1 Септември, 2024 18:07 4 480 82

ДПС-Доган призова българската политическа класа да се дистанцира от Делян Пеевски

  • дпс-доган-
  • партии-
  • дисцантиране-
  • пеевски

ДПС умее да признава своите грешки, така както и да намира верните решения в трудни за страната ни моменти

ДПС-Доган призова българската политическа класа да се дистанцира от Делян Пеевски - 1

ДПС умее да признава своите грешки, така както и да намира верните решения в трудни за страната ни моменти. Каквато и цена да е необходимо да бъде платена от партиите и техните лидери, необходими са решителност в действията и бягство от страха за личното и партийно благо. Необходимо е категорично дистанциране на българската политическа класа от Делян Пеевски.“

Това заявиха от пресцентъра на ДПС-Доган в официална позиция до медиите с призив към всички политически партии в 50-тото Народно събрание.

Ето и какво още се казва в обръщението:

„В разгара на поредната политическа криза в страната и преди началото на втори предсрочни избори за НС в тази календарна година, правим това обръщение към вас, а по този начин и към всички български граждани.

През последните месеци ДПС се оказа в нетрадиционна за дългогодишната си история ситуация, превръщайки се в заложник на болните амбиции на един от двамата легитимно избрани свои председатели. Амбиции за еднолично управление на партията, изразяващи се в самостоятелно взимане на важни за партията и страната политически решения, без за тях да има необходимите дискусии, нито с другия председател на ДПС, нито в колективните органи на партията.

В лицето на Делян Пеевски, партията ни се сблъска с патологичната му страст, превземането на бизнеси и фирми от негова страна, да бъде пренесена на терена на правене на политика, чрез превземането и на политически партии. ДПС има съпротивителните сили да дефинира проблема и решително да се справи с него, (легитимното изключване от членство в партията на Пеевски и допуснали фатална за тях зависимост от него други членове на ръководството, в унисон със същото желание на нашите членове и симпатизанти, не подлежи на съмнение).

Никак не е сигурно обаче, че други партии, които са заплашени от същите рейдърски напъни от това лице, ще могат да се справят успешно. В тази връзка апелът ни „България без Пеевски“ не е само призив, а отчаян акт на самосъхранение от наша страна. Това е единственият и крайно необходим път за освобождаване на държавността в България от оковите на зависимостите и корупционните практики по високите етажи на управление.

Неведнъж през годините на прехода у нас, през диагнозите за много от болестите на младата ни демокрация, поставяни от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, е бил обвиняван, че и той е виновен за пораждането им. Наистина няма невинни в целия ни политически естаблишмент. Но много важен е фактът, че именно д-р Доган е един от малкото, по време на активното си участие в политическия живот на страната, който в ключови моменти за България е бил изпреварващо проактивен и е посочвал не само диагнозите, но е бил и съществена част от лечението.

Сега случаят не е по-различен, но е драматично по-важен за бъдещото развитие на страната ни в сложната геостратегическа действителност. За това се наложи и завръщането му в оперативното управление на партията съобразно нейния устав. За това е и нашето послание днес.

През последните повече от 10 години всички ние лековато допуснахме ескалирането на процеси, зародили се далеч по-рано, по обсебването на основни стълбове на държавността и представляващите я институции. В тази ситуация да се остави без консолидирана твърда реакция на противопоставяне, срещу доказано користните цели на един самозабравил се човек, би било самоубийствено за всички демократични партии, допуснали това да се случи.

Каквато и цена да е необходимо да бъде платена от партиите и техните лидери, необходими са решителност в действията и бягство от страха за личното и партийно благо. Необходимо е категорично дистанциране на българската политическа класа от Делян Пеевски. Така както смело реагираха Евроатлантическите ни партньори, чрез персонални санкции и категорични декларации срещу него и неговите действия“, гласи позицията на ДПС-Доган, а в заключение от партията подчертаха:

„Обратното на нашия призив ще е поредното отстъпление от интересите на народа ни и окончателно затъване на България в блатото на посредствеността. Ще нулира шанса за ефективно приобщаване на страната ни към модерния и цивилизован свят, в институциите на който иначе формално фигурираме. Не трябва да допуснем това! Изводите са за всички ни!“


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Политик

    62 15 Отговор
    Догане , аз съм партиец , не съм комсомолец ! Пари трябват , а не призиви. Иначе ще направя най гадното за вас - ще гласувам по съвест !
  • 3 Българин

    32 19 Отговор
    "ДПС умее да признава своите грешки, така както и да намира верните решения в трудни за страната ни моменти. Каквато и цена да е необходимо да бъде платена от партиите и техните лидери, необходими са решителност в действията и бягство от страха за личното и партийно благо." Тези лъжци и смешници нека вземат да се скрият, че наглостта им е безгранична. Те могат да призовават само и единствено собствените си заслепени поддръжници. А Коцето Копейкин, който вярва, че Сокола щял да победи всички и всичко и да надене диадемата, трябва да им е начело на борбата, а не само да говори за дебели трупове и така нататък.
  • 4 Кой

    86 6 Отговор
    Нали му беше като син?

    Коментиран от #62

  • 5 Асан

    64 15 Отговор
    Срамота е уж големи евроатлантици и натовци да се причисляват към намагнитения Шиши?!
  • 6 Макето

    76 4 Отговор
    Ако има правосъдие и двамата в една килия, до живот!
  • 7 Хасковски каунь

    79 4 Отговор
    Тия от фотото имат повече пари от всичките турци. Изаедно с Пеевски са за затвора
  • 8 ДПС-то е партия на ДС-то

    35 36 Отговор
    А досието на почетния доктор под името Сава е на североизток, там където е и откраднатите през 1944 г. от руснаците наши държавни архиви. Шиши поне ясно е за евроатлантизма и не иска Русия да ни крадат копейкаджии-предатели.
  • 9 Кой

    53 7 Отговор
    Е браво! Ние да отърваваме ДПС от Пеевски!
  • 10 ДПС без Шиши

    58 13 Отговор
    Боко Тиквата и неговите придворни марионетки дали ще се дистанцират?
  • 11 Факти

    48 16 Отговор
    Абе тоя още ли се има за фактор, вижте го, че е изпразнил гащите? И двамата с Шиши са една марка-боклуци!
  • 12 Вие вярвате ли на тези дерибеи?

    60 24 Отговор
    Българските турци трябва да са наясно, че конфликтът в ДПС е изцяло за пари и само за пари. Дерибеите от старото ДПС, които почти всички да донасяли за тях на ДС/държавна сигурност/, вече не получават необходимите им средства от ЕС и бюджета за обръчите от фирми и се изнервиха. Пеевски се опита да направи заедно с ББ правителство, но именно тези феодали, експлоатиращи същите тези турци, бойкотираха избора му в Народното събрание, защото от Русия ги подбутнаха за да не се получи ново проевропейско правителство и така се опитаха да дестабилизират ситуацията в страната, размахвайки етническата карта. Първанов от Галъп и други руски проводници веднага почнаха да ни плашат.
    Българските турци и в България и Турция с българските си паспорти ходят свободно на Запад и там работят за по-добри пари. И българи и турци вече не искат да ходят в Коми и Средна Азия да работят за измислени рубли.
    Българският етнически модел не е дело на Доган, неговите основи се коренят в разбирането на традициите на добронамереност, уважение и толерантност на нашите деди и бащи. Доган си приписва тези „заслуги“, защото така трупа пачки на турския и български гръб. Неговите феодали тъпчат и мачкат безнаказано и българи и турци. Именно тази политика на ДПС вече е заплаха за етническия модел у нас. Младите турци от ДПС се Ердоганизират и стават направо нагли.

    Коментиран от #36, #76

  • 13 Благоевград

    27 19 Отговор
    Много интересни доводи дават тези тъпунгери. Като че ли до сега там са се взимали различно решенията ,досега беше каквото каже доган,от сега нататък е каквото каже пеевски. Виж депутатите от Благоевград вранчев и зайденов,типични гъзоблизци. Как ще върви такава партия. Напред пеевски
  • 14 РИСТЮ

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "Христо Иванов Пинокио":

    Ама сега ще се наместя в скута на Бойкооо
  • 15 А на бас

    38 25 Отговор
    Ако Пеевски по една или друга причина довърши ДПС заслужава опрощение за всичко, даже мисля и магнит"а ще го пусне, може това да е "договорката" да сте чули коментар от амбасадата, още по-малко по адрес именно на г-н Магнитски" до онзи ден?
    На Сокола му е спукана работата, този път каубойте намериха "правилният човек", който да свърши мръсната им работа с кремълският агент от с. Дръндар.
  • 16 Късно е ,

    36 9 Отговор
    Сава , за китка ! А и нагло , много нагло ! Чао си !

    Коментиран от #20

  • 17 То си пише

    39 6 Отговор
    Защо го изпрохте от закона Магнитски, бе умници ?????!!!!!Напук на разума ли или мислите че Щатите не са разследвали Нереза?!!!!
  • 18 SDEЧЕВ

    17 12 Отговор
    Рейдъра е турчина,без договор за наем или нотариален акт.Факт
  • 19 Ристю Бойкикев

    45 9 Отговор
    В БГ няма политическа класа, а слуги на посолствата
  • 20 Българин

    24 16 Отговор

    До коментар #16 от "Късно е ,":

    Тези около Доган лъжат по най-гнусен начин, че бил уж в отлично здраве и настроение. По-жалка лъжа ако има... здраве му кажи...
  • 21 За своята проруска дейност Доги

    23 5 Отговор
    е награден с голяма награда. Доган наистина има награда, и тя е руска.
    Връчена му е през декември 2016 в руския културен център в София от неговия директор Павел Журавльов и е обоснована с приноса на Доган за духовното сближаване между двата народа. На което той, дълбоко трогнат по собствените му думи, отвръща с прочувствени благодарности и уверения, че разбира “Широката руска душа” ( цитат с главната буква от благодарственото писмо на Доган).
  • 22 Град Козлодуй

    12 3 Отговор
    Просто интереси
  • 23 Хорейшио

    33 2 Отговор
    ДеПиСе-то на Доган да се размърда и да намери квартира за почетния си председател, стига са ревали по улиците, че го гонят от сараите. След като навремето му е бил толкова акъла да ги запише на други собственици, за да скрие имуществото си, сега нека да се изнася
  • 24 Истински българин

    36 8 Отговор
    Всички от ДПС заедно с Пеевски в затвора! Това ще бъде справедливо за всички мюсюлмани и българи!
    Те са виновни заедно с Бойко за разграбването на България и унищожението на българския народ!
  • 25 отец Петка

    30 7 Отговор
    гласувайте независимо за коя партия за да не допуснем КОЙ да купи изборите

    Коментиран от #81

  • 26 Патриот

    17 35 Отговор
    Аз призовавам българската политическа класа да се дистанцира от султан Доган! Пеевски-победа, да живее България!!!

    Коментиран от #29

  • 27 Миризлив пор

    28 5 Отговор
    Много добра предизборна кампания. Сега ако Дебелия отпадне от политиката ще има яко сурвакане на разбунтували се олигарси и прибиране на бизнеси.
  • 28 дамм

    25 2 Отговор
    И двамата сте от един дол дренки. Ако ви няма България надявам се ще е едно по-добро място за живеене паразити.
  • 29 какво е бгпатриот

    4 5 Отговор

    До коментар #26 от "Патриот":

    ПатрЕотЕте винаги си намирате правилния отпадък.
  • 30 Доган е вече проскубан

    35 6 Отговор
    Политическата класа?! Да се дистанцира?!Тия чуват ли се какво говорят?! Защо политиците призовават, а не избирателите?!😂 И с какво Доган е по-читав, я обяснете, че нещо много се разминават опорките! Живял в две резиденции-зимна и лятна на аванта, получавал подаръци като Майбах например, а тепърва, АКО прокуратурата си свърши работата, ще видим и другите интересни дарове😂 Малко се смирете алчници, дето години наред използвайте труда на работливите покорни турци!
  • 31 Иван

    27 8 Отговор
    Ах ти доносник след 35 години лъжи сега много притеснен те виждам
  • 32 Галя от посолствоТО

    33 12 Отговор
    За нас, Делян П. е полезен идиот, който дестабилизира една силна протурска и проруска ОПГ. Това ще дестабилизира допълнително и страната точно преди изборите. Това ни харесва. А ако Пеевски си повярва и вземе много да вири глава, ще поискаме неговата екстрадиция по Магнитски, иначе санкции вкл Ефките. До една седмица ще дойде сам, иначе Дубай ще му се види много по-тесен от миналия път.
  • 33 Май май?А?

    9 3 Отговор
    Редно пари секнаха.
  • 34 Значи

    22 7 Отговор
    дръндара се е оКак.ал от всякъде и моли за помощ!
  • 35 Сталин

    28 3 Отговор
    Ама като крадохте заедно ,нямаше призиви за дистанциране,сега не разбрахме кои са по големи турци,помаците заедно с Прасето ,или еничарите около Доганя
  • 36 Алоу

    28 4 Отговор

    До коментар #12 от "Вие вярвате ли на тези дерибеи?":

    Няма никакви евроатлантици. Страх ги е да не им занулят сметките с откраднатите и изнесени навън средства. Пеевски ще бъде използван като Зеленски.
  • 37 Булпсихопатъ

    15 2 Отговор
    Винаги е имало чорбаджии и изедници. Отиде си Ботьов без време.
  • 38 Мислител

    19 5 Отговор
    Късно е либе за китка! Ти и твоят феномен отивайте на бунището.
  • 39 ТаУмВзе

    20 5 Отговор
    Гепиха му сейфа със златото и пачките на Доган! Хахахх Нищо де, той е Крал доволно.
  • 40 Осман ага

    32 5 Отговор
    Бай Амет ти го отгледа,ти го назначи за депутат,ти го направи председател на партията.Мисля, а и не само аз,че ти си по големия виновник.Не може един Магнитски да го направиш шеф,наричайки го феномена.Сядай,слаб 2.
  • 41 ТТТ

    30 6 Отговор
    Когато хората през 2020 г. излязоха на протести тогава ДПС мазно се кикотеха и бранеха точно Пеевски, а чрез него и банкянския тулуп. Каквото посееш, такова и ще жънеш. Сигурно и турски има някаква такава поговорка.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Анонимен

    22 15 Отговор
    Не само политиците трябва да се дистанцират от Пеевски,а всички български граждани трябва да се дистанцират. Това туморно образование трябва да изчезне от обществения живот,за да се отърве България от корупцията.

    Коментиран от #52

  • 44 БЕЗУМЦИ

    22 4 Отговор
    НАГЛЕЦИ И НАХАЛНИЦИ КОИТО ГО ОБЪРНАХА НА СУЛТАНАТ. АРЕ У ЛЕВО,ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА НОВО НАЧАЛО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В СТРАНАТА.
  • 45 българската политическа класа

    9 2 Отговор
    В Българиа.класа няма.Политическа пък кляка-съвсем.
  • 46 АБЕ БАЙ ХИДРО ЕНДЖЕНЕР

    26 4 Отговор
    КАК ДОВЧЕРА БЕШЕ ФЕНОМЕН,А ДНЕС НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО. БОЛЕН СТАРЕЦ,РАЗЛИГАВЕН ПИЯНИЦА
  • 47 Вик

    31 6 Отговор
    Когато бяха протестите и младите хора бяха бити и обгазявани от тъпите милиционери , вие се подсмихвахте и бяхте на страната на мафията. Извинете се и никога повече не заставайте против сънародниците си . Всички заедно против Пеевски и Тиквун .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ами

    22 8 Отговор
    свиня да не ти влиза в къщата, защото я превърща в свинарник! Древно- тюркска поговорка! Колко мъдри са били нашите прадеди!
  • 50 НЕКА ПОМНИМ ДУМИТЕ НА И.КОСТОВ

    19 5 Отговор
    ДОГАН Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА.
  • 51 Бандит МетодиеФ БуРисОФ

    20 3 Отговор
    И аз искам да се отърва от шиши ,но ме държи с компромати, нямам изход ще му подаря партията си,иначе заминавам при бай ставри...
  • 52 Мюмюн ага

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "Анонимен":

    Ас ши фърлам за пеефски по 150шейсет лв ши ни дава..
  • 53 Тони

    19 3 Отговор
    А. бе герберасти, къде ви се скри цар Тиква със заешкото сърце? И защо го пазят два взвода снайперисти? От кого и кой ги плаща?

    Коментиран от #80

  • 54 ЕДГАР КЕЙСИ

    17 2 Отговор
    БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ Е ДИСТАНЦИРАЛ ОТ ДОГАН СОПОЛА ОТДАВНА ................ ФАКТ !
  • 55 Шиши Пеевски

    7 2 Отговор
    Дрън дрън та пляс. Празни приказки господа мишоци.
  • 56 Този

    12 4 Отговор
    А?! Нали Доган изкомандва ДПС да гласува против спечелилата първо място ГЕРБ?! Сега искате помощ! Типично за безродници като вас! Може би вие заслужавате да ви се раздават милиони без да ги връщате! Призив : Дайте милиони на ДПС! Спасете милионерите с още милиони!
  • 57 ДПС ОФФ

    9 6 Отговор
    ЗАЩО всичко което е приватизирал Пеевски в България, в момента се управлява директно от руснаци? Пеевски за тях ли работи?
  • 58 Милен

    7 12 Отговор
    Аз пък ще гасувам за Шиши
  • 59 КОЛКО ОТ ВАС ДЕЦА

    12 2 Отговор
    Колко от вас си спомнят как дойде Борисов на власт? Абсолютната власт.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 спилий

    10 0 Отговор
    дпс 1 или 2 не мога да искат подобно нещо от българската политика проблемите на обръчите от фирми се е само тяхен в България трябва да се спазват всички закони от всички. всички институции трябва да изпълняват това за което са създадени само тогава държавата ще си стъпи на краката..... ДПС създадоха обръчите от фирми в България и приобщиха към тях много български политици със слаба и лабилна психика алчни за пари
  • 62 Европеец

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кой":

    Прочетох коментарите, статията пропуснах,.... Жалко заглавие и жалко ДПС..
    .. съжалявам за обикновените, утрудени хора , електоратът на ДПС.... Сега се чудят кой от двамата политически боклуци (както казваше бившият главен прокурор Иван Гешев, Не че той самия не е) да изберат....
  • 63 Фори

    14 0 Отговор
    Като ядоха кюфтаците от Пеевски го защитаваха бясно. Сега като далаверата свърши ,депесарите искат ние, дето не го понасяме от малък да го отстраним от политиката . Карадагое казваше че Магнитски нищо не означава. Сега Доган казва : как можете да търпите човек санкциониран по Магнитски!
  • 64 Перо

    11 1 Отговор
    В БГ няма политическа класа, има ОПГ-пи, на политическо прикритие!
  • 65 Ком

    6 4 Отговор
    За сега : ГЕРБ - 100 депутати,"Възраждане" - 40 депутати, ПП/ДБ - 35 депутати, ДПС - 35 депутати, ИТН - 30 депутати.
    Шоуто продължава.
  • 66 Читател

    3 1 Отговор
    Тази седмица очаквайте оня 8 джудже да повдигне няколко обвинения на тези мафиоти.
  • 67 Анонимен

    14 5 Отговор
    Вярно е, че ДПС сега сърба това което са дробили,но Пеевски начело на ДПС поставя Отечеството в опасност. Този ще направи всичко за да се отърве от Магнитски, включително и да вкара България във война.
  • 68 празни приказки

    10 0 Отговор
    нека се регистрират две ДПС-та и да видим на изборите кое ще оцелее - а така с декларации,обвинения и призиви няма как да стане - избирателите ще кажат кой кой е
  • 69 в този момент

    9 0 Отговор
    някой знае ли къде е Доган - в росенец го няма?! как е успял да се измъкне тайно и къде е сега - дали е отишъл в Бояна да прибере "личното имущество" и архива?
  • 70 ЗОРО

    12 4 Отговор
    Пеефски е тумор, който е превзел почти цялата държава! Вината на Доган за това положение е огромна! Предполагам, че Шиши много отдавна го е хванал за топките и постепенно е превзел дпс-то, като е наложил много свои хора в партията... Според някои публикации и изказвания, Пеевски е искал Доган да му предаде партията при назначаването му за председател, но соколчето е проявил малко кураж и назначи Чакъров за съпредседател!!! Т.е. конфликта не е от сега, просто Доги реши, че е притиснат до стената и трябва да даде битка, иначе е свършен!

    Коментиран от #73

  • 71 Ха ха ха

    3 1 Отговор
    Точно обратното ще стане ти ще си този с шут в г....з.а
    А
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "ЗОРО":

    Как така ДПС с 25-35 депутати ще може да завладее България !??
  • 74 Гост

    3 0 Отговор
    Едните мафиоти викат срещу другите мафиоти. Ама прокуратурата няма как да е и на двамата мафиота...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Митьо Зъркела

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Вие вярвате ли на тези дерибеи?":

    Ръка ти целувам, абсолютно точен коментар ! Аферим !
  • 77 Завърнал се

    5 0 Отговор
    Га яди кюфтетата Доган не рева, сега кой ми ... в гащите.
  • 78 ЕЛЕКТОРАТ

    7 0 Отговор
    Единствения ,който липсва на снимката е Р.Аталай.Така комплекта на дерибеите става пълен!Директно за пандиза!Може и без майбах да ги извозят!Днес е прекрасен ден за българската демокрация!
  • 79 Левскар

    4 6 Отговор
    Слава на Пеевски.Справи ли се дръндарския циганин го правим президент.
  • 80 Краси

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Тони":

    Какво искаш пак от Борисов? Борисов, и останалите политици, не трябва да се месят в един патиен спор, какъвто тече в партия ДПС. А, сагата със сараите е гражданско-имотен спор. Какво искаш от Борисов? Да дава акъл на депесарите, или да отсъжда чий е сарая в Бояна? Хайде, поне веднъж не обвинявайте Борисов. Но, гледам БСП и ПП/ДБ също ще имат трудности с листи и регистрация за предстоящите избори....
  • 81 Хазис

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "отец Петка":

    И защо искаш да им увеличиш субсидиите ? От коя партийна мафиотска група си. Единственото наказание и удар по джоба на крадците партийни е колкото по-малко гласуват ,толкова по-малко субсидии. да им плащат собствените блажещи слуги партийци. Да живеят от членски внос и партийния си бизнес.
  • 82 Турчин

    1 0 Отговор
    А аз призовавам Българската Прокуратура да арестува тея четиримата на снимката за обсебване на народна пара (30 милиона са смешни, пъти повече са). Таман Доган си търси нова квартира, да го настанят там. Да му раздават обръчи и порции.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове