Last news in Fakti

12 Май, 2013 10:17 2 204 1

Превърнаха водна централа в луксозна къща

  • воднопречиствателна централа-
  • къща-
  • франция

В средиземноморското френско градче Вилфранш сюр мер стара водна пречиствателна централа беше превърната в разкошна къща. Промяната е дело на белгийската архитекта Бернадет Жак. Той е съумял да създаде дом, който съчетава функционалност, изчистен дизайн и вписва успешно елементите от промишлената постройка в новата къща. Големите тръби и всички останали елементи изглеждат като ценни експонати и създават илюзия, че това е по-скоро изложбена зала, отколкото къща.

15 години са били необходими за промяна предназначението на сградата. Собственикът е останал доволен от реконструкцията благодарение, на която получава уникален дом с разгъната застроена площ от 500 кв.м. Новата къща разполага с три спални и три бани. Френските прозорци позволяват на обитателите да се радват на невероятната природа. Интериорът е решен в минималистичен стил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Йосифов

    1 0 Отговор
    Прости ми дядо Иване, Че не успях да върна на семейството ни заграбените от НЕК и Родината земи, гори, сгради и ВЕЦ Брусен

    ДА, във Франция може да превърнете стара ВЕЦ в прекрасна къща, ЗАЩОТО не е имало Национализация .
    В построената от дядо ВЕЦ още работят турбините, купени от него през 1928-ма година .
    Това е .
    Матрялът е друг и Родината им е друга ...