Last news in Fakti

1 Март, 2015 09:26 23 885 10

Спецполицай от МВР и бивш футболист на ЦСКА и Ботев се самоуби в София

  • полиция-
  • спецполицай-
  • румен ковачев-румпи

Румен Ковачев-Румпи (40 г.) е сложил край на живота си, пише в. „Марица“.  Бившият футболист се е самоубил в София.

През последните години Ковачев работеше в дирекция „Специализирани полицейски сили“ на МВР.
През 90-те юношата на ЦСКА (на снимката вдясно - бел.ред.) играе като централен защитник с екипите на "Ботев" (Враца) и "Първа атомна" (Козлодуй).

В козлодуйския тим Румпи се състезава рамо до рамо с Диан Попов, Валентин Лилов, Емил Борисов, Генчо Симеонов, Станислав Стоянов-Бандерата и др.

Треньор на отбора тогава е Димитър Ефремов, а негов помощник - Валери Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KK111

    5 0 Отговор
    Що за репортери сте в тоя сайт не знам. Написал статия - изброил 10 имена, които на обикновенния читател не му говорят абсолютно нищо, а дори и да говореха нямат общо със статията грам...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Лека му пръст на човека!
    Но е добре статиите да коректни - починалия е жандармерист, а не спецполицай.
  • 4 Име (като гост)

    2 0 Отговор
    Аз помислих че 3-ма човека са се самоубили- 1 полицай 1 цесекар и един от "Ботев".
  • 5 pepi znae6tiq

    0 0 Отговор
    Еми системата смаза психиката на румпи и той сложи край на живота си кво да ви кажа,това да си робот цял живот рано или късно ако имаш човечност в тебе ще осъзнаеш че не е трябвало да роботиш като "Кученце пазач на системата"
  • 6 БАЙ ГАН4О

    2 1 Отговор
    Боико доиде на власт и в полициата ПАК запо4наха ДА ГИ САМОУБИВАТ
  • 7 Пламен

    0 0 Отговор
    Не успях да намеря снимката вдясно, (има една, ама май е на списващия) тия сичките от козлодуйския тим не ги познавам...??!(списващия явно луд фен на атомите). "Дарик Враца" предполагам...
  • 8 Факира

    0 0 Отговор
    Той Венци Михайлов знае че 60-70 % от читателите са от простолюдието и не се сърди на критиките. Той е наясно че става дума за нехранимайковци които гъ.а не могат да си избършат обаче разбират от геополитика и познават перфектно световната история
  • 9 Просветителят

    0 0 Отговор
    Лека му пръст. Жалко че ченгетата заслепени от алчност и злоба (така и ги обучават) извършват ред прегрешения, но има момент обикновено към края на службата Господ му дава минути на прозрение и вижда че е бил оръдие срещу собствения си народ в ръцете на дявола, това родените от майка не могат да го преживеят и посягат на живота си. Дано това даде на останалите действащи полицаи повод малко да поразсъздават по тея въпроси, ако могат вече изобщо.
  • 10 мико

    0 0 Отговор
    Ти като не си ченге голям светец ли си бе .ПРОСВЕТИТЕЛ.