Last news in Fakti

8 Октомври, 2014 12:56 5 700 0

10 оригинални интериорни идеи за вашия дом с блокчета YTONG

  • ytong-
  • строителство

Възможно ли е да се сдобием с дома, за който винаги сме мечтали – модерен, уютен, функционален и с грижа за природата, без да се налага да търсим и влагаме средства в нов такъв? Да, възможно е и отговорът се нарича YTONG! Лесен и удобен за използване, той върши чудеса, както при цялостно изграждане на нови сгради, така и когато с него се правят  преустройства и реновации на жилища, които вече са построени.

С малко въображение могат да се реализират разнообразни интериорни идеи в дома, които да го превърнат в едно по-удобно и уютно място.

БАНЯ

С блокчетата YTONG се изпълняват всякакъв вид облицовки и основи за мивка, вана и душ-кабина.

ДЕКОРАТИВНИ СТЕНИ

С малко усилия можем да изградим дъгообразна арка между антрето и трапезарията или да направим ъглови рафтове в банята за любимите си саксии с цветя.

ПРОСТРАНСТВО ЗА ВГРАЖДАНЕ НА МЕБЕЛИ

БлокчетатаYTONG могат да бъдат използвани и за обособяването на пространства с индивидуални размери за вграждане на мебели – например гардероби или шкафове.

 

МАЛКИ МЕБЕЛИ

Мебелите, създадени от блокчета YTONG,носят индивидуалния стил на своите собственици.

Оригиналнорешение е изграждането на ниска маса за телевизор, под която са обособени ниши за поставяне на декоративни кутии за съхранение.

КАМИНИ

Друго приложение на блокчетата YTONG е изграждането на камини според индивидуалните нужди на всеки дом,  за което спомага и тяхната пожароустойчивост.

МЯСТО ЗА БУТИЛКИ ВИНО

Нестандартно, но много практично решение, е изграждането на миниатюрна изба или удобен бар с помощта на YTONG. Здравината на материалите и лесната им обработка ги превръща в добър избор за иновативни приложения.

КУХНЯ

В кухнята YTONG намира широко приложение - от обособяването на малки острови до изграждането стените на шкафовете.

БИБЛИОТЕКА

С блокчета YTONG можем да си направим уникално място за огромното количество книги, за които все не достига място в дома.Всичко е въпрос на пространство и добри идеи.

СКРИЙТЕ ТРЪБИТЕ В ХОЛА

Често външни тръби в банята или кухнята развалят естетиката на иначе модерната обстановка, която сме си създали в дома, което лесно е поправимо с блокчетата YTONG.

КЪЩА ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ

Проявете вашата фантазия дори и с изграждане на къщичка за вашия домашен любимец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА