8 Октомври, 2024 18:12 1 572 22

Милен Керемедчиев: Границата ни трябва да бъде запечатана веднага

  • милен керемедчиев-
  • граница-
  • мигранти

Този мигрантски поток, който до момента преминаваше през България и отиваше към Западна Европа, при затваряне на границите там ще създаде един буфер, една снежна топка, която ще оказва натиск на нашата граница

Милен Керемедчиев: Границата ни трябва да бъде запечатана веднага - 1

Германия затваря границите си, затварят ги и Франция и Нидерландия. Този мигрантски поток, който до момента преминаваше през България и отиваше към Западна Европа, при затваряне на границите там ще създаде един буфер, една снежна топка, която ще оказва натиск на нашата граница. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

Вече мигранти са и двата милиона палестинци, в Турция има 4 млн. мигранти, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. България е поставена пред заплаха от нова вълна от миграция – външна вълна и вътрешна вълна от Европа, защото правителството "Денков-Габриел" е единственото правителство, което се съгласи да му бъдат връщани мигранти, добави Каракачанов.

По моя информация границата ни ежедневно преминават от няколкостотин до хиляда човека. Една част от нас остават у нас, друга – отиват към Европа. Тези хора не са бежанци, а търсят нов живот в една уредена Европа, отбеляза лидерът на ВМРО.

България трябваше да реагира вече на решението на Германия за затваряне на границите, защото това води след себе си ефекта на доминото и създава буферна зона в страната ни. Трябва да има много по-силно сътрудничество с "Фронтекс", много по-силно сътрудничество с Германия, Нидерландия и Франция, които искат затваряне на границата. Държавната ни политика трябва да бъде запечатване на границата ни веднага, защото това е тенденцията, която се очертава, посочи Милен Керемедчиев.

Основният проблем на европейските страни репатрирането на тези мигранти, които не са получили разрешение на пребиваващи, добави той.

Трябва да си разрешим сами проблема. По законите на Република България незаконното преминаване на границата е престъпление. Границата трябва да бъде строго охранявана и нелегалните мигранти да не бъдат допускани, подчерта Красимир Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    19 4 Отговор
    ама фрау меркел бездетната ги покани официално ! защо това видео не се показва по често по телевизията да видят какво казва гуспоица меркел?!

    те отиват нагости на бездетната меркел да я осемяняват може би

    Коментиран от #2

  • 2 шопо

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Леле, леле, ударила те е радиаията !
  • 3 Хаха

    14 10 Отговор
    Ама ВЕрно ли бе, Милене! А няма ли сега да кажеш колко бил "лош" Живков, щото границата била оградена и се стреляло по нарушители по негово време....

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Само припомням

    6 7 Отговор
    Светът и България се управляват от сатанисти с преобърнат пол - кабала-инверти, които се кланят на демона Бафомет (дявол с полови белези на двата пола( в масонските си ложи.

    При елита е задължително да преобърнеш пола си. Всички "жени" са с бонус под полата, а "мъжете" са ... Без да си преобърнеш пола е забранено да получиш достъп до власт, пари и и слава. Затова "мъжете" им са по-дребни, с окръглени глави и нежни гласчета, а "жените" с адамови ябълки, огромни трахеи и челюсти. Така са и в България - събудете се! Елитът практикува сатанизъм, кланя се на Бафомет - демон с полови белези на двата пола. Няма манекенка, миска, певица, актриса, която да не е инверт. Така е и в политиката и във властта. Те всички са кабала-инверти. Още в първите седмици на бременността, те започват да се наливат с хормони, преди да са се образували половите органи на бебето и така го видоизменят още в утробата. После цял живот са на хормони, чак като остареят спират и тогава истинският им пол съвсем си проличава.
    Събудете се, преди да е станало прекалено късно!

    Коментиран от #6

  • 5 Н о това

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    се отнасяше за излизане на български граждани, палестинците си пристигаха без проблем.

    Коментиран от #7

  • 6 Копейките

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "Само припомням":

    ни пощуряха и са в паника. Скоро ще трябва да се измитат в новата татковина (путковина) и от там на фронат за пушечно месо.

    Коментиран от #12

  • 7 Хаха

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Н о това":

    "се отнасяше за излизане на български граждани, палестинците си пристигаха без проблем."
    Ял си риба цаца или не си бил роден по онова време! Никой не можеше да мине браздата - нито отвътре, нито отвън, камо ли палестинци... Колко палестинци лично "познавйш", минали нелегално през браздата до 89-та година в България!?
  • 8 оня с коня

    1 4 Отговор
    хубо предлага Керемедчиев да се "запечата" границата за да не минават нелегални мигранти,ама не уточнява КОИ според него са ЛЕГАЛНИ и кои - НЕЛЕГАЛНИ.А след като не казва НАЙ-ВАЖНОТО,приказките му са без всякаква стойност!

    Коментиран от #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЖЕКО

    5 3 Отговор
    НА ТОВА ЛИ МУ ВИКАТ ШЕНГЕН , ДА СИ ЗАТВОРИШ ГРАНИЦАТА, НЯКОИ УМЕН КОЗЯК ДА ОБЯСНИ, ИЛИ НЯМА УМНИ КОЗЯЦИ
  • 11 Много

    5 0 Отговор
    Пъти съм писал по форумите. Не псевдооградата на банкянският црвл, а стена, желязобетон с корона от бодлива тел и вишки с охрана и автомати. Турция е така опасана. Там на места стената е двойна. Но на пожарникарят му е през хикса и тогава и сега. Знаем защо. Докато това нещо е в бг нищо добро не ни очаква.
  • 12 Лек и необратим път

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Копейките":

    За пушечно месо в Украйна ще заминат евроатлантическите клакьори - който търси и подпомага война във война ще влезе, но не на територията на България.
  • 13 незнайко

    4 0 Отговор
    ( Костадин Костадинов: Влизането в Шенген ще превърне България в най-големия бежански лагер в света )
    Защо не можем да правим коментар по нея ? Някой запитва ли се ?

    Коментиран от #17

  • 14 Мдааа,

    2 0 Отговор
    Точно така, а не като се напълним с амуджи и после кво да ги правим, кой виновен, кой ми ср@ в гащите, все сме след събитията
  • 15 Някой

    2 3 Отговор
    Абе тоя демократ и космополит що така обърна плочата? Какво европейско и демократично има в това да не пуснете клетите бежанци у нас да ни колят и палят? Я вижте как танте Меркел го покани! Я вижте как демократите в Американско отварят границите за нелегални. Че и право да гласуват без да показват документ им дават.
    Пък тоя тръгнал срещу тези, дето му дават грантовете...
  • 16 Мизерия

    2 2 Отговор
    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш! Хайде Милене, не става само с бла, бла - дела трябват! Ти какво свърши досега?
  • 17 Защото в България

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "незнайко":

    е много напреднала демокрацията. Стигаме и задминаваме вече САЩ по свободата!
  • 18 хитлер

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    закони са през КПП то с паспорти.За другите година затвор или куршум.
  • 19 Пашов

    2 0 Отговор
    Границата трябваше да се запечата вчера . А утре да монтирате напълно автоматични работещи без намеса на човек картечни установки на възлови места ,които да се сменят променят. След добра реклама предупреждение и после всеки си носи отговорността за здравето си и желанието за инвазия на чужда държава. Отива на Митнически граничен пункт и там властта и закона решават кой да влезе. Пуснеш ли терорист или престъпник се знае кой е подписал и разрешил влизането и защо. Има закони с какви документи и на какво отговаря чужденец за различните видове престой в чужда държава. За всички останали разрешилия влизането си ги води в тях да си ги отглежда и развъжда , а не на гърба на обеднял и изчезващ народ.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Европа

    1 0 Отговор
    Факти къде са коментарите под статията на Костадинов за Сухопътния Шенген.?
  • 22 граф Монте Кристо

    0 0 Отговор
    Трябва да пуснат специаани шерифи како дивия запад на времето,ловци на глаави,и всеки емигрант и трафикант--разстрел на месте.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове