23 Август, 2024 11:35 2 046 36

Проф. Коларова: С фиксирането върху Калин Стоянов от ПП искат да покажат сила

  • проф. румяна коларова-
  • пп-
  • калин стоянов

Журналистът Веселин Стойнев пък смята, че няма логично обяснение защо вътрешният министър е толкова незаменим

Проф. Коларова: С фиксирането върху Калин Стоянов от ПП искат да покажат сила - 1

С фиксирането върху Калин Стоянов от ПП искат да покажат сила. На мястото му могат да бъдат сложени хора, които да имат същата неприемлива роля. Профилът на министъра е такъв, че се идентифицира с хората в МВР, а действията му се приемат като защитаващи полицаите. Приема се, че Пеевски е главата на октопода, но това не е много сигурно, по-скоро става дума за много добре интегрирана корпоративна мрежа. Това каза в "Твоят ден" политологът проф. Румяна Коларова.

Журналистът Веселин Стойнев от своя страна смята, че няма логично обяснение защо Калин Стоянов е толкова незаменим. "Полицейският протест беше доста неразумен, вероятно при следващ вътрешен министър ще бъдат сменени участниците в него. Пеевски демонстрира, че може да натиска копчета и да осветява всички "до кокал". Митът, че Стоянов пази МВР от политическа намеса рухна, защото тя е факт и е на Пеевски", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И тая лелка

    24 7 Отговор
    Е от Пеефски щом му защитава пудела калинчо
  • 2 Тази

    35 10 Отговор
    баба докога ще я разхождат по студията да защитава мутрата от Банкя.

    Коментиран от #32

  • 3 ПП-ДБ бяха големи НАТО-вци,

    21 18 Отговор
    сега застанаха зад румбата. Те назначиха Калин Стоянов за вътрешен министър, сега го превърнаха в главния проблем на държавата. ПП-ДБ не са нищо друго освен измамници, те доказаха, че са хора от "здрави" комунистически семейства - второ и трето поколение. Гледайте им кмета на София и за другите не питайте!

    Коментиран от #8, #19

  • 4 да де

    22 1 Отговор
    Специалиста по молитвени закуски Цецо пипоня дали е подходящ за МВР шефче???
  • 5 офффф

    34 3 Отговор
    пак ли тая мумия
  • 6 Ами

    12 0 Отговор
    Обяснението е политико криминални ежби, борба за власт и пари от хора, бедни духом! Тоя, като не е разбрал, не го цитирайте!
  • 7 Червена очиларка

    27 3 Отговор
    Тоя охлюв пак изпълзя и оцапа всичко с лигите си
  • 8 Да забелязвате, че русофилите спряха

    12 10 Отговор

    До коментар #3 от "ПП-ДБ бяха големи НАТО-вци,":

    да плюят ПП-ДБ. Какъвто сигнал им се подаде, така действат - първосигнално!
  • 9 Мдаа

    22 7 Отговор
    Наследницата на Васил Коларов е с мозъчен дефицит щом защитава пудела на Шиши и Тиквун.
  • 10 Не и въпрос на

    14 1 Отговор
    заменимост или незаменимост.С Калин Стоянов постъпиха по начин,по който постъпват с маса хора.Жертват ги и ги изхвърлят,или ги принуждават сами да си отидат,в името на някой,на нещо,на база подозрения и оплюване.И всеки е чувал израза:Като недоволстваш и не слушаш-пътя,незаменими хора няма.Нямаш право да шавнеш....Ако на това някой му казва демокрация,свободна и добра воля,за болшинството от хората е тормоз и терор.Никое човешко същество не обича да бъде недооценено.Нека всеки си сложи ръка на сърцето и да го попита.Сърцето няма до го излъже.
  • 11 Р Коларова??

    27 7 Отговор
    Герберска подлога!? До кога тази Бабуля??
  • 12 Събуди се

    24 8 Отговор
    Тази е дъртата к.... на Герб-ДПС.
  • 13 Друго мнение

    7 4 Отговор
    Към настоящия момент няма никакъв смисъл от смяната на министър Калин Стоянов, защото ще сложат Стоян Калинов. Видно от последните събития, контрола в държавните институции е много голям, активират се йерархично отгоре надолу от зависими лица. Случващото се започва да става много притеснително, защото видно чрез държавата се разчистват лични сметки. Да, има примери за такива действия в годините назад, но сега е ясно и неприкрито, което показва една зависима държавна власт. Така, че да се реве кой бил счупил държавата е излишно, защото въпроса е държавата на кого е и кого обслужва.
  • 14 демократ

    7 8 Отговор
    повечето от пп дб са комунистически издънки ш синове дъщери и внуци на партизани комунисти и ДС КАКВО ДА ОТЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ
  • 15 Чорлава

    13 2 Отговор
    баба фантазьорка !
  • 16 Софийски

    14 4 Отговор
    Червената Коларова, що народ подведе и излъга
  • 17 Истината е че:

    9 7 Отговор
    С министър К. Стоянов не може да стане ала-балата с фигуранта и шарлатаните не могат да фалшифицират флашките. Затова толкова много вият срещу него. Те искат да имат свой човек министър, който да им осигури необходимя брой фалшиви гласове с машините и флашките.

    Коментиран от #31

  • 18 Край

    12 3 Отговор
    А с глупавите клишета, които реди тази женица иска да демонстрира "експертиза".
  • 19 Да, бе!

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "ПП-ДБ бяха големи НАТО-вци,":

    Пепетата назначиха Калин, сега искат да го свалят. Първи дружки с Бойко и Делян бяха, в скутовете си седяха; сега ги ненавиждат. Шизофрения.(?)

    Коментиран от #22

  • 20 Стоянчо

    9 2 Отговор
    Уважавах Коларова...до този момент! Докато показа,че в човешките взаимоотношения,най важното е...кой е по силен
    И докато показа,че е обладана от духа на Пеевски и Борисов! И докато разбрах,че не вярва,че в ППДБ има и честни и почтени хора,за които най важното е почтеността,искреността и честността! Маските ти паднаха,Коларова...Имаш нужда от катарзис...макар да не го можеш...
  • 21 Другарката Коларова,

    9 0 Отговор
    от знатния род по време на соца Коларови се трие 35 години да се измъкне от този си същност и МНОГО усилия полага. Както е философ по професия на социализма, така сега се прави на политолог, видиш ли. Плоска и еднообразна, но отговаря на изискванията на тези, на които трябва днес, за да ни я поднасят непрекъснато.
  • 22 про100киро

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Да, бе!":

    ще я тури в Списъка на Шиндлер.
  • 23 ЗАЩО

    7 2 Отговор
    ПП ДБ каквото и да кажат или направят винаги изопачават нещата и винаги те са виновни! Защото винаги казват истината а тя боли и винаги като по сигнал се активират платените анализатори и политолози като ПЕНСИЯТА Коларова!
  • 24 Мислител

    6 0 Отговор
    Министърът на МВР винаги е бил политическа фигура. Министерството има политическо ръководство и това го пише и на сайта на МВР. Има политически кабинет. Т.е. министъра е политическа фигура. МВР и професионално ръководство в лицето на Главния секретар. Затова и процедурата по назначаване и махане на Главния секретар е по-сложна и минава през Президента. Всеки един министър във всеки един момент трябва да може да бъде освободен или ако има чест, да си тръгне. Въпрос на чест, защото не всеки може да търпи да храчат върху него всеки ден, а видиш ли той да "брани" служителите. Кои служители? Шепа хрантутници назначени от него самия, които и в Лидъл на каса няма да ги вземат да работят. Страната е зарината с престъпност. Всеки ден гледаме кадри как някой слиза на пътя и почва да бие други. Всеки ден кражби, битова престъпност. Училища и нощни заведения заринати с наркотици, а те протестират със слъжебните коли купени от нас. Всичко има мярка и граници.
  • 25 Мнение

    6 1 Отговор
    На тези политолзи и социолози им купихме къщи на морето, къщи в Гърция, коли, апартаменти и какво ли още не. Хайде стига с това ненаяждане. Непрекъснато от 35 години едни и същи, а сега вече и децата им. И за какво? За да заблуждават народа, а те да си пълнят банковите сметки с нашите пари. Срамота.
  • 26 Чия е Намесата Не е Важно!

    4 0 Отговор
    Чия е Намесата Не е Важно! Важното е Че има Намеса! И МВР не извършва и половината работа която е в Нейния Ресор! Което означава че Въпросния Министър е пионка в нечии ръце! Пионка, защитаваща интересите не на суверена на тази Конституция ! А на една частна група от хора Овладели Върха на Държавата! Теза която се налага от Противозаконните и Противоконституционни действия на Служителите от това Ведомство.
  • 27 БЕЛЕНЕ

    5 1 Отговор
    дъртия вампир сънува ли хилядите избити български деца и майки по заповед на дядо и кръволока в. коларов ,хайде при дядо не се бави
  • 28 ПП - пудел прайда са безпомощни

    2 4 Отговор
    До каквото се докоснаха всичко е в разруха.
  • 29 Петьо Петков

    0 1 Отговор
    Тотално изперкала,инфантил,не показвайте моля.....изкукали бабички
  • 30 Остап Бендер

    1 1 Отговор
    Истината е винаги по средата. Може и да се досетите защо сега Калин е ябълката на раздора. Къде отиват паричните потоци на българските олигарси ? Калин знае, а и всички вие,дето драскате глупотевини, можете да се сетите. Браво на Калин, истински мъж, а не като оня лъжлив ватман.
  • 31 Петьо Петков

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Истината е че:":

    ИНФАНТИЛ........
  • 32 Жоро тирантите

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тази":

    Разстрел да всичката просташко -чалгарска анти Евро с.г.а.н.

    Коментиран от #36

  • 33 ТАЯ Е ПРОФЕСОР

    0 0 Отговор
    КОЛКОТО ТИКВАТА Е ГЕНЕРАЛ !
  • 34 ЗАТВОР ЗА БОКО ШИШИ

    1 0 Отговор
    И КОЛАРОВА !
  • 35 ПП са равно отдалечени от политиката

    1 0 Отговор
    Киро просто ПП показа, че е равно отдалечен от всякъде, най-вече от политиката.
  • 36 разстрел на всичката

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Жоро тирантите":

    извратена евросган !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове