2 Август, 2024 17:26 3 001 47

Тошко Йорданов за отказа на "Възраждане": Тяхно право

  • тошко йорданов-
  • итн-
  • възраждане-
  • трети мандат

Все още има 66 депутати "за" кабинет

Тошко Йорданов за отказа на "Възраждане": Тяхно право - 1

Откровените разговори винаги са полезни. Имаме различия, които явно за "Възраждане" са непреодолими. Това е тяхно право. В крайна сметка в подкрепа на правителство все още има 66 депутати и отговорността отива на плещите на "Продължаваме промяната - Демократична България" и на ГЕРБ, с които са последните два разговора.

Това каза след срещата председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов по повод отказа от страна на "Възраждане" за подкрепа на кабинет с третия мандат, предаде Novini.bg.

На финала има два подхода: единият – имаме проблем, търсим как да го решим и намираме общите неща, за да го решим заедно, другият – имаме различия, сядаме, подхождаме идеологически и не решаваме проблема, защото някъде в бъдеще ще се реши. Не мисля, че подходът им беше правилен, но е тяхно право, заяви той.

От думите му стана ясно, че "Има такъв народ" смятат, че правилно са постъпили, когато са свалили правителството на Кирил Петков, в което участваха и те.

В крайна сметка в подкрепа на правителство все още има 66 депутати и отговорността отива на плещите на "Продължаваме промяната - Демократична България" и на ГЕРБ, с които са последните два разговора. Там ще видим дали подходът ще е като на депутатите от ДПС, нечленуващи в парламентарна група, БСП и част от "Величие", които, въпреки различията, смятат, че трябва да се подходи национално отговорно, или ще решат, че его или идеология е по-важно от решаването на проблемите, въпреки, че имаме съвпадения, изтъкна Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българските Избиратели

    32 7 Отговор
    Избирателите се наслушахме на празни приказки и празни обещания!
    Докато не изпълнявате това което пише на фасадата на Парламента "Съединението прави силата" и да не слагате червени линии Вашите партии ще си отидат завинаги!
    За да си прокарвате идеите трябва да участвате в управлението та макар и да сте последната дупка на кавала!Избирателите предлагаме:
    1,След извънредни парламентарни избори партиите да не получават субсидии до нови редовни парламентарни избори.
    2.Макар "Не подкрепям никого" да са действителен глас, в Изборния кодекс изрично е уточнено, че тези гласове се изваждат от общия брой валидни бюлетини, когато се опреля нивото на бариерата.
    ЦИК да направи промяна в изборния кодекс така,че броя на редовно гласувалите с "не подкрепям никого" да се включват когато се определя нивото на бариерата .
    3.Да се промени закона за регистрациите на партиите за избори да представят списък с подписи на 250 000 привърженици,а не както сега 2 500 подписа.
    Така по малко партии и коалиции ще има,а не както сега да се явяват над 30 партии и коалиции!

    Депутатите да запомнят,че не направят ли тези промени в изборния кодекс ние гласуващите с "не подкрепям никого" няма да ходим да гласуваме!!!

    Коментиран от #10, #22, #29, #32

  • 2 Падение

    27 7 Отговор
    Тошко шие Франкенщайн и смята това за умно...
  • 3 Българка

    35 13 Отговор
    След като ИТН свали редовното правителство на ПП-ДБ и дори се тупат в гърдите с това, то нима слезлият от клона очаква подкрепа за правителство?

    Коментиран от #13, #20

  • 4 баба Вуна

    10 7 Отговор
    Тошее бил праснал Рая Наделян ама честно! Или Деси на Делян
  • 5 Град Козлодуй

    31 7 Отговор
    ИТН СА Златния ПРЪСТ на БГ Мутри мафия
  • 6 НЕЛИ В

    23 20 Отговор
    ИТН И ВЪЗРАЖДАНЕ ПУДЕЛИ НА ПЕЕЕВСКИ И БОКО ЛЪСНАХ ТЕ
  • 7 КВЕСТОР

    26 9 Отговор
    ТОШЕНЦЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ И КАЖЕ КОЛКО ПРАЗНИ ЧЕКА ДАДЕНИ МУ ОТ ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ Е ПОПЪЛНИЛ
  • 8 Ненаситни, бре

    31 5 Отговор
    Тошко, макар и не африкански, ще гласува с две ръце и крака за заплата в парламента, щот вече е дърт за шоу и музика, а до пенсия има бая години.
  • 9 Ела и виж

    39 7 Отговор
    Тошко, спомняш ли си колко обиди, вулгаризми, и простотии изсипа срещу ППДБ в продължение на месеци наред. Че даже свали редовно правителство. Сега си се сетил за национални отговорности. Защо никой напоследък не чува лоши думи от вашата партия по отношение на тулупа и Шиши? Много бързо им простихте, а щяхте да ги изчегъртвате.
  • 10 Платен си и ти личи

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Българските Избиратели":

    Стига цвъка опорки, бе, цараш нета.
  • 11 Хихи

    25 9 Отговор
    Чалгаря гербаджия ще спасява България. Виц.
  • 12 Първата задача в България

    13 5 Отговор
    Е отлагане на прием цифрово евро и запазване на кеш, като Словакия и в САЩ флорида! Гледайте видеото на генералния мениджър на Международната банка за разплащания Агустин Карстенс за CBDC, респективно цифрово евро, ключовата дума е КОНТРОЛ. БМР е втората банка по значение в света след банките на Фед. Преди години цифровото евро успешно мина тестовете. И да се замислим защо Тръмп каза, ако и докато съм президент на САЩ, няма да приема CBDC. Там се изказа и Сноудън. Не вярвайте на българските политици. Вече на меж. форуми обсъждат програмируемо евро, да харчиш за определен период.
  • 13 Свалиха

    14 11 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    правителството на мафията и САЩ. Може само браво да им се каже, че не заиграха с мафията зад ПП и ДБ и сега дружно да ни лъжат и крадат.
  • 14 Дедо Джо

    10 10 Отговор
    Африкански, явно заедно с ромите от гербппдбдпс ще гласувате да изпратим войници в Украйна?
  • 15 нннн

    14 4 Отговор
    Като имате различия, преодолейте ги заедно! Защо само Възраждане да ги преодолява? Като много по- малка партия ИТН също може да направи крачка встрани или назад.
  • 16 Град Козлодуй

    21 3 Отговор
    Тошко Времето ти Изтече
  • 17 Луд

    6 9 Отговор
    Някой хора ( ИТН) могат да се навеждът ,други хора ( Възраждане ) НЕ.
  • 18 Трябва да се вдигне на 8% за в партиите

    14 4 Отговор
    Имитация на дейност Такива шоумени със съмнителен морал не трябва да бъдат допускани за Народни представители
  • 19 Една мафия

    5 3 Отговор
    се кара с друга мафия. Не обръщайте внимание на цирковете им. Докато готвят България чрез служебни кабинети и незаконно променена в същността си Конституция, легитимираща незакоконни служебни кабинети, НС и депутати, да ни вкарат в цифровото евро. До година, две системите за бързи разплащания в цял свят се обединяват. Контролът в цял свят върху цифровите валути ще е тотален. Байдън подписа Указ 2022. Всички пешеходни и зелени зони, които са част от бъдещи умни градове ще ограничават свободното придвижване на хора. Забрана ДВГ, здравни паспорти ЕС вече ги е приел, както и ООН ги въвежда, електронни рецепти, ел. глоби глоби, плащане на консумативи. Индивидуални въглеродни отпечатъци. В Канада вече плащат такива към всяка сметка ресторант. Данък върху притежаване животни се обмисля, отделяли метан. А в България целенесочено отклоняват вниманието от предстоящият нов дигитален свят. Един портфейл със всичко на едно място, имотно състояние, здравно, финансово, биометрични данни включително ирисова идентификация. ВСИЧКО.
  • 20 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Когато някой се е самозабравил е хубаво някой да го квали на земята. простото и измамникът мислеха, че могат да си правят каквото поискат и всички са длъжни да ги слушат.
  • 21 Двай, Тошко!

    10 5 Отговор
    Кабинет на малцинството! Все ще извадиш някой шнорхел за премиер.
  • 22 Хайде по-сериозно

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българските Избиратели":

    ЦИК не прави промени в изборния кодекс. Законите се приемат в парламента.
  • 23 Георги Лозанов

    9 4 Отговор
    Стана ли шоуто сатирично, господин Йорданов?
  • 24 ИТН е

    10 7 Отговор
    малкото ДПС.

    Коментиран от #39

  • 25 Доктор

    8 5 Отговор
    Амбициозен, комплексиран цървул.
  • 26 Анджо

    8 6 Отговор
    Как ни правят на тъпанари, ние знаем , че всичко една гнусна игра. Тоя Тошко африкански да не прави хората на маймуни, ние знаем , че той е по грозен и по тъп от маймуна.
  • 27 Истината

    7 4 Отговор
    Костя субсидията познавате ли го, какво правителство какви пет лева.
  • 28 я се скрий бе

    6 4 Отговор
    Какво право бе шушляк? Ако беше тяхно право щеше мандата да е при тях!

    Коментиран от #35

  • 29 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Българските Избиратели":

    Закон с две партии - лява и дясна.
  • 30 Тошко

    6 3 Отговор
    Ти никого не можеш да убедиш в чалга идеите за създаване на правителство и единственото което остава да бъдете изритани като ненужна патерица
  • 31 Айде

    3 5 Отговор
    Тия къде са тръгнали с представителност от 1,8 % от избирателите!? Самозабравили се политически неадекватници!
  • 32 Айде

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българските Избиратели":

    Похвални усилия, драги, но:
    По т. 1 - няма да допуснат извънредни парл избори, за да не изпуснат субсидиите и ще ни направят луди.
    За останалото - правилно е да се борим за демокрация и ограничаване влиянието на партийните върхушки върху държавните власти и институции. За власт на образованото гражданско общество, не на партийните вождове от парламента.
    Иначе, поздрави за стремежа да излезем от властта на псевдо демокрацията!
  • 33 7335

    0 2 Отговор
    Сега разбрахте ли защо в Турция минаха на президентска, или ако не ще разберете. После и аз ще викам че България се управлява от диктатор.
  • 34 Муфаса

    5 2 Отговор
    Довиждане Тошко! Пътуващия Цирк На Славуцата пак отива в забвение! Ваше право!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хумор Сатира Забава

    4 2 Отговор
    Туй недоразумение Рошко Йорданов се взе за голям фактор в БГ политиката
  • 37 Без чалга

    2 2 Отговор
    Гнустни чалгари нямате шанс да заблудите българските граждани с вашето в момента добро поведение и умилкване около политическите формирования само и само да успеете да ги заблудите колко сте добронамерени и кадърни да направите нещо което не е по силите ви и възможностите ви . Употребих вашата дума гнусен с която обиждахте хората от ПП и ДБ непрекъснато и провалях те тяхните управления с анти риторика така че пътувайте в изгнание
  • 38 Лицемери сте

    1 2 Отговор
    Тошо, защо сега казваш, че ако ГЕРБ не ви подкрепи, не са държавници?!А вие държавници ли бяхте, когато не подкрепихте първата политическа сила?!Щеше да има редовно правителство и нямаше да сме свидетели на тези циркаджийски номера! Отиваме на избори и дано хората вече осъзнаят, че когато гласуват масово, такива като вашата пършива партийка няма да е в НС.Пейте си чалгата и не си показвайте физиономиите в парламента🤣🤣

    Коментиран от #40

  • 39 Малкото ДПС

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "ИТН е":

    го видя цяла България в скута на пеевски! ПП и ДБ му викат!
  • 40 Просто

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Лицемери сте":

    Защото едното е политическо правителство, а другото експертно!
  • 41 Факт

    0 0 Отговор
    Това се очакваше.
  • 42 сарай Доган

    2 2 Отговор
    Много противна мутра е чалгар Хаджи Тошко Африкански - шимпанзето!
  • 43 Бау бау

    1 1 Отговор
    На баба Слафчо Африканския пинчер
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гост

    1 1 Отговор
    Правилно няма да ви подкрепят, след като лижете гъ.з на герб и ДПС, а щяхте да ги изче.гъртвате, жа.лки и смешни сте Тошке .....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове