Last news in Fakti

26 Юли, 2015 20:15 1 725 1

Затворник намушка надзирател в Софийския затвор

  • затворник-
  • затвор-
  • надзирател-
  • костадин илиев

Затворник е намушкал надзирател в Централния софийски затвор, съобщи Нова телевизия. Нападателят Костадин Илиев е с 18-годишна присъда за убийството на приятелката си.

Намушкал е надзирателя два пъти в ръката със самоделен остър предмет. Случката се е разиграла днес малко след 14.00 часа, след като затворникът е получил багаж по време на свиждане. Преди това пратката е проверена.

Пазачът е откаран в болница без опасност за живота. Смята се, че затворникът е направил опит за бягство.

Един от проблемите в Софийския затвор е, че там няма достатъчно надзиратели. За 850 затворници отговарят около 25 души. Именно заради това надзирателят бил сам по време на нападението. По правила обаче трябвало да са поне двама. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    0 0 Отговор
    Щом в БГ са такива либерални законитеи няма смъртно наказание много ясно че това е рай за престъния контингент.
    Те лишените от свобода не ги е страх и не са превъзпитани а какво остава които имат по няколко влезли присъди но свободно се разхождат отвън .Вземете за пример Цветанов кога ще го приберат.