28 Август, 2024 22:33 1 866 34

Настимир Ананиев: Борисов се провали да направи кабинет. Той иска да има едно голямо смокиново листо

  • настимир ананиев-
  • борисов-
  • кабинет

Ние предлагаме три водачески места да се дадат на млади хора. Трябва да се търсят новите лидери сред младите хора. Искаме да направим и важен разговор с кого ще работим след това

Настимир Ананиев: Борисов се провали да направи кабинет. Той иска да има едно голямо смокиново листо - 1

Важно е какво предлагаме на хората. Ясно е, че хора, които са санкционирани по "Магнитски", хора, свързани с различни корупционни практики, не би трябвало да бъдат обсъждани като коалиционни партньори. Това заяви лидерът на партия "Волт" Настимир Ананиев в предаването "Денят ON AIR".

По думите му Бойко Борисов е трябвало да поеме отговорност и да има редовен кабинет.

"Покажете как се прави. Борисов се провали да направи кабинет. Той иска да има едно голямо смокиново листо, ако може това да е "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). 1/3 от администрацията трябва да бъде освободена. Трябва да има държавна политика", категоричен е Ананиев.

"Демографското е приоритет за нас. Ние предлагаме три водачески места да се дадат на млади хора. Трябва да се търсят новите лидери сред младите хора. Искаме да направим и важен разговор с кого ще работим след това. Трябва да бъдем честни към избирателите. Да бъдеш силна опозиция е важна роля в България. Големите проблеми с 12-годишното управление на ГЕРБ са свързани със слабата опозиция по времето на това управление", заключи той пред Bulgaria ON AIR.

Според Ананиев вътрешният министър трябва да бъде съден по действията: "Всички искаме честни избори".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    41 4 Отговор
    Криптомире, понякога за един фараон е добре да запази мълчание.
  • 2 Честност с уточнения

    36 4 Отговор
    "Трябва да бъдем честни към избирателите." Както когато обещавахте, че няма да се коалирате с ГЕРБ и да управлявате с ДПС, а после направихте сватбата с Боко и седнахте в скута на Шиши
  • 3 обективен

    13 12 Отговор
    Не 30% ,а 70% трябва да се съкратят боковите гласоподаватели които вземат заплати за това ,че гласуват за него !!
  • 4 стига вече , че потече

    39 2 Отговор
    НастЮмирчо , НастЮмирчооо ! Вместо да ръсиш глупотевини . я вземи ни кажи как върви разследването срещу едни твои фирмички ? Едни фирмички , дето ... нещо ... контрабанда ... ДДС ... дрога и пр. ? Толкова си ни маСничък , гнуЗничък и лъЖЖЖливичък , че човек след като те види на снимка ... после трябва да пие "Дегазин".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 настя от нексо

    10 3 Отговор
    с бою циганина смебаси боклуците
  • 7 Фен

    16 3 Отговор
    Настимир. Ако майка ми ме беше кръстила така, щях да я удуша. Ако сина ми приличаше на теб, щях да го евтанизирам.
  • 8 Град Симитли

    8 1 Отговор
    Ако точно така е казал,
    начи не е бил съвсем трезвен:))
  • 9 Буля

    27 3 Отговор
    Оле,лее.Тоя пак се появи.Бяхме го забравили.Негативна отвратителна личност.Аз,дето съм жена,се чудя коя го е взела.Ужас!

    Коментиран от #11

  • 10 Антон

    21 2 Отговор
    Замириса на избори, и тоя мазеников пак изпълзя. Обаче, този път ще гледа Н.С. през крив макарон, и ще следи заседанията от затвора.
  • 11 Тошо

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Буля":

    Той и бай Ставри не го забравя Нестимир, но нали има избори ще почака още малко!
  • 12 Хм....?

    15 1 Отговор
    Къв тоя шебек на снимката бе?
  • 13 Алф

    4 5 Отговор
    Абе тия фактиту са станали големи клоуни.За некви къси паре са се продали на опг-,то гроб-дпс
    Гладни чакали .. всички цензурата брат...че ви пуснем дарение един ц4 подарък да го ползвате со здраве и да илядите до Нова година...живи и здрави...за сега.
  • 14 Нашев

    12 1 Отговор
    Volt се води партията на гейовете в Европа, а?
  • 15 И защо ли си мисля,

    9 1 Отговор
    че такива мазници трябва с виза да влизат в България .
  • 16 @@@

    15 1 Отговор
    Ако го разкарат този от листите, ПП ще дигнат на изборите поне 2%.Много е противен и визуално и интелектуално
  • 17 Име

    1 6 Отговор
    ГЕРБ имаха шанс - но - се помислиха за БКП, вика - сега - почваме - това - Бойко Борисов, но - хората искат - сега да живеят, не след 30 години.

    Впрочем - който е по администрация - няма глад, влиза в магазина и - си хапва.

    Така че, не са коректни, да помислят и да видят - в каква бедност живеят хората.
  • 18 Мут.рафон.ова

    13 1 Отговор
    Кривата ус.тичка и другите шарл.атани от ПП на боклука след изборите . Заедно с Глав.ния Шарла.танин на БГ.
  • 19 Еййй

    5 1 Отговор
    Насти Насти .... и ти ли Бруте?
  • 20 Да де

    11 3 Отговор
    Ние си го знаем простия и крадлив Борисов, но заради такива жадни за власт пионки, като Настя Ананиев, хиляди честни хора се отвратиха от сглобката и затова не гласуваха за ПП и ДБ.

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Град Козлодуй

    5 2 Отговор
    кога в Бг ще има осъден Политик
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Е няма нужда от вас

    12 2 Отговор
    Тези плакатни комсомолски изрази вече не хващат дикиш.Този беше кандидат за евродепутат и не го огря затова се натиска пак.Какъв е проблема с 12 годишното управление на Борисов и какъв с вашето почти 4 годишно , 1/3 време ,каква промяна,чиста измама която продължава да дълбае.Видяхме ви знанието и моженето.Съюзихте се с олигарси и посредници,борба за комисионни в големи размери създадохте илюзорни представи,но безпочвени ,ежедневни манипулации и за всичко Борисов който не е на власт ви е виновен.Спряхте строителство на пътища,на пречиствателни станции,на ВИК,парите изчезнаха ,милиарди заеми ,икономика под всякаква критика ,а,бе вие сте кошмар.И пак плувате във вашите розови спектакли .Нали си наясно ,че сте пълни некадърници.Е като сте млади ,какво можете ?Това което свърши Борисов ,какъвто и да го наричате и е много,ама много повече от тази деградация в която ни вкарахте.Не дойдохте за благото ,а за поръчки на задкулисието под мантрата че сте всеможещи и образовани.Е нищо от това !

    Коментиран от #25

  • 25 Малеееее

    3 7 Отговор

    До коментар #24 от "Е няма нужда от вас":

    Борисов остава в историята с кражбите си и неизмерната си простотия. А това което е "построил" не е качествено и всеки ден се правят ремонти на ремонтите му. Заради крадливото и корумпирано "управление" на простата Тиква, България е на дъното на Европа. За всичко друго си прав.

    Коментиран от #27, #30

  • 26 Ами,сглобка

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Да де":

    Каква сглобка ,никаква сглобка нямаше ,правителството беше на ПП ДБ , Борисов и Пеевски го придържаха да не падне ,само и само да има редовно правителство.Единствено Габриел беше външен ,но не им се месеше."Сглобка" е измислица на Лена ,т.е.ако не стане на тяхната ,няма да има ротация.След 9 м.разиграха обичайния театър да няма и ротация.Когато паднаха заради нахалството си и безхаберие за държавните интереси ,хоп Борисов виновен и Пеевски разбира се.ПП са изключително непочтени и аморални ,то се вижда от самолет.Така са свикнали ,да очернят н
    човек който има стойност за да седнат на стола и като седнат се вижда че не могат да са градивни ,защото същността им е деградивна,то им е основата.
  • 27 Добре са си

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Малеееее":

    магистралите,не са строени скъпо,а според възможностите ,но улесняват трафика .Тракия е удобна ,стига се бързо,Борисов само довърши мисля от Ямбол до Бургас,а преди това на вили и могили беше на Божков(при Станишев) ,който не плати на подизпълнителите и те фалираха.Та в участъците на Божков се прави ремонт на ремонта.При Борисов се изгради метрото,спорни зали -Армеец в София , в Шумен,вече и в Бургас имат супер зала.Много са обектите ,детски градини,ремонти на училища ,ежедневно беше бум и вече 4 години застой.То не може всеки ден да показваш обекти ,както се подиграваха на Борисов с джипката ,ако не се прави нищо.Проверките след ББ не показаха злоупотреби ,само доказаха че цените са били ниски,защото такива са били възможностите.

    Коментиран от #28

  • 28 Да се знае

    2 6 Отговор

    До коментар #27 от "Добре са си":

    че освен кражби, простака Борисов издигна корупцията в култ. Нищо полезно не свърши за България, но ни орезили с кюлчетата злато и крадени евра в спалнята му. Има свидетели от НСО, че сниман от проститутка.
  • 29 Училищният лафкаджия,

    2 0 Отговор
    Прикотквал малки момченца да млъква
  • 30 На дъното сме,

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Малеееее":

    Поради липса на лустрация 89г и внедряването в управлението на червените ДС кадри, че сега и техните внуци, комунизъм в действие са пп, отново бойко рашковци и сие
  • 31 учуден

    4 0 Отговор
    като не си искал да си смокиново листо, защо подскачаше като пудел край него толкоз години, а?
    щото за вас е важно лапането, и нищо друго!
    много ти е слаб волтажа, бре, убавец мамин!
  • 32 така ли

    4 0 Отговор
    Несташников какавидов инвитровски плевел....
  • 33 Българин

    2 0 Отговор
    Нашенската Кончита Вурст изтече в канала и сега се чуди как да привлече вниманието към себе си,но и на господарите му им отесня парламента и са на път да излезнат отново на паветата.
  • 34 А бе

    1 0 Отговор
    Смешник! Ти даже не можа да станеш депутат,въпреки че си такъв блюдолизец! На Борисов може да коментираш само магнолията! Защото си от същата флора - мерудия на всяка манджа..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове