15 Октомври, 2024 08:23 1 928 25

Наталия Киселова: Демокрацията боледува, кабинет само без ГЕРБ и ДПС

  • наталия киселова-
  • избори-
  • парламент-
  • българия

Едно преходно правителство трябва да си постави определени задачи и подкрепа в рамките на парламента

Наталия Киселова: Демокрацията боледува, кабинет само без ГЕРБ и ДПС - 1
Снимка: Архив

Да пишем статии, книги и наука на килограм, всеки от нас трябва да вземе решение и да направи нещо. С писане на статуси във Фейсбук не може, правовата държава боледува и всеки един от нас трябва да направи нещо. Това заяви кандидатът за народен представител от БСП - Обединена левица Наталия Киселова пред bTV.

Наталия Киселова подчерта и позициите на БСП - без ГЕРБ и ДПС в разговори за съставяне на правителство. Тя е разговаряла с Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов и Мая Манолова да не се прави коалиция с формацията на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Според нея едно преходно правителство трябва да си постави определени задачи и подкрепа в рамките на парламента. Трябва да се отрекат определени практики и модели, каза доц. Киселова.

"Ако гражданите ни дадат доверие, ще ни даде и сили да продължим усилията за изчистване на партията и коалицията", допълни доц. Наталия Киселова. Нейните усилия ще са да няма представители на ДПС в правителство, което БСП-Обединена левица ще подкрепи в парламента.

Тя се надява да има хубаво време, което да не възпрепятства избирателите да отидат до секциите, за да гласуват, без да бъдат мотивирани с пари или под натиск. Киселова се надява да има преобръщане на политиката, защото така не можем да продължим да живеем.

"В университета е много комфортно, хубаво е да работиш с младите хора, техните проблеми са важни, но технте проблеми не са само в София", коментира тя.

Киселова добави, че тя не съжалява, че е избрала БСП - Обединена левица, която е в основата на съвременната Конституция. БСП имаше най-добро и адекватно поведение в последните години, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Точно тъй

    17 4 Отговор
    Все ха,йдуци майко, бан,дити, ка,сапи. По сто лева дават майко, избраните сат,рапи. Всеки иска мила мамо милион да вземе, бедно да се скита мамо, твоето родно племе. Пращат си децата мамо, пращат във чужбина ,а нас ни ма,чкат мила мамо, ма,чкат като глина.
  • 4 нннн

    20 18 Отговор
    Във всички партии има маскари. Някъде повече, някъде по- малко. Но ГЕРБ и ДПС са ОПГ-та и трябва дълго да ме помирисват власт.
  • 5 Майора

    32 14 Отговор
    Съжалявам Киселова , но да избереш партия фалирала трипъти страната , изнесла парите на хората , създала мутри и олигарси , които платиха прирастите и свалиха кабинета на Борисов , не е нормално! Страните да добре там където не е ималокомунизъм!
  • 6 ИванКайман

    16 9 Отговор
    Айде БСП/БКП, постройте го най-накрая тоз Комунизъм- откога чакаме, а преди туй родителите ни...
    "От всекиго според способностите, всекиму според потребностите!", давайте, айде!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Суха съчка

    10 8 Отговор
    Никога не е късно да се омаскариш БСП=плосък данък.
  • 9 Нощен

    8 5 Отговор
    от 34 Години БГ е съсипана Държава
  • 10 Дедо Джо

    12 3 Отговор
    Ама с ромите от Харвард може шот те не крадат нали?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТаУмВзе

    3 3 Отговор
    Леката Подробност, че Демо-Кратус е имало само във Атина де! Тва което продават Пацинтите на Куклите е по телевистан и нета. Имаше едни Хартиени Уреди за мислене, Книги се наричаха.

    Коментиран от #14

  • 13 Марда

    3 15 Отговор
    Бях разколебан за коя формация да гласувам, но другарката Киселова в интервю от едно тв студио, ме убеди. В Партията има качество и ценз и ще подкрепя новото ляво обединение.
  • 14 Нощен

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ТаУмВзе":

    Ироничен си

    Коментиран от #19

  • 15 Счупената мафия на боко

    1 7 Отговор
    Единствената "демокрация" в бг беше вестникът от 90-те.
  • 16 Ти като си Голям

    4 2 Отговор
    Ти като си Голям Конституционалист!

    Къде са твоите Критики Към Конституцията?

    Или си Сляпа да видиш Пролемите и !
  • 17 Истината1

    4 1 Отговор
    Тая с торбите от алкохол , коя е?
  • 18 така е

    7 1 Отговор
    ВСЕКИ който ви облъчва, че след изборите ще получим още от същото работи за купувачите на гласове. Колкото по-малко гласували българи, толкова по-голяма тежест има всеки купен вот.

    ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ за да пратим купувачите на гласове където им е мястото - да гледат парламента по телевизията.

    120 милиона лева ще ни струват седмите по ред извънредни избори з апоследните 4 години. Толкова ли сме богати, да похарчим СЕДЕМ пъти по 120 милиона лева на вятъра? ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ, за да не се наложи да извадим 120 милиона и през Март 2025. Това са почти 1 милиард лева хвърлени на вятъра. Някой прави много пари от избори. В същото време България лети стремглаво към бездната.
  • 19 ТаУмВзе

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Нощен":

    Що да не се Гавря със тия същества, които Поругаха БЪЛГАРИЯ! Иронията я отнесохме по Канадски, със Банкянски стил де.
  • 20 Браво

    1 6 Отговор
    Браво !!! В днешно време жените с повече мъже от мъжете. Най-после някой да го каже.
  • 21 Долу БКП/БСП

    10 0 Отговор
    БСП е една от най-мафиотските партии. Не трябва да влиза в парламента! Видяхме ги, че нищо не струват, само дрънкат, нищо не правян, освен да крадат. А всички от ръководството са милионери! Но и другите партии са точно същите, само че БСП имат дълга история с престъпления.
  • 22 Анджо

    7 0 Отговор
    И тая стана терористка , вземаха на края някаква партия и започна да лае срещу другите партии. Много хубава конституцията са направили, а защо не каза преди 89 год.каква конституция имаше. Това е партията която направи най голямият атентат за 20 век. Ей, мили Българи има ли още някой да разчита на тази русофилска партия , ами това терористична организация и такава ще си остане. Тия ако дойдат на власт Путин ли ще слушат , е тогава ще дойде демокрацията в България. Тая киселова стана известна по край Слави и сега се спуква да ни промива мозъците. Е дано не влезнат в парламента, защо ли, защото тая които отхвърля са от едно котило. Видяхме какво прави Терзиев.
  • 23 Мдааа

    4 7 Отговор
    Трудно Тиквата ще се даде. Слаб е вече, но успява да проакра мантрата че хората са изморени от избори. НАПРОТИВ, хората сме изморени от ГЕРБ-ДПС.
  • 24 Цирк Балкански

    7 0 Отговор
    За БСП са достатъчни и пет депутата, Киселицата може и да я пропуснем.
  • 25 За това правим нови избори

    4 0 Отговор
    Затова я канят по телевизиите понеже е една г.лупава бабичка!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове