18 Август, 2024 11:40 1 679 84

Божанов защити Петков: Ще продължим да решаваме проблемите, резултат от нереформираните институции

  • божидар божанов-
  • кирил петков-
  • проблеми-
  • решение-
  • институции

И не се притесняваме, че от един спокоен разговор ще последва брифинг или прессъобщение за "натиск" и "намеса". Този шаблон звучи все по-кухо и гражданите им се смеят, коментира още зам.-председателят на парламентарната група на ПП-ДБ

Божанов защити Петков: Ще продължим да решаваме проблемите, резултат от нереформираните институции - 1
Снимка: БНТ

След като Кирил Петков направи в петък абсолютно нормална среща с шефа на Агенция "Пътна инфраструктура" и писа съвсем телеграфно за напредъка по важен за Перник инфраструктурен проект, в 21:38 министерството е публикувало позиция (според Петков - след обаждане от Борисов), че то няма да позволи "намеса в работата", "да се пречи" и т.н.
Това е шаблон. Всяка среща, всеки телефонен разговор, всеки опит да се свърши нещо полезно, може да бъде използван, за да бъдем обвинени в "намеса в работата", в "натиск", във "вмешателство". Даже при повече креативност може и досъдебно производство да бъде образувано за "отправяне на заплахи".

Това написа на страницата си във Фейсбук Божидар Божанов от ПП-ДБ, след срещата на Кирил Петков в петък с шефа на АПИ и последвалата реакция от различни институции. Ето и още от публикацията на Божанов:

Това е и послание: към нас, да не си говорим с никого, защото после ще имаме медиен проблем. И към държавните служители - да не си говорят с нас, защото после ще им се карат (в добрия случай).
Ние няма да спрем да си изпълняваме правомощията на народни представители. Няма да спрем да опитваме да решаваме проблемите, които са резултат от нереформираните с десетилетия институции. И не се притесняваме, че от един спокоен разговор ще последва брифинг или прессъобщение за "натиск" и "намеса". Този шаблон звучи все по-кухо и гражданите им се смеят.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    20 33 Отговор
    така и нито крачка назад !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гражданин

    21 26 Отговор
    Цялата икономическа сган се ръководи от ОПГ ГРАБ , те изпълняват това което им казват от зайчарника !!
  • 4 Бойко Борисов

    26 11 Отговор
    "Освен излишъците, които оставихме, оставихме и 1,350 млрд. лв. за "Хемус". Оставихме и 1 млрд. за ВиК. Платихме напред и 2,2 млрд. лв. за първите самолети Ф-16. Всичко беше разплатено", лидерът на ГЕРБ.
    По думите му всяка година освен излишъка са заделяни и по 1 млрд. за санирането.

    Коментиран от #46

  • 5 избори идват

    17 9 Отговор
    Защо ППДБ не реформира институциите?
  • 6 Българка

    14 37 Отговор
    Според ГЕРБ всяко полезно нещо за хората, което се придвижва от ПП-ДБ е натиск и намеса в работата на институциите. Явно за ГЕРБ е важно да има пълен хаос и застой

    Коментиран от #9, #66

  • 7 Питам:

    34 15 Отговор
    До къде стигна разследването със заплахата от дуото наглеци Божанов - Петков към министъра на електронното управление? Замете ли се всичко под килима?

    Коментиран от #35

  • 8 гредата в око

    20 7 Отговор
    По-интересно е как синът му е е успял да стреля с нечий пистолет по дете на часно парти, отколкото обяснението за предизборния ефтин ПР (ефтина връзка с обществото), маскиран като загриженост за избирателите..
  • 9 ще има хаос и застой

    15 7 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Докато ходите за гъби в деня за избори.
  • 10 ФЕЙК

    18 6 Отговор
    По прическите ще ги познаете кои са от "партията" на МТ-ЛБ .

    Коментиран от #14

  • 11 Само да попитам

    16 3 Отговор
    Ами не спити ли Или денонощно работите в ползу роду Даже и да сте опозиция Браво Джобовете трябва да се ПЪЛНЯТ постоянно защото малко остана а пък и трябва да лъскаме имиджа
  • 12 Бойко Борисов

    11 8 Отговор
    Когато фалира КТБ, взехме държавническо решение, затегнахме коланите, но извадихме държавата от кризата. Всички питаха защо не вдигаме заплатите, пенсиите, но трябваше да спасяваме държавата.



    Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където пред стотици членове и симпатизанти на партията бяха представени кандидатът за кмет на града Костадин Димитров и кандидатите за районни кметове и общински съветници.



    "Освен излишъците, които оставихме, оставихме и 1,350 млрд. лв. за "Хемус". Оставихме и 1 млрд. за ВиК. Платихме напред и 2,2 млрд. лв. за първите самолети Ф-16. Всичко беше разплатено", лидерът на ГЕРБ.
    По думите му всяка година освен излишъка са заделяни и по 1 млрд. за санирането.



    Той се обърна към премиера Николай Денков по повод днешния му коментар за гласувания от Народното събрание бюджет и заложения в него външен дълг. Борисов каза, че бюджетът е гласуван при ясни правила и обещания, че ще се събират повече пари и ще се борят с корупцията.



    "Да бъдат така добри да седнат и да си направят консервативен бюджет. За догодина, за по-догодина и за по-по-догодина. Първата ще затягат коланите, втората и третата да изравним салдото", призова лидерът на ГЕРБ.

    "Не знам дали е вярно, "Лукойл" месеци наред плащат нула данъци. Бензинът пак стигна 3 лв. Данъци не се плащат. Милиарди левове отидоха към Русия. И ние обичаме руснаците, но по си обичаме българите. 2017 г. имаме 25% дълг. И намалява до 20% през 2019 г.", при
  • 13 Николай Нанков 2022

    8 5 Отговор
    „Скоро ще си говорим по темата – нови цени за автомагистрала „Хемус“ в пъти по-високи от тези, които ние договорихме“, посочи депутатът от ГЕРБ-СДС

    „Прочетох преди малко след срещата в Министерството на регионалното развитие и благоустройство вицепремиерът Гроздан Караджов е казал нещо по отношение на „Хемус“ – „Да, вярно е, че не разплащаме, защото няма стотинка по нашата сметка“. Еми не е вярно това, което е казал. На първо място – разплащат, разплащаха и то десетки милиони лева. И то разплащаха по онези порочни, в кавички, инхаус договори. На второ място – да попита своя колега, супер вицепремиера Асен Василев – защо няма пари в тази специална сметка. Това му беше едно от първите действия като служебен министър на финансите – тези пари от тази сметка да бъдат обрани, да изчезнат. Да го попита кога мисли да ги възстанови в тази сметка. Е трето много важно нещо – защо подвеждате отново българските фирми, в случая тези, които доставят материали и предоставят техника под наем, защо ги подвеждате да работят, да им начислявате ДДС по извършените дейности, а да не им плащате и да казвате, че не знаете кога ще им платите. Пореден нонсенс в действия, приказки и т.н. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков в кулоарите на парламента.

    По рано днес министър Караджов призна, че наистина откакто е министър не са плащали за магистрала „Хемус“. Причината, която той изтъкна е, че в специалната сметка за довършването на магистралата няма средства.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Питам Кирил Петков

    24 7 Отговор
    Защо сега ще дострояваме автомагистрала Хемус с 40% по-скъпо от заложеното преди от Борисов? Нали Борисов много крадял, а сега кой краде та се наложи да се вдигнат разходите с толкова много?
  • 16 Майора

    21 8 Отговор
    Ало Божанов , засрамете се ! Кирливите ви ризи излязоха наяве и ако имате кумова срама ще мълчите! Да ви припомням ли натиска върху министъра на електронното управление заради което още е с охрана!
  • 17 избори идват

    22 9 Отговор
    Борисов остави 9 милиарда излишък. Какво наложи България да тегли нови държавни заеми?

    Коментиран от #25

  • 18 Какви

    21 7 Отговор
    проблеми на хора сте решили вие, бе хамсалак. Кои. Име, дата, дейност. Нула, нали.

    Коментиран от #29

  • 19 хе хе

    11 6 Отговор
    Ако ВСУ влезе бързо в Москва, в България ще останат само две-три партии. Даже и президент няма да имаме.
  • 20 Айде

    11 5 Отговор
    Нищо няма да решавате и вие, защото ви видяхме, че си свалихте гащите! Не подкрепям никого!

    Коментиран от #21

  • 21 това е супер

    10 5 Отговор

    До коментар #20 от "Айде":

    Като не подкрепяш никого защо си губиш времето по форумите?
  • 22 Божидар Божанов от ПП-ДБ,

    14 9 Отговор
    зам.-председател на парламентарната група и парапетната структура, е ДЛЪЖЕН така да пише. Важното е да го отразяват медиите, каквито и баналности и глупости да говори.
  • 23 Мнение

    7 14 Отговор
    ГЕРБ умеят единствено да обругават опонентите си от ПП-ДБ, но никак не се справят с голямата политика, те са жалки аматьори и имитатори на политици!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Мне

    11 7 Отговор

    До коментар #23 от "Мнение":

    ГЕРБ НИКОГА не са си позволявали да говорят нещо негативно за опонентите си. Докато ПП и ДБ са на политическата сцена благодарение ОМРАЗАТА си към ГЕРБ.

    Коментиран от #33

  • 25 аман от невиждащи

    6 13 Отговор

    До коментар #17 от "избори идват":

    и непомнещи! Когато Орешарски беше на власт, искаше да тегли заем от 1 милиард и Боко по мутренски го нападаше. След като боко се върна на власт, веднага изтегли != милиарда заем, а след крлатко време още ПЕТ МИЛИАРДА. Значи боко пунта мара може да тегли КОЛКОТО СИ ИСКА.
    Ако можеш да четеш данни и статистическа информация, тези неща са отразени в сайта на МФ и не само там.
    Другото е бла-бал, или блю-блю, както казва Борисов.

    Коментиран от #36

  • 26 Те това е

    6 13 Отговор
    Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.

    Коментиран от #67

  • 27 Абе

    6 13 Отговор
    гледам една социология и пак гроб 25% и си казвам,е няма толкова прости хора.

    Коментиран от #30

  • 28 ПП са надеждата за по-добра България!

    7 16 Отговор
    Младите избиратели са склонни да подкрепят по-прогресивни и реформистки партии като ПП-ДБ. Тези партии обещават борба с корупцията, реформи в съдебната система и прозрачно управление. ПП-ДБ привлича младежите с акцент върху иновациите и интеграцията на България в Европейския съюз, което отразява по-либералните и проевропейски настроения на младото поколение​​.

    Коментиран от #31, #34

  • 29 Пенсионер

    7 13 Отговор

    До коментар #18 от "Какви":

    докато бяха ПП в управлението ние вече имаме с 50 процента повишени пенсии и живеем достойно. Много неща направиха, но мафията иска да краде.

    Коментиран от #32, #37, #43, #51, #54

  • 30 Право на мнение!

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Абе":

    Те и социолозите са корумпирани, а изборите фалшифицирани!
  • 31 Избори идват

    11 6 Отговор

    До коментар #28 от "ПП са надеждата за по-добра България!":

    И шефа така каза. Да плюем ГЕРБ и нещата ша са опраат.
  • 32 мада

    12 6 Отговор

    До коментар #29 от "Пенсионер":

    А цените с колко се вдигнаха? Бензина пак гони три лева.
  • 33 не защитавам

    6 9 Отговор

    До коментар #24 от "Мне":

    и двете партии от СГЛОБКАТА, равноотдалечена съм от тях и със запушен нос. НО НЕ Е ВЯРНО, че ОПГ гроб не говори срещу ппдби т.н. - Борисов ехидничи и не пропуска да ги уязви...Непрекъснато. Последният път беше, като предложи да се смъкне от власт сегашната кметица на София заради ДС потеклото й.
    Както казва народът, хвани единия, блъсни другия. И двете заедно с дпс-то са еднакво вредни за България.
  • 34 ПП и ДБ

    7 13 Отговор

    До коментар #28 от "ПП са надеждата за по-добра България!":

    привлича не само младежите, но и нас възрастните интелектуалци, които бяхме безпартийни по времето на соца.
  • 35 Аааа това

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Питам:":

    Няма да излезе защото сарафа е наш човек
  • 36 избори идват

    13 6 Отговор

    До коментар #25 от "аман от невиждащи":

    Борисов остави 9 милиарда излишък в хазната, при положение че пое цялата Ковид криза. Какво наложи тези 9 милиарда да се изхарчат и да се теглят 12 милиарда нови държавни заеми. Наскоро стана ясно, че лихвата по последните заеми на България е скочила драстично, защото не може да се живее само на заем.

    Коментиран от #38

  • 37 Безводието а ла ГЕРБ започва!

    6 15 Отговор

    До коментар #29 от "Пенсионер":

    Как е възможно Боко идиота още да е на политическата сцена. Сигурно е само едно, неговите поддръжници са по големи идиоти от самия него
    много. Кметове на ГЕРБ и ДПС са в Далаверата с кражби! Верно е , че открадоха милиярди както от ЕК така и от държавният ни бюджет за така нареченият воден цикъл - парите отидоха на правилните наши фирми - особено по времето на ГЕРБ.

    Коментиран от #41

  • 38 Борисов е взел 30 млрд. заеми!!!!

    6 13 Отговор

    До коментар #36 от "избори идват":

    Борисов е взел 30 млрд. заеми тихомълком! През 2020 г., когато управляваше Бойко, новият външен дълг от 5 милиарда лева, който взе нямаше нищо общо с кризата с КОВИД -19, както ГЕРБ лъгаха! от идването си на власт през 2009 година Бойко Борисов и ГЕРБ са взели вече общо 30 милиарда лева заеми!!!! Трагедията беше, че тези заеми се раздаваха предизборно с джипката от Боко, а резултат за българската икономика нямаше!!!
    финансовият министър на ГЕРБ представяше лихвите по заема като уникално постижение, но в действителност ценните книжа на други държави, които България купуваше бяха с отрицателна лихва. Това означава, че българските граждани плащат, за да ползват други страни нашите пари за инвестиционните си и социални програми!!!

    Коментиран от #40, #45

  • 39 Кирил

    11 3 Отговор
    Гласувайте за нас. Обещавам, че ако стана министър предцедател ша хода с рейса на работа. Пак.
  • 40 Избори идват

    7 6 Отговор

    До коментар #38 от "Борисов е взел 30 млрд. заеми!!!!":

    Не е взел 30 милярда, ами е взел 78 милярда с ДДСто. И ги даде в касичката на Путин. Вервайте ми.
  • 41 нали

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "Безводието а ла ГЕРБ започва!":

    Не беше ли се снимал преди време Кико на фона на една пресъхнала блатна локва?
  • 42 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 6 Отговор
    КАКВО ЩЕ РЕФОРМИРАТЕ ..........,....... ВИЕ ШАРЛАТАНИ ............... НЕЩАСТНИЦИ .......…........ ФАКТ !
  • 43 Прав си! Така е!

    7 15 Отговор

    До коментар #29 от "Пенсионер":

    Кръгът на ГЕРБ станаха милионери с ДПС! Асен Василев им направи показно как можем да имаме европейски доходи и пенсии вместо „постната пица“ на ГЕРБ!!!! Когато даваш пари за пенсии, за заплати, за образование, за здравеопазване, това не са пари, които не могат да бъдат откраднати, както при ГЕРБ! Те отиват при хората и се връщат ОБРАТНО В ДЪРЖАВАТА с данъците, така се намалява неравенството, създава се средна класа. Това е Европейският модел!!!!!
  • 44 така е

    13 5 Отговор
    Гласувайте за Пълен Провал другари. Само така можем да изгоним партията на народа и да върнем държавата в скута на путин.
  • 45 Киро

    14 4 Отговор

    До коментар #38 от "Борисов е взел 30 млрд. заеми!!!!":

    Лъжеш повече от мене...
  • 46 Герб

    6 15 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко Борисов":

    окрадоха парите на българите и построиха турско- руски поток за три милиарда; фалираха КТБ заедно с ДПС и Пеевски - четири милиарда; окрадоха парите за магистрала Хемус- не се знае колко милиарда; направиха ВИК холдинг, а няма вода и т.н. Само рушене, крадене и благинки за техните хора.
  • 47 Кико

    12 7 Отговор
    Гласувайте за мене, че иначе треа да хода по островите!
  • 48 Мнение

    6 16 Отговор
    ГЕРБ са корумпирани и са пионки в ръцете на Шиши Магнитски!
  • 49 Разликата

    6 15 Отговор
    България не е бедна държава, а окрадена от кръга на ДПС-ГЕРБ! 12 години наред ГЕРБ лъга народа да "затяга коланите", а ТЕ се раздаваха в края на годините гигантски бонуси на тъмно!!! Разликата между ГЕРБ и Продължаваме Промяната е, че ГЕРБ се облагодетелстваха с милиони левове лично техния кръг само, а Продължаваме Промяната и Асен Василев ги раздаваха на НАРОДА!!!!
  • 50 избори идват

    13 5 Отговор
    Шефа каза да плюем ГЕРБ, че иначе ще играят шамарите!

    Коментиран от #53

  • 51 007 /агент/

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "Пенсионер":

    "достоен" в нещастието си !

    Коментиран от #56

  • 52 Хакермакер

    5 12 Отговор
    Българската държава заприлича на финансова пирамида при Борисов - тегли заеми, за да плаща лихви по стари дългове и да връща борчовете си. Ето и фактите. За месец и половина във властта правителството с мандата на ГЕРБ и с подкрепата на РБ, ПФ и АБВ е изтеглило или договорило 5,308 млрд. лв. нови държавни вътрешни и външни заеми. Няма грешка, информацията може да бъде проверена в сайта на Министерството на финансите. Там са публикувани всички емисии държавни ценни книжа, пуснати до момента на вътрешния пазар, данни за евро- и доларовите облигации, както и всички останали теглени от България.

    Заемите бяха любим спорт на премиера Борисов!

    Коментиран от #55

  • 53 По-точно

    8 13 Отговор

    До коментар #50 от "избори идват":

    Шефът Борисов каза да плюем ПП-ДБ, че иначе ще играят шамарите! Борисов активира посред нощ PR-ите си да пишат клевети за ПП-ДБ! Обаждат се на АПИ и МРРБ да ги натискат!

    Коментиран от #57

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 нали

    11 8 Отговор

    До коментар #52 от "Хакермакер":

    Затова онези нещастници от Брюксел лееха евраци с кофи в България докато управляваше Борисов. Махна се той и евраците пресъхнаха. И сега само на заеми живеем.
  • 56 Мдаа

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "007 /агент/":

    И ти ще станеш пенсионер един ден!

    Коментиран от #65

  • 57 Избори идват

    12 5 Отговор

    До коментар #53 от "По-точно":

    Борисов винаги е говорил с премерени думи и никога не е плюл никого. Виж ПП и ДБ са в политиката на базата на неприкритата си омраза към ГЕРБ.

    Коментиран от #58

  • 58 Фактите не лъжат

    6 10 Отговор

    До коментар #57 от "Избори идват":

    Боко говори перманентно лъжи! 3 пъти осъждан Лъжец!

    Коментиран от #59

  • 59 верно е

    9 5 Отговор

    До коментар #58 от "Фактите не лъжат":

    И Кирил никога не е имал канадски паспорт. вервам ти.

    Коментиран от #61

  • 60 Лично мнение

    5 11 Отговор
    ДПС-ГЕРБ владеят МВР, затова печелят изборите! Никой от МВР не противодейства на купуването на гласове и корпоративтия принудителен вот! Изчезнаха 300 000 гласа за ПП-ДБ на предните избори. Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДБ не беше отчетен!!!! ГЕРБ-ДПС са измамници!!! Печелят изборите само с измама и фалшификации!!! Именно ГЕРБ-ДПС правят Ала-Бала с машините и ЦИК са техни хора, и социологическите агенции. ГЕРБ-ДПС подслушват ПП-ДБ нерегламенгирано!!!

    Коментиран от #83

  • 61 Брей

    7 7 Отговор

    До коментар #59 от "верно е":

    А Бойко борисов "никога" не е бил член на БКП и не е "имал" бизнес, вкл. ползването на общ офис в парк хотел "Москва", с Младен Михалев "Маджо", Румен Николов "Пашата" и др.

    Коментиран от #63

  • 62 ежко

    11 4 Отговор
    Ще се приберете в глуха анонимност от там откъдето изпълзяхте -ти,Асен Кирил, Лена и т.н.Видяхме ви що за стока сте!
  • 63 верно е

    7 4 Отговор

    До коментар #61 от "Брей":

    То и Кирил Петков не го лансира в политиката семейния приятел Георги Гергов.
  • 64 Там е работата, че

    8 3 Отговор
    Проблемът сте вие пеперастите

    Коментиран от #70

  • 65 007 /агент/

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Мдаа":

    Съм работещ пенсионер, а причината за да работя и след пенсия сте вие - комунягите.
    Стотици хиляди са на моя хал, заради вас !!!
    Главен инженер - с 220 лв заплата !
    НЕЩ......ЦИ !!!
  • 66 Оооооо

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Я чакайте, не даде ли ГЕРБ цялата власт на по? Те какво искат още? Защо не реформираха? Защо никога те не са виновни а винаги някой друг?
  • 67 Не вие които единствено и само

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Те това е":

    Единствено гласувате за по които толкова се компрометираха. Че няма накъде, но продължават въпреки, че са неспособни да управляват да ламтят за власт и да тропат с крака да е по тяхното, точно вие вместо да си отворите очите и да потърсите консенсусна фигура и да разберете че партиите трябва да работят заедно и градивно, а не да се плюят и дуят кой е по по най…, вие дори тук във форумите продължавате да насаждате омраза, докато най после не ни кипне и не изметем всички, говорещи на езика на омразата и разделението!!! Заради вас точно са тези 7, 8 и 9 избори!!!! Насила хубост не става!!!!
  • 68 Ний ша Ва упрайм

    3 2 Отговор
    тоя голем Мазньо голем
  • 69 Браво, Божанов!

    4 5 Отговор
    Божанов е културен, спокоен, интелигентен, компетентен, скромен млад българин! Трябва да има повече като него в България, за да тръгнем напред! Стига чутро-мафиотщина!
  • 70 По-точно

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "Там е работата, че":

    Проблемът сте вие ГЕРБерастите!
  • 71 ПП-ДБ са решението за промяна към добро

    3 6 Отговор
    България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!
  • 72 Фактите не лъжат!

    3 4 Отговор
    Борисов искаше коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!
  • 73 Мнение

    3 3 Отговор
    ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!
  • 74 ПП-ДБ електорат, съединявайте се!

    3 5 Отговор
    В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

    Коментиран от #78

  • 75 Политически хаос

    3 4 Отговор
    От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
  • 76 Истината

    3 5 Отговор
    На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
  • 77 6нтщ5ж

    3 6 Отговор
    ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
  • 78 късно е либе за киткя

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "ПП-ДБ електорат, съединявайте се!":

    хората са разочаровани от вас и въприки отчаяните ви призиви, нищо няма да постигнете, без ала бала… и да сте първи с кого ще работите, след като отричате всички и се смятате за най достойни, въпреки некадърността си, аарогантността си и алчността си
  • 79 тая г-жа на снимката с мазната тиква

    3 2 Отговор
    всеки ден се чуди как да клепи България и да угажда на Посолството. Мизерно гадно слугинче да му се връща тъпкано
  • 80 Избори идват

    2 0 Отговор
    И тези избори ПараПетите ще са трета политическа сила. Или четвърта.
  • 81 ППДБ

    0 0 Отговор
    Ние сме против всякакви мръсни коолиции!
  • 82 Кирпичка

    0 0 Отговор
    Ама наистина ли Брейййй ЖИВА ДА НЕ БЯХ
  • 83 300 000 гласа

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Лично мнение":

    Да, изчезнаха ви 300 000 гласа, щото 300 000 души разбраха колко сте зле.
  • 84 Нека говори

    0 0 Отговор
    Тъй като при Кирчо главата е взаимозаменяема със задника, всеки подобен разговор би донесъл двойна полза.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол