11 Септември, 2024 18:49 13 130 101

Асен Василев: Никога не сме били като залепени с Пеевски. Ако бяхме, кабинетът "Денков" щеше още да продължава

  • асен василев-
  • залепени-
  • делян пеевски-
  • кабинет денков

Последните пет бюджета бяха подготвени от екипи, в които "Продължаваме промяната" държеше Министерството на финансите. В тях бяха заложени мерки като безплатни детски градини, увеличаване на данъчния кредит на родителите, отбеляза бившият финансов министър

Асен Василев: Никога не сме били като залепени с Пеевски. Ако бяхме, кабинетът "Денков" щеше още да продължава - 1
Снимка: bTV

Ясно е, че има някакво преконфигуриране на политическото пространство, но трябва да се видят резултатите от изборите, за да се мисли за по-нататъшните политически действия. Това каза в "Лице в лице" съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш министър на финансите Асен Василев по повод разцепленията в ДПС и БСП, цитиран от novini.bg.

Мисля, че нашата цел е да дадем ясна перспектива за бъдещето на страната, за това как трябва да гледаме напред, а не назад. И на базата на това да се стремим да сме първи на изборите, заяви Василев.

В последните 30 г. имаше период, в който се забрави, че бъдещето на страната са хората, че трябва да се инвестира в младите, и това доведе до това, че над 1 млн. българи напуснаха страната. В последните години има повече хора, които се завръщат в България, има повече инвестиции в младите учители, младите лекари и медицински сестри, посочи той.

В последните няколко години срещу нас се водеше грозна кампания, която в момента се води срещу хора, които пречат на Пеевски. Второ, което е случи, е, че икономическият модел, който заложихме, вече започва да дава резултати и доходите растат. В момента икономиката в България расте 3-4 пъти по-бързо от тази в Еврозоната, наблюдаваме падане на неравенствата, демографската картина показва, че се раждат повече деца. Когато се инвестира в хората, се вижда резултатът. Последните пет бюджета бяха подготвени от екипи, в които "Продължаваме промяната" държеше Министерството на финансите. В тях бяха заложени мерки като безплатни детски градини, увеличаване на данъчния кредит на родителите, отбеляза бившият финансов министър.
Тези мерки помогнаха – вдигна се потреблението. Всеки ден от телевизорите ни се обяснява колко е зле страната, а Евростат излиза и казва, че България е с най-нисък дълг спрямо БВП. По времето на Борисов бяхме на трето място. Евростат излезе и с това, че за първи път не сме последни по индивидуално потребление на домакинствата. И това не с показва по медиите. Ако гледате в едно криво огледало, няма как да вземете правилните решения, добави той.

В последните години е имало две правителства, и двете ги направихме ние и бяха огромен компромис. Не сме били като залепени с Пеевски, никога не сме били. Ако бяхме, кабинетът "Денков" щеше още да продължава. По време на този кабинет се приеха 60 от 62 законодателни мерки по Плана за възстановяване и устойчивост. Последните две мерки, заради които се бави второто плащане по ПВУ, са непосилни за ГЕРБ и ДПС, те включват избор на членове на антикорупционната комисия по прозрачен начин. Втората мярка е свързана с подаването на сигнали. В момента, в който стана ясно, че антикорупционната програма няма да се изпълнява, този кабинет приключи, подчерта Асен Василев.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес обяви, че подава ръка на партиите от сглобката, за да се търси вариант на управление след изборите. Борисов включи като бъдещи партньори и БСП, и "Има такъв народ".
Нямаме никакво доверие на ГЕРБ. Ние предложихме подобен на френския или италианския вариант – човек, който е равноотдалечен, който има голям статут и може да сглоби вариант за правителство, който да движи България напред. Ние в уговорени мачове не участваме и никога не сме участвали. Ако няма независим премиер тип Марио Драги или Мишел Барние, ние няма да участваме в такова нещо, подчерта съпредседателят на "Продължаваме промяната".

Вярвам, че един премиер сам трябва да избере екипа си и да търси подкрепа за него, добави той. Попитан дали е склонен да даде подкрепа за политически лица, каза: "Зависи кои са, зависи каква е програмата им"

В отговор на думи на водещата, че и преди сглобката от "Продължаваме промяната" са говорили по подобен начин, а след това са управлявали заедно с ГЕРБ, Василев заяви: "Когато стана сглобката, правителството беше наше, премиерът беше наш и те ни подкрепиха".

По думите му влизането в Еврозоната не е мираж. Тази есен ще покрием и критерия за инфлация. Входната дата – 1 юли догодина, увери Асен Василев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краят на ДПС

    50 12 Отговор
    Няма вече ДПС. Да живее България!
  • 2 Кокороглу

    72 23 Отговор
    Ще стигнат ли лгбт гласовете Коки или отивате под чертата?
  • 3 То същото

    55 18 Отговор
    не сглобка, ами слепка.
  • 4 Наивник на средна възраст

    50 26 Отговор
    Ако не бяхте залепени за Пеевски и ГЕРБ,нямаше да промените Конституцията,та сега и ББ да си има собствени служебни правителства.Нямаше при изискване за посочване на жена за еврокомисар да посочите мъж,та Ленчето да се сърди после.Вие сте продукт на посочените по-горе с цел увладяване на гражданското недоволство.Що се отнася до повишения прираст на бебета,дължащ се уж на вашето умело управление...от Марс ми колнаха,че по-голям майтап не били чували.... Ще пробвам МЕЧ,все още съм мечтател....

    Коментиран от #7, #10, #25, #51

  • 5 Ти да видиш

    68 20 Отговор
    Ти ли бе, ти ли не си бил залепен за шопара, с единия и с другия шопар бяхте като ваденки и даже писахте конституция!

    Коментиран от #14

  • 6 Шишилизация

    54 16 Отговор
    Ей ся вече, ще се залепите, към правовернияатлантик и неговите либерални ценности, демек в скута!
  • 7 лицемери

    36 13 Отговор

    До коментар #4 от "Наивник на средна възраст":

    Вие му преназначихте служебния премиер!
  • 8 Шарлатани ОПГ

    59 16 Отговор
    Шарлатаните каквото обещаха, направиха точно обратното когато взеха властта!!!

    Коментиран от #45

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Верно си наивник

    25 10 Отговор

    До коментар #4 от "Наивник на средна възраст":

    Пробвай, той меча е гумен.

    Коментиран от #16

  • 11 Хаха

    29 6 Отговор
    Верваме ти Пепи
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЯВНО Е ЧЕ ПЕЕВСКИ ОЩЕ ГО ПЪРПОРИ ТОЯ

    48 16 Отговор
    ОКОКОРЕН ГЕИТАК !

    Коментиран от #47

  • 14 да припомним

    43 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ти да видиш":

    Писача на конституцията си подаде оставката.
  • 15 А стига,

    33 14 Отговор
    С Пеевски ! Върнете се към Калин , Бойко , Гешев или р. Радев, бе смешници, циркаджии!
  • 16 Наивник на средна възраст

    13 17 Отговор

    До коментар #10 от "Верно си наивник":

    Правото на свободен избор,Бро.Не ми давай наклон на желаният - гледай себе си..А що се отнася до меча,то май с него трябва се оправи територията,в крайна сметка подарена свобода няма...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЩЕ ИМА КАФЕНЦЕ С МАЗЕН БЯЛ КАЙМАК

    29 14 Отговор
    АМА ЩОМ СЕ ОБИЧАТ .................... НЕКА СЕ ПЛЯКАТ !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Вън от политиката

    47 16 Отговор
    БоКЛук

    Коментиран от #44

  • 21 Веднъж стомна за вода, дваж...

    41 12 Отговор
    Вашето ,,назад" хич не е за гледане, ама не можете да го изтриете. Каква сила ще сте, мошеници, след като измамихте избирателите си?
  • 22 Бай Аталай от Шан Хай

    29 36 Отговор
    Единственият човек победил Черепи, Цветан Василевци, Трактори, Вълци и Соколи се казва Делян Славчев Пеевски.
    Срамота ще е българският народ да не го подкрепи на изборите.

    Коментиран от #42

  • 23 демократ

    29 10 Отговор
    С резеви да се полусъглася за Шиши, а за Боко?СМЕШНИЦИ сте и най-много Просто Киро и "Генералчето".
  • 24 леля Ася Шперцова

    31 12 Отговор
    А га сИдя в скута на Шишо ни рива

    Коментиран от #39

  • 25 Делян Пеевски

    18 9 Отговор

    До коментар #4 от "Наивник на средна възраст":

    За Възраждане, Величие, Меч и ИТН няма да се отпуска финансиране на тези избори.

    Коментиран от #27

  • 26 Пълен Провал

    46 20 Отговор
    Сори Асенчо, приключихте. И ти и мошениците в крадливата ти партийка.

    Коментиран от #38

  • 27 Наивник на средна възраст

    9 10 Отговор

    До коментар #25 от "Делян Пеевски":

    Не е нужно лакомчо...
  • 28 Асен Василев

    23 53 Отговор
    е най- компетентният човек в България, който става и за премиер и за финансов министър. Говори умно, и опроверга всички опорки на очилата с данни и факти. Цветанката от бТВ си е стара герберка, но удари на камък. Победа на ПП и ДБ, и да изметем отпадъците от България.

    Коментиран от #32, #34, #56, #58, #60, #61, #62, #65

  • 29 имало едно време

    18 8 Отговор
    итова ми било политик - чисто хооовно но само дето повече мириши ! Учудваме и друго ниняма вече българи в тая робска стра че то е еди койси
  • 30 Ще обясняваш пак

    9 18 Отговор
    А Спас Русев друго каза. Бащата на Киро е приятел с Борисов, Спас Русев и Божков.

    Коментиран от #36

  • 31 Една година

    22 16 Отговор
    гласувахте абсурдно антибългарско законодателство с ДПС, ГЕПБ СДС и ДБ. Черешката на тортата е гаврата с Конституцията. Назначенията с ГЕРБ КС. Забрана на законен референдум за отлагане евро. След ГЕРБ борса газ. Вие ни изпратихте на борса ток. Предадохте избирателите си. Само за 4-ри години ощетихте България с над 300 милиарда лева. ГЕРБ е корпорация, зачената в чужбина. ДПС етнически олигархат, чужд проект. ПП двойни граждани обслужващи чужди държави. СДС ДБ костовите приватизатори, продават се на всички. И вие станахте част от блатото. Най-големите заеми, в полза на кредиторите са теглени от ГЕРБ СДС и при ППДБ, и сега над 3 милиарда долара, служебният на ГЕРБ. Не става да повишавате заплати на държавни служители и да помпате инфлацията. Теглите заеми, увеличавате данъци, осигуровки, акцизи. А с борса ток унищожихте 70% от българските домакинства, от януари 2026.

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Защо коментираш

    19 5 Отговор

    До коментар #31 от "Една година":

    като нямаш понятие от нищо?! Или ей тъй да наплюеш някого.
  • 34 Чест и почитания на Асен Василев!

    20 42 Отговор

    До коментар #28 от "Асен Василев":

    Най-свестния политик и брилянтен финансист в България!

    Коментиран от #52, #57

  • 35 Мда

    26 11 Отговор
    Ма се говори, че Шпецов пристанал на Шиши и там по тез митници мед тече!
    Асенке колко мигранта ще вземеш у вас?

