13 Август, 2024 11:05 2 788 94

Радан Кънев: ГЕРБ се подхлъзна по предложението на "Възраждане"

  • радан кънев-
  • дебати-
  • политици

Видимо е, че държавният глава също участва в надпреварата по партиен популизъм в България. Неговата реакция ще зависи от това къде смята да позиционира партийния си проект

Радан Кънев: ГЕРБ се подхлъзна по предложението на "Възраждане" - 1

"Политиците загубиха способността да водят спокоен, разумен дебат. Те опитват, особено популистки настроените, да вкарат обществото в режим, в който не може да се води такъв".

Така евродепутатът Радан Кънев коментира поправките в Закона за училищно и предучилищно образование, с които се забранява пропаганда, популяризиране и подстрекаване към идеи или възгледи, свързани с нетрадиционна сексуална ориентация или определяне на полова идентичност, различна от биологичната.

Темата за сексуалността е високочувствителна, посочи Кънев и добави, че "енергетиката, сигурността, политиката ни по отношение на руската агресия в Украйна също са теми, по които влизаме в пропаганден режим".

"Политическият дебат се води с пропагандни клишета – без реални аргументи и трезва мисъл".

Той потвърди ангажимента си, който пое в социалните мрежи, да поиска оценка от европейските институции за поправките в Закона за училищното и предучилищното образование.

"Нямам съмнение, че така приетите формулировки противоречат на основополагащи елементи на европейското законодателство. Мой дълг е да сезирам европейските институции. На първо място ЕК, която има функцията да преценява кои елементи на националното законодателство противоречат на европейското.

Ако ЕК установи такова нещо и предприеме съответните мерки, това най-вероятно отново ще бъде използвано за поляризация. Най-опасно е когато дебатът в парламента звучи като спор в социалните мрежи".

ГЕРБ се подхлъзна по предложението на "Възраждане" - една партия, която е деструктивна и търси разрушаване на обществения разговор, отбеляза Кънев.

"Призовавам народните представители от ПП-ДБ, заедно с малцинството от ГЕРБ-СДС, които гласуваха против или се въздържаха, да сезират Конституционния съд.

Видимо е, че държавният глава също участва в надпреварата по партиен популизъм в България. Неговата реакция ще зависи от това къде смята да позиционира партийния си проект".

Радан Кънев коментира думите на Бойко Борисов, който каза: "Ако евроатлантизмът е да ме направи жена, тогава, давам ви заглавие, не съм евроатлантик. Няма да стана по никакъв начин. Нито желая внуците ми да го направят". Така лидерът на ГЕРБ коментира промените в закона за училищното образование.

"Лидерът на най-голямата партия в България си позволява да затъне в пропагандни клишета и говорене, характерно за поляризирани групи в социалните мрежи. Това е много опасно!

Този закон и това говорене не помагат нито на децата, които са гей, нито на техните родители, нито на техните съученици да бъдат по-добри и разбиращи. Българските граждани могат да говорят спокойно по тези въпроси".

Евроатлантизмът в България се превърна в клише, отбеляза още Кънев в предаването "Преди всички".

"Вината на ГЕРБ и на ДПС е много голяма през годините. Борисов може да бъде всичко, което смята, че ще му донесе гласове и власт. Съответно - има риск той да не бъде повече европеец и атлантик. Същото се отнася и за ДПС. Има обаче истински европейски хора и в ГЕРБ, а и в ДПС - избиратели, политически активисти, политици на по-ниски нива".

Не надценявам възможността да имаме български Орбан, каза още Радан Кънев.

Добре е ПП и ДБ да се явят заедно на изборите, посочи още той.

Страната ни е безобразно пасивна в процеса на разпределение на комисарски отговорности и в определяне на приоритетите на ЕК, които ще важат през следващите 5 години, отбеляза евродепутатът.

"Надявам се всички да бъдем приятно изненадани от състава на следващия редовен кабинет", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надявам се

    120 4 Отговор
    и теб в брюксел някой да те плъзне така че да застанеш с гръб към него

    Коментиран от #78

  • 2 Рамазан Кънеф

    75 3 Отговор
    Църквата го подкрепи !
  • 3 Кадан Рънев

    131 4 Отговор
    Тоя много се е загрижил за това, какво крият децата в гащичките си и как смятат да го използват. Едно време хора с такъви мераци, към детските гащички, бяха позорище, днес са начело на юропата
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    108 4 Отговор
    Рада Дълбоката пак се подхлъзнала няколко пъти във WC на ЕвроGeйския съюз ‼️

    Коментиран от #8

  • 5 3 години без ГЕРБ

    7 49 Отговор
    Властта на Пеевски бе застрашена и той дръпна шалтера на реформите. А Борисов, Делян Добрев, Теменушка и останалата корумпирана хунта, обслужила Путин, след спасението си от прокуратурата на Пеевски са изцяло негови васали. Само за броени месеци без ГЕРБ в изпълнителната власт, но все още контролираща всички останали инструменти на властта - регулатори, служби, прокуратура, общини ... :
    1. След 12 години ГЕРБ и на първо място по корупция в ЕС - вече не сме първи, а след Унгария.
    2. След 12 години ГЕРБ и на първо място по бедност - вече сме доста близо до Гърция, Словакия и Латвия и при правилна доходна политика може скоро да не сме най-бедни
    3. След 12 години ГЕРБ и с най-голямото неравенство в Европа, то само за три години то (по Джини) намаля и вече сме близо до Латвия и Литва с шансове при правилна политика да ги минем
    4. След 12 години ГЕРБ, Албания и Сърбия ни застигнаха по индекс на човешко развитие на ООН. Но бяха предприети от кабинетите на ПП-ДБ значителни мерки за повишаване на МРЗ и пенсии, които са с най-голямо значение за прехрана и здравеопазване за възрастните хора и намаляване на най-високата смъртност в ЕС.
    5. След 12 години ГЕРБ, най-после ни приеха в Шенген - благодарение на доверието, което липсваше към България на Борисов.
    И още нещо - ако една партия няма в програмата си нищо за реформи на служби и регулатори - значи е продукт на задкулисието.

    Коментиран от #14

  • 6 Весо

    88 4 Отговор
    Много е интересно как ни се бъркат във вътрешните работи на държавата?!
  • 7 Пенсионер

    10 64 Отговор
    Тези хора вдигнаха пенсиите и заплатите само за девет месеца … а преди това мафията ГЕРБ и ДПС държаха хората в мизерия … явно мафията много се страхува от ПП-ДБ за да плащат да ги плюят постоянно в социалните мрежи

    Коментиран от #33, #72

  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    76 3 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    такива утре ще посискат да учат децата и възрастните колко добре е децата още от първи клас да бъдат обучавани в ласки и проникване ‼️
    Ще искат свободна ПЕ-ДО-ФИ-ЛИ-Я ‼️

    Коментиран от #15

  • 9 Жоро

    76 3 Отговор
    Подменихме политическите партии с НПО-тата на Сорос. Ярък пример за тази подмяна са ПП-ДъБъ.
  • 10 отвратен

    81 3 Отговор
    То гнусак защо го показвате !!!
  • 11 Софиянеца

    83 3 Отговор
    Християнските ценности са подменени от атлантическите, както се видя при откриването на Олимпиадата - гавра с християнството, та чак папата се възмути, и триумф на лудостта трети пол - мъже биха жени в бокса!
  • 12 Госあ

    61 3 Отговор
    рада дълбоката като всеки евроатлантик иска да опипва дечицата

    Коментиран от #38

  • 13 Отец Афанасий

    63 3 Отговор
    Плешив безбожник продал душата си на дявола да гориш в ада!
  • 14 Гордостта на Тарра

    41 4 Отговор

    До коментар #5 от "3 години без ГЕРБ":

    И кокорестия от дигна заема на България 4 пъти
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гербер

    44 2 Отговор
    Тоя да си гледа неговата партия, какво се занимава само с ГЕРБ и Борисов?
  • 18 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 0 Отговор
    Защо премахнахте ком 15❓
    Стреснахте се какво следва ❗
    Стреснахте се от това което е написал ОВЕРТОН ли ‼️
  • 19 Прокопи Катъра

    20 15 Отговор
    Плешо се ослушва като прасе в теменужки. Не смее да не наложи вето скритата щатска подлога. Кофти номер му скроиха с тоя закон сега ще лъсне истинската му същност и ще прави партия на куково лято.
  • 20 Сульо

    68 1 Отговор
    Я , се скрий бе нещастник.Нищо не си направил за тази държава.Едно дърво не си засадил , а лачеш за зелена сделка.Дс беше дарил част от заплатата си , за някое болно дете.Марш от България, бездетнико.
  • 21 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 0 Отговор
    Овертон показва края, но започва с нещо по-безобидно ‼️
    Краят е
    ЩЕ ТЕ ИЗЯМ ОТ ЛЮБОВ ❤❤❤

    ЩЕ ТЕ ИЗЯМ БЕ 🥸🥸🥸🥸

    Коментиран от #25

  • 22 АГАТа Кристи

    44 1 Отговор
    Другарят Кънев деца има ли ?

    Коментиран от #29

  • 23 Верно ли бе

    44 1 Отговор
    Политическия труп Рада Дълбоката.
  • 24 нннн

    36 1 Отговор
    Хаирсъзи са влезли в царството - казали някои ,,българи" на турските власти. Радан е като тях и ще очерни пред урсулите единственото добро решение на този парламент.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 неприятно изненаден

    35 1 Отговор
    Къневица да се скрие откъдето изпълзя. ЛГБТ Рада много ще страда, защото аресва ли му или не Възраждане ще са поне втора сила наесен.
  • 27 Конспиратор

    35 1 Отговор
    💲Той потвърди ангажимента си, който пое в социалните мрежи, да поиска оценка от европейските институции за поправките в Закона за училищното и предучилищното образование.💲
    Еничари на служба при съвременните везири ще се намерят да оплюват с интерпретации колко путински бил закона (нямат адекватни аргументи) за изтъкване на лоялност.
  • 28 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 1 Отговор
    Да , дами и господа,
    Защо според Радините мераци след като обществото прие децата да раждат, защо да не приеме децата да се из-пе-де-рас-тя-ват, а после да приемем и канибализъм 🥸🥸🥸
  • 29 Тьотя

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "АГАТа Кристи":

    Опитва ама не му се получава с половинките му Иван, Гошо, Петър, Ханс ...
  • 30 Сульо

    23 1 Отговор
    Имах, впредвид безродник , не бездетнико.Но, направи своето дете , Дженифър.Аман от предатели.Заранете всички НПО и фондации.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 инфлация

    18 3 Отговор

    До коментар #7 от "Пенсионер":

    По-важното е дълги години да харчите пенсията , каквато и да е! Доволен пенсионер , живял в мизерия и забогатял при промените от пенсията. А попита ли колко струва 1кв.м. жилищна площ, сега след мизерните години?
  • 34 Кадир

    28 3 Отговор
    Мръсен предател! Радане, къде е значката на Украйна?
  • 35 Доротея

    13 1 Отговор
    Тоя пуст евроатлантизъм превърна мъжкарят Бойко Борисов в жена, топките му опадаха и му пораснаха цици. А жените превърна в мъже с големи топки. Не случайно в преговорните екипи бяха все жени, неслучайно Марчето Габриел беше номинирана за премиер след ротацията, която така и не се случи.

    Коментиран от #40

  • 36 ЕвроАтнатическа проказа

    23 2 Отговор
    Педофила място не може да си намери..
    Вижте ги добре, в момента излизат като въшки на чело.
  • 37 БЪЛГАРИ ЮНАЦИ🇧🇬

    24 2 Отговор
    Абе пут@@@@ кво те бъркат ГЕРБ и ВЪЗРАЖДАНЕ ТОЗИ ЗАКОН ГО ИСКАТ 90% от БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ🇧🇬 И ЖЕНИ 🇧🇬 а не болните мозаци в разрушителна та ни БЪЛГАРИЯ🇧🇬

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Джаската

    14 1 Отговор
    този екземляр (Радан) ми изглежда болен
  • 40 Клатикор

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Доротея":

    Много са и малки циците за премиер

    Коментиран от #46, #48

  • 41 Само питам

    8 5 Отговор

    До коментар #37 от "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ🇧🇬":

    Ти да не си пилона от Рожен? И защо говориш от името на българските мъже?
  • 42 Оператор на права лопата

    13 2 Отговор
    Педро педро педро, педро пе!
    Радане, всички сме виждали онези снимки в сайта на Пеев.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Копейкин е бастyн на Бойко

    1 12 Отговор
    Не са се подхлъзнали от ГЕРБ, те са си едно.
  • 45 Майора

    16 1 Отговор
    Рада дълбоката пак се изказа неподготвена! Видяхме ви що за хора сте щом на Задушница си проведохте прайда! Покайте се , имайте стеах от Господ!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Чочо

    13 0 Отговор
    Може да е много ,много,ама много чувствителна тема......но нямат работа в училищата.
    Баста.
    Ако толкова много искат,нека има и обществото обсъждане.
    Така ще се преброим,колко сме и колко сте!
  • 48 Доротея

    7 1 Отговор

    До коментар #40 от "Клатикор":

    Много са и малки циците за премиер..



    За сметка на това от евроатлантизма топките и са по-големи от тези на жената Бойка! 🥎🥎
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 тоталитарния режим на демокрация

    14 2 Отговор
    Нали УЖ сме демократична ,свободна страна а ни нареждат какви закони да приемаме против волята ни.РОБЧЕТА И ГОСПОДАРИ!
  • 51 От мъжкарите

    11 1 Отговор
    Теб педи🤑 не сме те сложели в БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ 🇧🇬
    ти си от другите %%%%% 😝
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Продължавайте

    19 1 Отговор
    Да гласувате за ПП/ДБ и ще получавате само джендър идеологии. Сега разбрахте ли що за стока са?
  • 54 Мда

    17 1 Отговор
    Дъбоката Рада и Деничка адвокатката главните доносници срещу България.
    Радане ти деца имаш ли?
    Радане кой са педофилите от твойта партия ?
    Чакам Белогъзова със сина си при Лорчето нагледно да обясни на детето си как може да стане е момиче!
    А Радане твойте деца джендъри за за зетьове и снахи да ти доведат, боклук продажен!
  • 55 Педал-Ръдан

    14 0 Отговор
    Ей как ми смениха резбата в Брюксел
  • 56 горски

    13 1 Отговор
    Един референдум,и всичките еврогейци ще окапят като круши....
    На тях зора им е да усвояват парици за прокарване на Сороски идеи...тази страст е по голяма от това да си мушкат ключета в дупките.
  • 57 Жйхдйк

    10 0 Отговор
    Кънев що не се .е.бе!!!
  • 58 Тоя си направи ритуално самоубийство

    17 1 Отговор
    като БГ политик с това изказване. Смятате колко пари получават тези продажни същества от Брюксел или там фондациите, за да надигат глава и защитават тези извращения. Оказва се, че ЕС, ЕК и всички европейски и глобални организации са едни подкупни механизми.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Радев и Борисив са руски еничари

    3 6 Отговор
    Европейската прокуратура нахлу в "Булгартрансгаз" заради далаверата на Радевото правителство с подписания договор с турската "Боташ".
    Полицията е дала достъп на Европейската прокуратура до газовия оператор "Булгартрансгаз" тази сутрин, предаде Би Ти Ви. От Брюксел отказват коментар по повод акцията.

    Според МВР достъпът е осигурен за разследване, свързано с турската газова компания "Боташ". ЕК проверява "Боташ" от няколко седмици.

    България плаща по 1 млн. лева на ден за капацитет, който не ползва, благодарение на подписания от правителството на Радев договор с турската "Боташ". Договорът е за 13 г. без клауза за предоговаряне. Парите се дължат и без доставки. Дори да ги има, газът може да се окаже руски.
  • 61 муци,не се тревожи

    8 1 Отговор
    Радан и Джорж да не се притесняват.Ще могат да се оженят в Брюксел по всички правила на ЛГБТ.Когато се омъжиш за Джорж ще ни липсваш на всички ненормалници скъпа!
  • 62 Някой

    14 1 Отговор
    Този явно е роден от тати 2.
    След като става дума за секс, автоматична цензура за лица под 18 години. Дори само това е достатъчно.
    Трябва да се въведе закон за чуждите агенти и разните външно финансирани НПО-та да се закрият в България.
  • 63 Ха ха ха

    12 1 Отговор
    А ти гадино се хлъзна по намазания и се наниза до края. Да те мислят тези които те пратиха пак в ЕП да вредиш на българския народ.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ТТТ

    2 19 Отговор
    Против гей хората са най-често латентните гей мъже и жени и това ще ви го каже всеки психиатър и психолог. Против гей хората са онези, които се ужасяват, че и те са такива и пищят, за да маскират страха си. Днеска го прочетох и ми хареса. Разпознавате ли се.

    Коментиран от #74, #87, #93

  • 66 Вай, вай, вайиииииииииииииииииии

    10 1 Отговор
    На рада глибоката й затриперила алкътъ от велика мъка! Ни мой си обучи последователи кразавицата. Са как ще поиска нови грантове от началниците?
  • 67 Трак

    16 0 Отговор
    Този е за смъртна присъда . Щял да сезира еврейската комисия и еврейския парламент че България иска самостоятелно демократично управление и иска да си опази децата и подрастващите . И сега този па-ра-зит който мрази демокрацията и НАРОДО управлението ще моли диктаторския режим на ЕС да се саморазправя със суверенна България която цели да се самосъхрани . Няма такъв БО-К-ЛУК . Само трепане за тая комунистическа г-е-й гни-да
  • 68 НСР

    8 2 Отговор
    За съжаление това следва от тук на сетне,човечеството тръгва към пропаст,от която няма връщане. Всеки дръзнал да се бори срещу ЛГБТИК+ пропагандата,срещу пропагандата за Глобалното затопляне,Зеления преход,заселването на бежанци от Африка и Азия в Европа,развращаването на децата ще бъде гонен и преследван,съден,вкарван в затвора и дори убиван... Задкулисието иска да мислиш единствено за пари,работа,кариера и придобиването на материални блага,ще направят така,че всички да се заимат с пари и да предпочетат да си мълчат за да не бъдат преследвани,ще предпочитате да правите кариера,да си работите и изкарвате добри доходи,да си купувате всичко,което искате,да си ходите по почивки,важното е да не се борите срещу това,което ви се предлага,а да си траете,за да не ви преследват,нищо,че всички,които сега ще си траят после ги чака Ада на веки...
  • 69 С.П.

    8 0 Отговор
    Жълтопаветните едноклетъчни организми, чийто изтъкнат представител е Раданчо, имат следната особеност: тяхната клетъчна стена работи на принципа на избирателната пропускливост - приема за храна само грантове с произход ЕС или САЩ.
  • 70 а сега де

    9 1 Отговор
    Радини вълнения за децата които той няма, абе сгумнясан офлюв, напираше много за зелената сделка, леко извъртя задните части впоследствие, сега с това , има ли нещо с което си заслужил да си евродепутат и да защитаваш интересите на България, освен да се плющиш на воля там
  • 71 Морски

    9 1 Отговор
    Гнусен продажник,всички мръсотии които правиш да ти се върнат тъпкано!
  • 72 Браво, дядка

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пенсионер":

    Както се вижда, тези от киркокорите ти облекчават и маясъла, та се чудиш как да им се отблагодариш. Да не си им станал рекламно лице?
  • 73 Кмитева

    5 0 Отговор
    Ех, има още много време докато му изтече евромандата на този Радан. Не е популистки. Хората, а и политиците в по-голямата си част, не смятат за правилно да набиваш в главите на малчуганите, че има момичета и момчета, които се определят като различни. А кой се жалва, притеснява или стачкува, това си е негово право. Живеем в свободна и демократична държава.
  • 74 САС

    9 1 Отговор

    До коментар #65 от "ТТТ":

    Въпросът, по- скоро е ти как се разпознаваш!? Сети ли се? другите са се досетили вече, кой какъв е...

    ... никой, не е против някой, или така би трябвало да е!
    коментарите са естествена реакция, НОРМАЛНА, за опит за намеса, за подстрекаване и склоняване към неща, които са за под чершафите, а не, да се тикат под носа на обществото!
    а това което се опитват да напрявят неолибералите се описва с думите:
    "Прозорецът на Овертон“ или методът, по който ни манипулират!!!!!как съвършено чужди на обществото идеи постепенно се приемат и утвърждават като нормални и накрая се закрепват законодателно.
    въпросът е: ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ??!?


    няма да е зле да попрочетеш и за този метод и да прозрете какво става!
  • 75 Хахаха

    12 1 Отговор
    Педро педро педро пе ,радан още ли не е във затвора за държавна измяна, всеки който експериментира на гърба на децата ни за да се хареса на краварското лоби е за затвора
  • 76 Ддд

    9 0 Отговор
    Този като политик, вечно говори глупости. Защо сега да спира.
    Кой ли го е опънал в Брюксел ,и сега и той маха от левия бряг!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 4847

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Надявам се":

    Не разбирам, защо този безполезник трябва изобщо да го отразяват.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 пипируд

    4 0 Отговор
    ПЕДРО, ПЕДРО , ПЕДРО , ПЕ ...Онзи комент@р е прем@хнат от модер@тор.
    И ТЕ ТАКА!!!!
  • 84 БОЛГЪ

    3 0 Отговор
    що маанахте комет@риииите, ало варварииите, ако не слушате кравариииите, ще има шамариииите, някой да пусне бийт на този хит, ...
    иначе е
    ПЕДРО, ПЕДРО , ПЕДРО , ПЕ ...Онзи комент@р е прем@хнат от модер@тор.
    И ТЕ ТАКА!!!!
  • 85 Нострадамус

    6 1 Отговор
    ЛГБТ-то е хубаво нещо, колкото повече такива има, толкова по- бързо земята ще се отърве от тях. Един човешки цикъл и при липса на възпроизводство Радановци изчезват безследно. Лошото е, че трябва да делим една земя с тях.
  • 86 За протокола

    5 0 Отговор
    Тоя кой беше?!?!
  • 87 Абе

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "ТТТ":

    Ти централен ли си,майче не си.Кой е имал нещо против геьовете в бг?Никай.Ясно ли ти е?От пан ти век съществуват,но сега започнаха да ни ги навират под носа пък и децата изкат да ни направят такива.Нека всеки бъде такъв какъвто иска но да не го афишира.ОК?
  • 88 Радка

    3 0 Отговор
    Пирадка се изказа,липсва му само русата перука,но ако му я сложи урсула,може и да я раздруса.
  • 89 Пурко

    3 1 Отговор
    Ей Кънчо, пдрсч е такова, отивай си обратно във вонящото брслско блато.
  • 90 Българи🇧🇬

    2 1 Отговор
    Абе само питаме арабските бежанци с многото дечурлига дето са напълниха ЕС за тях однасялисе тези извратеняци 😍 или ще чакаме да станат мнозинството на Европата белкем да ги изритат тези грйчета що се отнася до арабките жените там и дума не може да става за лизб,,, свещеното при тях е раждането на децата а това е само между мъж +жена всичко друго е извратеност айде чакаме по умни европейци че тея откачиха
  • 91 малко истински факти

    4 1 Отговор
    Хи хийййй , раданке ейййййй....Всички либерасти , са изкарани на амбразурата да вият и ревЪт под строй , но жалкият им вой няма да спре защитата на нормалното хетеросексуално семейство , и децата в училищата . Крайно време е такива НПО активисти да бъдат подведени под отговорност за склоняване към извращения и оказване на психологически тормоз над подрастващите
  • 92 Факт

    2 1 Отговор
    Рада Дълбоката е завършил 3то помощно училище. Такива отпадъци никога не са се реализирали в България, защото са презряни от 99 % от обществото.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Моряка

    1 1 Отговор
    Този едераст докато си беше в България не смееше много да се обажда по едерастки въпрси,но явно в Европа си разпаса колана и езика.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове