Last news in Fakti

12 Ноември, 2014 12:50 1 359 0

Заловиха крадците на над 4 кг злато

  • заловиха-
  • крадците-
  • злато-
  • монтана

Стойността на откраднатото злато възлизала на над 180 000 лв

Задържани са двамата извършители на въоръжен грабеж, на над 4 килограма злато, от търговски център в град Монтана, съобщиха от МВР.

На 22 юни 2013 г. в 11:50 часа, в сградата на търговски център на площад "Алеко Константинов" в Монтана, неизвестни въоръжени нападатели влезли през аварийния изход и след заплаха, отнели от продавачите на два фирмени щанда, златни бижута - гривни, пръстени, верижки, обеци.

По-късно е изяснено, че общото количество на отнетите скъпи ювелирни изделия е към 4,3 килограма, на стойност над 180 000 лв.

Предприети са поредица от оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. В хода на работата по случая служителите на РУМВР- Монтана стигнали до извършителите.

Това са двама мъже от София на 28 г. и на 42 г.  28-годишният мъж в момента излежава присъда в Централния софийски градски затвор. С постановление на Окръжна прокуратура - Монтана от 11 ноември, 42-годишният мъж е задържан за срок от 72 часа.

Работата по случая продължават служители на РУМВР-Монтана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА