26 Август, 2024 13:12 2 011 29

Божидар Божанов: Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски

  • божидар божанов-
  • димитър главчев-
  • сянка-
  • делян пеевски

Според информацията, с която разполагаме, предложеният за министър на вътрешните работи е приближен до Пеевски. Неслучайно в последните седмици предупреждавахме, че ще сменят Калин Стоянов 1 с Калин Стоянов 2, коментира депутатът от ПП-ДБ

Божидар Божанов: Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски - 1
Снимка: БНТ

Според информацията, с която разполагаме, предложеният за министър на вътрешните работи е приближен до Пеевски. Неслучайно в последните седмици предупреждавахме, че ще сменят Калин Стоянов 1 с Калин Стоянов 2. Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски.

Това написа на страницата си във Фейсбук Божидар Божанов от ПП-ДБ като коментар за предложения състав на втория служебен кабинет на Димитър Главчев и по-специално за предложението Атанас Илков да смени Калин Стоянов в МВР. Ето и още от думите на Божанов:


Г-н Илков има шанс, разбира се, да ограничи купения и контролиран вот и така да остави Пеевски без гласове (защото никой не вярва той да има реални гласове). Дали ще подпомогне или ще пресече изборните престъпления, зависи само от него. Ние ще му предоставим всички данни за рискови секции, с които разполагаме и призоваваме МВР да действа безпристрастно.
Освобождаването от влиянието на дълбоката държава и скритите политически зависимости минава през честни избори. МВР, и като политическо ръководство, и като система, трябва да вземе решение дали обслужва конкретни политици или обществения интерес. Ще разберем какво е решението съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    20 13 Отговор
    Снимката на съществото е Достатъчна!
  • 2 Пич

    13 9 Отговор
    Божанов не е обратен ! Това , че да го виждали да се мята на краставицата е защото се е лъзнал !!! И така 384 пъти !!!
  • 3 Майора

    33 14 Отговор
    Вие Божанов , кумова срама имате ли? Какви материали ще представите след тоталния ви провал и ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и искането за овладяване на службите и цялата власт в страната! Нямате право на глас след всичко това!
  • 4 Симеон

    21 9 Отговор
    Я, оня със сервитьорската прическа .Абе що не скрият това сервитьорче
  • 5 Дедо ви...

    23 4 Отговор
    Ми то папката със служебното правителство си имала име: “Списъкът на Шишиндлер”.
  • 6 Анонимен

    21 10 Отговор
    Този защо не е в затвора заедно с онзи ненормалник Кирчо за заплахите срещу министъра на ЕУ?Слушайте записите на тези идиоти за тяхното МВР и Ала Бала с Фатмака и там ясно казват,че искат да е техен министъра.Това им е много важно,защото иначе реално имат 7 процента!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 господине

    16 7 Отговор
    главчев е най голямата марионетка даже и фамилията му е показателна
    удари денков в земята

    Коментиран от #20

  • 9 Питам:

    14 8 Отговор
    ПП какви са дори по прическите ще ги познаете!
    Този защо не го разследват заедно с Киро за заплахите към тогавашния министър на електронното управление ????
  • 10 клон

    14 2 Отговор
    Аз не знам вие какво очаквате, мафията да даде МВР без бой ?! Няма как да стане и ако си го мислите сте топ наивници.

    Грешката ВИ от сбглобката я плаще всички.
  • 11 ГЕРБ=ДПС=БСП

    21 1 Отговор
    Ами куоените гласове в чужбина, пример Молдова, но важи и за всяка друга чужбина.

    Крайно време е да се отнеме правото на гласуване на българите пребиваващи в чужбина повече о 180 дни през педходната година. Право да гласуват трявба да имат само пребиваващите на територията на България. Единствено изключение може да се направи за командированите в чужбина от МВнР, техните съпрузи и деца до 24 годишна възраст, но те трябва да гласуват по пощата, а не да се правят секции в чужбина. Трябва да се забранят секциите в чужбина. И трябва да се забранят гласуващите екссурзианти, които идват само за почивните дни в края на седмицата да гласуват. Трябва да гласуват само тези, които пребивават на територията на България повче от 181 дни през предходната година.

    Коментиран от #26

  • 12 ГЕРБ=ДПС=БСП

    8 7 Отговор
    Струва ми се, че за всички лошо станоло в България искат да изкарат най-виновни ПП+ДБ. Не че ПП са невинни или безгрешни. Но истината е, че преди промените конституцията беше лоша. Истината е, че много от проблемите на България идват от лошата бг конституция писана и въведена в сила през 1991 г. от бившите комунисти и внеддрените ченгета в СДС. Хората на Слави Трифомов матросовски са застанали с гърдите си на амбразувата и бранят лошата ни комунистическата конституциия, а с това и обсебилото власта задкулисие в България.

    По делата им ще ги познаете.
  • 13 оня с коня

    11 8 Отговор
    ОТКЪДЕ ПП имат данни за "рискови секции"- те разследващ орган ли са?А колко е достоверна информацията им?А няма ли да поискат и ЗАКРИВАНЕ на т.н. "Рискови секции" на принципа "Няма секция,нет проблем"?А е ясно като бял ден:След като шефа на МВР не е избраник на ПП,всички останали Шефове влизат в категорията "Маскари".Но по-важното:Ако ще Министърът на МВР и кълбета напред и назад да започне да прави,ПП ПАК ще се провикне след изборите че са "Купени" както никога досега,щото иначе...КАК ЩЕ ОПРАВДАЕ очертаващата им се ПОКАЗНА ЗАГУБА?
  • 14 Али

    10 7 Отговор
    А Вие пък седяхте в скута на Пеевски и ви доставяше удоволствие човека. Сега сле да като спря да ви доставя плънксо удоволствие бош ли стана човека, а мърльовци ?
  • 15 странна работа

    10 2 Отговор
    Този млад господин ми изглеждаше разумен, точен, интелигентен. Не приличаше на политик, а на професионалист в някаква си област там.
    Но и той, милият, прихвана политическата зараза и започна да говори с опорки, и да анатемосва хората, които не са одобрени от неговия кръг.
    Ясно е, че в България, всеки човек, приел нов, по-видим пост, ще бъде оплют. Такъв ни е манталитетът. Да обиждаме, да пришиваме хората един към друг, да развяваме компромати и да се инатим като магарета.
    Искаме да сме първи, но не заради знания, опит, квалификация, професионализъм, а ако може - заради негативно говорене срещу всеки, който не ни е личен приятел.
  • 16 За протокола

    8 2 Отговор
    Много са ми смешни политическите плачковци!
    Тоя бил такъв, оня бил онакъв.
    Тоя бил престъпник, оня бил разбойник.
    Тоя бил човек на този, онзи бил човек на онзи.
    Ами господа другари, нали сте политици, депутати и многознайковци. Големи разбирачи и специалисти по всичко. Ами направете така, че такива неща да не се случват. Променете правилата и законите така, че полицията, съда и прокуратурата да си вършат работата и престъпниците да си получават заслуженото, а не да управляват държавата. Направете каквото трябва така, че да не може този и онзи да си слага свои хора. Направете така, най-накрая в тази държава да е ясно кой за какво взима и е взимал държавната заплата. Има депутати, присъствали в много Парламенти, за които няма и една дума какво са свършили.
    Писна ми от политикански боричкания и омаскарявания. Кой е престъпник решава съда. Ако някой си е превишил правомощията, да си тегли последствията. Ако законно е овладял държавата, променете законите.
    Дебили ли сте, та не виждате и не вършите такива очевадни неща.
    Или има друго?!?!?
    И в двата случая, след като не вършите работа, изчезвайте!
  • 17 демократ

    9 0 Отговор
    Най-вероятно е така! Искам да отбележа отново - възпитаниците на милиционерската школа в Симеоново вече са надминати като брой от показващите диплома от "престижния" "университет" в Благоевград.

    Коментиран от #19

  • 18 Слугинаж Гламчев

    8 3 Отговор
    Главчев е един от прислужниците на човека от списъка "Магнитски". Той е прилежен слуга, изпълнителен, от него нищо не зависи, каквото му наредят Пеевски и Борисов-а те са като сиамски близнаци-това прави.
  • 19 декан бе Сашо Воденичаров

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "демократ":

    Едно време в този "университет" в Благоевград записваха студентите, както по комунистическо записваха желаещи да закупят цветен телевизор или нафтова печка- който донесе парите. Имаше един декан на Правно-историческия факултет- проф . Сашо Воденичаров, Бог да го прости!-то бе иначе много добър човек и не отказваше на никой, особено, ако го изпратят от някое ведомство.Който не се е записал, не е взел диплома оттам.Нивото на препопадаване бе крайно ниско, като в килийно училище, за изследователска работа изобщо не може да се говори. Сашо изкара там три мандата-12 години, бе и член на Висшия съдебен съвет. Сашо почина през септември 2020г. на 80 години.Изклчително открит, приятелски настроен човек, благороден, но правеше услуги на всеки.
  • 20 Станчо Квасников

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "господине":

    Манталитетът му е такъв- счетоводителско-касиерски.И много бързо забравя за хората, които са му помагали.
  • 21 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 4 Отговор
    "КРАСИВИТЕ" И "УМНИТЕ" ШАРЛАТАНИ .................. СА ПОД СЯНКАТА НА ................ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА .............. МИСТЪР КЕШ И ДЕРИБЕЯ АХМЕД ДОГАН ................. ФАКТ !
  • 22 #идиоти вън

    5 1 Отговор
    Е, че вие сте толкова прозрачни, че и сенка не можете да правите бе въздухари!!!!
  • 23 Хамонсерано

    1 1 Отговор
    Ще гласувам за Пеевски,срещу половин свински бут.
  • 24 бай герги

    4 1 Отговор
    този е най големия капу..т
  • 25 незнайко

    1 1 Отговор
    ( Това написа на страницата си във Фейсбук Божидар Божанов от ПП-ДБ като коментар )
    Страница във Фейсбук ! Там всеки пише каквото му дойде на ума ! Някакви конкретни уточнения - НЯМА !!!
  • 26 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Прав сте, но тогава ДПС какви гласове ще получи ? Нали точно ТЕ не желаят това да се случи, защото половината от гласовете идват от Турция !!!
  • 27 бай село

    2 1 Отговор
    Хей Божанка Доган какво ти даде когато разпределяше порциите.
  • 28 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 1 Отговор
    "КРАСИВИТЕ" И "УМНИТЕ" ШАРЛАТАНИ .................. СА ПОД СЯНКАТА НА ................ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА .............. МИСТЪР КЕШ И ДЕРИБЕЯ АХМЕД ДОГАН ................. ФАКТ !
  • 29 Стефан

    1 0 Отговор
    В ДБ нямат нито един читав кадър и това е то!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол