8 Октомври, 2024 17:56 2 160 43

Хасан Азис е с мярка за неотклонение „подписка“

  • хасан азис-
  • задържан-
  • подписка

Той е разследван за обществена поръчка на стойност 68 хиляди лева

Хасан Азис е с мярка за неотклонение „подписка“ - 1

Бившият кмет на Кърджали и активист на коалицията около Ахмед Доган „Алианс за права и свободи“ Хасан Азис е с мярка за неотклонение „подписка“, предаде БГНЕС. Той е поредният около политическия проект на почетния председател след Джейхан Ибрямов, който прокуратурата проверява.

Хасан Азис е получил обвинението си в понеделник. Той е разследван за обществена поръчка на стойност 68 хиляди лева. Става дума за почистване на дере в един от кварталите на Кърджали, като тя е надхвърлена с 8 000 лева.

Според Азис действията на държавните органи са ясни и най-лесно е да бъде обвинен един бивш кмет. „Въпросът опира до ограничаването на човешките права за развиване на политическа дейност в рамките на закона“, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дурхан

    38 12 Отговор
    Прокуратурата на Пеевски в ход ..той поръчва прокуратурата изпълнява ...в Европейска България през 2024 г управляват мутрите от 90 г които с анцузи ,синджирче около врата и бухалка в ръка рекетираха ....

    Коментиран от #29

  • 2 Гост

    34 5 Отговор
    Държавната бухалка в действие...

    Коментиран от #7

  • 3 Да почват

    35 3 Отговор
    всички дългогодишни кметове , един читав няма ! Милиарди в дълбоките джобове !
  • 4 Захлебване

    27 6 Отговор
    добре дошли в Шишиландия......а Баце е само ени..чар.
  • 5 ЧЕСТНО

    26 8 Отговор
    ГОСПОДА БЪЛГАРИ, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ОЗАПТИ ДЕБЕЛАН! НА НИКОЙ ЛИ НЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ НЕГОВАТА ПРОКУРАТУРА РЕПРЕСИРА ЧЛЕНОВЕТЕ НА АЛИАНСА НА ДОГАН, ЗА СЕГА ХАСАН АЗИС Е ВТОРИ ПО РЕД И ТО ПРЕДИ ИЗБОРИ? ТОЛКОВА ЛИ СМЕ СЛЕПИ И ЗАЩО МЪЛЧИМ,? ДНЕС СА ЧЛЕНОВЕТЕ НА АЛИАНСА НА ДОГАН, НО УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЕКИ ОТ НАС И ТО БЕЗ ВИНА, АКО МУ СЕ ИЗПРЕЧИМ НА ПЪТЯ, ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА Е НЕГОВА - ТОЙ ТОВА ДЕМОНСТРИРА! ЛИЦЕТО ДЕБЕЛАН НЯМА СКРУПОЛИ!

    Коментиран от #22

  • 6 Хаха

    29 4 Отговор
    А 🐷 ПееФски кога ще го разследват за източването на КТБ и ББР, за фалитите на Булгартабак и Лафка, за Котараците и влиянието му в прокуратурата, която се задейства скоростно след всеки негов "сигнал", пардон - посочване с пръст, за пазаруване на гласове на вчички избори, за Магнитски, за принудителното му отслабване, за далаварите в тотото, за КОЙ...
  • 7 ЧЕСТНО

    25 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    БУХАЛКАТА Е ДЕБЕЛАН! ВСИЧКИ, КОИТО СА ЗА ДОГАН ГИ ПРИВИКВАТ В ПРОКУРАТУРАТА! ЖАЛКО ЗА ТАКЪВ ПРОКУРОР, КОЙТО СЕ Е ПРОДАЛ НА ТАКЪВ!
  • 8 Как

    16 9 Отговор
    А сега де? Шишо се развихри дерибеите треперят! Браво Диляна браво Пеевски
  • 9 Илиев

    24 3 Отговор
    Разбеснял се 140-ет кгр. нерез,пред очите на нас простаците, деребейства необезпокояван в държавата. 98% от българите,ненавиждат това двуного.

    Коментиран от #14

  • 10 Чакам мнения

    7 2 Отговор
    Малко факти в цифри: На изборите ноември 2021 г. ДПС във Врачански избирателен район имаше 4680 гласа или 8.50 процента. На изборите април 2023 г.ДПС имаше 6450 гласа или 10.40 процента. А на изборите през юни тази година ДПС получи 8500 гласа или 16.05 процента. ДПС пропорционално расте докато гласовете за всички други формации намаляват. Най много расте ДПС откакто Пеевски стана съпредседател. Сега водач на АПС на Ахмед Доган във Врачански избирателен район е Николай Бареков. В този район етнически турци няма а само роми които са дислоцирани предимно в градовете Мездра и Бяла Слатина които са във Врачански избирателен район и в селата най много в най голямото Галиче. Врачански район е с 6 мандата. На последните избори Герб - 2 депутати и по 1 ПП/ДБ,Възраждане, БСП и ДПС. Сега ДПС отново ще вкара 1. Вие кой мислите ще влезе ? Този на Пеевското ДПС или Бареков на Доган? Чакам вашите прогнози!
  • 11 Българин

    11 3 Отговор
    Медиите отдават толкова много внимание на хората на Доган ефенди, че човек ще остане с впечатлението, че държавата трябва да се занимава само с тях. Когато крадоха и се наслаждаваха на заграбеното, тогава телевизиите не се интересуваха от тях. Сега им станаха любимци. Не са толкова оригинални, за колкото се представят. Хасан Азис може да отиде на уроци по "философия" при Доган, но трябва винаги да му напомня, че когато го нарече "ефенди" с гордост - тази дума не е турска, а старогръцка ἀφέντης (произношение: афендис), и означава господар. Османците са я взаимствали от византийците; после са започнали да я използват с турското значение.

    Коментиран от #21

  • 12 Дурхан

    15 3 Отговор
    Къде бяхте преди 2-5-10 месеца !?!? ..ядохте заедно
  • 13 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    13 1 Отговор
    бетер турски сериал
  • 14 Хаха

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Илиев":

    За тоя 🐷не биха гласували дори жена му чалгаджийката и собствената му майка 🐷. Ако не са напазаруваните десетки хиляди гласове, които няма индикации някой да си прави труда да разследва, не виждам как тоя и ментата ще влязат в парламента....
  • 15 Дурхан

    5 8 Отговор
    За Доган ще има 30-35:депутата а за Пеевски 15 ...и двамата искат само да са вътре

    Коментиран от #30

  • 16 Ночко

    11 8 Отговор
    Още един дерибей на който му пресъхна водицата!!!Делянчо не е лош,започна ги с голямата метла,дано успее!!
  • 17 Бибитко от Банкя

    9 2 Отговор
    Първо, присвояването на една политическа партия и то от нейния съпредседател е един правен абсурд, който може да се случи само в България. Все едно в Англия например някой от заместник-председателите на Консервативната партия да я да я превземе и да започне да преследва чрез английската прокуратура своите политически противници. Но защо да се изненадваме, след като даже в най-прехвалената демокрация на САЩ сегашният президент Джо Байдън предприе истински лов от съдебни дела срещу опонента си Доналд Тръмп. Шиши нали е пръв евроатлантик, той следва примера на своя отвъдокеански кумир.
  • 18 Ти да видиш

    5 2 Отговор
    Мутрите и престъпниците овладели държавата благодарение най-вече на Герб но и с помощта на ПП и ДБ, раздават криво правосъдие с надеждата отново да оглавят държавата за да я подготвят спешно за пушечно месо по заръка на посолството.
  • 19 Мишел

    2 5 Отговор
    Тази сутрин водача на листата за Враца бе публикувал това с уточнение че няма да се прочете в казионните медии и телевизии а малко преди него потребител с ник бай кyрти бе публикувал че са бити от мутри на Пеевски във Врачански квартал в опит за купуване на гласове. После се оказа че въпросните мутри са някакви мишки ,Цветомир Квиц и ромски лидер на Гложене. Жителка от Козлодуй се включи с уточнение че въпросния Цветомир ( Квиц) имал кръчма и там често отсядал на маса Пеевски и дори наскоро е бил ,стрелял във въздуха с 2 автоматични пистолета Глок и афиширал че ще приключи докрай Доган безмилостно и дерибеите му
  • 20 Ето публикацията на Бареков сутринта

    8 5 Отговор
    Снощи пред десетина души свидетели на публично място рецидивистът, дерибеят на Новото начало и брокер на 2000 гласа в Мездра, небезизвестният Данчо Пръча ме рита и удря със заплахи , че “щял да ме пребие”, “щял да ме свали на земята” и т.н. … Пръча беше порядъчно наквасен с домашна ракия и заплаши че скоро щял да ме посети на адрес, за да може да ми въздаде мутренско правосъдие. Защо? Защото се кандидатирах в неговия район 6-и МИР Враца от името на АПС на Ахмед Доган срещу Новото начало на Пеевски, за който Йордан Тонов - Пръча работи и купува гласове. С полицейска патрулка на МВР Пръча заедно с местния изнасилвач Цветомир Ценов - Квитц от Гложене, ромският бос Касъм Касъмов - Кристин и зам. областният на Враца Йордан Димитров - Лисицата обикалят и сипят заплахи и закани от името на КПК, ДАНС, МВР и Прокуратурата към целия останал крими континнгент в района на Враца - Козлодуй, че който не купува гласове за Пеевски и неговата партия ще бъде ударен и вкаран в затвора.
    Уплаших ли се от пиянските закани на Пръча, чиято жена оглавява партийната структура на Пеевски? Не.Понесох ударите стоически. Свидетели са ми десет човека. Ще ми мигне ли окото да се изправя очи в очи с този криминал и копие на Даньо Хайрасъзина от разказите на Алеко Константинов? Не. Нормално ли е така да протичат избори в държава член на ЕС? Нормално ли е въобще елементи като Делян Пеевски и Данчо Пръча да участват в партийния и политическия живот на страната?
    Отговорите оставям на
  • 21 гост

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    То защото Дебелият българин е росна вода ненапита нали?

    Коментиран от #23

  • 22 И защо

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "ЧЕСТНО":

    Да се укротява прокуратурата ,днес едните утре другите ,всички са за затвора
  • 23 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Слагам ти плюс, за да разбереш, че няма смисъл да спорим, защото мненията ни съвпадат.
  • 24 9689

    7 1 Отговор
    Кокошкарска история пък и защо сега като шопара и Меди се скараха.
  • 25 Бухалка.

    7 1 Отговор
    С 8000 лв., че е надхвърлил сумата? Уж откраднал милиони пък го хващат за това. Превзета държава.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бай араб

    2 3 Отговор
    Той ,Ибрямов направо в деня на изборите да отиде до изборната секция и там на място да дава парите, Азис да му държи чантата а прокуратурата да има леки съмнения за заварено престъпление .
  • 28 КО СТАНА БРЕ АГА

    5 0 Отговор
    МИСЛЕШЕ ЧЕ ГЕПАНЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО БЕЗКРАЙ,ДА АМА НЕ. СЕГА ОНЕЗИ 200 МИЛИОНА ТРЯБВА ДА ГИ ПОВРЪЩАШ И РАИРАНИЯ КОСТЮМ ЩЕ ТИ ПОДХОЖДА.
  • 29 АБЕ ДУРХАНЧО ВИЕ

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дурхан":

    ТУРЧЕТАТА ОТ СЕВ.БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЛИ СТЕ ТАКИВА ТЪПУНГЕРИ. ДА НЕ ВИ Е ГЕННО ЗАЛОЖЕНО.

    Коментиран от #31

  • 30 Абе чоджум

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Дурхан":

    Хабер си нямаш от политиката в БГ.
  • 31 Дурхан

    1 3 Отговор

    До коментар #29 от "АБЕ ДУРХАНЧО ВИЕ":

    Защо?! Аргументирай сё ..само обиждаш
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Иван

    4 1 Отговор
    Откраднал милиони с подписка какъв цирк е тази смешна държава палячовци
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Дурхан

    2 1 Отговор
    Ок ..няма да пиша повече .няма свобода на словото

    Коментиран от #42

  • 37 Геноцит

    3 2 Отговор
    Над турското население продължава .
  • 38 кЕРЕНЧ0

    3 0 Отговор
    Много хира говорят без да знаят в последните 20 години какво се е случвало.Целият град в дупки и много богати общински служители...
  • 39 Интересно

    3 1 Отговор
    Прокуратурата на Тиквата и Свинята много се активизира напоследък.
  • 40 Христов

    1 1 Отговор
    Борисов и Пеевски развъртяха бухалките. Изпълнение на Свински магнитен ансамбъл.
  • 41 Пропаднала работа

    0 0 Отговор
    Представяте ли си ако е вярно?
    Какво падение само, за жълти стотинки да се излагаш като стриптизьорка.
  • 42 Свободата не е достъчна

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Дурхан":

    за да я ползваш тряба и акъл.Разбра ли кардеш ?
  • 43 Благой от СОФстрой

    0 0 Отговор
    Сичкото Хасан-Oсманлия вън от политикатаБГ и от цялата ни територия!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове