1 Май, 2014 14:54 1 839 0

И Мерил Стрип иска да печели от имоти

  • мерил стрип-
  • холивуд-
  • къща

Не минава и седмица, в която някоя холивудска звезда, да не иска да си продаде имението. В почти 90% от случаите до сделка се стига, след като собственикът намали с 30% дори 50% първоначално обявената цена. Дори с такава отстъпка холивудските звезди успяват да реализират нелоша печалба.

Тазседмичният пример е Мерил Стрип. Актрисата продава къщата си с четири спални и четири бани на Холивудските хълмове срещу 6.75 млн. USD. Имението, което е с разгъната застроена площ от 325 кв.м., отразява елегантния и съвременен стил на Мерил. Къщата разполага с басейн и SPA център. Настилките в повечето помещения на двуетажната сграда са от италиански мрамор. Стълбата, свързваща двете нива, е от орехово дърво. Новият собственик също така ще получи и всички мебели, избирани лично от Мерил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА