще хвърлят държавата в криза;
    - очевидно ГЕРБ се правят на забравили как беше направена сглобката;
    - очевидно ГЕРБ искат да забравят как не можеха да направят мнозинство;
    - очевидно ГЕРБ забравят как даже председател на парламента не можеха да изберат;
    - очевидно ГЕРБ се мъчат да забравят как ППДБ извади България от тежката институционална криза;
    - очевидно ГЕРБ действат само с изнудване;
    - очевидно ГЕРБ не искат да има реформи;
    - очевидно ГЕРБ се плашат от завършване на реформата в съдебната система;
    - очевидно ГЕРБ си дават ясна сметка какво ще се случи, ако се извърши истинска реформа в съдебната система;
    - очевидно ГЕРБ не искат да подпишат никакво споразумение;
    - очевидно ГЕРБ бягат от отговорност;
    - очевидно ГЕРБ не искат да им се търси отговорност за предишните 15 години;
    - очевидно ГЕРБ не искат да се говори за Пътната карта с Газпром;
    - очевидно ГЕРБ не искат да се говори за отношенията им с кремълския диктатор;
    - очевидно ГЕРБ лъжат пред западните си партньори какво се случва в България;
    - очевидно ГЕРБ не искат смяна на регулатори и институции, за да запазят влияние в тях;
    - очевидно за ГЕРБ нищо друго няма значение, освен да разиграват всички, за да запазят властта си.
    - очевидно ГЕРБ е поделен между Борисов и Пеевски
    Вече е очевидно за всички спойката на триото Пеевски-Борисов-Радев

    Коментиран от #53

  • 49 Факт

    10 4 Отговор
    Програмата на ГЕРБ е една и съща от 12 години и е ясна на всички - да грабим и крадем, и българите да плащаме рекет към московския сатрап.
    Нищо от това, което са обещали не са изпълнили. НИЩО.
  • 50 На Слави му е добре извън парламента

    8 3 Отговор
    И не се е заклел като депутат както едно време Борисов стана премиер без да е участвал на избори само беше лидер на ГЕРБ
  • 51 Слави

    3 1 Отговор
    Ама да доди и кметя, да нема после семейни скандали
  • 52 инж. Ганчо Илков

    7 0 Отговор
    Политическата Програма не е за пред Преговарящите Лидери. Тази Програма е за Общественоста, която очаква не Мутренски Уговорки от типа Борисов, а Реформи за Промяна, с конкретни Параметри и Отговорности. Принципа, Аз на Тебе Ти на Мене, е за Организирани Престъпни Групи.
  • 53 Признай си

    2 3 Отговор

    До коментар #48 от "Реалност":

    Ти не беше ли от putkite u prostitutkute?!
  • 54 Запада разделя България както на

    3 5 Отговор
    Берлинския конгрес 1879 без участието на руснаците и българите на преговорите запада си има васал а Турция еничар
  • 55 БеГемот

    3 0 Отговор
    Гей!
  • 56 Охо!

    6 2 Отговор
    Я да видим сега, кой прилага двойни аршини в преговорите! С първия мандат - контактна група от секретарки, с третия - лично...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Цуца

    5 2 Отговор
    Бойко да фане китарата и изпее на Славчо ”батальона се строява” и 7/8 да го предава по цЕлите земи кълбета
  • 59 тиририрам

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Kирил":

    За висичко са виновни гъбарите и рибарите!
  • 60 Град Козлодуй

    6 2 Отговор
    ИТН Трифонов златния пръст на ГЕРБ мафията
  • 61 ДА ВИ ПРИСЕДНАТ!

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Нали си ги отглеждахте 35 години по време на "прехода"!
  • 62 стига селски номера

    6 3 Отговор
    А Бойко участваше ли в преговорите за правителство с мандата на ГЕРБ?
  • 63 Ангеларий

    7 4 Отговор
    А коя е Мата Хари?

    Коментиран от #74

  • 64 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    8 1 Отговор
    А делян пеевски пита ли дали може да се срещаш с чалгаpина, с малкото Депесе на Доган ?!
    Ще ти дърпат май ушите !
  • 65 българин

    6 1 Отговор
    Прав е тиквата, няма как в чалгария, в преговорите между кичозни, пишман политици да не присъства учиндолскита мумия, губи се чарът на простотията и глупостта.
  • 66 Ти да видиш

    4 2 Отговор
    Много я пазят тая рая, адвокатката на намагнитения делю фактурата, мата хари на тикви и cвине ...
  • 67 Добър ден факти

    4 1 Отговор
    Какво ще ни излъжете днес ???
  • 68 ГЕРБ

    6 1 Отговор
    Тъпия чалгата никога няма да се яви той се е сраснал с диванчето задника му е станал квадратен
  • 69 Комунист

    6 3 Отговор
    По данни от източници от американските ни партньори, нетното богатство на комуниста борисов -"тиквата" в момента е между 300 и 500 милиона евро(между 400 и 560 милиона щатски долара)
    Как така тиква-комунист с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?!
    Ако приемем, че зплатата му като министър-председател е била средно 6000 7000 лв(въпреки, че преди 2015-та политиците вземаха много по-малко пари),
    за 10 години(120 месеца) като политик, "тиквата" би трябвало да е получил бруто 840 000 лева максимум.
    Даже ако тоя боклук не е имал съвсем никакви разходи(което е невъзможно), и е спестявал всичките си заплати, в момента би трябвало да разполага само с 428 000 евра.
    Откъде дърт комунист с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?!
    Защо няма комисия, която да му разследва схемите?! Защо НАП и ДАНС не го разследват тоя за пране на пари и укриване на данъци?! Защо държавните институции не му направиха тараш на къщата, когато беше спипан по гол задник с пищов, презервативи , и с огромно количество недекларирана валута в чекмеджето му?!
    През 2009-та ортакът му Дебелянчо Пеевски посочва в данъчната си декларация, че единственото имущество на негово име е стар Опел.
    Как стана този номер, че в момента същия тоя Дебелянчо със стария Опел владее цялата страна??
    Защо няма комисия, която да разследва за кражби и за финансови схеми тия двама дърти
  • 70 Буда, орденоносеца за заслуги към Путин

    8 1 Отговор
    До като не мине 20:00 никой не може да твърди, че точно това е казал или е искал да каже пожарникаря.
    До обяд ще се е завъртял на 60 градуса, а до утре, в зависимост от това колко му се е карал Пеевски и Митрофановна ще поеме съвсем друга позиция. Това го гледаме от както Бригадир Аспарухов и Доган направиха npocтата cиkaджийcka Myтpa главен секретар на милиционерите.
  • 71 Радев и Борисив са руски еничари

    7 2 Отговор
    "Заплашен от „Магнитски“ Делян Добрев спешно разпродава и прехвърля фотоволтаични системи и парцели
    Преди дни в статия в сайта Хасковска АФЕРА: /ПОТРЕСАВАЩО: US службите уличиха Делян Добрев в саботаж на енергийната ни сигурност в услуга на „Газпром“/, показахме справката на американските служби за Делян Добрев – „енергийното острие” на ГЕРБ, проучван като кандидат за санкции по закона „Магнитски“.
    Разследването по „Магнитски“ е проведено от американския департамент и е ПОТДВЪРДЕНО за злоупотреби в енергетиката, именно от изкупителната жертва (поредната) на Бойко Борисов – Делян Добрев. Заплашен от „Магнитски“, той светкавично е започнал да разпродава фотоволтаични системи и парцели, чрез подставени лица, едно от които – Делчо Пехливанов.
    Помните ли как, прокуратурата на ГЕРБ старателно замете следите от далаверите на Делян Добрев. Скандалът бе огромен, след като се оказа, че държавното обвинение е извадила името на гербопитека и бивш министър Делян Добрев от дело за над 500 млн. лева далавери в енергетиката.
    Прокуратурата призна провала си с обвинителния акт по делото „Белене“. Това се разбира от определението на Апелативния специализиран наказателен съд, с което процесът окончателно се върна на държавното обвинение, заради допуснати пропуски в обвинителния акт. Тогава се разбра, че някак си от разследването е изпаднал човекът на ГЕРБ – Делян Добрев.
  • 72 инж. Ганчо Илков

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Демократ":

    Макар и Анонимен, правиш Аргументиран Коментар. Сценарият за който пишеш е разработен от Идеолозите на БКП, с Инструменти на ДС. Този Сценарии бе продиктуван с Цел - запазване на Икономическата и Политическата Власт създадена чрез Пролетарската Диктатура. Приемането и Програмата за Изпълнение стана на Юлския Пленум на БКП през 1987 година. Инструментариумът включваше: Създаване на фалшиви Десиденти; Популяризирането им чрез КРЪГЛАТА МАСА; Създаване Политическите Проекти БСП и СДС (с популяризираните фалшиви Десиденти -Агенти на ДС); Създаване КОНСТИТУЦИЯТА на "ПРЕХОДА" от Манипулираното Парламентарно Мнозинство на БСП (която за СУВЕРЕН определи Парламентарното Мнозинство вместо НАРОДА); ФАЛИТА на Държавата; МАСОВАТА (за обикновения Българин) и КАСОВАТА (за предварително подготвения ЕЛИТ) ПРИВАТИЗАЦИЯ по Модела на Москва (икономиста Чобайс). Така бяха излъгани милионите Българи, които очакваха изграждането на Демократичната Ценностна Система. Вместо Демокрация, получиха България да бъде Управлявана от Организирани Престъпни Групи прикрити под Формата на ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ.
  • 73 хммм

    6 3 Отговор
    Никой не те иска бе прасе... за какъв се мислиш?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГЯУРОВА

    2 1 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДА ПОМНЯТ ДЕЦАТА И ДА НЕ ГЛАСУВАТ КАТО НАС ЗА ГЕРБ И ДПС
  • 77 гАЦО

    1 0 Отговор
    бОЧЕЕ ПУСН МИ РАЯ НАДЕЛЯН ДА Я ИЗЧЕГАРИМЕ ЕДНО ХУБАВО
  • 78 Къде

    1 0 Отговор
    Е писан този принцип,че трябва да е ваш изборът на НС,ваше правителството.Ами ти така си свикнал да си едноличен диктатор,но никога вече няма да ти се случи.Комунизма си отива и болшевишките ти принципи умират селяк.И без държавата си живее много добре.Слънцето изгрява Какво ревеш пак за тоя арест,нищо не си преглътнал дърта мастиь...Ще отмъщаваш,докато си жив долна тва. .А на тебе колко трябва да ти отмъстят за рекета и кражбата на бизнеси,незнам какво още чакат.Сигурно да остарееш още,че като те бутнат сам да се претрепеш.А дано е по-скоро
  • 79 Къде

    1 0 Отговор
    Е писан този принцип,че трябва да е ваш изборът на НС,ваше правителството.Ами ти така си свикнал да си едноличен диктатор,но никога вече няма да ти се случи.Комунизма си отива и болшевишките ти принципи умират селяк.И без държавата си живее много добре.Слънцето изгрява Какво ревеш пак за тоя арест,нищо не си преглътнал дърта мастиь...Ще отмъщаваш,докато си жив долна тва. .А на тебе колко трябва да ти отмъстят за рекета и кражбата на бизнеси,незнам какво още чакат.Сигурно да остарееш още,че като те бутнат сам да се претрепеш.А дано е по-скоро
  • 80 Тази

    2 0 Отговор
    Циганка поврътлива се прави пак на голямата работа.Голям боклук си.Нс предстоящите избори вън от парламента.Без имунитет и директно в затвора където ти е мястото за Хронологията на всичките ти престъпления.До токсичните шопари никой да не се доближава.Това са вредни отпадъци .В коша за боклук завинаги.Те нямат чест,доблест,това са помияри от най-долна класа,сега ще ги видите в кампанията и кой гласува за такива боклуци.Явно себеподобни.Добре ,че работливия Цветанов ти структурира партията и ти я поддържа мерзавецо толкова години докато ти тичаше по фусти и мачлета през работно време.Тъпанар и гьонсурати нищо повече не си.Само използваш хората като салфетки.Време е и ти да си платиш.
  • 81 Никой

    1 0 Отговор
    Да не се занимава с този боклук.Сами игнориране ще го довърши.Той от дума не разбира.Не арест,куршум в главата заслужаваш,дето се подиграваш толкова години с народа си и го обиждаш,а само порции на твоите олигарси раздаваш добитък.И сега пак чакат жалките ти бизнестъпаци държавни пари и далавери.Как Велико има 10 апартамента в Дубай,вероятно и за твоите лайн. Има запазен.Гнус,защо мълчиш за корупцията.Кога тия деветте ограбили парите от магистралите ще ги прати прокуратурата в затвора за изнесените пари от банки.И как тия банки им дават милиони в чували.Банките на Маджо,на твойта Цветелина Бориславова.На оня дето му даде 150 млн.от нашите пари на банката му и кога ще ги върне на държавата-друг път На Бориславова40 млн. Си и дал преди години.Злоупитребява идиота,като че ли държавата е негова .Не арест,съд ,доживотен затвор.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове