Last news in Fakti

8 Септември, 2011 20:05 2 742 0

Намериха плантация за канабис в необитаема сграда

  • канабис-
  • необитаема сграда-
  • марихуана

 

Полицаи от гр. Петрич откриха в необитаема сграда помещение, пригодено за отглеждане на канабис, съобщиха от пресцентъра на МВР. Проверката в пустеещата сграда в промишлена зона на града била извършена вчера.


Там служителите на реда открили в приземния етаж специално пригодено помещение, оборудвано с осветителни тела и система за напояване. В 31 саксии били засадени растения, които при извършения нароктест реагирали на марихуана. При последвалото претърсване полицаите открили найлонов плик със суха тревиста маса с тегло 250 гр.

По-късно в сградата били задържани в момент на окопаване на растенията двама петричани – на 63 и 43 години. Било установено, че 43-годишният мъж е с условна присъда за сходно деяние. По случая в РУП е образувано досъдебно производство и е сезирана прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА