31 Март, 2015 01:00 1 220 3

Осъдени убийци сключиха еднополов брак в затвора

  • брак-
  • убийци-
  • затвор

На тях няма да им бъде позволено да споделят една килия

Осъдени убийци сключиха еднополов брак в британски затвор, съобщи английското издание „Телеграф“.

31-годишният Марк Гудуин е осъден до живот за убийството на 57-годишен мъж в Блекпул. Той сключи брак с 40-годишният Михаил Галатинов. Той е осъден за педофилия и убийство на 20-годишен мъж в Манчестър през 1997 г.

Двамата са се срещнали в библиотеката на затвора в Източен Йоркшир. Те са сключили брак на 15-минутна церемония в затвора, на която са присъствали няколко техни близки и приятели.

Интересно е, че според „Дейли Мейл“  Марк Гудуин е извършил убийството над Малкълм Белфорд заради омраза към хомосексуалистите. Местните власти го смятат за член на престъпна група, която е тормозела хомосексуалисти. Сега той е станал точно такъв.

На церемонията е присъствала 59-годишната майка на Галатинов, която заявява, че е горда със сина си, който е създал прецедент със своя брак. Младоженците обаче няма да могат да се наслаждават напълно на своя съюз, тъй като няма да им бъде позволено да споделят една килия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миседниш накура

    0 0 Отговор
    и кой от тях ще ражда
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    Евро-атлантически ценности.

    Коментиран от #3

  • 3 до бай не знам си кой

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Ха сега познай какъв е по националност гея-педофил Михаил Галатинов, а после плямпай за ценности.