    Коментиран от #37

  • 36 Абе стига вече ръси измислици

    20 7 Отговор

    До коментар #30 от "Ще обясняваш пак":

    Аман от болни хора с отклонения, които по цял ден ни занимават с болните си фангазии! Тоз бил приятел на оня, пък оня на тоз, пък дрън-дрън.
    Тук става въпрос за политика, а не за познанства, кухендрьо.
  • 37 Фъргов

    9 8 Отговор

    До коментар #35 от "Мда":

    Лекувай се, човече, не си забавен с простотиште си!
  • 38 Пффф

    15 13 Отговор

    До коментар #26 от "Пълен Провал":

    Поредния герберастки измамник се изтропал...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Анаграма

    13 5 Отговор
    сПЕциален
    ДЕен
    РАзумен
    СТилен
  • 41 Баце ЕООД

    14 13 Отговор
    Притежава погледът на всеки анимационен герой, докато лъже... А той си и лъже

    Коментиран от #91

  • 42 Тинтири - минтири

    13 7 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Аталай от Шан Хай":

    Ма не ни занимавай с тоз корупционер пеевски бре!
  • 43 Град Козлодуй

    17 4 Отговор
    СБОГОМ
    ДПС

    Коментиран от #49

  • 44 Вън Тиквата от Властта у нас!

    21 26 Отговор

    До коментар #20 от "Вън от политиката":

    Вън простия неук Боко Тиквата от властта!
    Асен Василев е класи над него и по образование, и по интелект, и по компетенции!
    Боко може само да му ближе подметките на Асен Василев.
  • 45 Шарлатаните са от ГЕРБ

    18 24 Отговор

    До коментар #8 от "Шарлатани ОПГ":

    Герб най-големите крадци и измамници!
  • 46 Леля Гошо

    23 10 Отговор
    Уж беше милионер, но декларира смешно малки суми и имоти. Асен, признай, милионер ли си или си най-обикновен п......
  • 47 Народна мъдрост

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "ЯВНО Е ЧЕ ПЕЕВСКИ ОЩЕ ГО ПЪРПОРИ ТОЯ":

    Не се присмивай, че който се присмива на другите, го застига същото на което се присмива! Оня отгоре гледа и слуша!
  • 48 Добри момчета ли са

    25 10 Отговор
    Асенси и Киро имат дългове и ще крадът и слушкат Сорос цял живот.

    Коментиран от #79

  • 49 ТаумвЗе

    19 1 Отговор

    До коментар #43 от "Град Козлодуй":

    Сбогом ДПС на Дръндарския Меди Доган. Вече дръндарския няма ДПС а регистрирал Алианс за права и свободи. Делян закри ДПС. Сбогом
  • 50 Китин от Китен

    10 7 Отговор
    Не бяхте залепени, пенетрирани бяхте.
  • 51 Хич не си наивник

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Наивник на средна възраст":

    Започнахте с агитацията. От Марс ми колнаха, че ако гласуваш за МЕЧ, получаваш МЕЧка. Та не ми говори какви МЕЧти си имал.
  • 52 Правилно

    15 25 Отговор

    До коментар #34 от "Чест и почитания на Асен Василев!":

    Благодарение на Асен Василев, стандарта на живот в България наистина се повиши.

    Коментиран от #75

  • 53 льольо

    7 9 Отговор
    май лъжите ви са с толкоз дълги опашки, кат на динозаври!
  • 54 Леля Асена Спецова кога ще разкаже за

    17 10 Отговор
    Инфлацията и как обра парите на хората? Асено как назначи Спецов за шеф на НАП без изпит и конкурс? Асено една пропаднала крадлива шарлатанка си!
  • 55 Дечев

    10 8 Отговор
    Да не е седнал на таралеж, че гледа така?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Софиянец

    12 5 Отговор

    До коментар #34 от "Чест и почитания на Асен Василев!":

    С твоя капацитет и тройкаджия от спортното ще ти изглежда като гений!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Жоро

    11 9 Отговор
    Продължавай да сънуваш, че има толкова много безмозъчни индивиди като теб да гласуват за тая партия диария. Сигурно пак ще се съберете няколко умно-красиви жълтопаветника, дето да ги вкарате над чертата, но слава богу недостатъчно за да ни управляват пак. А ти ще си останеш деградирал имбецил, мислещ се за интелектуалец.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Буратино

    12 12 Отговор
    Ами,да.Напълно прав е.Герб не си изпълниха обещанията и всяко джентълменско споразумение,което предлага Борисов,да се състави преди изборите е ,да ги компрометира отново.Борисов не гради,той винаги руши.Те му ядоха попарата.Повече с Герб никога.Открадна им гласовете на предишните избори,накъсаха им бюлетините на хората,гласували за ППДБ, и после,300хил.не гласували за тях.Това е смешно.Дано и този път да не се стига до купен и корпоративен вот, което е малко вероятно!!!
    Хората трябва да са наясно,че Промяната и Демократична България могат да подобрят начинът им на живот към по- щастлив,успешен,спокоен и свободен достъп до образование,здравеопазване и повишаване на доходите.
  • 64 Софиянец

    18 8 Отговор
    За ниско интелигентен, неук и необразован човек като теб съм убеден, че ти изглежда умен. Истината обаче е, че е неуспял крадец, който ще фалира държавата, който е държан с хомосексуални компромати от Пеевски и по-никакъв начин нито се е преборил с корупцията и мафията, а е част от нея. Когато имаш интелект, колкото средностатистически единадесетокласник ще може да ме разбереш. До тогава ти и такива като теб ще гласувате за недоразумения като Асен Василев.

    Коментиран от #70

  • 65 Софиянец

    12 9 Отговор

    До коментар #28 от "Асен Василев":

    За ниско интелигентен, неук и необразован човек като теб съм убеден, че ти изглежда умен. Истината обаче е, че е неуспял крадец, който ще фалира държавата, който е държан с хомосексуални компромати от Пеевски и по-никакъв начин нито се е преборил с корупцията и мафията, а е част от нея. Когато имаш интелект, колкото средностатистически единадесетокласник ще може да ме разбереш. До тогава ти и такива като теб ще гласувате за недоразумения като Асен Василев.
  • 66 оооххх

    8 12 Отговор
    24 млрд. Дълг за 1 година .....трета национална катастрофа...къде са парите ????в чекмеджета на пп,герб и дпс

    Коментиран от #69

  • 67 Ела

    7 4 Отговор
    Искаха да употребят, но ги употребиха.

    Коментиран от #76

  • 68 Буратино

    8 12 Отговор
    Ами,да.Напълно прав е.Герб не си изпълниха обещанията и всяко джентълменско споразумение,което предлага Борисов,да се състави преди изборите е ,да ги компрометира отново.Борисов не гради,той винаги руши.Те му ядоха попарата.Повече с Герб никога.Открадна им гласовете на предишните избори,накъсаха им бюлетините на хората,гласували за ППДБ, и после,300хил.не гласували за тях.Това е смешно.Дано и този път да не се стига до купен и корпоративен вот, което е малко вероятно!!!
    Хората трябва да са наясно,че Промяната и Демократична България могат да подобрят начинът им на живот към по- щастлив,успешен,спокоен и свободен достъп до образование,здравеопазване и повишаване на доходите.

    Коментиран от #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ти ти ти ...

    7 5 Отговор

    До коментар #64 от "Софиянец":

    Ведоразумението си ти!

    Коментиран от #77, #80, #83

  • 71 Путин

    14 8 Отговор
    Ти. И. Кирил. Петков. И. Цялата. Ви. Пасмина. Сте. За. Затвора. Но. И. Това. Време. Наближава. Във. Ада. Да. Врите. Дано. Продажни. Мекерета. Този. Път. Няма. Да. Минете. 4. Процентовата. Бариера.

    Коментиран от #74

  • 72 Путин

    6 5 Отговор

    До коментар #68 от "Буратино":

    Аве. Ти. Със. Болен. Мозък. Ли. Си. Или. Си. Лгбт. Вземаи. Един. Вибрафон. И. Си. Го. Тикви. Отзад
  • 73 Браво, Асен Василев!

    11 8 Отговор
    Асен Василев иска премиер и кабинет тип Марио Драги - италиански финансист и политик, бил е изпълнителен директор в Световната банка, генерален директор в италианското министерство на правосъдието, председател на Европейската централна банка...
  • 74 Лъжи, лъжи и пак лъжи

    5 8 Отговор

    До коментар #71 от "Путин":

    Герберска балалайка си.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Путин

    3 5 Отговор

    До коментар #67 от "Ела":

    Как. Ги. Употребиха. Устно. Или. Отзад
  • 77 Някой

    12 6 Отговор

    До коментар #70 от "Ти ти ти ...":

    Намерихме един от малкото останали верни жълтопаветника. Адмирации. Иска се изключителна тъпота, инат, слепота и деградация за да продължиш да гласуваш за Продължаваме Подмяната. Познавам хора, корито се вързаха веднъж, някои дори два пъти. Ама такъв наивник, който още да им вярва не познавам лично. Евалата юнак!

    Коментиран от #82

  • 78 Теди

    8 14 Отговор
    До 64/65.Софиянец.Жалкото е,че такива просташки индивиди като теб,се мислят за умни всезнайковци и опорочават истината.Асен Василев направи 3 успешни бюджета и увеличи заплатите на учители,лекари,мед.персонал, увеличи пенсиите с 11%,което никога не се е случвало през последните правителства на Борисов.Даде пари на бизнеса, на култ.дейци,на спортните федерации.Безплатни лекарства за сърдечно болни.Безплатни детски градини и ясли,безплатни учебници за ученици до 12кл.вкл.Брутният Вътреш.Продукт до 2.9%.И ако е откраднал милиони,или милиарди,отдавна Прокуратурата и ДАНС щяха да му повдигнат обвинения.Така,че когато ръсите некомпетентни опорки,ставате съучастници в извършване на предателство спрямо бълг.граждани.Засрамете се!!!

    Коментиран от #81, #84, #88

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Софиянец

    6 9 Отговор

    До коментар #77 от "Някой":

    Спокойно джендърче. Гледам от навирания на предмети в дупето почваш да заекваш. Няма страшно, като дойде истинска българска партия на власт пак ще можеш да практикуваш хобито си. Просто няма да може да се парадира с това веднъж годишно на прайда, защото ще бъде забранен. И няма да можеш да си говориш с деца за хобито си, но това е нормално в една нормална държава с адекватна ценностна система. Споко джендърче, няма никой да те бие, не се плаши.
  • 83 Софиянец

    3 7 Отговор

    До коментар #70 от "Ти ти ти ...":

    Спокойно джендърче. Гледам от навирания на предмети в дупето почваш да заекваш. Няма страшно, като дойде истинска българска партия на власт пак ще можеш да практикуваш хобито си. Просто няма да може да се парадира с това веднъж годишно на прайда, защото ще бъде забранен. И няма да можеш да си говориш с деца за хобито си, но това е нормално в една нормална държава с адекватна ценностна система. Споко джендърче, няма никой да те бие, не се плаши.
  • 84 Путин

    7 5 Отговор

    До коментар #78 от "Теди":

    Това е. Да. Вземаш. Пари. На. Заем. И. Да. .живееш. на. Версия. Но. Болния. Ти. Мозък. Неможе. Да. Го. Разбере. При. Си. Хапчетата
  • 85 егати

    8 6 Отговор
    Брей,ти съвсем си се изцъклил бре.От какво ли е?Колко ли е голямо?Колко ли е дебело?До къде ли е навлязло?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Фики

    9 6 Отговор

    До коментар #86 от "Теди":

    Точно ПП-ДБ бяха единствената партия против закона за пропаганда на извратенящини в училища и детски градини! Или лъжеш или си некомпетентна, но и в двата случая си в грешка! Няма кой нормален човек да убедиш да гласува за тия! Само продажните, извратените и глупавите гласуват за тях! Ти си избери от коя група си.
  • 88 Софиянец

    14 6 Отговор

    До коментар #78 от "Теди":

    Асеновград Василев е изключителен некомпетентен министър. Може би по-зле беше самолет Дянков. Същия правеше счетоводни схеми, задължи БЕХ да изплати огромни дивиденти, изтегли милиарди дълг само и само да му излезе дефицита 3 процента. Резултатът огромна инфлация, огромен дефицит в пенсионната система и нарастващ дълг. Не ми говори какво е направил за бизнеса, защото ако е помогнал някой това е себе си и близкия кръг от фирми. Няма да коментирам източването на ББР, както и рекетът над Министъра на електронното управление за раздаването на 230 милиона лева на фирми, близки до ПП. На всичкото отгоре ПП-ДБ се сглобиха с Борисов и Пеевски - двамата най-големи престъпника в историята на България и пак имаш наглостта да ги защитаваш? Я си трай!
  • 89 Анонимен

    8 13 Отговор
    Асен Василев, премиер!!!
  • 90 Златен скункс

    1 4 Отговор
    На внука в 1ви клас,учител 55+г.,офталмолог +70г.това за мен, това ли са ти младите. След всички далавери с фирмите тоа лгбтшиник иска дупетатска заплатка
  • 91 хе хе

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Баце ЕООД":

    "Баце ЕООД" винаги казва истината, особено когато вече се е разчула. 😄
  • 92 време е да изхвърлим боклука

    4 1 Отговор
    "Не сме били като залепени с Пеевски, никога не сме били."
    Така е, бяхте заклещени.
  • 93 Ей,ей,ей

    4 1 Отговор
    Съобразявай се бе,палав аНбриаж!
  • 94 Дон Отворко

    5 3 Отговор
    КО.КО.РЧО ЗАПОЧНА ДА Л.ЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ МУ.Т.РАГЕНЬО БАНКЯТА!!!
    С Л.ЪЖИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ГЛАСОВЕ!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 С борса ток ПВУ

    3 3 Отговор
    на Василев, българските потребители излизат на борсата от януари 2026. Което означава, драстично повишаване на разходи за домакинствата, само че потребителите няма да има обезщетения, както в бизнеса. Наредбата на Денков за такса смет от април 2024, ще повиши сметките с от 3 до 8 пъти, община Русе води дела във ВАС. Последва драстично повишаване на местни данъци. За да си увеличат заплатите в СОС с 300%. Акцизите се повишиха няколко пъти пред тази и миналата година. При Василев имаме инфлация на храни от 30% до 60%, при някои стоки от първа необходимост до сто процента, започнала от ГЕРБ. Готвят нов скок на осигуровки, което ще фалира редица фирми и откаже самоосигуряващи се да плащат вноски.. Имаме по-скъп газ 30-40% Василев. Безобразно теглене на огромни заеми, което логично взимат чрез повишаване на преки и косвени данъци. След банковата криза 1997 г. на Тодор Вълчев, коалицията ГЕРБ, СДС, ДПС, ДБ, ПП е най-катастрофалната в историята на България. Данъчното бреме, дълговите спирали, ценовите шокове, инфлация са непосилни за 70% от българите. Партията на негласуващите, наложително е българите да гласуват срещу Блатото СДС, ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ.
  • 97 Цар Борис

    3 1 Отговор
    Велик Българин!!! За съжаление хора като Асен Василев никога не са били ценени в България! Историята ще покаже, че е работил за благото на народа, но ще е късно.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Българин

    1 1 Отговор
    Не сте били залепени бяхте нанизани на ценностите на Бойко и Пеевски, за евро-атлантическите говоря, да не си помисли някой нещо друго.
  • 100 Иванчо

    3 0 Отговор
    Аман от платени неграмотни идиоти в тоя форум. Абе прасотиквеници, кой гласува с копилейкин тормоза на учителите и включването им в черни списъци, защото са казали, че такъв закон може да се гласува само от серсеми.
    Кой вдигна толкова пенсиите и заплатите?
    Тиквуний или свинчо, кой не подари на ботоксовото жуже газопровод за 4 млрд. лева?
    Кой уреди държавата да плаща по милион на ден на боташ?
    Така, че квичозите умират пак да крадат и плюят ПП ДБ.
  • 101 Киро

    0 1 Отговор
    Ти си един шарлатанин и измамник
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол