Last news in Fakti

30 Април, 2016 11:37 3 175 1

Да купиш жилище на изневеряващото гадже

  • кардашиян-
  • сестра-
  • приятел-
  • жилище

18-годишната сестра на Ким Кардашиян – Кайли Дженер, е решила да напусне семейното гнездо. За целта момичето купува апартамент на приятеля си – рапъра Тайг, като планира самата тя да се пренесе да живее при него.

Тайг е без покрив над главата, след като младежът живя в апартамент за 17 000 USD на месец. Това явно не е било по джоба му след като е задлъжнял към наемодателя със 70 000 USD и е бил принуден да напусне.

В резултат на това Кайли решила да се събере да живее под един покрив със своя избраник, който неведнъж й е изневерявал. Жилището го купи момичето, но по думите на нейни приятели това я устройва, тъй като при евентуална раздяла имотът остава за нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    0 0 Отговор
    "Жилището го купи момичето, но по думите на нейни приятели това я устройва, тъй като при евентуална раздяла имотът остава за нея".
    Т.е. или ще си с мене или си на улицата. Хитро.