5 Септември, 2024 07:16 2 028 87

Антон Хекимян: Полицаи в плътен кордон охраняваха рязането на дървета, управлява се на инат!

  • антон хекимян-
  • рязане-
  • дървета-
  • опълченска

В момента, в който граждани ми сигнализираха, че е започнало рязането на дърветата, аз бях там за около десетина минути и те вече бяха отрязали три от големите дървета, които са по протежението на "Опълченска“, пред старата сграда.

Антон Хекимян: Полицаи в плътен кордон охраняваха рязането на дървета, управлява се на инат! - 1

Около 30 до 50 полицаи в плътен кордон охраняваха рязането на дърветата на ул. "Опълченска" в София, подписано от Васил Терзиев и подкрепено от Борис Бонев. Това каза пред "Фокус" общинският съветник в СОС от ГЕРБ Антон Хекимян.

"Те не само, че започнаха да ги режат, а и доста бързо ги изрязаха. В момента, в който граждани ми сигнализираха, че е започнало рязането на дърветата, аз бях там за около десетина минути и те вече бяха отрязали три от големите дървета, които са по протежението на "Опълченска“, пред старата сграда. За хората, които не са от София или не са запознати с мястото, могат да видят от снимките как е изглеждало преди и как ще изглежда сега. Наистина, кошмарно беше. Още по-притеснителното, всъщност и смущаващото беше да видя, че плътен кордон от полицаи охраняваха рязането на дърветата. Около 30 до 50 полицаи, охраняваха рязането на дърветата, подписано, пак казвам, от Васил Терзиев и подкрепено и от Борис Бонев, знаете ли от кого – от майки, деца и възрастни хора, жители на тези блокове, които два месеца протестираха и искаха тези дървета да бъдат запазени, да се намери начин тези дървета да бъдат съхранени. Нещо, което беше възможно и е възможно, за съжаление вече не е възможно, защото те са изрязани", каза още Хекимян.

"Лично аз като човек, който по принцип съм и част от Комисията по екология в общината, но като човек, който наистина жалее за всяко едно дърво, и като минавам по улиците, ме е яд, че виждам млади фиданки, които са изсъхнали и никой не ги поддържа, не мога да имам вяра нито на Терзиев, нито на Иван Василев, нито на Борис Бонев, които доказват за пореден път, че управляват на инат. Ще ви дам пример. Аз имам позиция още от самото начало и я изразявам много ясно в социалните мрежи. Не съм си позволил този път, тъй като на протеста на "Патриарха“ бях няколко пъти и чух, че някои от ПП-ДБ и "Спаси София“ се опитват да изкривят реалността и да кажат, че политизираме протеста. Ето, аз не бях на този протест. Но хората бяха там и хората искаха да бъдат чути. Това са граждани. Знаете ли какво ми казват на мен тези граждани, с които разговарях днес? - "Ние гласувахме за "Продължаване на промяната“, гласувахме за Терзиев, а сега той не се съобрази с нашите искания“. Ще ви кажа каква е голямата разлика между управлението на ГЕРБ и управлението на Терзиев без да политизирам темата: когато има проблем, когато виждаме, че има обществено недоволство и напрежение, ГЕРБ е изтегляло, преосмисляло, променяло проектите, не защото е слаба като партия, а защото иска да се съобрази с всяко едно мнение. Точно защото управлението е свързано с това да намериш баланса между реалния проект и желанието на хората. Тук видяхме управление на инат, ама буквално на инат", коментира Антон Хекимян.

"Борис Бонев и неговите общински съветници, заедно със заместник-кмета по финансите, който не е ясно защо е назначен като заместник-кмет по строителство, защото той не разбира нищо от строителство, бяха там преди да започне проекта на "Опълченска“ и убеждаваха хората, че ще стане много хубаво. Разбира се, те с право не им повярваха. Няколко седмици по-късно, когато Борис Бонев видя, че той ще трупа негативи от рязането на дърветата, което видяхме днес, се опита да обясни в социалните мрежи, че той бил предложил намаляване на пътното пътно, на ширината му, така да се спестят 2 или 3 м, да се спасят част от дърветата или всичките може би дървета. Значи вариант има. И те самите си признаха – нещо, което аз и мои колеги още от самото начало казваме – този проект можеше да бъде променен. Само, че напук на хората, не напук дори на ГЕРБ, напук на хората те не промениха този проект. Те започнаха буквално да лъжат, че общината щяла да търпи неустойки – нещо, което не е вярно", разясни общинският съветник.

"Искам хората много ясно да чуят и прочетат, защото и статиите дори не могат да покажат колко много полиция имаше там. Това беше безпрецедентно. Това означава, че те за всеки един свой проект оттук нататък трябва да викат полиция, защото не се съобразяват явно с гражданите", каза още Антон Хекимян.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герберчето използвано!

    66 9 Отговор
    Хикимянчо бита карта си, използваха те и вече си нула!

    Коментиран от #12

  • 2 хаберих

    35 2 Отговор
    - Край! Между нас всичко свърши!
    - Защо?
    - Ти преспа с почти всички мои приятелки!
    - Как почти, ма? Още ли има?
  • 3 Фен

    31 33 Отговор
    Тия дървета, ако ги беше отрязала Фандъкова, електоратът на Терзиев вече щеше да е опикал София и да е изкъртил жълтите павета.
  • 4 Няма срам

    63 10 Отговор
    Хаха, този пудел не разбра ли, че проекта е правен и съгласуван по времето на Фандъкова ?
    Срещу герб ли протестира?
  • 5 бягай бе

    40 7 Отговор
    арменски серсемин.....
  • 6 Голяма логика извади

    50 8 Отговор
    Скрий бе мишок. Кукла на конци на Боко Тиквата. Автомобилите след ремонта на зиг- заг ли щяха да минават? Сто години стоя там тази фуния. Нямаше минаване с часове.
  • 7 ОТ ПЕЕВСКОТО БТВ В БОКОВАТА ГРУПА

    27 2 Отговор
    Северна Корея май пуска боклук и в София.
  • 8 Гоосе

    35 1 Отговор
    Какво показват фактите:
    На 8-ми март 2022 г. Постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет одобрява с 9 гласа ЗА (ГЕРБ-6, БСП-2, Патриоти за София-1) премахване на 39 бр. дървета за обект "Реконструкция на бул. "Опълченска" от бул. "Ал. Стамболийски" до бул. "Сливница" - Актуализация II етап.
  • 9 Последния Софиянец

    17 22 Отговор
    Точно тези заблудени атлантици от централните квартали избраха ДС Терзиев.А сега реват от него.
  • 10 Анонимен

    26 3 Отговор
    Хекимянчо, в твоя роден град срязаха дървета на сто години. Дънерите са по метър. Старите дървета не се поддрязват нарочно. Чакат да падне голям клон, за да отсекат дървото. Това са стотици кубици безплатна дървесина за някой!
  • 11 Вражалец

    34 1 Отговор
    Този нали беше от Стара Загора? Да му припомня,че точно вчера клон на такова старо дърво ,едва не уби хора във Варна. Да си спомни първият тежък сняг,колко бели направи!
    Малка,но креслива група,гони себични интереси,а този политически. Жалко!

    Коментиран от #27

  • 12 Пешо

    27 6 Отговор

    До коментар #1 от "Герберчето използвано!":

    Какво реват тези зелени терористи. Заащщо не идат пред дънди, или друг рудник? Изсякоха горите на цялата държава.... те за 30 дървета в центъра на сф реват..... нали ще посаят нови попроект ... как да се направи ремонта?!..... а защо не рееат че презастроиха сф..... колко разстителност е отрязанна?! Да съпорим софия цялата, да останат 100 национално административни сгради и всичко за се озелени с дървета тогава..... какви са тия лешперщини...... от сутрин до вечер.... медиите тръбят за някакво локално скандалче... изкуствено... все едно държавата е засегната... зелените гасиха ли пожари ... бяха ли така активни докато гореше?!
  • 13 Тоз

    28 2 Отговор
    По-голям бок-люк се оказа този индивид.
  • 14 Отивай

    19 2 Отговор
    си на село и стига си грачил !
  • 15 ОСА

    28 3 Отговор
    Стига политически циркове !! Как си представяте разширение на Опълченска и на платното дървета ???? Там колоните от коли са от светофар да светофар....огромно задръстване, газове от чакащи коли ..това ли е по-екологично от належащия ремонт ???? Преди години изсякоха топлите покрай реката на Сливница, посяга нови дръвчета и вече станаха големи, така ще е и тук на Опълченска, но ще има широк булевард и движение на колите без чакащи колони !! Пияр на политици са всичките тия уж протести...стига вече , омръзнахте ни с платените протести !!!
  • 16 Обективен

    17 3 Отговор
    Разпада на държавата ни започна от ГРАБ и краят и не се вижда.
  • 17 Вълк единак

    15 2 Отговор
    Стига рева ма аааа шета...
  • 18 От Варна

    5 9 Отговор
    Въздух и зеленина срещу паркинги и автомобилни газове! Няма алтернатива! И пред нашия блок отрязаха три петдесет годишни дървета, за да отворят достъп до паркинг около новосбутана кооперация. Новосбутана, защото а построиха в двор от 500 кв. м. От край до край плочки, независимо, че законът изисква 30 процента зелена площ! И ние протестирахме и после присъствахме на погрома. И плакахме! И няма никога да забравя свирепата физиономия на резача срещу беззащитното красиво дърво! Това не беше нормално човешко същество! Пожелах му от сърце да си получи заслуженото от природата, защото е варварин!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЛОВИ

    6 7 Отговор
    И затова ли взе вече да се ползва полицията? Мале колко ниско са стигнали шефовете им и то при новият им министър.
  • 21 Цайсат Gендър

    19 4 Отговор
    Добре че тоя цайс не го избраха
  • 22 Питам само?!

    20 3 Отговор
    Този нагъл продажник Кикимянчо, ежедневната му задача е да се занимава с оплюване по кмета Терзиев ли му е??? Да пречи на управлението на София, защото горкия не можа да събере вот да стане той кмет! Жалък п.лъ.х!!
  • 23 Карлос Сайнц

    22 2 Отговор
    Хекимян се отказа от дебелата заплата в БТВ, за да вряка и да ескалира въпроси, които са силно преувеличени.
    За мене яко се прецака.
  • 24 Лемънс

    16 2 Отговор
    И преди в миналото като се е строяла Опълченска са изсичали дървета, ако не беше така, сега щяхте да живеете още в гората като ма.й.му.ни..

    Коментиран от #70

  • 25 Мнение

    23 2 Отговор
    Когато човек като Хекимян е некадърен, не го харесват и няма качества за кмет, единственото което му остава е да пречи, да прюе и да си скубе косите , че не го избраха за кмет! Нещастен комплексирон човечец!
  • 26 Хахаха

    15 1 Отговор
    Антон Хекимян да се връща на село, откъдето е изпълзял, там дървета бол и чист въздух! Дошъл в столицата и селското с него!
  • 27 Реалист

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Вражалец":

    В Бургас има убит млад мъж и баща от такъв клон, стоварил се отгоре му, има паметник, на който пише:" Едно навреме отсечено дърво, един спасен живот"! Дърнетата в парковете!
  • 28 Хммм

    11 1 Отговор
    Премахването на декоративната растителност е разрешено при строителство и ремонти. Забелязвам обаче, че някои от дърветата закриват големи части от лицето на сградите и спират слънчевата светлина. Чудя, се как на живеещите там не им пречи?

    Коментиран от #50

  • 29 Протестът е политически!

    11 1 Отговор
    Има ли нещо общо акцията на зелените с предстоящите извънредни избори в България?
  • 30 Браво, Терзиев!

    14 2 Отговор
    По-добър кмет София не е имала!
  • 31 Гласоподавател

    14 3 Отговор
    Не съм гласувал за Терзиев, но на следващите избори ще го подкрепя. Харесва ми радикалния подход срещу закостенялостта.
  • 32 Реноватор

    14 2 Отговор
    Ще стане много по-добре! Стига врякане, районът е задръстен и остарял.
  • 33 Истината!

    11 1 Отговор
    В Германия са премахнати дърветата край пътищата, защото са опасни, падат изсъхнали клони върху пешеходци и автомобили. В Бургас има един паметник на хубав млад мъж, баща, който беше убит от откършен клон! Вчера откършен клон е пратил мъж в болницата със счупени прешлени!!
  • 34 Споко

    9 2 Отговор
    Айде сега, излишни драми! Нови ще посадят.
  • 35 Мнение

    6 3 Отговор
    Дърветата влошават видимостта в зоните за движение в градска среда.
  • 36 Питам само?!

    9 0 Отговор
    Колко дълго живее едно дърво, преди да стане опасно за пешеходците?
  • 37 изгорелия хикимян

    8 1 Отговор
    Журналиста бивш се чуди за какво да плаче....
  • 38 Колелото се върти

    8 3 Отговор
    Преди години, когато са правили Булеварда, пак са били изсечени старите дървета и са засадени тези в момента и т.н. Ще бъдат засадени повече нови, по млади и по здрави.
  • 39 6нтщ5ж

    8 3 Отговор
    Дърветата в Парковете! Покрай улиците, тротоарите и близо до сградите представляват опасност и намаляват видимостта за автомобилите, ако изскочи човек зад тях и при завой.
  • 40 Васко Азиса

    5 0 Отговор
    Браво Тонке! Трябват ни повече политици с леви наклонности и десни убеждения!
  • 41 Софийски

    11 2 Отговор
    Топки има Терзиев за разлика от меката китка кекимян
  • 42 Я стига циркове!

    8 2 Отговор
    А как да се направи ремонт, къде в света се прави ремонт и дърветата стоят?!
  • 43 Фактите не лъжат!

    9 2 Отговор
    Не го разбирам Хекимянчето - нали ще посадят нови дървета после?? Тия изгнили коруби ако паднат и утрепят човек? Кой ще отговаря тогава! В Бургас има такъв случай на убит човек от дърво край пътя до болница, даже паметник има, баща на дете! Едно отсечено дърво в града - идин спасен човешки живот!
  • 44 Адмиирации, Терзиев!

    10 2 Отговор
    Всичко в живота е преходно! Дърветата също! Кой носи отговорност за дърветата в градска среда - общината! Тя решава! Щетите, причинени от падане на дървета са включени в обхвата на разпоредби. Няма незаконни действия!
  • 45 Размисли

    10 1 Отговор
    Да започна с баналния въпрос.Защо решиха, че точно тези 10 дървета са голяма ценност, не тези които дървената мафия ежедневно сече ( и са на повече години)и не засажда нови. Защото в гората ще ги пребият, а тук ще ги дават по телевизията
  • 46 Алекс

    9 2 Отговор
    Интересно как да се разшири булевардът без да се отрежат дърветата.Нали всички искаме да се придвижваме без задръствания.Отрязаните дървета ще бъдат заменени с други.
  • 47 Ходоунски

    8 2 Отговор
    Има дървета силно повредени поради суша и вече не са стабилни. Заради натиска на вятъра има сериозна опасност дърветата да паднат. Поради емисиите от дърветата на растителни остатъци, се получава изключително замърсяване: отводнителните шахти редовно се запушват; те и тротоарите трябва да бъдат почистени със значителни усилия. Ходете в парка, там има дървета!
  • 48 Незнам

    6 0 Отговор
    За дърветата, но сградата на заден план - паднала мазилка, разруха мизерия. Да ви ... в скапаното ориенталско племе.
  • 49 ГЕРБ-БСП МАФИЯ

    12 2 Отговор
    Много добре ще е да се разширят няколко ключови булеварди около центъра , по които да минава тежкия трафик на града. Така се прави. Първо изграждаш инфраструктура, по която да минава основният трафик и после затваряш половината център за автомобили. Тогава ще видите хубави пешеходни зони, но нищо не става от ден до пладне. За 20 години грабене на Герб и леля Данче Бокова добре ви беше. Сега слушайте Хекимиян. А този Хекимянчо да се скрие някъде!!
  • 50 Мда

    9 2 Отговор

    До коментар #28 от "Хммм":

    На доста места из града има високи дървета представляващи опасност за хората и инфраструктурата. Казвам инфраструктура, защото посадени преди 30+ години дървета са превърнали тротоарите в окопи, а се извисяват на по 20м. И ако речем, че Хекимянци от хората не се интересуват, то поне да опазят електро и комуникационните мрежи.
  • 51 Голяма драма

    5 3 Отговор
    Грозни соц дървета. В Испания по улиците палми, средиземноморски борове и прочие, красиви дървета не предизвикващи алергии!! Тия се хванали тук заедно с оня Хекимянката да ми реват за липите.
  • 52 Софианец

    9 2 Отговор
    Две сектантки с ментални отклонения протестирали и заради което трябвало да се спре ремонта на булеварда? Защо днес.бг смята, че всички жители на София трябва да са заложници на група сектанти и политици жадни за власт? Аз съм напълно съгласен да се отрежат колкото е необходимо дървета, за да има тази булевард съвременен вид, смятам че мнозинството решава!!
  • 53 Стоян георгиев

    10 1 Отговор
    Журналисти -продажници,като Хекимян,дипломирали се с връзки,в неплътен кордон лъжат и мажат на инат и алчност,въпреки,че целият народ ги плюе...Бъдете проклети!!
  • 54 Помнещ!

    10 1 Отговор
    През т. н. комунизъм короните се подстригваха през година. На 10/15 години се сменяха дърветата защото корените на големите разбиваха подземната инфраструктура и тротоарите. След промените докато не изгние и не падне само, да утрепе някой не се пипат. Дивотия до шия. Витоша се съсипа от Белев и компания и техните малоумни теории. Абе как можахме само ние да се самосъсипем от целия източен блок.
  • 55 Разумен

    7 2 Отговор
    В горите се изсичат хиляди дървета, за да имате мебели, тоалетна хартия, тетрадки за децата ... Да не говорим пък за живите Коледни елхи, колко десетки хиляди дървета се отсичат преди Коледа, за да ви мирише на свежа елха вкъщи? Та опряхге да ревете за десетина дръвчета, които ще бъдат подновени с нови?!
  • 56 Фактите не лъжат!

    7 1 Отговор
    Старите дървета са опасни, съвсем нормално е през определен период от време в ГРАДСКА среда те да се отстраняват и на тяхно място да се засаждат нови дървета.
  • 57 Обективен

    11 2 Отговор
    Кмета е прав, много селяни дойдоха в София и трябва да се разширява. Всяка селска ..... в автомобил и с телефон в ръка. Няма начин. Правилни действия на кмета. Кметът върши много полезни неща, които Фандъка за повече от десетилетие не можа!
  • 58 Светлина

    11 1 Отговор
    Абе, смотаняк. И на пчеличките стана ясно защо се прави. Трябва да се подмени инфраструктурата отдолу, която захранва цели квартали. Голям тъпигьоз този
  • 59 Стига сте ревали!

    4 2 Отговор
    Защо трябва да се секат дървета? Дърветата НЕ живеят вечно: те остаряват и накрая също умират. Падащи клони или падащи дървета могат сериозно да наранят хора или да причинят материални щети. Редовно се проверява популацията на дърветата и ако е необходимо се отсичат. Въпреки това се прилага строг стандарт за включване на дървета в списък. Проверяват се кореновата система, ствола дали е кух и изсъхнал, клоните дали са здрави!
  • 60 Хаки

    7 1 Отговор
    Проекта за който страдаш е приет през управлението на другарката Фандъкова. Същото важи и за Патриарха, завода за боклук и т.н. Това са хитринките на властта срещу неудобните. Ако те бяха избрали щяха да забравят за проекта до следващите избори. А спри се малко.
  • 61 Ядосан

    5 1 Отговор
    Айде у лево, зелени сектанти. Тези тополи алергизират сума ти хора, като дойде пролет не се диша. Който иска дървета, да си ходи обратно в гората на село!
  • 62 Пешо

    4 1 Отговор
    Две години няма никаква реакция на тъй наречените природозащитници, защо дремеха толкова време и изведнъж се активизираха. Предложения, каквито и да са, дали са направили, подписки с протести на жителите, които не искат асфалт от 2022 г до юли 2024 да има?

    Коментиран от #65

  • 63 НОИ

    4 2 Отговор
    Дърветата бяха стари и щяха да искат пенсии.
  • 64 Фъргов

    7 1 Отговор
    Щом са недоволни от рязането на дърветата, да им бутнат кооперациите и да оставят дърветата в средата на пътя!
  • 65 Ирония

    7 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пешо":

    Активираха се природозащитниците, защото идват ИЗБОРИ, да съберат Зелените електорат, да ги дават по телевизията, какви "борци" са!
  • 66 Де го чукаш, де се пука

    6 1 Отговор
    Нормално за България. Когато някой предприеме ремонтни дейности и подобряване на инфраструктурата в градската среда винаги ще се намерят такива, които да се опитват да пречат. Няма спор, че безразборното сечене на дървета е пагубно за всички, но никой не отива да живее в гората или в джунглата, където няма асфалт и да гази калта. Не можем да живеем в мизерия и разруха, без да се правят ремонти, а всичко да бъде оставено на разрушителните сили на природата. Всеки път при по сериозен порив на вятъра неподдържаните дървета в населените места се чупят и нанасят щети на инфраструктура, имущество и дори на хора. Тогава отново същите кресльовци, които вечно се противопоставят на всякакви предприети действия, са най активни в тормозене на цялото общество и най недоволни от бездействието на институциите.

    Коментиран от #74

  • 67 Компетентен

    5 0 Отговор
    Строителни мерки. Дори ако се планират строителни работи, дърветата не винаги могат да бъдат запазени!!! В този случай изсичането на дървета трябва да бъде поискано от отдел Климат, природа и околна среда. Органът може да поиска заместващо засаждане от заявителя.
  • 68 ами,

    3 0 Отговор
    Може да няма вариант точно тези дърветата да се запазят.Нооооо....общината задължително трябва да обещае на столичани/и да изпълни това обещание/ при реконструкция и ремонти на улици и булеварди както и при строежа на нови сгради да има предвидени места и за засаждане на дървета.
  • 69 За автомобилите

    4 0 Отговор
    тряба да се въведат такси за центъра. Решението работи идеално в Лондон, Сингапур, Токио и много други метрополиси. Който има пари пак ще си плати, но изчезват таратайките дето така или иначе нямат работа по центъра
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Мнение

    5 0 Отговор
    Не знам какво - но - трябва да се оправи и движението - не може да има задръствания.

    Всъщност градът не е предвиден за толкова автомобили.

    Няма вариант и дърветата да се запазят, това е за съжаление.
  • 72 Миризлив пор

    5 1 Отговор
    Поредните, които за 5 минути слава и се мислят за "зелени". Ако се наредят колите и пушат в задръстване, по-екологично ли ще бъде с тези газове?
  • 73 зеленоглав панелорас

    5 1 Отговор
    Тъжно, но когато падне някое дърво с изгнили корени по правило убива невинен човек, а не зеленище.
  • 74 Мда

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "Де го чукаш, де се пука":

    Лично съм подавал сигнал за опасно дърво, но институцията (общината) отказа да си свърши работата под предтекст, че дървото видиш ли било защитен вид. Дори не се наеха да го подкастрят.
    В същност да ви осветля, подкастрени бяха дървета единствено по улици на хора от ,, Спасете София".
    Е, дърветата оцеляха, че дори и се раззелениха, но далеч не са на по 20м височина.
  • 75 непреклонни

    1 1 Отговор
    Под дърво на "Опълченска"
    аз поспрях се да почина.
    В миг отнякъде се пръкна
    полицейска лимузина.(2)
    Тука път ще се отвори
    сред бетонните коптори.
    Бегай, седнал си на мина,
    да не станеш ти мърцина...(2)
  • 76 Баба Кина

    5 0 Отговор
    Кикимората се оказа първо уше на Тулупио в последствие маша, а сега писклив йордек!
  • 77 братя Монголфие

    1 1 Отговор
    Що не питате? Дърветата можеше да се вдигнат на 5-6 м в кашпи-балони. Полезно и атрактивно...
  • 78 Хахаха

    4 0 Отговор
    Нееве Хелимянчо, управляват тезинкоито са спечелили изборите. Нали така рекламираш твоята партия ГЕРБ ?
    Старите дървета се подновяват а той тръгнал да плаче ….

    Хайде баста обратно в храстите!
  • 79 Ехааа

    5 1 Отговор
    Щом ГЕ
    рБ започна да протестира срещу себе си значи положението им е много тежко !
    Проект разработван и одобрен от Фандъкова, сега стана проблем за ГЕРБоляка. Явно много ги боли че друг управлява софия и няма келепир за тях …
  • 80 Хейт

    3 5 Отговор
    Дори румънците си направиха озеленени градове за чудо и приказ. Само вие сечете и бетонирате. Не се ли усещате, че сте най-простите управници на континента? И полицията как не спря това безчинство? А седи и охранява.

    Коментиран от #82

  • 81 Мирослав

    3 1 Отговор
    Този проект е правен по времето на ГЕРБ. Одобрен е от общинските съветници от ГЕРБ в комисията по екология в СОС. Договорът с изпълнителя е подписан по времето на ГЕРБ и Фандъкова. Новопосадените дървета по улиците масово изсъхнаха по време на управлението на ГЕРБ. Обаче този наглец не спира да говори, как други са виновни за собствените им свинщини. А мисирките от т.нар. "медии" безконтролно дават трибуна на глупостите му.
  • 82 Мда

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Хейт":

    Следваща стъпка е масово озеленяване....ще се изравняват керемидените покриви на кооперациите, за сметка на живущите разбира се. Така ще се постигне синхрон между панелното и ново строителство. По покривите ще се насадят дъб, бук и кестени (софийска символика), по терасите поне един ред фикуси, а по останките от двора пред входа (ако има) минзухари.
    Не Румъния, Сингапур ще задминем.
  • 83 бай Иван

    3 1 Отговор
    Само в България дървета пазят дървета. Т.ш.ак и сръбска музика.
  • 84 Лазо

    2 1 Отговор
    Ами рязането на дърветата, за съжаление, се налага именно поради вашите строежи, г-н Неуспял Кмете. Страежите на ГЕРБ задръстиха цяла София и има нужда от разширяване на улиците. Ами така е, един ден ще се наложи да се разширят и малките тесни улички в центъра. Искате на живеете в скъп мегаполис с ултраскъпи жилища, е, ами трябват и по-широки улици, за да поемат трафика.
  • 85 Прелъстен и изоставен

    3 1 Отговор
    Герберското арменче да вземе да забие поне един пирон през живота си!
  • 86 Що за катили

    1 3 Отговор
    Управляват София!!! Тия заслужават до стената и..........
  • 87 оня с цървулите

    3 0 Отговор
    Абе тоя бордюр териер няма ли кой да го потроши с лопатата,че да спре да лае глупостите си.За обелка от салам майка си ще продаде...същата подлога като Бюреков,освен екстременти друго не произвеждат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове