15 Септември, 2024 09:31 1 174 28

Диана Дамянова: Политиката е въпрос на семейни ценности, а у нас традиция няма

  • диана дамянова-
  • политика

Когато застанат пред камерата, тези хора започват да си вярват, че доминират българския народ, смята пиар експертът

Диана Дамянова: Политиката е въпрос на семейни ценности, а у нас традиция няма - 1
Снимка: NOVA

Ще вземат ли превес политиките над политиците и какво можем да очакваме след поредния предсрочен вот?

Това коментираха пред NOVA пиар експертът Диана Дамянова и журналистът Асен Генов.

Според Дамянова комунизмът, метафорично казано, е изсякъл от дъно политиците у нас и е поставил издънките им в неравностойно положение. По думите ѝ политиката е въпрос на семейни ценности, а българските съвременни политици нямат такива традиции и не познават същността на думата.

„Когато застанат пред камерата, тези хора започват да си вярват, че доминират българския народ, а всъщност е точно обратното”, допълни пиар експертът. Според нея липсата на редовна власт вече започва и икономически да се отразява на страната.

„Хората искат да видят лидери, които дават ясна заявка, че ще управляват”, твърди Асен Генов. По думите му „у нас ние търсим някакъв премиер”. Журналистът е категоричен, че тази линия издава отказ да се поеме отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш кой

    25 0 Отговор
    ми заговорил за семейни ценности ?!

    Коментиран от #9

  • 2 Има традиции, ума

    19 0 Отговор
    Ама тези които имат семейни ценности, партиите веднага ги гонят на село да агитират, и ги държат далеч от властта. Само вълците са на политическата сцена. На тебе колко пари ти дадоха да се изживяваш за експерт?
  • 3 Стършелче

    28 0 Отговор
    Политиката е мръсна и няма нищо общо със семейните ценности!
    Лицемерка. Диана от 1998 работи в „Лукойл“ като директор? ПАРИ и пак парите са нейната ценност.
  • 4 дон Вито

    17 0 Отговор
    Много интересен материал, детайлен и сложен анализ.
    Утре сигурно ще ни осведомяват и когато двама души си кажат на разминаване "добър ден"...
  • 5 Лора

    20 0 Отговор
    У нас държава няма,а ти искаш традиции.
  • 6 ТаУмВзе

    7 3 Отговор
    Ценности и търгашите на територията са несъвместими понятия, но е важно нещо да се изреже по телевистан! Оставям, че колонията краваркса няма никва политика след 1989та де. Последна национална Катастофа, без да сме Нация за разкош. ХАХАХАХАХА
  • 7 колориметър

    13 1 Отговор
    пи-ар експертката Диана Дамянова...В България е нямало комунизъм,а социализъм в първата си фаза.Комунизмът е висш обществен строй. Описан е от Маркс и Енгелс. Комунизъм е постигнат в северните държави,а в България след социализма е катастрофа!

    Коментиран от #8

  • 8 един

    9 10 Отговор

    До коментар #7 от "колориметър":

    Баш си беше комунизъм в България през 1990 г. Празни магазини, режим на тока, купонна система.

    Коментиран от #10

  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Баш кой":

    Ами погледни баш кои нямат
    СВОИ ДЕЦА,
    ама се грижели за НАШИТЕ
    МАКРОН- Франция,
    МЕРКЕЛ- Германия,
    МЕЙ- Великобритания....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 В бедствено положение съм реално

    3 1 Отговор
    Хора намирам се в бедствено положение във Виена Австрия на улицата, Пернишка банда се опитва да ме убие! Моля дайте идея към кой да се обърна за Помощ, от посолството бабите не помагат от Каритас също не, спя на улицата в дъжда и ме удрят здраво банди!Мирослав Станиславов Германов пред катедрала Мария Хилфер стоя повече от 3 дни в дъжда!Моля дайте идеи, няма да издържа дълго!Мирослав Германов

    Коментиран от #16, #26

  • 12 Хора помощ помощ помощHELP

    1 0 Отговор
    Хора намирам се в бедствено положение във Виена Австрия на улицата, Пернишка банда се опитва да ме убие! Моля дайте идея към кой да се обърна за Помощ, от посолството бабите не помагат от Каритас също не, спя на улицата в дъжда и ме удрят здраво банди!Мирослав Станиславов Германов пред катедрала Мария Хилфер стоя повече от 3 дни в дъжда!Моля дайте идеи, няма да издържа дълго!Мирослав Германов
  • 13 До 9, обаче го има

    2 1 Отговор
    и обратния момент, за дечицата да сте готов на всякакви компромиси.
  • 14 докога!?

    11 0 Отговор
    Докога това кречетало ще ни разваля утрините в почивните дни!? Докога?
  • 15 морски

    8 0 Отговор
    Нашите политици са алчни те не мислят за народа си !!!!!!! Законите ги правят за тях си да не ги вкарат във затвора това е тяхната демокрация!!!!!!!!
  • 16 Помагам отдалече

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "В бедствено положение съм реално":

    Отиваш в щатското посолство и казваш,че проруски агенти перничани (от Кавказ) искат да те убият,защото знаеш явките им.Искали да сложат проруски президент в Австрия .Ще те хранят няколко дни.Може и повече .
  • 17 Джон

    2 0 Отговор
    България е на 80 години, такива са ни и традициите
  • 18 Сдружение Хза Г

    2 0 Отговор
    И коя физиономия от тези които показват на фотоси от статии или по ТВ е от "Фамилии " традиционно живели или живеещи с доход , да не кажем минимален, но около средния за страната в различните отрязъци от време ? Те не разбират ,че от лустрото им се интересуват само тези които искат тяхното и в цялост за всички са едни боклуци . Хората им се присмиват и само им гледат "сиира" . Най -близките до тях им забиват ножа когато видят сгода. А децата израстнали със златна лъжичка израстват още по -големи " Елити" .
  • 19 Бабче,

    6 0 Отговор
    Да се подчиняваш на тирани не е семейна ценност! Дори никаква ценност не е!
  • 20 Тези

    2 1 Отговор
    В БГ всичко щеше да е наред ако големите бизнесмени не бяха поставени лица на руски пари и служби.Също и с партийните активисти.Никой не го интересува този народ и държава.Играят за онези от изток независимо какво говорят.
    Та и тази я пускат да лае.Но такъв народ намерили и ще го стопят-бъзлив,малко мързелив и трудно запаметяващи.
  • 21 Тази мома

    2 0 Отговор
    непрекъснато дава някакви акъли, никому ненужни.
  • 22 българка

    2 0 Отговор
    Нямало било семейни ценности, за да бъдеш политик - това са глупости !!! А безусловно е имало семейни ценности, за да се жертват нашите национални герои за отечеството, без да очакват облаги! Да си политик преди всичко трябва да си почтен, умен, добре да познаваш средата и проблемите, да отстояваш на нападки и да ги оборваш, да жертваш много от личния си живот. Ако решим да прегледаме същността на някои от нашите лидери на партии, ще се спънем още на първото изискване - ПОЧТЕНОСТ! За какви политици да говорим - та те са престъпници!

    Коментиран от #27

  • 23 ПП шарлатани и фалшификотори

    2 1 Отговор
    Има, цвилещият Н.Минчев добре се е научил да доносничи, като родителите си, както Киро просто са лъже, Лена да се продава...
  • 24 Ком

    1 0 Отговор
    Глупаво творение на жълтите павета.
    Защо не си гледате ценностите на вашите 52 пола, а се мъчите да се бъркате в неща от кокто сте далеч.
  • 25 Ком

    0 0 Отговор
    Глупаво творение на жълтите павета.
    Защо не си гледате ценностите на вашите 52 пола, а се мъчите да се бъркате в неща от които сте далеч.
    Българските семейни ценности са съхранили нацията ни през вековете.
  • 26 Налудник

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "В бедствено положение съм реално":

    Защо ще искат да те убиват? Да не си ги прецакал с парите?
  • 27 Нашийник

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "българка":

    "Да си политик преди всичко трябва да си почтен, умен, добре да познаваш средата и проблемите, да отстояваш на нападки и да ги оборваш, да жертваш много от личния си живот."
    ----
    Това е идеализъм и наивност. За да си политик трябва точно обратното - да си престъпник, крадец, лъжец, убиец, нагъл и да жертваш живота НА ВСЕКИ, за да запазиш собствения си и да го подобряваш за сметка на милиони съдби. И грам да не ти пука, ако ще цялата държава да те ненавижда и да желае смъртта ти.
    Горното описание прилича ли ти на описанието на някоя позната... нека го наречем... личност?
  • 28 Казуар

    0 0 Отговор
    Бабо Дамянова, една гръцка фамилия управлява Гърция много години и натрупа 300 милиарда дълг на страната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове