8 Февруари, 2015 13:19 3 464 5

Потрошиха вратата на полицията в Разград

  • полиция-
  • кола-
  • врата

Разследването установило, че ударът по полицейската врата е дело на 20-годишния Шукри от Разград

Дежурният в сградата видял двама души, които побягнали, след като счупили стъклото, сигнализирал патрулките и двамата младежи били заловени край Общинския културен център.

Разследването установило, че компанията, излязла от близко заведение, била по-голяма - от петима младежи, двама от Разград и трима от село Острово. Тримата избягали с автомобила на бащата на единия, те са били настигнати от органите на реда в 6,12 ч. на разклона за село Брестовене. За 24 часа е задържан 19-годишният шофьор, срещу него е образувано незабавно производство, пробата му за алкохол показала 1,47 промила.

Разследването установило, че ударът по полицейската врата е дело на 20-годишния Шукри от Разград. Младежът не е криминално проявен, няма и информация за конкретната причина да посегне на вратата.

Срещу него е образувана проверка за увреждане на чужда собственост, наказанието за подобно престъпление е лишаване от свобода до 5 години. Младежът е възстановил щетите по ремонта на вратата, уточниха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Въсев

    0 0 Отговор
    Само затвора ги оправа
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    Видяхте ли какъв "Респект" има към българската полиция.

    Коментиран от #5

  • 3 гошо прупрунков

    0 1 Отговор
    за какъв респект говорим та всеки знае че по продажни от политиците са само полицаите
  • 4 галев

    0 0 Отговор
    шукри само хурка ке го оправи
  • 5 jdjdfd

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "abv":

    Не търси чувство на респект от малоумници и пропадняци, които даже самите те не знаят защо са извършили тази постъпка...такива дебили имат респект повече към някой затворник с доживотна присъда, отколкото към полицая...