Last news in Fakti

28 Април, 2015 14:01 2 087 2

Летящ луксозен апартамент (СНИМКИ)

  • boeing 747-
  • лукс-
  • самолет

Boeing 747 се превърна в дворец с крила. Сумата, която е платил неизвестният клиент, за да създадено това бижу, е 600 млн. USD. За изработката на самолета е продължила три години, като по-голямата част от времето е било отделено за интериора.

Стандартната версия на Boeing 747 е с капацитет до 680 пътници. Луксозната модификация обаче, може да превози само собственика му и няколко десетки негови гости и персонала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илияна Петрова

    0 0 Отговор
    Самолета е прекрасен, и всичко в него. Питам се обаче,защо му е нужно толкова лукс и толкова много пари. Ако аз ги имах/но ги нямам/ бих си направила красива къща и бих ощастливила и други мои близки хора с останалите пари.Така си мисля,че ще получа много любов и човешко щастие.Дано този човек да е щастлив.
  • 2 Некой

    0 0 Отговор
    Абе ПИЧ ... нали се сещаш , че тоя гангстер вече има къща а не спи под моста в Лондон. Дал е 600 000 000 . Такива хора пътуват по 20 дни в месеца. Викат му бизнес.